2010 Temmuz Anneleri : )

Canım çok geçmişler olsun..İnş.biran önce iyileşir çok güzelbir doğum günü geçirirsiniz..
Ohh maaşallah bende ilk defa akşam inek sütü vermeyi denedim içine birazcık cicibebe kattım ama birazcık içip bıraktı sonra diğer mamasından yaptım onuda yerken kustu canımı istemedi midesimi bulandı anlamadım...İlk denememiz başarısızdı inş.bir dahaki sefere...

Baharcım doğum gününüz kutlu olsun rabbim nice nice yaşlarını göstersin inş..Bu mutluluk hiçbirşeye değişilemez gerçekten...

Esmacım merhaba sizede çok geçmişolsun...haklısın havalar çok sıcak büyük insanlar bile bunalıyor ki çocuklar napsın dertlerini anlatamıyorlar...Allah kolaylık versin...

Selam canım sizinde doğum gününüz kutlu olsun...Hep böyle güzelliklerini göstersin inş.rabbim..
Maaşallah olsun büyüyorlar üzülme toplar kendini merak etme...

canım benim sizinde doğumgününüz kutlu olsun..

ben daha bir yaş aşısını yapotırmadım kaç gün içinde yaptırmam lazım acaba....

Bu arada herkese merhabalar...
Direk konuya daldım eskileri okurken...
Bende dişçiden geldim...Kanal tedavisine başladı iğne falan vurdu bugün uyuşturmak için.Emzirdiğim için bol bol su içki vücuttan daha çabuk çıksın dedi...
Onun haricinde kızım cadılığa tam gaz devam ediyor.Sürekli bağırarak dediğini yaptırmaya çalışıyor bu durum nezaman kadar devam edicek bilmem...Üzülüyorum ciddi ciddi geçicek diye bekliyoruz bakalım ama...Az önce aradım balkondaki çöp kutusuna girmeye çalışıyormuş...İşte yani bu kadar yaramazız..Bu akşam halılarımızı yıkıcaz eşimle annemlere götürüp bizim apartmanda yıkamaya yer yok malum..Artık yaz temizliğine başlamam lazım yaz biticek yani..

canım benim sizinde doğumgününüz kutlu olsun..

ben daha bir yaş aşısını yapotırmadım kaç gün içinde yaptırmam lazım acaba....

13. ayda su çiçeği aşısı varmış. onu biz ödüyormuşuz devlet karşılamıyor. bence geçiktirme fazla aradan çıksın nasıl olsa olacak bu aşıları.

dr. beyefendi hasta almıyormuş,sekreter hanım eşine geleceğimi sanmış..Eşi de cilt dr..Anlamıyorum madem artık hasta almıyorsun kaldır artık o tabelayı de mi..Sinir oldum (

Günaydın kızlar,

Doğum günü olan bütün bebişlere nice mutlu, sağlıklı, başarılı senelere...

Allah bizlere onların hep en mutlu anlarını görmek nasip etsin. Yüce rabbim bütün bebişlerimizi kazalardan, belalardan, kötü niyetli insanlardan korusun.

Başka bişe yazacaktım bir baktım istem dışı dua ediyorum. Kendiliğinden yazıya döküverdim.

Benim oğluşumda 14 temmuzda 1 yaşına girdi.

Doğum günü çok güzel geçti. Evin bahçesinde kutladık.

Pastayı daha doğrusu mumları ve maytapları görünce şaşkın şaşkın baktı kuzucum. Çok komikti.

Sadece bir aksilik yaşadım. İlk başta moralim bozuldu ama sonradan amaaaaan dedim.

Bir gün önceden pasta siparişi verdik. Gittik eşimle beğendik nasıl istediğimizi tarif ettik ve onlarda not aldılar. Pastayı 1 şeklinde üzerinde fenerbahçe logosu olacak ve gerçek oyuncak koyacak.(Biberon, emzik, bebek arabası, minik oyuncak bebek v.s) Özellikle 1 istedim ki farklı şekilleri diğer doğum günlerinde de yaptırabilirim ilk doğum gününe özel olsun istedim. Şöyle yaparız böyle yaparız v.s dediler ve telefon numaramızı aldılar.

Neyse bizde pasta erimesin diye doğum gününe yakın bir saatte almaya gittik. Ben arabada bekliyorum baktım eşim orda hareretli hareretli konuşuyor neyse ben de inip gittim. Amaaaan ne görsem beğenirsiniz. Pasta tamamen bizim istediğimizden farklı usta kendi kafasına bildiği gibi yapmış. Neymiş efendim 1 in üzerine logo koyamazmış logo koumak için kafasına göre bişe yapmış. Bunu duydum daha çok çıldırdım. Sadece şunu sordum sizin telefon numaramızı almanızın sebebi nedir.? (ki parasını peşin ödemiştik) Parasını ödememiş olsaydık şıp hemen arardınız dimi? Bir alo demek bu kadar zormu madem öyle arayın logolu olup olmamasına biz karar verelim neden kafanıza göre yapıyorsunuz felan tabi hiç birinden çıt yok hakılısınız efendim şöyle efendim böyle efendim. tabi haklıyım dedim yaaa haklı olmasan neden bağırıp çağrıcam burda dedim.

Neyse eşim istersen almayalım paramızı alıp gidelimm dedi. Baktım o kadar misafir çağırdım o saatten sonra yapacak bişe yok aldık çıktık.

Benim sinir olduğum parayı peşin almayı biliyorsun şöyle yaparız böyle yaparız diyorsun telefon numaramı alıyorsun ama kafana göre yapıyorsun. Peki benim sana özel pasta yaptırmamın anlamı nerde kaldı.

Kimseyle paylaşmadım yaa içimde şişmiş kusura bakmayın uzun uzun yazdım.

Sağlık olsun herşey de bir hayır vardır.

benim kızım da 14 temmuz doğumlu ve pasta benim için de hayal kırıklığı oldu.ben de 1 şeklinde pasta siparişi verdim ama adamın yaptığı 1 bire benzemiyor pek

Çok haklısın Capri..Ben zaten parayı peşin isteyenlere hep şüphe ile yaklaşmışımdır..bende bugün pasta seçmeye gitcektim.. tecrübeni paylaştıgın için çok teşekkürler..
Mutlu,güzel,sağlıklı senelere..

İlke kızım
bazen dalında bir salkım ballı üzüm
bazen ne muzurlukla gölgeli yüzün
dalgalarla boğuşan gemiler gibi bir o yana bir bu yana canhıraş uykun
geçen sene bugün
bu güzel yaz gününde
iyi ki seni doğurdum
iyi ki senin annen oldum
sayende hiç bitmeyecek yazım...

Güzel dualarına kocaman bir Amin diyorum

Doğum günüz kutlu olsun.

Pastada sorun olmuş ama sonra günün keyfini çıkarmışsın
parayı peşin verince illa bir sorun çıkıyor
ben siparişi verdim 5 lira kapora bıraktım hiç bir şey demediler.
böyle durumlarda bize akıl olsun

Mutlu ,sağlıklı nice nice yıllara benim güzel kızımaa..

Kızlar oğlum hızlı hızlı tam 5 adım attı :))))))))

Çok mutlu oldum.İnşallah devamı gelir...

maşallah artık yürümeye başlamış

kızımda 3 gündür destek almadan gidiyor düşerse haylazlık yapıoyr emekliyor

mutlu yıllar

bak sen ilke kıza, annesini aşkıyla, şairde yaparmış.:81:daha nice mutlu yıllara ilkecik.hayatında her daim sağlıklı,başarılı, huzurlu ve mutlu ol inşallah...

doğum gününüz kutlu olsun canım..benim de doğum günümüz içime sinmemişti...mumları üflerken falan çekmemişler hiç..eşimin kardeşi saçma sapan şeyleri kameraya almış...yani olsada olur olmasada olur şeyleri çekmiş....içimde ukte kaldı..böyle hayal etmemiştim,oldukça üzüldüm...o yüzden düzeltilmiş yaşları olan 24 temmuz pazar günü evde kendi aramızda yeniden kutlayacağız..pasta ısmarladım...güzel güzel giyineceğiz...eşim ben ve sadece bebeklerimle kutlayacağız...sıpaları da güzel güzel giydireceğim....
başkaları için o kadar önemli ve matah olmayan bir durum olarak değerlendirilse de benim için çok önemli...hamileliğimden beri bu günü hayal etmiştim...

canımmmmmm valla çok gzel çocuk yapmışsın iiiki yapmışsın...

doğum gününüz kutlu olsunnn ....
sende şair olmuşsun amaa....

ikincide kimse tutamaz senii kitap yazarsın valla..

allah nice nicee mutlu huzurlu yıllar nasip etsinnn.. annekuşa yavru kuşaa birdee koca kuşaa:):):)

Mutlu ,sağlıklı nice nice yıllara benim güzel kızımaa..

bak sen ilke kıza, annesini aşkıyla, şairde yaparmış.:81:daha nice mutlu yıllara ilkecik.hayatında her daim sağlıklı,başarılı, huzurlu ve mutlu ol inşallah...

teşekkürler canlarım, yavrularımızın güzel günlerini görelim inşallah...
esmacım övünmek gibi olmasın ama yıllardır biriktirdiğim denemelerim, kısa öykülerim var.
şimdilik sadece kendim için yazıyorum ama kimbilir belki bir gün yazdıklarımı paylaşmak isterim başkalarıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…