2010 Temmuz Anneleri : )

ya benim oğlum gün içinde hiç süt içmiyor biraz sabah kahvaltısına katıyorum o kadar. akşamda muhallebisine katıyorum. bu gece de sadece 150 cc süt içiti. ben nasıl bu çocuğa süt içireceğim bilmiyorum.

bu arada geçmiş olsun canım sizede. en kısa zamanda iyileşsin yavrukuş.

Pekmez ,bal katıyor musun canım..?
Bazı bebekler sevmiyor gerçekten..Benim paşa aptamil sütleride çok seviyor mesela..Belki o yüzden inek sütünü içince anlamadı bişey...

geçmiş olsun canım.

maşallah yürüyüp yaramazlıklarıda ilerletmiş, hacer diye gelmesini düşündüm bir an çok sevimli olmştur
yaramazlık yaparken bir şımarık oluyorlar

Mutlu, huzurlu, sağlıklı ve şansı güzel olur inşallah.

canıım.. ne güzelde yazmışsın..
temiz kalpli arkadaşım..
bir ömür boyuu mutlu olun inşallahh...

yaa neler varr akşama anlat birazzz:):)

canım ya havaların dengesizliğinden..

ben hatay iskenderundayım en çukur bölgeee nemii en yüksek olan yer...

inan havalr öyle bunaltcı ki cumartesi günü metin erene serum verdik ...

tahliller her şey temiz çıktı ama sıcaklardan bunaldı yavrum .
iştahsızlık kusmaa gram bişe yemedi çocuk..

bizde serum verdik şimdi biraz toparlandı şükür...

buranın havası mahf etti bizi haif boğazda gıcıklanmada vardı oksuruk arar ara diş dedi doktor birde sıcaklar..

28 derecede klima kapanmıyor hiçç..

seneye kesnlikle yayla evi tutmayı düşünüyorum olmıcak böyleee...

Ahh canım benim size de çok geçmiş olsun...Valla Ağustos daha sıcak geçicekmiş..Hakikaten yandık...Hele nem varsa çok çok zor..Sık sık duş aldır canım oğlanı..Kafasını iyice havlu ile kurula kalsın hafif nemli ..Bize de doktor bir sabah 1 akşam duş alsın dedi..

günaydın kızlar bizde bugün sağlık ocağına gittik, aşılarımızı olduk.biri koldan diğeri bacaktan oldu.iğne girerken ağlamadı ama çıkarken çok ağladı kuzum.maşallah kilomuz 10 kilo 800 gr boyumuzda 81 cm.22 ocakta bir aşısı daha varmış daha sonra bitiyormuş artık.ama 2 tanede özel aşısı var.biri su çiceği(1 yaş dolduktan sonra yapılıyormuş) 1 doz, onu 22 ocakta olan aşıdan 1 ay sonra yapalım dedi.birde hepatit a aşısı var oda 2 yaşını doldurduktan sonra ve o aşı iki doz oluyormuş ilkinden 6 ay sonrada onu yapıyorlarmış.yaptırmak isterseniz sizinde bilginiz olsun.

çok geçmiş olsun canım umarım doğum gününe kadar iyileşirsiniz.

doğum gününüz kutlu olsun canım.güzel allahım daha nicelerini göstersin inşallah.

size de çok geçmiş olsun canım.çok doğru söylüyorsun, sıcaklardan kuzucuklar mafoluyor.bizde günde iki kere banyo yaptırıyoruz.gündüzden ananesi yaptırıyor.akşamları da biz yaptırıyoruz.benim oğlumda kilima olmadan uyuyamıyor.bir o yana bir bu yana dönmekten bir hal oluyor.

Son düzenleme:
merhaba kızlar:)
aşkveoğlum geçmiş olsun canım nerden kaptınız böyle sıcaklarda, heralde mikrobik...
baharcım kuzeyciğim güzel paşam iyi ki de doğmuş çok güzel bir bebek olmuş, bahtı güzel olsun annesine babasına güzellikler yaşatsın inşallah:))
bizim d.günümüz de yarın.
hafta sonu annemlerde kutladık, babamız da izinli ilke'yi gezdirip alışveriş yapıcaz akşama da kendi kendimize pasta kesicez.
çocuğu olan pek arkadaşımız yok zaten bebekle hazırlık yapmak da zor ben de tembellik ettim biraz:))
cuma günü ilkeyi anneme bırakıp edirneye gitcez, bir arkadaşa kalmaya.
bırakmak biraz zor geliyo ama azıcık da dinlenmek güç toplamak istiyorum yorgunum bu ara...

Sağol güzelim..Bilemiyorum nerden kaptık..Belimiz bi doğrulmadı..Allah beterinden saklasın..
En güzelini yapıyorsun canım benim..
Tek başına olunca zor tabi..Cuma annem bana gelicek ctesi günü için bizde hazırlık yapıcaz.O olmasa bende yapamazdım herhalde..
İlkeciğimin doğum günü yarınmış ama ben yinede o güzeller güzelimin doğum gününü kutluyorum..Nice nice güzel yılları olsun bademimin..

baharcım,prensinin doğum günü kutlu olsun

aşkveoğlumcum size de çok geçmiş olsun...

benim de kulağım hala tıkalı,geçmedi..işitme testi yaptırdım 2 kez..işitme sorunum yok ama basınçla ilgili bir sorun var..dr un verdiğir ilaç işe yaramadı sanki..öğleden sonra başka bir dr.a gidecem...

Kızlar,

Baharat vermeye başladınız mı?
Mesela köfteye vs....?

ben yayla çorbasında kekik veriyorum, zaten çok faydalı. köfte yemiyor o nedenle denemedim.

suyumuzu 6 aylıktan itibaren fincanda, sonrasında da kalın cam bardakta içiyoruz. ananesi alıştırmıştı iyi ki de alıştırmış. suluk filan kullanmadık hiç.

küpe gibi şeylerin çocuklara takılmasına karşıyım , o nedenle büyüdüğünde canı isterse takar. zaten bu devirdi çocuğa altın takılır mı Allah korusun. Hem kendi de kulağını yırtabilir. kız olduğu belli olsun diye toka filan takıyoruz şimdilik.

Sanada çok geçmiş olsun canım..
Haberdar et durumunu...

Kızlar oğlum hızlı hızlı tam 5 adım attı :))))))))

Çok mutlu oldum.İnşallah devamı gelir...

Son düzenleme:

gözünüz aydın canım, maşallah oğlunaallahın izni ile devamı gelir artık.zaten yürüdükce çok mutlu olur.benim oğlum, daha öyle bir girişimde, bulunmadı ama yeni birşeyler öğrendiği zaman terar tekrar yapıyor ve farklı birşeyler yaptığı için çok mutlu oluyor.bizde birşeyleri başardığı zaman alkış yapıyoruz o zamanda uçuyor artık havalarda o da alkış yapıyor,gülücükler saçıyor.

canıım.. ne güzelde yazmışsın..
temiz kalpli arkadaşım..
bir ömür boyuu mutlu olun inşallahh...

yaa neler varr akşama anlat birazzz:):)

sağol canım benim.

akşama bir numara yok bizde eşim istanbula gitti bugün muhtemelen geç gelecek o geldiğinde kuzey uyumuş olacak.

kötü gün olacak ama pazar günü doğumgününü ailecek kutlarız. istanbuldan annemler kayınvalidemler falan gelecek bir iki de yakın arkadaş çağırırız olur biter.

ama birazdan oğlumla giyinip süslenip resim çekiliriz.

sağol canım benim....

sanada çok geçmiş olsun aksilikler bir türlü peşinizde bırakmadı sizin bir kurşun döktürün anacım siz en iyisi....

canım sizede çok geçmiş olsun...

bu ara gerçekten çok sıcak biz geçen haftaya kadar akşamları balkonda hırka falan giymeden oturamazdık. öğle rüzgar olurdu ki saçlar klip çeker gibi havalanıp dururdu ama şimdi saçımın bir teli bile oynamıyor...

yazık çocuklar daha çok bunalıyorlar....

oooo bak sen haytaya yürümeye başladı ha yaşından önce. maaşallah

bizim de rekorumuz beş adım....

hadi bakalım devamını getirsinler inşallah en kısa zamanda..

slm kızlar.
bugün bizde bugün saat 9.50 itibari ile 1 yaşına girmiş bulunuyoruz. Maşallah kuzuma. Allah mutlu huzurlu uzun ömürler versin inşallah.

12 ay aşımızıda olduk. çok ağladı sonra ayrılması da zor oldu malum işe döndüm.

kilosu hala 8700 boyu 72 cm. çok minnak kızım ya...

doğum günü olün bütün bebişleri gözlerinden öper ve doum günlerini kutlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…