2010 Temmuz Anneleri : )

Övünmek gibi olsun şekerim övünmek gibi...Herkeste olmayan bir yetenek..Bayılırım kalemi güçlü insanlara...

günaydın kızlar
yıllık iznimi kullandım geldim
bu arada kız kardeşimi evlendirdik o nedenle tatilim evde geçti oğulcuğumla başbaşa

benim paşa nerdeyse yaşına girecek ama yürüme belirtisi yok
nasıl hızlı emekliyo bir görseniz yetişemiyorum arkasından
dizleri mosmor oldu ama çok üzülüyorum bir an önce yürüse de kurtulsa yavrum

bir de bu aralar sivrisineklerle başımız belada
sizler ne kulanıyosunuz sineksavar olarak
bebeğimin odasına şu prize takılanlardan almak istiyorum ama zararı yan etkisi filan var mı bilmiyorum
siz ne kulanıyorsunuz bugün almam lazım yavrumu delik deşik etti pis sinekler

selva82 canım doğum gününüz kutlu olsun iikide doğurmuşuz gerçekten ama şuan benimki kafamı ağrıttı mızlamaktan gidip uyutiyim

Merhaba anneler,

Bebeklerinize balık yediriyor musunuz ?
ben bu tarifi yaptım gayet güzel oldu tadı tavsiye ederim. Balıklı çorbayı sadece 1 gün veriyoruz hava sıcak diye. Malzemeleri ona göre koyalım.

Balıklı Bebek Çorbamızın Malzemeleri:

 200 gram balık
 1 küçük havuç
 1 küçük patates
 1 avuç doğranmış dereotu ve maydanoz
 1/4 küçük kırmızı soğan
 1 ,5 yemek kaşığı kırmızı mercimek
 300 ml sıcak su

Balık çorbasının yapılışı:
Balığı iyice yıkayıp üstünü geçecek kadar su ile tencereye koyun ,balık kaynamadan beyazlaşır beyazlaşmaz o suyu dökün ve tencereye tekrar 300 ml sıcak su koyarak balığı pişirin.Balığın piştiğini bir çatalla anyabilirsiniz yaklaşık 10 dakikada pişiyor.Pişen balığı tencereden çıkarıp suyunu süzün ki suda kılçık kalmasın.
Tencerede az yağda soğanı hafifçe kavurun ardından sırasıyla havuç ve patatesi katın.Birkaç dakika çevirdikten sonra balık suyunu ilave edin. Su kaynayınca içine otları ve mercimeği koyun,kapağı kapalı olarak kısık ateşte pişirin.Bu arada haşladığınız balık etini ayıklayıp pişmeye yakın tencereye ilave edin.Çorba pişince blendırdan geçirerek bebeğinize yedirin ,afiyet olsun.(pişirme esnasında su az gelirse sıcak su ilave edin)

Yeniden merhaba anneler,

Aranzda üçüzlerinden biri açlık nedeni ile hayatını kaybetmiş Sivaslı yoksul bir aileye yardımda bulunmak isteyen olursa benimle temasa geçebilirsiniz. Ailenin telefonu vs. herşey bende mevcut. Ben de yardım zincirine başkaları aracılığı ile ulaştım henüz basına yansımamış ama yakında yasal yardım izni çıkacakmış. Bana sahte gibi gelmedi, ama arayıp siz de konuşabilirsiniz.

Yardım toplamak için bile yasal izne ihtiyaç var. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz anlamıyorum.

Sevgiler,

Son düzenleme:

sunny cim bazı kişiler yardım toplamak adına insanların iyi niyetlerini suistimal ettikleri,dolandırdıkları için yardım toplamak için yasal izin vs olması çok yerinde bence..Her yardım toplayan gerçekte yardım toplamıyor aslında ....

*kızlar oğlumu korıdora koyuyorum balon peşinmden neredeyse sonuna kadar gıdıyo 25 adım attı snra düştü umarm kısa zamnda yurur cok mutlu oldum

doğru söylüyorsun canım. zamanında bu tarz olay çok fazla olmuştu. çok üzüldüm bebeğe mantıklı düşünemiyorum sanırım.

arkadaşlar iyi geceler size bir sorum olacak.sizin bebeklerinizin de kakalarında sindirilmemiş besinler oluyor mu?mesela benim kızım kiraz yediğinde aynen çıkıyor.dün semizotu yemişti o da aynen çıkmış.acaba bir sorun mu var?

yok canımya gayet normal endişelenme benim iki çocuğumdada aynı şeyler oluyo hala hatta bazen ayıptır söylemesi bende bile sindirilmemiş besinler olabiliyo sorun değil bu takma kafana sakın normalllllll

yok canımya gayet normal endişelenme benim iki çocuğumdada aynı şeyler oluyo hala hatta bazen ayıptır söylemesi bende bile sindirilmemiş besinler olabiliyo sorun değil bu takma kafana sakın normalllllll

sağol canım yaa içim rahatladı biraz.eşim pimpiriklendirdi beni hiçbirşey öğütmüyor mu bunun midesi falan deyince kafaya taktım

sağol canım yaa içim rahatladı biraz.eşim pimpiriklendirdi beni hiçbirşey öğütmüyor mu bunun midesi falan deyince kafaya taktım

ay allah iyiliğinizi versin,,mesela benim kızımda hala yeşil mercimek yemeği yiyince olduğu gibi çıkarıyo sonraa 2yaşındaki oğlum çekirdek yiyoo onları bütünce çıkarıyo yeşil sebzeli yemekler falan yiyince aynen çıkarıyorlar falan yani çok normal demekki sadece yiyeceklerin vitaminleri kalıyo yavrularımızın vücudunda daha nee

triendy21 sen yeni katıldın galiba aramıza

yok canım yeni değilim sanırım sen yoktun benim geldiğimde ben bayadır burdayım ama bende seni ilk kez görüyorum hayırdır başka gezegenlerden geldik sanırım aynı ortamda iki yabancıyız baksana

yok canım yeni değilim sanırım sen yoktun benim geldiğimde ben bayadır burdayım ama bende seni ilk kez görüyorum hayırdır başka gezegenlerden geldik sanırım aynı ortamda iki yabancıyız baksana

Okullar kapandığından beri ben pek takılamıyorum o zamanlar geldiysen ondan bilmiyor olabilirim

selam kızlar

iyi hafta sonları diliyorum herkeze buraya pek giremiyorum benim 2 yaramazım canıma okudular valla ben benden geçtim onlar büyücek diye arda beyde bi hareketli bi çığlıkçı olduki anlatamam ama tatlılığı yokmu işte herşeyden güzel ne güzel bir aşk ilk yaşlarıda kutlandı yavaş yavaş adımlar küçük kısa kelimeler en tatlı halleri bu ayları bol bol kameraya almak lazım çünkü bu ayları çabuk geçiyor bi anda hızla gelişiyor herşey
hepinizi öpüyorum umarım tüm bebişlerimiz iyidir

Geçen yıl bu zamanlar...Saat 9:14...Aglama sesini duydugumda başladı aşkımız,ilk dokunuş ve ilk öpücük...O sevimli ağlayan yüzün seni görünce nasıl da huzur buldu.Bende sen hayatımdayken huzurluyum oğlum..
Zorluklarla,heyecanlarla,güzelliklerle dolu 1 sene geride kaldı..İyiki benimle, iyiki bizimlesin..Kelimelerle ifade edemeyeceğim kadar çok seviyorum seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…