Günaydın kızlar,
Bugün oğlusum iyiden iyiye hasta..(
sanırım d.günümüze hasta gircez...
Bende öksürüp duruyorum..Nerden kaptık bilemiyorum.
Bugün oğluma sek günlük süt verdim.içinede birazcık pekmez kattım tatlansın diye gayet güzel içti..Çok şükür..Sevsin istiyorum sütü..Çok önemli..
ya benim oğlum gün içinde hiç süt içmiyor biraz sabah kahvaltısına katıyorum o kadar. akşamda muhallebisine katıyorum. bu gece de sadece 150 cc süt içiti. ben nasıl bu çocuğa süt içireceğim bilmiyorum.
bu arada geçmiş olsun canım sizede. en kısa zamanda iyileşsin yavrukuş.
Selam kızlar ,
Biz bugün doktora gittik..Biraz öksürüğümüz ve gözümüzde kızarıklık vardı..Hemde 1 yaş kontolü için..
Oğlum geçen aydan 100gr kaybetmiş..boyu:78cm kilosu 9.500....
Yumurta beyazı,bal ve süt serbest dedi..Günlük sek sütlerden içebilirmiş..
Ben yine de her ihtimale karşı aptamil'in +1 yaşını da aldım...
Kan tahlili yapmadı.Şuan biraz öksürük vs..durumları oldugu için kan tahlilini etkiler dedi..
Ayakkabı meselesini sordum ..Adidas ya da Nike alın şimdilik..Çok ortopediğe girmeyin dedi..
Çıplak ayakla yürüyüş antremanı yaptırın dedi...
Oğluşumun gevşekliği kalmamış :)))))))))))
Şimdilik aklıma gelenler bunlar..
selam cnm.benım kızımda içe doğru basıyor ama normalmiş daha ayak kasları gelişecekmiş...şimdilik endişelencek bişi yok yani :)
bu arada benimkinin bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjisi var.surekli yürüyor yerinde durmuyor..bugun ben tv izlerken balkonumdaki çamaşır askılıgından çamaşırları çekmiş getirdi bide hacerrr diyip gülüyor :)))
akşam belirli bir saattede dış kapıya vuruyor dışarı cıkmak için bende yumuşak bir ayakkabısı var onu giydirip sitenin bahçesine indiriyorum..bugün akşamda öle yaptım.salıncakta sallanan cocugun yanına gitti nasıl bagırıyor kalksın diye :)
cocukta indi salıncaktan bizim cadıyı salladık nasıl hosuna gitti anlatamam :)))
geçen yıl bugün bu dakika oğlumun ilk sesini duydum. gözler yumuk yumuk hemşirenin kucağında....
şimdi döne döne yatağında uyuyor. aman allahım ne müthiş bir duygu bu ya. aklımı hele ki bugün o doğum anından alamıyorum. gözlerim yaşlarla doluyor.
nasıl güzel birgün bu nasıl özel bir gün.
iyi ki doğdun benim en iyi arkadaşım, iyiki hayatımdasın.
geçen yıl bugün bu dakika oğlumun ilk sesini duydum. gözler yumuk yumuk hemşirenin kucağında....
şimdi döne döne yatağında uyuyor. aman allahım ne müthiş bir duygu bu ya. aklımı hele ki bugün o doğum anından alamıyorum. gözlerim yaşlarla doluyor.
Günaydın kızlar,
Bugün oğluma sek günlük süt verdim.içinede birazcık pekmez kattım tatlansın diye gayet güzel içti..Çok şükür..Sevsin istiyorum sütü..Çok önemli..
canım ya havaların dengesizliğinden..
ben hatay iskenderundayım en çukur bölgeee nemii en yüksek olan yer...
inan havalr öyle bunaltcı ki cumartesi günü metin erene serum verdik ...
tahliller her şey temiz çıktı ama sıcaklardan bunaldı yavrum .
iştahsızlık kusmaa gram bişe yemedi çocuk..
bizde serum verdik şimdi biraz toparlandı şükür...
buranın havası mahf etti bizi haif boğazda gıcıklanmada vardı oksuruk arar ara diş dedi doktor birde sıcaklar..
28 derecede klima kapanmıyor hiçç..
seneye kesnlikle yayla evi tutmayı düşünüyorum olmıcak böyleee...
Günaydın kızlar,
buranın havası mahf etti bizi haif boğazda gıcıklanmada vardı oksuruk arar ara diş dedi doktor birde sıcaklar..
merhaba kızlar:)
aşkveoğlum geçmiş olsun canım nerden kaptınız böyle sıcaklarda, heralde mikrobik...
baharcım kuzeyciğim güzel paşam iyi ki de doğmuş çok güzel bir bebek olmuş, bahtı güzel olsun annesine babasına güzellikler yaşatsın inşallah:))
bizim d.günümüz de yarın.
hafta sonu annemlerde kutladık, babamız da izinli ilke'yi gezdirip alışveriş yapıcaz akşama da kendi kendimize pasta kesicez.
çocuğu olan pek arkadaşımız yok zaten bebekle hazırlık yapmak da zor ben de tembellik ettim biraz:))
cuma günü ilkeyi anneme bırakıp edirneye gitcez, bir arkadaşa kalmaya.
bırakmak biraz zor geliyo ama azıcık da dinlenmek güç toplamak istiyorum yorgunum bu ara...
Kızlar,
Baharat vermeye başladınız mı?
Mesela köfteye vs....?
baharcım,prensinin doğum günü kutlu olsun
aşkveoğlumcum size de çok geçmiş olsun...
benim de kulağım hala tıkalı,geçmedi..işitme testi yaptırdım 2 kez..işitme sorunum yok ama basınçla ilgili bir sorun var..dr un verdiğir ilaç işe yaramadı sanki..öğleden sonra başka bir dr.a gidecem...
Kızlar oğlum hızlı hızlı tam 5 adım attı :))))))))
Çok mutlu oldum.İnşallah devamı gelir...
canıım.. ne güzelde yazmışsın..
temiz kalpli arkadaşım..
bir ömür boyuu mutlu olun inşallahh...
yaa neler varr akşama anlat birazzz:):)
baharcım,prensinin doğum günü kutlu olsun
aşkveoğlumcum size de çok geçmiş olsun...
benim de kulağım hala tıkalı,geçmedi..işitme testi yaptırdım 2 kez..işitme sorunum yok ama basınçla ilgili bir sorun var..dr un verdiğir ilaç işe yaramadı sanki..öğleden sonra başka bir dr.a gidecem...
Kızlar oğlum hızlı hızlı tam 5 adım attı :))))))))
Çok mutlu oldum.İnşallah devamı gelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?