2010 Temmuz Anneleri : )

topik kalabalık görünüyo ama yukarda kimse yok herkesin işi var herhalde

saol canım..inş ilerde benimkide tekrar içmeye başlar.işleri yarıladım sayır.mutfak ve şu evlenirken düşünmeden aldığım vitrin takımın bitirdim(((

merak etme canımsuyun aşıya bi zararı yokmuş ben sormuştum.
ayrıca öyle salma kendini evet taşınmak çok zor biraz yorucu günler ama
her şey çok güzel olcak yeni evini antalyanın güzelliğini düşün :)
kolay gelsin...

evt bişey olmadı canım. ben aşı oduğu günler yıkamıyordum.
evim taşınayım yerleşeyim 1 hafta yatıcam:)))hali bile güzel

selam kızlar 25 gundur yoktum ızne gıtmıstık genellıkle sıkıcı ve kavgayla gectı kızımın bugun gecıkmelı de olsa asısını yaptırdım allahtan aglamadı ama 4 gundur ıshal ve yuksek derecede ıdrar yolu enfeksıyonu cıktı umarım gecer denızden mı oldu acaba ben ve esımde aynı durumdayız cunku bugun boumuz ve kılomuz olculdu 81cm e 11 kılo cıktı 11 500 du ıshalden zayıflamıs sızler ne yapıyorsunuz ben bu kızın pesınde dolasmaktan oluyorum elıne ne verırsem halıya koltuklara duvara sılıyor bıktım valla ya her dakka oraı burayı sılmekten allahh yardımcımız olsun

çok geçmiş olsun canım.. ayrıca kilosuda boyuda çok iyi maşallah.
bizde yarın gidecez 1 yaş aşısına.. aynen valla canım elimde bez balerinacif gibi dolaşıyorum ortalıkta.. elif hanımın arkasını toplamakla geçiyor günüm. allah hepimize kolaylılar versin.

gürsoycum sizdede varsa denizden yada yediklerinizden kapmıştır sen onu idrar kan tahlili yaptırmaya götür bence hatırladığım kadarıyla küçük bi yerde yaşıyordun pek drun içine sinmiyordu ama illa yakın bi yerde çocuk hastanesi vardır idrar yolu intihaplanması öle çabuk geçen bişi değil geçse bile en ufak mikropta tekrar ortaya çıkabiliyor allah korusun benim büyük oğlum 3 gündür bu yüzden ateşli bizde denizden kaptık

deniz valla evlenirken aileler anneler yok çeyizdi falan bi dünya yıyıntı getiriyorlar eve kalp kırılması diye koyuyoruz büfeye benimde öle salonda bardak seyrediyoz ne saçma ilk elim bollaşsın atacam onları yeni yemek takımı alıcam

geçmiş olsun canım hepinize,,aynı gözdede eline verdiğim hemde ıslak ve yapış yapış olan şeyleri meyve cips,peynir falan onları canı yemek istemedimi yere atıyo bide üstüne bastırıp iice sıvıyo,bi çakasın geliyo bazengıcık anlasa içim yanmaz bağırıyorum yapmaa cıss ööh diye ama nerde oralı bile değil anasının kızı nolcak
yooo bende söylüyorum zaten yoksa karnımda öğrenicek hali yok heralde ninni söylemeyiberaber söylüyoruz ben başladımmıı eeeeee diye başlıyo odaa ,,ee ee eeee diye daha başka melodilerde uyduruyo başka başka laflar allahım yaa sanki uyumaya değil diskoteğe geldik sabıırr uyusana kızım yaa uyuuuu
maşallah kilosu boyu pektee benimki 8.200gr-73 cmm ama maşallah manken olucak kızım sanırım kilo almaya niyeti yok iştahıda yerinde halbukiii,,ama bii koşuşu var evde sanki atlı kovalıyo arkasından tutabilene aşkolsun evde neyse,,bide dışardada kaçıp gidiyo peşinden koşturmaktann kilo verdim iice haaaanaaaammm ahanda yatağından kalkmış inmişte buraya doğru geliyoo sesler yaklaştııı aboooww yandım başımın tatlı belası geliyyooo pcc haram bana bu saatten sonraa yok ama yaa buraya gelmedi salonda abisiyle oynamaya başladıı şükür aman gelme kızım acık rahatça oturuvereyim

bu süt içmiyo dediğiniz ne sütü yaww inek sütümü yoksa devam sütümüüü,,bende devam sütü veriyorum arada birde cicibebe yedirirdim ama artık sadece devam sütü içiyoo ağzına almıyo bile cicibebeyii off sinir ediyo bu kız beniiiiii

bu arada emekleyerek dizleri moraran çocuklar varmış,benim kızda emeklerken sürtünürdü yerlere hızlı giderdi bide,kızarırdı bacakları bende uzun bacaklı ince pijama giydirirdim hiç bişeycik olmazdı öyle yapın bebişleriniz yürüyene kadar bak şimdi benim kızım püfür püfür kısa bacakla dolaşıyo rahatladık yaww,ama yürümeside başka dert heryere kendim gitcem diyo pöff

triendicim kilosu kötü değel bence iyi bide hareketli diyosun yediklerini hareketlerle yakıyordur benimkide çok çok hareketli bu hareket olmasa dahada kilolu olur
yatağından nasıl iniyo yahu korumalı yatakta yatmıyomu tek kişilik normal yataktamı yatıyo benimki koltuğa tırmanıp inebiliyo ama park yatakta yapıyo alt kademesinde abisi yatağın fermarını açmmazsa basıyo feryadı uyanınca

benimki ne inek sütü ne devam sütü ne 1 yaş sütü içiyor valla ama bugün pipetle çekti sütü azcık sonra tükürdü zaten ben büyük oğlumada pipetle sütü sevdirdim biboranla içmezdi pipetle oyun oynarak sevdi sütü ama bizimkiler için erken tabi pipet henüz

geçmiş olsun gürsoycum inşallah çabuk atlatır enfeksiyonu

Son düzenleme:
valla benim kızda bebelac devam sütü içiyo 5 aylıktan beri ek olarak cicibebeye başlamıştım yiyoduda ama 1 yaş aşısı olduktan sonra bi ateşlendi içmemeye başladı dedim içi almıyodur sonra içer ama yok anacım yaptığım mamalar boşa gidiyo,artık sadece bebelec junnior veriyorum sülük gibi içiyo
yatağı normal korumalı beşik mobilyalardan işte aşağıda 4-5 yaşına gelincede beşiği çocuk yatağına dönüyo çok hoşuma gitmişti almıştık batununda vardı onunkini artık çocuk yatağına çevirdik üstünün beşiğide kilerde duruyoooo atmaya kıyamadııımmmmmmmm,,neyse valla öyle alıştıki kendisi inmeye hemen yanında şifonyerin yanında küçük masası varya o var beşiğin yanında, ona uzanıyo beşikten sonra kendini assılarak cup yere inmiş oluyo çok şahit oldum gizlice izledim onu çok akıllı bi bıdık valla

Son düzenleme:
iyi geceler herkese...

bu akşam tarkanın konseri vardı sahilde oraya gidecektik kuzey zorlar diye gitmedik arkadaşların terasından izledik.

dönüşte eşime arabayı ben kullanayım dedim demez olaydım beni sinir hastası etti öğle yapma böyle yapma çıldırdım.

ayağımda topuklu ayakkabı vardı birde evden çıkarken kuzey kucağımda diye giyemedim ayakkabıyı topuklara bastım o şekilde oluncada araba kullanmakta zorlandım zaten bu üçüncü kullanışım gecede ilk.

adam benden ralli yapmamı bekliyor herelde. neredeyse direksiyonu yerinden söküp kafasına geçirip kolye yapacaktım vatandaşa.

bir daha tövbe bu adamla yola çıkmam.

hasta etti beni ya.

baharcım sen kuzunuı al öle çık yola evde kalsın o boşver sıkma canını adamlar hep öle herşeye karışırlar benim kocide kıymetli arabasını paylaşamaz eskiden arabamız küçüktü problem olmuyordu arda da doğumca büyük aldık bu sana çok büyük kullanamazsın çarparsın diyo bulmuş yöntemini işte

trendi 83 canım sen onun yanındaki komidini kaldır ozamn allah korusun iniyordur ama ayağı kayar vs başka bişi olur yaralanması kötü olur hayır okudum boyuda kısaymış korumaları nasıl aşıyo bıcırık oğlumunda var ama baha yapamaz sanmıyorum büyük oğlum 18 aylıkken falan inmeye çalışıyodu anca

benimde 2008 kasım doğumlu bir oğlum var birde 2010 temmuz doğumlu oğlum var senin ne güzel bi kız bi erkek olmuş zor oluyor çocukların yaşları yakın olunca ama güzellikleride çok fazla

Son düzenleme:
benim kız mutfak çekmecelirin açıyor teker teker basamak olarak kullanıyor tırmanak için.bizim yataktan tek başına inebiliyor. kende beşinden çıkamıyor park yatak yüksek allahtan.

benim kız mutfak çekmecelirin açıyor teker teker basamak olarak kullanıyor tırmanak için.bizim yataktan tek başına inebiliyor. kende beşinden çıkamıyor park yatak yüksek allahtan.

park yatağı bende o yüzden seviyorum ama büyüyen yataklıklarında parmakları olcukça uzun park yataktan farkı yok bende köşe koltuk var arda orayı kullanarak koltuğa çıkıyor abisi gibi yüz üstğ kaymaya çalışıyor oradan başarıyoda canavar bizde abi varya o neyapsa ardada yapmaya çalışıyo mertten daha iyi gelişimi o yüzden :)))

gunaydın kızlar

nasılsını bu sabah .....bende iiiydim işyerindeki merdivenlere gelene kadar....
Gayet havalı bir şekilde merdivenleri çıkarken gözümden gözlüğü çıkarmamlaa

merdivene kapaklanmam bir olduuu....

Butun havamın tıss diye söndüğünemi yanayım.. gözlüğümüüü çizdiğimemmii...

sabah sabah çook güldüm kendime yaa ayağımda morardıı :) şort etek giyemm artıkk... beyaz tenli olmanın dez avantajıı

evet büyük kardeş iyi o açıdan. o yüzden küçükler hep uyanık olur :)) maşallah senin bızdıklarada.
benim kızada babası örnek bütün haylazlıkları o öğretiyor geçen evde kendine kaydırak yapmış bizimki koltuğun sırt kısmını çapraz koymuş koltuğa üzerinden kaymaya çalışıyor. bizimki kendi bulmadı heralde. kesin babası yaptı. bizim kızda öğrendi.
kızıyorum eşime yalnızken yapar kafa üstü düşer kafayı gözü yarar görürsün diye dinleyen kim.

babalar öle malesef bizimkide onlarla bebek oluyor zaten bizi tanıyanlar gülbin yazık sana 3 bebek bakıyorsun diyolar ki eşim 2 bebeğimden daha bebek :)))

esm-çkr geçmiş olsun canım

gecmis olsun canim

ayyy iyiki yaninda degildim ben yanimda biri dussun katilirim gulmekten

biraz ayip oluyor dusene ama ne yapayim tutamiyorum kendimi

gecmis olsun canim

ayyy iyiki yaninda degildim ben yanimda biri dussun katilirim gulmekten

biraz ayip oluyor dusene ama ne yapayim tutamiyorum kendimi

hehehe ben kendime daha çok güldüm şekerim bende çook gülerimm...

kendim düşünce daha çok gülerimmm... canımın acısı sonra gelir aklımaa

hehehe ben kendime daha çok güldüm şekerim bende çook gülerimm...

kendim düşünce daha çok gülerimmm... canımın acısı sonra gelir aklımaa

sorma canim bende guler'm kenim dustugumdede

bir yanda mahcupluk bir yandan kendini toparlama telasi cok komik oluyor ya

simdi seni gozumde canlandirdim hava 1500 gozlukleri cikrirken fondada saclari savuruyorsun ve hooop yerdesin

valla simdi bile guldum

selam herkese

kızlar dün gece oğlumu yanımda yatırdım babası tv izliyodu
yataktan düştü çok korktu uyuttum beşiğine koydum 5 dakka geçmeden nasıl bir ağlayarak uyandı anlatamam
kabus gördü heralde
sonra da bir vakit uyutamadım direndi uyumamak için
kıyamam ben ona
onun yerine ben düşseydim keşke

Allah koruyo hiçbir şey olmadı gerçi bizim yatak çok alçak ama kenarında mobilya var oraya çarpar diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…