Merhabalarr...
Burası çoook sıcak gerçekten..Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Sıcaklar gelmedi gelmedi derken sonradan iyi bastırdı yani...
Bizde haftasonu attık kendimizi dışarıya dağa çıktık serin serin keyfimiz iyiydi...
Ama benim kız çok yaramaz oldu durduğu yerde durmuyor yürümüyor da sürekli beni istiyor..
ıhh ıhhh habire birşeyler gösteriyor...Altını açtırmıyor sonrada bağlatmıyor...Çok zor oluyor yaa çişliyken problem değilde kaka yaptıysa kan ter içinde kalıyorum altını değiştirirken bir ağlamak anlatamam...Sizde de varmı böyle enterrsanlıklar acaba...
sıcaklardan dün gece bizde ailecek uyuyamadık. döndük durduk sabaha kadar evin içinde.
bir geldi pir geldi sıcaklar. kuzeyin boynu isilik bile oldu.
bu alt açma sıkıntısı bizdede var. çıldırıyorum çocuğun altını değiştirirken bezletmiyor kendini kaçıp gidiyor. ayakta değiştireyim diyorum inadına oturuyor bu seferde.
ben artık kaka yaptığı zaman hemen poposunu yıkıyorum yoksa yer gök kaka oluyor bulaşıyor heryere. ama bezlemesi tabi yine işkence.
Valla ben ilk adım ayakkabısı değilde Flo'dan polarisin 5 noktacıklı ayakkabısından almıştım rahat diye birde Özge'nin ayaklar geniş tombul uydurmak zor oluyor biz rahat ettik ama...
Kızlar siz ilk adım ayakkabısı ya da tam ortopedik ayakkabı aldınız mı kuzulara?
Biz dün baktık bulamadık...Flo'da var diyorlar ama acaba ortopedik mi bilemiyorum..
Önerebileceğiniz ayakkabı markaları varsa paylaşır mısınız?
ohhh ohhh gezin canım
bizde kumbağ yolu üstündeyiz geçerken bizede uğrayın....
Merhabalarr...
Burası çoook sıcak gerçekten..Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Sıcaklar gelmedi gelmedi derken sonradan iyi bastırdı yani...
Bizde haftasonu attık kendimizi dışarıya dağa çıktık serin serin keyfimiz iyiydi...
Ama benim kız çok yaramaz oldu durduğu yerde durmuyor yürümüyor da sürekli beni istiyor..
ıhh ıhhh habire birşeyler gösteriyor...Altını açtırmıyor sonrada bağlatmıyor...Çok zor oluyor yaa çişliyken problem değilde kaka yaptıysa kan ter içinde kalıyorum altını değiştirirken bir ağlamak anlatamam...Sizde de varmı böyle enterrsanlıklar acaba...
ben alıştırma bardağıyla ayran içiriyorum biberonda koyduğumda küçük hanım bi sallıyor her yer batıyor ama alıştırma bardağında çok sorun yaşamıyorum
arabayı babam kullanacak biz oğlumla tek gidiyo olsak kesin uğrardık bi çay içmeye :))
Oğlumun bugün doğumgününü kutladık bugün tam 1 yaşında.Yalnız ateşlendi ateşimiz çıkmış 39.6 ya acile götürdük.Sanırım hava değişikliği de iyi gelmedi bize.Çok dikkat etmek lazım.Kutladık doğumgünümüzü tabi ama biraz keyifsizdi.Allah daha acılarını yaşatmasın.Bununla gelsin geçsin inşallah.
Haftasonu kızımın doğumgününü kutladık, biz kızımla çok eğlendik.
Harika bir pastası vardı, üzerine resim yaptırdık.
her zamanki gibi dogumgununde de annemin canı çıktı, tek yardım eden olmadı. Benim kız da durmayınca ben de yardımcı olamadım pek. Eşimin sülalesi de geldi, pinti babanne dandirik bir küpe taktı.
Çok yakın olduğum bir komşumu çağırmıştım, bir baktım dandirik bir eşofman altı ile gelmiş partiye. Makyaj zaten o üst baş ile olamaz, dandik bir üst baş. Sinir oldum tabi ki.
Kuzenim çok şık gelmişti. Ben de bayağı şıktım, saçlar yapılı full makyaj, uçuşan bir elbise giydim. Konukların şık olması da çok önemli aslında bundan sonra böyle pasaklı gelen insanları çağırmamak lazım kesinlikle.
Yalnız akşamına kızım kabız oldu çok fena hem de. Nazarlar değdi kuzuma. Bir ağlama bir ağlama, nasıl acıyosa artık. Hemen 2 tane kayısı yedirdim, 1 kaşık zeytinyağı içirdim uyuttum.
Eşime de bir haller oldu, neye kızdıysa artık, 5 karış suratla dolanıp durdu. Kesin sülalesine bir hizmet yapılmamıştır ya da sülalesi ile ilgili birşeye kızmıştır. Bir insan bu kadar mı anasının dolduruşlarına gelir. Bu erkek milletinin hepsi mi böyle bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?