2010 Temmuz Anneleri : )

fıldır fıldır dönüyo nasıl bir yatmaksa hep ofsayt görüyorum
ya ayağını beşiğin parmaklıklarından çıkarır ya kolunu
o kafasını hep köşelere sokuyo sıpam
sizinkiler nasıl bebeği sakin olan var mı
yoksa bu jenerasyon hep mi böyle

Son düzenleme:

valla görmüşş gibi anlattın aynen öyle düştümm hehehehehe

eşim sana kasko yaptırıcam dior

canım sizede geçmiş olsun...

valla bizimkide çok deli yatıor o yuzden park yatakta yatırıorum sadecee... bizim yataktada fıldır fıldrı yoksa kendi yatağındaa bazen yön bile değiştiriorr başı olan yerde ayağı ayağı olucak yerde başı oluyorr...

Herkese merhaba....
Uzuuuun bir aradan sonra tekrar geldim..

Herkes nasıl acaba? bebişler nasıl?

Sanırım topiğimizin bebeklerinin çoğu ilk yaşlarına girdiler..
Hepsinin doğum gününü kutlarım uzun sağlıklı ömürler dilerim..
Facede denk geldiklerimin doğum günlerini kutluyorum ama arada kaçırdıklarım mutlaka vardır çünkü face de fazla giremiyorum..
Onların doğumgünlerini de burdan kutlarım..

Benim kızım da 1 yaşına girdi..
Allah uzun ömürler versin hepsine..

Ama zor günler de başladı..
Yürümek istiyor tam olarak yürüyemiyor..Elinden tutup evin içinde gezdirmekten o kadar yoruluyorum ki anlatamam..Ama olsun bu günler de geçecek..
Yürütece ve mama sandalyesine 2 kişi oturtuyoruz asla oturmak istemiyor çığlığı basıyor..
İşi gücü elinden tutulsun yürütülsün..
Havalar çok sıcak evim çok sıcak geceleri sıcaktan uyuyamıyoruz çoook sık uyanıyor

Ne gece ne gündüz dinlenme yok bana..
Yemek yemiyor sadece emiyor..
arada kuru şeyler yiyor ekmek içi , simit galeta gibi.
Çorba yemek vs. asla yemiyor son 15-20 gündür..Sanırım sıcaklardan..
Bu sıcaklarda memeye yapışık dolaşıyoruz evin içinde..Yaz geçsin memeden kesmeyi düşünüyorum çünkü geceleri de meme keyfi yapmak için çok uyanıyor.

Biz de haberler böyle...

Bayram sonrası tatil düşünüyoruz Antalya ya da Kuşadası bakalım kısmet..

Herkesi öpüyorum kendinize ve bebeklerinize iyi bakın...

Son düzenleme:

canımmm hoşgeldinn... çok özlüoruz seni ve paylaşımlarını..

defnenin resimlerini facebookta gördüm bayıldımm maşallah .. allah nice nice mutlu seneler nasip etsinn...

sende baya yoruluorsun anlaşılann... işe başlamışsındır diye düşündüm.. ama bu durumda daha zor memeye çok düşkün olmuş sıpaaa...

kuzun uyuduğunda ev işlerinden fırsat bulursan seni görmek istioruz burda...

merhaba kızlar:)
dün anneme gittim bugün de geldim hem de otobüsle:)
ilke beni benzetti yolda şimdi de uyuyo dana:))
hasta bebeklere çok geçmiş olsun...

gecmis olsun canim

ayyy iyiki yaninda degildim ben yanimda biri dussun katilirim gulmekten

biraz ayip oluyor dusene ama ne yapayim tutamiyorum kendimi

ay ben de çok gülerim hatta geçen ilkeyi dra götürmüştüm drun sekreteri bize doğru gelirken gümm diye kapaklandı yere ilke korktu ağlıyo kadının da canı yandı dizini oğuşturuyo ben de kikir kikir gülüyorum(
çok ayıp oldu bin kere özür diledim ama tutamıyorum kendimi:))
bi kere de üniversitedeyken heryer buz tutmuş ben sırt çantamla merdiven çıkmaya çalışırken havada parende atım sırtüstü düştüm, kaplumbağa gibi kalkamadım da sırtımdaki çantadan:) o zaman eşimle sevgili değildik arkadaştık geldi beni kaldırdı bişey oldu mu bi yerin incindi mi dedi ben de birazcık gururum incindi demiştim hala güleriz:)))

hehehe ben kendime daha çok güldüm şekerim bende çook gülerimm...

kendim düşünce daha çok gülerimmm... canımın acısı sonra gelir aklımaa

ay canım çok geçmiş olsun dikkat et merdiven çok tehlikeli..

yasecim geçmiş olsun ben yataktan korktuğum için ilkeyi artık yer yadağında yatırıyorum ilke de çok memnun yerin müsaitse sen de deneyebilirsin...

erkekler böyle yahu ben çok bırakmışımdaır arabayı yolun ortasında bu sebepten...
bununla da ilgili bir anım var:))
annem araba kullanmayı öğrendiğinde kışmış ayağında çizme varmış öyle öğrendiği için bayağı uzun bir süre çizmeyle araba kullanmıştı.
çizmesi arabada duruyodu direksiyona geçince giyiyodu çok komikti:)))

Herkese merhabalar...
Bayadır giremedim bende işlerim çok yoğun yine...Koştura koştura bir hal oluyorum havalarda sıcak zaten..
Az önce doktordan geldik Özge'nin kontrolü vardı çok şükür kuzum iyi...
Kilosu 12.5 kg,boyuda 79 cm.Maaşallah deyin benim kızımaSu çiçeği aşısından bahsetti kış gelmeden onu yapalım bir dahaki sefere hem aşıyı hemde kan tahlili yapalım dedi.Yürümüyoruz dedik cesarete ihtiyacı vardır dedi..Düşüp kafayı da yarsa alkış yapın aferinn deyin diyor doktorumuz...Bizden haberler böyle...

kızlarr bende ne düşüşler varr...

hatta hayatımda bir ilk gerçekleştirip düşmeden ayağını kıran bir canlıyım ben hemde evlendiğimin 5. günü...

babetle yolda yürürkenn ayağım dondu ama aynı andaa nasıl acıdan kıvrandım duramadım...

eşimi aradım çok kotu ayağım iincindi eve gel doktora gidelim dedim..

oda yeni evliyiz yaaa tamm tamm dedi naz yapma bugun bütün işleri ben yaparım dedi... işin ciddiyetinde değil eve geldi..

ayağım morarmış acıyor ezilmiştir diye düşünüyorum eşimdee.. ezilmiştir dior .. arabamız olmadığı için eşimin annesi babası gelior beni hastaneye götürüyor... bende bir krem sürer pansuman yapar gönderirler derkenn doktor geldi ve

o cümle döküldü ağzından.... "Acer Gelin Ayağını Kırmışsın"

ben hönkkk tabii doktorlar kırk yıllık arkadaş gibi " Şaka Yapıorsun "

doktor bu samimiyete çok güldü vee cevapp "şimdi Görürsün " oldu alçıya alın dedi

bende parmağımı alçıya alıcaklarını düşünürkennn ayağım dize kadar alçılandıı 5 günlük tazecik gelinim....

Ve doktor aynen şu lafları söyledii... ayağın öyle bir yerden kırılmışki bir futbolcunun ayağı burdan kırılınca bir daha asla futbol oynayamıor... dedi

bende "desene futbol hayatım bitti " diyerek cevap veriorum ama ...

işin ciddiyetini ayağım 65 gün alçıda kalınca anladımmm... çok hasas olduğu içinnn kaynaması uzun sürdüü...

çok güldüm o hallerime yani evliliğin tadnı çıkaramadık.. tebrik yerıne geçmiş olsuna gelnleremi gülsem...

yoksa kocamla dalga gecenleremii... 52:

adam yıllarca evlenmeyi beklemiş birde 65 gun ayağımı bekledi...

üstünede milleten laf yedi 5 gunde kızı ne hale getirdin diye

sakarlık konusunda sınır tanımam

ay canım benim yaa 65 gün alçıda mı kaldı ayağın çok fena(
dikkat et kuzu kendine sen bize lazımsın:))

esma sana özelden msj attım bakarmısın

Son düzenleme:
offf ne sicak var ya...

gram esmiyor. bu gece esimde yok korkudan pencere falanda acamam yanacagiz anlasilan

merhabalar
yolculuğu bol bir tatilden sonra nihayet evdeyim

yavrum dişten mi sıcaktan mı bilmiyorum ağzına hiçbir şey sürmüyor
sinirden ölüyorum
biraz biraz yürüyor
ama asıl kötü haber hafta sonu oldu
altını değiştirirken sağ testisin sol testisten büyük olduğunu fark ettim
eşim aşıdan orşit olabilir ya da fıtık çok ciddi dedi ve doğru acile gittik
gecenin bir yarısı ricayla ulrason yaptırdık
önce su toplamış dediler
eşim su toplamışa benzemiyor dedi
başka doktıra gittik o da fıtık dedi
yarın eşimin çalıştığı hastaneye gideceğiz
dua edin arkadaşlar
moralim çok bozuk
ameliyat olcak galiba sünnet de beraberinde
kendimi çok sıkıyorum ağlamamak için
önce annem üzülüyor diye ağlamadım şimdi de eşimin morali bozuluyor diye
komşuda biraz saldım kendimi

Çok geçmiş olsun canım..İnşallah eşinin çalıştığı hastanede ne olduğunu daha iyi anlarlar...Çocuk cerrahisine ve çocu üroloğuna mı göstereceksiniz ??

cook uzun zamandır fırsat bulup girememiştim nihayet benim acar uyudu bende vakit bulmuşken girdim umarım herkesler iyidir. biz agır bır gripten ve diş cıkartmadan sonra allaha sükürler olsun iyiyiz .. seker bebekler ve tatalı anneleri umarım iyilerdir..

ay kıyamam ben tazee geline yaa, daha ilk günlerde neler gelmiş başınaa,nazardır nazar ben inanırım kıskanaların kem gözleri dokunmuştur geçmiş olsuuunnn
geçmiş olsun çoookk canım inşallah kötü bişey çıkmaz yaa inanki çok üzüldüm bende bebişin sağlığına kavuşur en kısa zamanda inş..üzülme okadar geçicek inş.

günaydın kızlar

offf ne sicak var ya...

gram esmiyor. bu gece esimde yok korkudan pencere falanda acamam yanacagiz anlasilan

canım biz 4-5 gündür sabaha kadar klimayla yatıyoruz.oğlum sıcaktan uyuyamıyordu şimdi artık çok rahat uyuyor.onu klimanın gelmediği yere yatıyoruz çok rahat ettik.tavsiye ederim.

çok geçmiş olsun canım.allah beterinden korusun umarım tez zamanda iyileşirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…