leyl , sütünü artırmak için sütüm az diye düşünmeyeceksin öncellikle. etrafında sana sütünün az olduğuna inandırmaya çalışan kadınlar ordusu olacaktır ( bunların çoğu da sülaledendir) o kişilere kulağını tıkaman lazım. yoksa hemen mamayı dayamaya ikna ederler seni. sen sütüm var ve bebeğimi sütümle besleyeceğim diyeceksin. bu arada bebeğin gece çok sık uyanıyorsa, dinlenmenin bir yolunu bulman lazım. yoksa sabaha kadar memeler süngere dönecektir. beslenme de çok önemli bol su, süt, protein. rejim yapmak kilo vermeye çalışmayı unutman lazım. zaten emzirdiğin süre boyunca nasıl kilo verdiğini göreceksin. sütün randıman alması 2 ayı buluyor bilgin olsun. kolay gelsin. bebeğini güle güle büyüt.
yüksek ateş yüzünden östaki borum şişmiş,sol kulağım tıkandı..İşitme kaybım falan yok..ama testte sol kulağımda basınçla ilgili sorun çıktı..ağrım falan da yok...dr. kulak nezlesi dedi ama netten baktım,belirtiler bendeki ile alakasız..ne bu şimdi ??(
ne güzel yazmışsın çok doğru söylüyorsun,bilmiyorum psikolojik mi ama kaynanam sütün yok yemek yemiyorsun dedikçe hem iştahım kaçıyor hem sütüm,kadın kötülüğünden demiyor ama benim daha çok kafama takmama neden oluyor,yemeği çok zorla yiyemiyorum ama en azından sıvı tüketimini arttırmalıyım farkındayım.teşekkürler,sağlıkla büyütün bebeğinizi..
ne güzel yazmışsın çok doğru söylüyorsun,bilmiyorum psikolojik mi ama kaynanam sütün yok yemek yemiyorsun dedikçe hem iştahım kaçıyor hem sütüm,kadın kötülüğünden demiyor ama benim daha çok kafama takmama neden oluyor,yemeği çok zorla yiyemiyorum ama en azından sıvı tüketimini arttırmalıyım farkındayım.teşekkürler,sağlıkla büyütün bebeğinizi..
geçmiş olsun canım önemli bişey çıkmaz inş.
Selam kızlar,
Herkes gezmede tozmada anlaşılantopic boşşları oynuyorr..
ohhh gezin bakalım.Biz de çok gezdik tüm haftasonu..
Epey yoruldum..
Haftaya Cumartesi kuzumun doğum günü ..Bütün hafta bunların hazırlıgıyla uğraşıcam..
Evde ve aile arasında yapıcam..Aile arası bile 30 kişiyi buluyoruz..maşallahh diyim..
Geçmişe bakamadım..Umarım herkes iyidir..
Sayfanın başında alminayı okudum..Geçmiş olsun..Umarım önemli bir durum değildir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?