2010 Temmuz Anneleri : )

canım oğlunla daha nice mutlu huzurlu tatlı senelere... doğum günü kutlu olsun paşanın...Allah'a binlerce kere şükürler olsun bu aşkı bize tattırdığı için...

Son düzenleme:

iiki doğmuş bebişin iiki doğmuş bebişin iiki doğduun iiki doğduun mutlu yıllar sizeeeeeeee:87::87::87::87::87:

Teşekkür ederim kızlarçok güzel bir doğum günü geçirdik..Oğlum çok mutluydu..Herşey çok güzeldi..Sağolsun anneciğim herşeyi mis gibi yapmıştı..
Su çiçeğinden dolayı ablamla,eltimle,görümcemle falan 1 aydır neredeyse görüşmemiştik..Hepsi çok güzel kilo vermiş gördü beni..Bu da beni çok mutlu etti..
Allahım sağlık versin yavrularımıza..

Son düzenleme:
Herkese slm.Doğumgünü olan bebeklerin doğum günü kutlu olsun.
1. yaş aşılarını olanlara sorum olacak.
Biz daha aşılarımızı olmadık.
Oğlum doğumgününde ateşlendi.
Ateşi sürdü birkaç gün.
Vücudunda kırmızı döküntüler oluştu 2-3 gün sonra da.
Korktuk acaba ilaçlara tepki mi verdi diye.
Dr önemli değil geçer birkaç güne dedi.Sık sık duş aldırdık geçti çok şükür.
Dr da acele etmeyin aşısını vurdurmak için demişti.
Yarın yaşını dolduralı 1 hafta oluyor.
Bizim gibi aşıyı hemen yaptırmayan var mı?
Aşısını olan bebeklere ateş yaptı mı?Ateş deyince ben artık telaşlanıyorum.

iyi pazarlarrr :)

bu gün biz de düzeltilmiş 1 yaşımızı kutlayacağız..içimde ukte kalmıştı fotoğraf konusu ..kendi aramızda çekirdek aile kutlaması olucak..eşim öğleden sonra pastayı alacak..

dün abant çevresinde gezmeye gittik..iki sıpamla elele yürüdük..fotolardan birini burada da paylaşayım :)

iki sarışını aynı anda idare etmek hiç kolay değildi

Son düzenleme:
alminacım foto süper allah koşturmaya başlayıca kolaylık versin
doğum günü kutlu olsun bugün doğan tatlışların
iyi pazarlar

biz aşımızı gecikmeli olduk 8 gün geçti doğum gününü.ateş pek yapmadı ama son derece huzursuzluk yaptı canıma okudu.kendini azcık toplasın kuzucuk öyle yaptırırsın

Bende buruksizim var, oğlum 5 yaşında onda da var biraz. Doktor küçük bebeklerin, dişlerini keşvettikleri için diş gıcırdama sesinden hoşlandıkları için gıcırdattıklarını söyledi. Ama çocuklarda ve yetişkinlerde bu durum psikolojik. Ben sıkıntılı dönemlerimde geceleri çok baskı yapıyorum dişlerime, çene eklemime. Oğlum da sanırım öyle. Zaten ortopedi bölümüne yazdım, çene eklemi ağrısı çekiyorum bu yüzden. Ama bebekler için korkulacak ya da endişe edilecek bir durum yok.

canım biz 2 gün gecikmeli olduk aşımızı ama ne ateş ne başka bişi yapmadı şükür huysuzluğu zaten hep olduğu için :)) aşıdandır diye düşünmedim hiç ama hemşire bu aşılar ateş ağrı yapmaz demişti bu ay su çiçeği aşımız var birde paralı o aşı aman kızlar atlamayalım o aşıyı en geç 15 aylığa kadar yaptıralım çünkü çok önemli su çiçeği geçirse bi çok hafif atlatıyor eğer aşılıysa birde 7ci hastalık die bişi var 2 yaşına kadar bazı bebekler geçiriyo geçirmeyen geçirmiyor hiç büyük oğlum arda minnacıkken geçirdi 3 gün ateş hafif kızartılarla atlattık ardaya hiç bulaşmadı bile dr su çiçeği aşısı olduğu için bu hastalığıda hafif atlattık demişti ozaman

Son düzenleme:
iyi akşamlar herkese...

bugün oğlumun doğumgününü kutladık çok güzel geçti tabi fena halde yorulduk.

ayak tabanlarım patlıyor şu anda. kuzey en son finalde fena halde kusmasaydı daha güzel olacaktı. heryer battı üstümüz halılarımız.

herşeye rağmen güzeldi. geçen sene bu zamanları hatırlıyorum da daha zordu. herp ağlıyordum nasıl bakacağım diye. oğlumu uyutup süt sağmaya çalışıyordum süt gelsin diye sonra onu beslemeye ve susturmaya çalışıyordum. çok çaresizdim tecrübesizdim.

ama şimdi herşey çok güzel herşey rayına oturdu sağlığımız yerinde şükür.

allahım tüm bebeklerimize sağlık versin iyi ki doğmuşlar hoşgelmişler dünyamıza.

Hem sizin hem de tüm doğum günü olan bebişlerimizin doğum günü kutlu olsun Biz de bu gün içimde kalan ukteyi sona erdirmek adına evde kendi kendimize bir doğum günü daha yaptık..Hem de düzeltilmiş yaşımıza göre bu gün tam 1 yaşımız doldu..

Hep beraber 1 yaşındayım yaptık

Avatar resmim.Yakın çekimde azcık kamufle ettim

Yesinler onlarin 1 lerini:))) butun bebelere guzel yaslarrrr.bende hemen cekildigimiz fotolari albumlemek istiyorum.cok guzel pozlarimiz oldu.

Yesinler onlarin 1 lerini:))) butun bebelere guzel yaslarrrr.bende hemen cekildigimiz fotolari albumlemek istiyorum.cok guzel pozlarimiz oldu.

Sabırsızlıkla bekliyorum..Göreyim tatlı oğluşunu

Bu gün beni mutlu eden bir olay daha oldu..Canımın içi kızım bir kaç kez anlaşılıır şekilde anneciii dedi (m siz anneciii ) Nerelerden nerelere geldik..İnanamıyorum...Şükürler olsun Allah ıma ....

Son düzenleme:
mutlu,huzurlu :) sen nasılsın canım ?

ben de çok iyiyim çok şükür cnm benim.kızım bir aydır yürüyo ve arkasından koşmaktan yorgun düşüyorum.abimizle başladılar oyuncak kavgasına.onlara durun demekle geçiyor tüm gün.bizde haberler böyle.koşturmacalı mutlu huzurlu bi hayat:)

Maşallah 41 kere

geldi kaçtı gibi olacak belki ama bana müsade selinim.çocuklar yatmışken azcık dinleneyim ben de.öpüyorum seni ve minnoşları.iyi geceler

Var canım facede oğlusumun 1 yaş albümü..ben çok güzel bir albüm aldım oğlana şimi şu fotoları tab ettirdiğim zaman o albüm dolacak..Ne güzel heyecanlar yaa.Allahımıza bin şükür..
Alminaya maşallah diyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…