2010 Temmuz Anneleri : )

inşallah hoşuna gider canım
buarada ben kendi bebişlerin fotosunu hiçte korkunç düşünmemiştim öyle ne biliyim mum ışığı romantik falan dediydim ama kafatasını yeni gördüm anneeeeeeeeeeee

aa niyemiş o niye öyle diyosun çok cici ve çıtır artıı genç görünüyosun deme bence birde evet ben oluyorum ama al gizemimi kaldıyorum huzurlarınızda sizden gizlim saklımmı olur yaw ayıpettin şimdii hem bu seferkiler korkunç değil aynı benim gibi

anneye de kuzularına da maşallah :)

benim çıtırlığım falan kalmadı,yaş 38 çünkü

peki o resimdeki bebekleri tutan kadın kim sen değilmisin ama orda çok genççççççççççççççsinnnnn sensen tabii

peki o resimdeki bebekleri tutan kadın kim sen değilmisin ama orda çok genççççççççççççççsinnnnn sensen tabii

hayır küçük kuzenim...

benim canım :) kız ne diye başkasının fotosunu koyayım..face de de görüyor burada da arkadaş listemde olanlar,videolarımı da görüyorlar..buluştuklarım da oluyor..yani başkasının fotosunu koyma şansım yok :).

Saat 2 ye geliyor..Çamaşırları kurutma makinasına atıp ben de yatayım..Yarın çok iş var...Öptümmm ,iyi gecelerrr...

[ı][sıze=3]çoook çoook sıcakkk...

Bende tatil istiyorumm buranının nemiii akıl alıcak gibi değil nefes alamıyorummm:84: [/sıze][/ı]

kızlar şu söze bayıldım..Ne kadar da doğru!Sizlerle de paylaşmak istedim..

Günümüzde En Büyük Sorun, Aptalların Kendilerinden Son Derece Emin, Zekilerin Ise Sürekli Şüphe Içinde Olmalarıdır!!!!..Bertrand Russell

iyi günler kızlarr
bizde oğlumla yarın annemlerin yanına kumbağ gidicez
hiç yoktan iyidir :))

Kızlar siz ilk adım ayakkabısı ya da tam ortopedik ayakkabı aldınız mı kuzulara?
Biz dün baktık bulamadık...Flo'da var diyorlar ama acaba ortopedik mi bilemiyorum..
Önerebileceğiniz ayakkabı markaları varsa paylaşır mısınız?

Merhabalarr...
Burası çoook sıcak gerçekten..Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Sıcaklar gelmedi gelmedi derken sonradan iyi bastırdı yani...
Bizde haftasonu attık kendimizi dışarıya dağa çıktık serin serin keyfimiz iyiydi...
Ama benim kız çok yaramaz oldu durduğu yerde durmuyor yürümüyor da sürekli beni istiyor..
ıhh ıhhh habire birşeyler gösteriyor...Altını açtırmıyor sonrada bağlatmıyor...Çok zor oluyor yaa çişliyken problem değilde kaka yaptıysa kan ter içinde kalıyorum altını değiştirirken bir ağlamak anlatamam...Sizde de varmı böyle enterrsanlıklar acaba...

bende bu ara ayakkabı alacağım oğluma ama benimde bu konu hakkında hiç fikrim yok.

bu zamana kadar nıke dan ablam ayakkabı almıştık onu giydiriyordum ama çok hantallar çocuk onunla ayakta duramaıyor.

ben bu ara terlik tarzında birşey alırım herelde yapışkanlı birşey görmüştüm bir arkadaşta bulursam öğle birşey alacağım.

Valla ben ilk adım ayakkabısı değilde Flo'dan polarisin 5 noktacıklı ayakkabısından almıştım rahat diye birde Özge'nin ayaklar geniş tombul uydurmak zor oluyor biz rahat ettik ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…