Geçen yıl bu zamanlar...Saat 9:14...Aglama sesini duydugumda başladı aşkımız,ilk dokunuş ve ilk öpücük...O sevimli ağlayan yüzün seni görünce nasıl da huzur buldu.Bende sen hayatımdayken huzurluyum oğlum..
Zorluklarla,heyecanlarla,güzelliklerle dolu 1 sene geride kaldı..İyiki benimle, iyiki bizimlesin..Kelimelerle ifade edemeyeceğim kadar çok seviyorum seni..
Geçen yıl bu zamanlar...Saat 9:14...Aglama sesini duydugumda başladı aşkımız,ilk dokunuş ve ilk öpücük...O sevimli ağlayan yüzün seni görünce nasıl da huzur buldu.Bende sen hayatımdayken huzurluyum oğlum..
Zorluklarla,heyecanlarla,güzelliklerle dolu 1 sene geride kaldı..İyiki benimle, iyiki bizimlesin..Kelimelerle ifade edemeyeceğim kadar çok seviyorum seni..
Herkese slm.Doğumgünü olan bebeklerin doğum günü kutlu olsun.
1. yaş aşılarını olanlara sorum olacak.
Biz daha aşılarımızı olmadık.
Oğlum doğumgününde ateşlendi.
Ateşi sürdü birkaç gün.
Vücudunda kırmızı döküntüler oluştu 2-3 gün sonra da.
Korktuk acaba ilaçlara tepki mi verdi diye.
Dr önemli değil geçer birkaç güne dedi.Sık sık duş aldırdık geçti çok şükür.
Dr da acele etmeyin aşısını vurdurmak için demişti.
Yarın yaşını dolduralı 1 hafta oluyor.
Bizim gibi aşıyı hemen yaptırmayan var mı?
Aşısını olan bebeklere ateş yaptı mı?Ateş deyince ben artık telaşlanıyorum.
:))) neler yapıyorum ben anneyim ben senin annenim diyorum hatta eşime bile baskı yaptım ismimi sölemiyor oda anne diye sesleniyor ama nafile:))))
acaba hep ismimlemi hitap edicek :)))
bu arada berayda mutfak dolaplarına geliyordu hiç hayır yada yapma demedim müdahale etmediğim için artık geliyo mutfaga ne dolap nede çekmece hiçbirine dokunmuyor :)))
bu aralar diş gıcırdatıyordu yine duydugum halde ilgilenmedim baktım o huyunuda bıraktı:)
Herkese slm.Doğumgünü olan bebeklerin doğum günü kutlu olsun.
1. yaş aşılarını olanlara sorum olacak.
Biz daha aşılarımızı olmadık.
Oğlum doğumgününde ateşlendi.
Ateşi sürdü birkaç gün.
Vücudunda kırmızı döküntüler oluştu 2-3 gün sonra da.
Korktuk acaba ilaçlara tepki mi verdi diye.
Dr önemli değil geçer birkaç güne dedi.Sık sık duş aldırdık geçti çok şükür.
Dr da acele etmeyin aşısını vurdurmak için demişti.
Yarın yaşını dolduralı 1 hafta oluyor.
Bizim gibi aşıyı hemen yaptırmayan var mı?
Aşısını olan bebeklere ateş yaptı mı?Ateş deyince ben artık telaşlanıyorum.
iyi akşamlar herkese...
bugün oğlumun doğumgününü kutladık çok güzel geçti tabi fena halde yorulduk.
ayak tabanlarım patlıyor şu anda. kuzey en son finalde fena halde kusmasaydı daha güzel olacaktı. heryer battı üstümüz halılarımız.
herşeye rağmen güzeldi. geçen sene bu zamanları hatırlıyorum da daha zordu. herp ağlıyordum nasıl bakacağım diye. oğlumu uyutup süt sağmaya çalışıyordum süt gelsin diye sonra onu beslemeye ve susturmaya çalışıyordum. çok çaresizdim tecrübesizdim.
ama şimdi herşey çok güzel herşey rayına oturdu sağlığımız yerinde şükür.
allahım tüm bebeklerimize sağlık versin iyi ki doğmuşlar hoşgelmişler dünyamıza.
Yesinler onlarin 1 lerini:))) butun bebelere guzel yaslarrrr.bende hemen cekildigimiz fotolari albumlemek istiyorum.cok guzel pozlarimiz oldu.
merhaba kızlarr nasılsınz?
mutlu,huzurlu :)sen nasılsın canım ?
ben de çok iyiyim çok şükür cnm benim.kızım bir aydır yürüyo ve arkasından koşmaktan yorgun düşüyorum.abimizle başladılar oyuncak kavgasına.onlara durun demekle geçiyor tüm gün.bizde haberler böyle.koşturmacalı mutlu huzurlu bi hayat:)
Sabırsızlıkla bekliyorum..Göreyim tatlı oğluşunu
Bu gün beni mutlu eden bir olay daha oldu..Canımın içi kızım bir kaç kez anlaşılıır şekilde anneciii dedi (m siz anneciii )Nerelerden nerelere geldik..İnanamıyorum...Şükürler olsun Allah ıma ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?