2010 Temmuz Anneleri : )

şimdi anladım cnm.... benmm kirada olduğum evde öyleydi kullanışlı merak etme.. birde mekanizmalı tencere koyacak yerler var.. içidemirden raf gibi... ben onu sorduğunu düşündüm canım.. döndürünce tencerelerde dönüyor hemen alıorsun...

ama sorduğun o değilmiş çekmeceler ondan daha kullanışlı diğeri fazla tencere almıor ve çok yer kaplıor onu söylemek istemiştim...

durum bu canımm:)

tamam canım dediğinin nasıl bişi olduğunu anladım.bizimkinin içinde öle bir mekanizma yok.benim dediğim çekmece resimlere baktıysan eğer ankastre fırın ve ocak yerinin hemen solunda kalan bölüm(sağ tarafı buzdolabı bölmesi zaten).mütahit diğer katlarda çekmeceyi iptal edip kapaklı dolap yapacakmış.ben onu sormuştum size..bizde sonradan düşündük ki tencere koymasak bile kuru bakliyatlarımızı koyarız.çekip alması kolay olur dedik.

Son düzenleme:
günaydın
bugün oğlumun doğum günü
geçen sene bu saatler suni sancıyla kıvranıyordum
14.25 te doğurdum
vay bir sene nasıl geçti anlamadım

tosdik anne diyor ama bilinçli
babasına da baba diyor
önceden bana da baba diyordu
amca dayı anneanne bilinçli diyor
bir şey yere düşünce dü diyor
ısrar ve istekle sıralıyor
yürüme çalışmaları yok
arabasıyla oynarken hannn diyor

ama yemiyor
tokat konya sonra konya antalya sonra antalya konya sonra antalya malatya yapınca çocukta hal kalmadı tabi

neyse benden şimdilik bu kadar
herkese mutlu günler

doğum gününüz kutlu olsun canım.hepbirlikte geçirebileceğiniz daha nice sağlıklı huzurlu yaşlarınız olsun inşallah.

kuzey biraz evvel kendi başına üç adım attı. bir kaç kez de tekrarladık.çok sevindirik oldum

hemen buraya koştum valla. ayyy inşallah devamı gelir. çok sevimli oldu kuzum.

kuzey biraz evvel kendi başına üç adım attı. bir kaç kez de tekrarladık.çok sevindirik oldum

çok sevindim canım. allah tekrarını göstersin inşallah.artık hayırlısı ile devamı da gelir.benim kuzeyim daha tek başına adımlayamadı.darısı bizim de başımıza inşallah...

çok sevindim canım. allah tekrarını göstersin inşallah.artık hayırlısı ile devamı da gelir.benim kuzeyim daha tek başına adımlayamadı.darısı bizim de başımıza inşallah...

amin canım. daqrısı başınıza.

valla bizimde bir aqnda gelişti daha dün tembel diye yakınıyordum utandırdı beni haylaz. ne zaman ne yapacakları belli olmuyor işte bunların.

merhaba kızlar:))
baharcım aferin kuzeyciğime, arkası gelir merak etme pıtır pıtır yürür yakında:))
ben az önce ilkeyi uyuturken dalmışım yarım saat falan uymuşum, turşu olmuşum resmen...
bu sıcaklarda uyumak da iyi değil...
bir duş alayım kendime geleyim.
ilkeye yemek de yok sizler neler yaptınız kopya çekeyim sizden:))

merhaba kızlar...
doğum günü kuzularına mutlu yıllar

baharcım merak etme artık arkası kesilmez
heyecanla o da tekrar tekrar yapmak ister.
yani bizim öyle olmuştu.
karşısına geç eline de onun hoşuna giden bişeyi al bak nasıl koşturacak

gerisi gelir canım hiç merak etme o denize ilk adımı atmış artık sonrasında devamı gelir hiç korkmazz annem hep öyle derdii

aynen canım bende kızıma öyle yaparak alıştırmıştım şimdiyse sadece kollarımı açıyorum öpücük yapıyorum taa nerlerden koşarak geliyoo ee koca kız oldu artık 2gün önce 1 yaşınada girdii tatlı meleğim benim maşşallah erken öğrendi 11ay 14günlükken yani tam 1 ay olmuş başlayalı nede çabuk geçmiş daha dün gibi ayağa kalkıp denemeye çalışması düşmeleri falan oyy oyy

dünde sağlık ocağına götürdüm kızımı 1. yaş aşısı oldu 2 kolundanda maşallah çıtını çıkarmadı ilk kolunda,,2. kolunda ebe bunda biraz acır canı dedi ama iğne yapıldığı an ağlamaya başlıcaktıki iğne çıktı sustu ühüü demeden kurtulduk maşallah abimizde böyle hiç ağlamazdıda hayret ederlerdi ne güzel ağlamıyor maşallah falan diye

maşallah canım allah nazardan saklasın.ağrı eşiği yüksek heralde.doğum gününüz de kutlu olsun allahım daha nicelerini göstersin inşallah...

Son düzenleme:

ne büyük şans maşallah
bizimki daha önlüklü birini görünce başlıyor ağlamaya
sulu gözüm benim :109:

bende gündüz uyuduğum zaman kafam sepet gibi oluyor. onun için uyumamaya gayret ediyorum.

ben mercimek çorbası yaptım oğluma. ama artık kısır döngü ne yapacağımı şaşırdım ya...

papatyacım merhaba.özgecik yaşına girmişti.sen süt iznini doğum günü olduğu günde kullandın mı?bizim pazartesi oğlumun doğum günü o gün 1.5 saat süt iznimi kullanabilecek miyim?sen nasıl yapmıştın?:44:

Son düzenleme:
merhaba hanımlar ben 2011 temmuz annesiyim 10 günlük anneyim size anne sütü nasıl artar diye sormak istiyorum nolur yardım edin

Doğum gününüz kutlu olsun canım.Nice nice güzel yaşlara inş.hep birlikte..
Çok güzel duygular rabbim isteyen herkese nasip etsin..

Oyy oyy maaşallah Kuzeye yaa...Sen nasıl bu kuzuya tembel dersin annesi..Tembel olan asıl benim kızım:)))Dün oda bir kaç adım atma teşebbüsünde bulundu ama bakalım sizinde biizmde inş.devamı gelir..Hayırlısıyla...

Merhaba Selvacım...
Oyy iyi olmuş şekerleme yapmışsın işte sende..Keşke benimde öyle fırsatım olsa...Herşeyi koştura koştura hallediyoruz...
Valla bizim menüyü bilmiyorum bugün babaannesi ne yapacak genelde gündüzleri yoğurt,pirinç unu ve meyvesini yediriyor..Akşamlarıda çorba yiyiyor..Dün akşam pirinçli-patatesli-soğanlı ve domatesli çorba yaptım rondodan geçirdim öyle yedi..

Canım merhaba...Ya bizim kendi işimiz olduğu için canım benim pek fazla izin problemim yok.ben zaten öğlende işe geliyorum emzirdiğim için şimdi..
merhaba hanımlar ben 2011 temmuz annesiyim 10 günlük anneyim size anne sütü nasıl artar diye sormak istiyorum nolur yardım edin

Merhaba canımm...Güle güle büyüt bebeğini inş..Benim başlangıçta pek süütm yoktu bana sürekli hoşaf,komposto ve lohusa şerbeti yaptılar bol bol su içmeye çalıştım...Ve en önemli sürekli emzir bebeğini sütüm yok gelmiyor diye bırakma uğraş...Birde şu marketlerde satılan Malt içecekleri var onlardan içtim hatta hala bile içiyorum arada...

Kızlarr üfff dişçiye gidiyorum randevum varrr ne zor geliyor ya...
Bu arada herkesin Berat Kandili Mübarek olsun...Bu mübarek gecede hepimizin duaları kabul olsun inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…