teşekkürler canlarım, yavrularımızın güzel günlerini görelim inşallah...
esmacım övünmek gibi olmasın ama yıllardır biriktirdiğim denemelerim, kısa öykülerim var.
şimdilik sadece kendim için yazıyorum ama kimbilir belki bir gün yazdıklarımı paylaşmak isterim başkalarıyla...
selvacım dıoğum gününz kutlu olsun.
kızlar bize oy verin Lütfen :) link yukarıda.
Yeniden merhaba anneler,
Aranzda üçüzlerinden biri açlık nedeni ile hayatını kaybetmiş Sivaslı yoksul bir aileye yardımda bulunmak isteyen olursa benimle temasa geçebilirsiniz. Ailenin telefonu vs. herşey bende mevcut. Ben de yardım zincirine başkaları aracılığı ile ulaştım henüz basına yansımamış ama yakında yasal yardım izni çıkacakmış. Bana sahte gibi gelmedi, ama arayıp siz de konuşabilirsiniz.
Yardım toplamak için bile yasal izne ihtiyaç var. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz anlamıyorum.
Sevgiler,
sunny cim bazı kişiler yardım toplamak adına insanların iyi niyetlerini suistimal ettikleri,dolandırdıkları için yardım toplamak için yasal izin vs olması çok yerinde bence..Her yardım toplayan gerçekte yardım toplamıyor aslında ....
arkadaşlar iyi geceler size bir sorum olacak.sizin bebeklerinizin de kakalarında sindirilmemiş besinler oluyor mu?mesela benim kızım kiraz yediğinde aynen çıkıyor.dün semizotu yemişti o da aynen çıkmış.acaba bir sorun mu var?
yok canımya gayet normal endişelenme benim iki çocuğumdada aynı şeyler oluyo hala hatta bazen ayıptır söylemesi bende bile sindirilmemiş besinler olabiliyo sorun değil bu takma kafana sakın normalllllll
sağol canım yaa içim rahatladı biraz.eşim pimpiriklendirdi beni hiçbirşey öğütmüyor mu bunun midesi falan deyince kafaya taktım
triendy21 sen yeni katıldın galiba aramıza
yok canım yeni değilim sanırım sen yoktun benim geldiğimde ben bayadır burdayım ama bende seni ilk kez görüyorum hayırdır başka gezegenlerden geldik sanırım aynı ortamda iki yabancıyız baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?