deniz allah kolaylık versin taşınmak zor iş helede çocukla kilosu çok iyimiş senin tospanın bırak sütünüde içmeyi versin yoğurttan yemeklerinden alıyordur alcanı benimki sütü hiç sevmedi büyük oğlum da bu aylarında sevmezdi zaten ama şimdi neredeyse süt ile yaşıyor diyebilirm ilerde sever mutlaka arda ağzına bile koymuyor sütü malesef
selam kızlar 25 gundur yoktum ızne gıtmıstık genellıkle sıkıcı ve kavgayla gectı kızımın bugun gecıkmelı de olsa asısını yaptırdım allahtan aglamadı ama 4 gundur ıshal ve yuksek derecede ıdrar yolu enfeksıyonu cıktı umarım gecer denızden mı oldu acaba ben ve esımde aynı durumdayız cunku bugun boumuz ve kılomuz olculdu 81cm e 11 kılo cıktı 11 500 du ıshalden zayıflamıs sızler ne yapıyorsunuz ben bu kızın pesınde dolasmaktan oluyorum elıne ne verırsem halıya koltuklara duvara sılıyor bıktım valla ya her dakka oraı burayı sılmekten allahh yardımcımız olsun
geçmiş olsun canım hepinize,,aynı gözdede eline verdiğim hemde ıslak ve yapış yapış olan şeyleri meyve cips,peynir falan onları canı yemek istemedimi yere atıyo bide üstüne bastırıp iice sıvıyo,bi çakasın geliyo bazenselam kızlar 25 gundur yoktum ızne gıtmıstık genellıkle sıkıcı ve kavgayla gectı kızımın bugun gecıkmelı de olsa asısını yaptırdım allahtan aglamadı ama 4 gundur ıshal ve yuksek derecede ıdrar yolu enfeksıyonu cıktı umarım gecer denızden mı oldu acaba ben ve esımde aynı durumdayız cunku bugun boumuz ve kılomuz olculdu 81cm e 11 kılo cıktı 11 500 du ıshalden zayıflamıs sızler ne yapıyorsunuz ben bu kızın pesınde dolasmaktan oluyorum elıne ne verırsem halıya koltuklara duvara sılıyor bıktım valla ya her dakka oraı burayı sılmekten allahh yardımcımız olsun
yooo bende söylüyorum zaten yoksa karnımda öğrenicek hali yok heralde ninni söylemeyi
evet seninki ninni istiyor annesi
ama bizimkine ne demeli bir taraftan ben söylüyorum bir taraftan o. şamatayı bir görsen
bi de ninni seçiyo bizimki canı hangini isterse
eee eee
mmmmm mmmmm
gargaaaaa garga (kargaya garga diyo)
bir de teyzeye dedne diyo yavrum benim
bence de kilolu senin bebiş vitamin filan vermene gerek yok benimki 78 cm iken 9 kiloydu. tombik değil ama çırpı gibi de görünmüyo iyi yani
maşallah kilosu boyu pekteegünaydın
arda 4 temmuzda ölçüldü en son 11.900 du kilosu boyu 80 cmdi kendi kendine en fazla 5 adım attı henüz öle patır patır yürümüyo ama emekliyo emekleyen çocuk geç yürür derler kolay gelir emeklemek benim büyük oğlan hiç emeklemedi 11 aylıktı yürüyordu 13 aylıktı koşturuyordu evde emeklemeyi yürüdükten sonra başardı anca ama her çocuk farklı 2 kardeş bile çok farklılar arda 7 aytlıktan beridir emekliyo hiççtee niyeti yok gibi yürüyo aslında ama 5 adımdan sonra daha hızlı gitsin diye uçarcasına emekliyo sıpa
deniz allah kolaylık versin taşınmak zor iş helede çocukla kilosu çok iyimiş senin tospanın bırak sütünüde içmeyi versin yoğurttan yemeklerinden alıyordur alcanı benimki sütü hiç sevmedi büyük oğlum da bu aylarında sevmezdi zaten ama şimdi neredeyse süt ile yaşıyor diyebilirm ilerde sever mutlaka arda ağzına bile koymuyor sütü malesef
gürsoycum sizdede varsa denizden yada yediklerinizden kapmıştır sen onu idrar kan tahlili yaptırmaya götür bence hatırladığım kadarıyla küçük bi yerde yaşıyordun pek drun içine sinmiyordu ama illa yakın bi yerde çocuk hastanesi vardır idrar yolu intihaplanması öle çabuk geçen bişi değil geçse bile en ufak mikropta tekrar ortaya çıkabiliyor allah korusun benim büyük oğlum 3 gündür bu yüzden ateşli bizde denizden kaptık
canım goturdum tahlılde cıktı zaten ılac kullanıyoruz tekrar goturecegım zaten dogdugundan berı benım kızda enfeksıyon var bende de cıkıyor sureklı neden anlamadım
evet ya ev temızlemekten oluyorum ama bır dakıka temız kalsa barı asıda yıne fazla aglamadı sen yıne ates dusurucu ver oyle gıt ıkı ıgne yapıyorlarçok geçmiş olsun canım.. ayrıca kilosuda boyuda çok iyi maşallah.
bizde yarın gidecez 1 yaş aşısına.. aynen valla canım elimde bez balerinacif gibi dolaşıyorum ortalıkta.. elif hanımın arkasını toplamakla geçiyor günüm. allah hepimize kolaylılar versin.
geçmiş olsun canım hepinize,,aynı gözdede eline verdiğim hemde ıslak ve yapış yapış olan şeyleri meyve cips,peynir falan onları canı yemek istemedimi yere atıyo bide üstüne bastırıp iice sıvıyo,bi çakasın geliyo bazengıcık anlasa içim yanmaz bağırıyorum yapmaa cıss ööh diye ama nerde oralı bile değil anasının kızı nolcak
sagol canım aynen valla yemedıgını nasıl alıya falan surtuye ezıyor ıskence valla goruyorum ıcım gıdıyor kızıncada guluyor anlamıyor kı
valla benim kızda bebelac devam sütü içiyo 5 aylıktan beri ek olarak cicibebeye başlamıştım yiyoduda ama 1 yaş aşısı olduktan sonra bi ateşlendi içmemeye başladı dedim içi almıyodur sonra içer ama yok anacım yaptığım mamalar boşa gidiyo,artık sadece bebelec junnior veriyorum sülük gibi içiyotriendicim kilosu kötü değel bence iyi bide hareketli diyosun yediklerini hareketlerle yakıyordur benimkide çok çok hareketli bu hareket olmasa dahada kilolu olur
yatağından nasıl iniyo yahu korumalı yatakta yatmıyomu tek kişilik normal yataktamı yatıyo benimki koltuğa tırmanıp inebiliyo ama park yatakta yapıyo alt kademesinde abisi yatağın fermarını açmmazsa basıyo feryadı uyanınca
benimki ne inek sütü ne devam sütü ne 1 yaş sütü içiyor valla ama bugün pipetle çekti sütü azcık sonra tükürdü zaten ben büyük oğlumada pipetle sütü sevdirdim biboranla içmezdi pipetle oyun oynarak sevdi sütü ama bizimkiler için erken tabi pipet henüz
geçmiş olsun gürsoycum inşallah çabuk atlatır enfeksiyonu
gürsoycum sizdede varsa denizden yada yediklerinizden kapmıştır sen onu idrar kan tahlili yaptırmaya götür bence hatırladığım kadarıyla küçük bi yerde yaşıyordun pek drun içine sinmiyordu ama illa yakın bi yerde çocuk hastanesi vardır idrar yolu intihaplanması öle çabuk geçen bişi değil geçse bile en ufak mikropta tekrar ortaya çıkabiliyor allah korusun benim büyük oğlum 3 gündür bu yüzden ateşli bizde denizden kaptık
canım goturdum tahlılde cıktı zaten ılac kullanıyoruz tekrar goturecegım zaten dogdugundan berı benım kızda enfeksıyon var bende de cıkıyor sureklı neden anlamadım
evet ya ev temızlemekten oluyorum ama bır dakıka temız kalsa barı asıda yıne fazla aglamadı sen yıne ates dusurucu ver oyle gıt ıkı ıgne yapıyorlar
gürsoy326[/B .!.:[/COLOR]
sagol canım aynen valla yemedıgını nasıl alıya falan surtuye ezıyor ıskence valla goruyorum ıcım gıdıyor kızıncada guluyor anlamıyor kı
ay seninkidemi bağırınca gülüyo ,,valla öyle sinir bozucuki gülmesi ben orda yer siliyorum o bana sırıtıyo oh yaa dermiş gibi gıcıka
benim kız mutfak çekmecelirin açıyor teker teker basamak olarak kullanıyor tırmanak için.bizim yataktan tek başına inebiliyor. kende beşinden çıkamıyor park yatak yüksek allahtan.
park yatağı bende o yüzden seviyorum ama büyüyen yataklıklarında parmakları olcukça uzun park yataktan farkı yok bende köşe koltuk var arda orayı kullanarak koltuğa çıkıyor abisi gibi yüz üstğ kaymaya çalışıyor oradan başarıyoda canavar bizde abi varya o neyapsa ardada yapmaya çalışıyo mertten daha iyi gelişimi o yüzden :)))
gunaydın kızlar
nasılsını bu sabah .....bende iiiydim işyerindeki merdivenlere gelene kadar....
Gayet havalı bir şekilde merdivenleri çıkarken gözümden gözlüğü çıkarmamlaa
merdivene kapaklanmam bir olduuu....
Butun havamın tıss diye söndüğünemi yanayım.. gözlüğümüüü çizdiğimemmii...
sabah sabah çook güldüm kendime yaa ayağımda morardıı :) şort etek giyemm artıkk... beyaz tenli olmanın dez avantajıı
gecmis olsun canim
ayyy iyiki yaninda degildim ben yanimda biri dussun katilirim gulmekten
biraz ayip oluyor dusene ama ne yapayim tutamiyorum kendimi
hehehe ben kendime daha çok güldüm şekerim bende çook gülerimm...
kendim düşünce daha çok gülerimmm... canımın acısı sonra gelir aklımaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?