2010 Temmuz Anneleri : )

canım ben de seni düşünüyodum, biz en üst katta oturduğumuz için çok hissettik ama tabi siz bayağı sallanmışınızdır...
çok geçmiş olsun, inşallah olmaz bi daa(

buyuk gecmis olsun tatlim.bencede al koynuna yat.gozunun onunde olsun.

canım ben de seni düşünüyodum, biz en üst katta oturduğumuz için çok hissettik ama tabi siz bayağı sallanmışınızdır...
çok geçmiş olsun, inşallah olmaz bi daa(

evet canım üst katlar çok hisesediyor. bende en üst kattayım birde balkondaydım altıda boş çok hissettim çok korktum.

allah korusun ne diyelim.

buyuk gecmis olsun tatlim.bencede al koynuna yat.gozunun onunde olsun.

ayyy birde annemler arayıp duruyorlar nasılsınız diye. onlar hissetmemişler. annem ben bu gece uyuyamam kızım gidin arabada yatın diyor.

insanın evladının gözünden uzakta ayrı olması çok zor anneme çok üzüldüm. aklı hep bizde.

Eviniz hayırlı olsun. Darısı bize inşaallah. Zor geçmiştir eminim ki, aynı zamanda heyecanla. Evin ayrıntılarını müsait olduğun bir zaman anlatırsın ben de hayal ederim.

Valla benim kız 10.5 aylıktan beri yürüyor. Yani 1.5 aydır benim oğlanı bezdiriyor. Oyuncakları dağıtıyor, oğlumun oyununu bozuyor.
Bizim doğum günümüz, çok sade geçti. Kendi aramızdaydı. Anne baba ve abimizden başka kimse yoktu. Zaten pastayı alıp gelirken yolda eşimle tartışınca da bir anlamı kalmadı. Kızım doğum gününde markette market arabasından takla atarak düştü. Tabi kabak benim başıma patladı. Bir sürü laf işittim arabayı çeken kendisi olduğu halde. Moral sıfırdı, konuşmadım, fotoları kendim çektim. Pastayı kestim, yedik, konuşmadık bile. B.k gibi geçti.

valla canım yaa baştan beri üzüldüm üzüldüm şu sondaki b.k gibi geçti lafına öldüm gülmekten hala gülüyorum kusura bakma ama olmuşa care yok boşver

Deprem olduğunu buradan okudum..Biz nerdeyse dağın tepesinde ve son kattayız..Hiç bir şey hissetmedik..Çok çok geçmiş olsun arkadaşlar...Allah beterinden saklasın...

Sanirim cogumuzun bebislerinde istahsizlik soz konusu.Bende kafayi yiyorum.sutu bir sabah iciyor oda en fazla 180 cc.oglen kahvalti aksama dogru corba ara ogun daninonun muzlu yogurdu gecede kasik mamasi.ama bunlari yedirene kadar bitiyorum.tek tek oyuncak veriyorum eline aglasada taviz vermiyorum.aslinda b12 vitamin istah acici damla varmis cok guzel istah aciyomus.doktorumuza bir danisayim.su anda boyu 73cm kilosu 10.160 sizce iyimi??

boyuna göre kilolu bile bebişin canım...

evet seninki ninni istiyor annesi
ama bizimkine ne demeli bir taraftan ben söylüyorum bir taraftan o. şamatayı bir görsen
bi de ninni seçiyo bizimki canı hangini isterse
eee eee
mmmmm mmmmm
gargaaaaa garga (kargaya garga diyo )

bir de teyzeye dedne diyo yavrum benim

bence de kilolu senin bebiş vitamin filan vermene gerek yok benimki 78 cm iken 9 kiloydu. tombik değil ama çırpı gibi de görünmüyo iyi yani

annelik hakkıyla yapıldığında ağır sanayi işçiliğiyle denkmiş kim söylediyse çok doğru söylemiş :)

günaydın kızlar biz yine hastayız.pazar gününden beri ateşimiz 39 derecelerde geziyordu.birde ishalimiz vardı.boğazlarımız enfeksiyon kapmış yine.dün işe gelmedim.benim oğlan benden başkasını istemedi ben de yıllık iznimden 1 gün kullandım artık.şükür bugün biraz daha iyi.antibiyotik ve calpol kullanıyoruz.ishalimiz için de reflor verdi, birde ishalden hemen sonra içilecek tuzlu şekerli su karışımı.ilaçları içirmek bir dert, artık bizde muzlu yoğurt ile karıştırıp öyle veriyoruz.

doğum günü olan bebeklerimizin 1. yaş günleri kutlu olsun.allahım daha nicelerini göstersin inşallah...

canım biz 1 yaşımızı doldurduk ama hala yürümüyor.(tutunarak ilerliyor ve emeklemeyi daha çok seviyor.)bizimde boyumuz uzun 81 cm., 10 kilo 800 gr.hatta arkadaşımın oğlu kuzeyden 20 gün küçük ama maşallah yürüyor yalnız onun boyu kısa.bence de yürümenin boyla alakası olabilir.

allah kolaylık versin canım, tek başına evi toparlamak çok zor olsa gerek, biz de 2 aya kadar kendi evimize taşınacağız ama bana şimdiden tasası düştü.ama şükür ben annemlerle,kayınvalidemlerle aynı memlekette olduğum için yardım edenim çok olur ama senin işin gerçekten çok zor allahım kolaylık versin.

çok geçmiş olsun canım.allahım bir daha tekrarını göstermesin inşallah...

Son düzenleme:

aslında dert etmiycem yürümemesini zamanı gelince yapar nasılsa
ama deli gibi emekliyo dizlerini bir görseniz mosmor

sizin bebişlerin dizleri nasıl?
nolur bana anlatın çok üzülüyorum haline
eşilkerden filan paldır kültür geçiyo yara bere içinde kaldı ama umrunda değil iki dakka dur diyorum kendim diyorum kendim işitiyorum

aynen canım, benim oğlumun dizleride mor görünüyor.hatta bebek mağazasından dizlik aldım ama bacağının arkası sıkınca kullanmadım.daha sonra aklıma, hani el bileğine takılan bileklikler oluyor ya, büyükler için varsa belki onu kullanabilirim diye düşünmüştüm ama daha denk gelipte alamadım.sende öyle birşey düşünebilirsin aslında.

günaydın

arda 4 temmuzda ölçüldü en son 11.900 du kilosu boyu 80 cmdi kendi kendine en fazla 5 adım attı henüz öle patır patır yürümüyo ama emekliyo emekleyen çocuk geç yürür derler kolay gelir emeklemek benim büyük oğlan hiç emeklemedi 11 aylıktı yürüyordu 13 aylıktı koşturuyordu evde emeklemeyi yürüdükten sonra başardı anca ama her çocuk farklı 2 kardeş bile çok farklılar arda 7 aytlıktan beridir emekliyo hiççtee niyeti yok gibi yürüyo aslında ama 5 adımdan sonra daha hızlı gitsin diye uçarcasına emekliyo sıpa

arkadaşım yumuşak ince pjama gibi altlardan giydebilirsin.bizde dizlik aldık ama arkadadan kawuşmadı bizim tosunun bacaklar tombulcana biraz.bizde ince altlardan giydiriyoduk emeklerken şimdi yürüyo kalmadı bişi ama o dönem öle yapmıştık

geçmiş olsun baharcım.

çok üzüldüm ama böyle günlerde ben tartışmamak için elimden geleni yaparım
tartışma olsada ne kadar sinirlensemde sonrasında pişman olacağımı bildiğim için
herşeyi sineye çeker günümü yaşarım. çok zor bir iş ama yapmak gerekiyor :106:
artık sağlık olsun allah daha nice güzel günler göstersin hepimize telafi edersin :109:

canım iştah açıcıya pek ihtiyacı yok gibi görünüyor.
boyuna göre kilosu fazla gibi bile geldi bana

merak etme canımsuyun aşıya bi zararı yokmuş ben sormuştum.
ayrıca öyle salma kendini evet taşınmak çok zor biraz yorucu günler ama
her şey çok güzel olcak yeni evini antalyanın güzelliğini düşün :)
kolay gelsin...

ben dizlik almıştım canım ama son günlerde dizini ıkmaya başlamıştı
biraz daha büyükleri var mıdır bilemiyorum.

deniz allah kolaylık versin taşınmak zor iş helede çocukla kilosu çok iyimiş senin tospanın bırak sütünüde içmeyi versin yoğurttan yemeklerinden alıyordur alcanı benimki sütü hiç sevmedi büyük oğlum da bu aylarında sevmezdi zaten ama şimdi neredeyse süt ile yaşıyor diyebilirm ilerde sever mutlaka arda ağzına bile koymuyor sütü malesef

Son düzenleme:

cevap yazan arkadaşlar hepinize teşekkür ederim dizlik aldım zaten ama çok rahat edemiyo sanırım hep çıkarmaya çalışıyo ince alt eşofman giyse de fayda etmiyo malesef
napalım bu günler de geçicek heralde

amin canım darısı herkesin başına inşallah. elifle gerçekten çok zor oldu, sıcaklarda üstüne cabasıydı yani...
deprem olmuş valla burdan okudum geçmiş olsun herkese, allah beterinden korusun.
doğumgünü içinde üzülme ya boşver seneye alırsın intikamını, şöyle güzel bir parti yaparsınız hem o zaman kızın da farkında olur o günün kendisi için özel olduğunu. sağlıklı olalım da gerisi boş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…