ah canım çok sağol valla elim ayağıma dolaştı. normalde çok soğuk kanlıyımdır ama işin ucunda insanın evladı olunca başka oluyormuş.
birde yanımda değildi odasında uyuyordum yanına gidene kadar sanki yıllar geçti.
şükür iyiyiz ama bu gece oğlumu yanımda yatıracağım.
ah canım çok sağol valla elim ayağıma dolaştı. normalde çok soğuk kanlıyımdır ama işin ucunda insanın evladı olunca başka oluyormuş.
birde yanımda değildi odasında uyuyordum yanına gidene kadar sanki yıllar geçti.
canım ben de seni düşünüyodum, biz en üst katta oturduğumuz için çok hissettik ama tabi siz bayağı sallanmışınızdır...
çok geçmiş olsun, inşallah olmaz bi daa(
buyuk gecmis olsun tatlim.bencede al koynuna yat.gozunun onunde olsun.
uzuuuuunn bir aradan sonra merhaba herkese:)))))
nasılsınız? özledim valla sizleri....
biz iyiyiz şükür, 21inde koca 1 yılımızı kutladık. doğum günümüz ve yaşını dolduran tüm bebeklerimizin ay çocuklarımızın ( eh kocaman oldular maşallah:)) yeni yaşı kutlu, mutlu, huzurlu olsun inşallah.
bizimki biraz tembel sanırım yeni yeni adım atıyor, 1 haftaya yürür diyor annem, bakalım. okul kapandıktan sonra tüm tatilim koşuşturmayla geçti, henüz memlekete gidemedik. ev aldık, toparlan temizle yerleştir falan ancak işte.
neyse benim kız uyandı her zamanki gibi((
herkesi öpüyoruz, gelirim yine fırsat bulabilirsem:)))))))))))
uzuuuuunn bir aradan sonra merhaba herkese:)))))
nasılsınız? özledim valla sizleri....
biz iyiyiz şükür, 21inde koca 1 yılımızı kutladık. doğum günümüz ve yaşını dolduran tüm bebeklerimizin ay çocuklarımızın ( eh kocaman oldular maşallah:)) yeni yaşı kutlu, mutlu, huzurlu olsun inşallah.
bizimki biraz tembel sanırım yeni yeni adım atıyor, 1 haftaya yürür diyor annem, bakalım. okul kapandıktan sonra tüm tatilim koşuşturmayla geçti, henüz memlekete gidemedik. ev aldık, toparlan temizle yerleştir falan ancak işte.
neyse benim kız uyandı her zamanki gibi((
herkesi öpüyoruz, gelirim yine fırsat bulabilirsem:)))))))))))
eviniz hayırlı olsun. Darısı bize inşaallah. Zor geçmiştir eminim ki, aynı zamanda heyecanla. Evin ayrıntılarını müsait olduğun bir zaman anlatırsın ben de hayal ederim.
Valla benim kız 10.5 aylıktan beri yürüyor. Yani 1.5 aydır benim oğlanı bezdiriyor. Oyuncakları dağıtıyor, oğlumun oyununu bozuyor.
Bizim doğum günümüz, çok sade geçti. Kendi aramızdaydı. Anne baba ve abimizden başka kimse yoktu. Zaten pastayı alıp gelirken yolda eşimle tartışınca da bir anlamı kalmadı. Kızım doğum gününde markette market arabasından takla atarak düştü. Tabi kabak benim başıma patladı. Bir sürü laf işittim arabayı çeken kendisi olduğu halde. Moral sıfırdı, konuşmadım, fotoları kendim çektim. Pastayı kestim, yedik, konuşmadık bile. B.k gibi geçti.
Sanirim cogumuzun bebislerinde istahsizlik soz konusu.Bende kafayi yiyorum.sutu bir sabah iciyor oda en fazla 180 cc.oglen kahvalti aksama dogru corba ara ogun daninonun muzlu yogurdu gecede kasik mamasi.ama bunlari yedirene kadar bitiyorum.tek tek oyuncak veriyorum eline aglasada taviz vermiyorum.aslinda b12 vitamin istah acici damla varmis cok guzel istah aciyomus.doktorumuza bir danisayim.su anda boyu 73cm kilosu 10.160 sizce iyimi??
BENİM GÖZDEMDE 11 AY 14 GÜNLÜKKEN yürümeye başladı şimdi kucaktada durmuyo dışarda inicem kendim yürücem diyo offf,,bu arada bende ölçtüm şimdi 8.200 kg,boyuda--73cm
2 yaşındaki oğluşumda 88cm-13.600kg kızımı yürürken görünce oyuncak bebek gibi küçücük bişey nasılda yürüyo ya diyorum çok tuhaff,,merak etmeyin sizinde bebiş elbette yürüycek asıl zorluk ozaman başlıycak
aynen canımya gözdede uyurken eee eee eee e diyo kendi kendine okadar hoşuma gidiyokii,bide utanıyorum kesin bana annemin ninni söyliyceği yok ben bari kendim söyliyim diyodur
Sanirim cogumuzun bebislerinde istahsizlik soz konusu.Bende kafayi yiyorum.sutu bir sabah iciyor oda en fazla 180 cc.oglen kahvalti aksama dogru corba ara ogun daninonun muzlu yogurdu gecede kasik mamasi.ama bunlari yedirene kadar bitiyorum.tek tek oyuncak veriyorum eline aglasada taviz vermiyorum.aslinda b12 vitamin istah acici damla varmis cok guzel istah aciyomus.doktorumuza bir danisayim.su anda boyu 73cm kilosu 10.160 sizce iyimi??
yemeyen bebek zor cidden bazen kendimi pencereden atasım geliyo. Allah tüm annelere sabır selamet versin
annelik hakkıyla yapıldığında ağır sanayi işçiliğiyle denkmiş diye okumuştum hak verdim
benimki de tombik bir bebek olmadı hiç bir zaman ama sağlıklı maşşallah bazen kucağımdayken zaptetmekte zorlanıyorum
selamm
ooo herkes 1. yaş gününü kutlamış nerdeyse bizimkine daha var
bu arada yaşını doldurmuş ama hala yürümeyen bebişler var mı merak ediyorum
bizim paşada belirti yok
o anca koştura koştura emeklesin pat pat
koltuklara yatağa tırmansın ama yürü demesin kimse bırakıcağımı anladığı anda oturuş pozisyonu alıyo bilmiş
ne kadar doğrudur bilmiyorum ama 9. ay kontrolünde doktor boyu çok uzun 1 yaşın üstünde şu an demişti bu yüzden yürümesi gecikir denge kurmakta zorlanabilir demişti.
acaba bu yüzden mi? yürütece filan da koymuyorum 2 aydır ama tık yok :18:
slm kızlar nasılsınız??
doğum günü olan bebişlerin doğum günleri kutlu ,ömürleri uzun olsun inş..
bizde 10 gün memlekete tatile gittik.doğum günümüzüde orda kutladık geldik...
eve geldim hoopp çamaşır mak. bozuldu...
1 haftaya kadar antalyaya taşınıcam.
istanbulda tekim hem evi toplayıp hem toprağa bakıcam.
Allah yardımcım olsun.daha şimdiden yoruldum..
çocukla çokk zor oluyomuş(((
buğün 1 yaş aşılarımızı olduk.
sabah aşı olduk az önce toprak kustu mecbur yıkamak zorunda kaldım inş bişey olmaz.
bu araa benim tosbada yürümüyor.bekliyoruz.
kilomuz 13.800 boyumuzda 80 cm olmuş.
sütü 2 haftadır içmiyor.
kahvaltı -meyva-yoğurt-çorba şeklinde yaşıyoruz.
pütürlü zaten yiyemiyor..ooofff
ben sanırım depresyona girdim ....
günaydın kızlar biz yine hastayız.pazar gününden beri ateşimiz 39 derecelerde geziyordu.birde ishalimiz vardı.boğazlarımız enfeksiyon kapmış yine.dün işe gelmedim.benim oğlan benden başkasını istemedi ben de yıllık iznimden 1 gün kullandım artık.şükür bugün biraz daha iyi.antibiyotik ve calpol kullanıyoruz.ishalimiz için de reflor verdi, birde ishalden hemen sonra içilecek tuzlu şekerli su karışımı.ilaçları içirmek bir dert, artık bizde muzlu yoğurt ile karıştırıp öyle veriyoruz.
doğum günü olan bebeklerimizin 1. yaş günleri kutlu olsun.allahım daha nicelerini göstersin inşallah...
canım biz 1 yaşımızı doldurduk ama hala yürümüyor.(tutunarak ilerliyor ve emeklemeyi daha çok seviyor.)bizimde boyumuz uzun 81 cm., 10 kilo 800 gr.hatta arkadaşımın oğlu kuzeyden 20 gün küçük ama maşallah yürüyor yalnız onun boyu kısa.bence de yürümenin boyla alakası olabilir.
allah kolaylık versin canım, tek başına evi toparlamak çok zor olsa gerek, biz de 2 aya kadar kendi evimize taşınacağız ama bana şimdiden tasası düştü.ama şükür ben annemlerle,kayınvalidemlerle aynı memlekette olduğum için yardım edenim çok olur ama senin işin gerçekten çok zor allahım kolaylık versin.
çok geçmiş olsun canım.allahım bir daha tekrarını göstermesin inşallah...
aslında dert etmiycem yürümemesini zamanı gelince yapar nasılsa
ama deli gibi emekliyo dizlerini bir görseniz mosmor
sizin bebişlerin dizleri nasıl?
nolur bana anlatın çok üzülüyorum haline
eşilkerden filan paldır kültür geçiyo yara bere içinde kaldı ama umrunda değil iki dakka dur diyorum kendim diyorum kendim işitiyorum
aslında dert etmiycem yürümemesini zamanı gelince yapar nasılsa
eşilkerden filan paldır kültür geçiyo yara bere içinde kaldı ama umrunda değil iki dakka dur diyorum kendim diyorum kendim işitiyorum
geçmiş olsun baharcım.iyi geceler herkese...
akşam kuzeyi uyuttum balkonda komşuyla kahve içiyordum masa sallandı sen mi sallıoyorsun falan derken baktım deprem oluyor.
nasıl korktum kuzeyin odasına koştum hemen ama kalbim yerinden çıkacaktı.
allah korusun yavrularımızı. bir daha yaşatmasın kimselere böyle felaketler.
çok üzüldüm ama böyle günlerde ben tartışmamak için elimden geleni yaparımEviniz hayırlı olsun. Darısı bize inşaallah. Zor geçmiştir eminim ki, aynı zamanda heyecanla. Evin ayrıntılarını müsait olduğun bir zaman anlatırsın ben de hayal ederim.
Valla benim kız 10.5 aylıktan beri yürüyor. Yani 1.5 aydır benim oğlanı bezdiriyor. Oyuncakları dağıtıyor, oğlumun oyununu bozuyor.
Bizim doğum günümüz, çok sade geçti. Kendi aramızdaydı. Anne baba ve abimizden başka kimse yoktu. Zaten pastayı alıp gelirken yolda eşimle tartışınca da bir anlamı kalmadı. Kızım doğum gününde markette market arabasından takla atarak düştü. Tabi kabak benim başıma patladı. Bir sürü laf işittim arabayı çeken kendisi olduğu halde. Moral sıfırdı, konuşmadım, fotoları kendim çektim. Pastayı kestim, yedik, konuşmadık bile. B.k gibi geçti.
canım iştah açıcıya pek ihtiyacı yok gibi görünüyor.Sanirim cogumuzun bebislerinde istahsizlik soz konusu.Bende kafayi yiyorum.sutu bir sabah iciyor oda en fazla 180 cc.oglen kahvalti aksama dogru corba ara ogun daninonun muzlu yogurdu gecede kasik mamasi.ama bunlari yedirene kadar bitiyorum.tek tek oyuncak veriyorum eline aglasada taviz vermiyorum.aslinda b12 vitamin istah acici damla varmis cok guzel istah aciyomus.doktorumuza bir danisayim.su anda boyu 73cm kilosu 10.160 sizce iyimi??
merak etme canımsuyun aşıya bi zararı yokmuş ben sormuştum.slm kızlar nasılsınız??
doğum günü olan bebişlerin doğum günleri kutlu ,ömürleri uzun olsun inş..
bizde 10 gün memlekete tatile gittik.doğum günümüzüde orda kutladık geldik...
eve geldim hoopp çamaşır mak. bozuldu...
1 haftaya kadar antalyaya taşınıcam.
istanbulda tekim hem evi toplayıp hem toprağa bakıcam.
Allah yardımcım olsun.daha şimdiden yoruldum..
çocukla çokk zor oluyomuş(((
buğün 1 yaş aşılarımızı olduk.
sabah aşı olduk az önce toprak kustu mecbur yıkamak zorunda kaldım inş bişey olmaz.
bu araa benim tosbada yürümüyor.bekliyoruz.
kilomuz 13.800 boyumuzda 80 cm olmuş.
sütü 2 haftadır içmiyor.
kahvaltı -meyva-yoğurt-çorba şeklinde yaşıyoruz.
pütürlü zaten yiyemiyor..ooofff
ben sanırım depresyona girdim ....
ben dizlik almıştım canım ama son günlerde dizini ıkmaya başlamıştıaslında dert etmiycem yürümemesini zamanı gelince yapar nasılsa
aynen canım, benim oğlumun dizleride mor görünüyor.hatta bebek mağazasından dizlik aldım ama bacağının arkası sıkınca kullanmadım.daha sonra aklıma, hani el bileğine takılan bileklikler oluyor ya, büyükler için varsa belki onu kullanabilirim diye düşünmüştüm ama daha denk gelipte alamadım.sende öyle birşey düşünebilirsin aslında.
günaydın
arda 4 temmuzda ölçüldü en son 11.900 du kilosu boyu 80 cmdi kendi kendine en fazla 5 adım attı henüz öle patır patır yürümüyo ama emekliyo emekleyen çocuk geç yürür derler kolay gelir emeklemek benim büyük oğlan hiç emeklemedi 11 aylıktı yürüyordu 13 aylıktı koşturuyordu evde emeklemeyi yürüdükten sonra başardı anca ama her çocuk farklı 2 kardeş bile çok farklılar arda 7 aytlıktan beridir emekliyo hiççtee niyeti yok gibi yürüyo aslında ama 5 adımdan sonra daha hızlı gitsin diye uçarcasına emekliyo sıpa
arkadaşım yumuşak ince pjama gibi altlardan giydebilirsin.bizde dizlik aldık ama arkadadan kawuşmadı bizim tosunun bacaklar tombulcana biraz.bizde ince altlardan giydiriyoduk emeklerken şimdi yürüyo kalmadı bişi ama o dönem öle yapmıştık
Eviniz hayırlı olsun. Darısı bize inşaallah. Zor geçmiştir eminim ki, aynı zamanda heyecanla. Evin ayrıntılarını müsait olduğun bir zaman anlatırsın ben de hayal ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?