2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın güzel anişşler
ne var ne yok bakalım herşey yolundadır inşalah

günaydın canlar:)
ilke evin anasını belledi resmen
hani biz yokken hırsız falan girse buraya zaten girilmiş diyip geri gider o derece yani.
ben de limonata içiyorum bir genişlik bir genişlik sormayın yani
aşı yaptıranlara sorum var, bize iki koldan yaptılar sizinkiler de öyle mi?
bir de ateş vs oldu mu?

çok geçmiş olsun canım.
erkek bebeklerde sık oluyo galiba fıtık ondan mı ameliyat olacak eğer olursa?

selva canim afiyet olsun...

bizim evde bomba dusmus gibi. kuzey cekmeceden coraplari savurmus salon oyuncak dolu mutfakta tencere tava yerde.

simdi uyuyor ses cikmasin diye elimi birseye de suremiyorum. uyansin yayila yayila yapacagiz beraber..

bu arada bize asiyo bir kol bir bacak yaptilar. bana ates dudurucu falan ver dedi ben inatla vermedim iyikide vermemisim ates falan olmadi sukur.

bir hafta sonra vucudunda dokuntu olabilir bir de ates yapabilirtelas etme dedi. bizim bugun bir hafta oldu takipteyim hala.

selam kızlar...
bu sıcaklarda doğanında gece uyku düzeni kaçtı
doğanın odası çok sıcak oluyor bütün cam kapıları açıyorum ona rağmen kızım serinide sevdiği için
geceleri yatamıyor. gecede 8-10 defa mızırdanarak kalkıyor.
yani ben sıcaklardan olduğunu düşünüyorum çünkü son 15 gündür falan böyle.
bizde çözümü yanımızda yatırmakta bulduk
bizim odamızda klima var çocuk yanımızda sabaha kadar huzurla yatıyor.
ne güzel yatağında kesintisiz uyuyordu şimdi korkuyorum yanımıza alışacak düzeni bozolacak diye.

kuzynep canim gercekten klimasiz olmuyor. bizim klima tuvalet bekciligi yapiyor. esim daha adam cagirip taktiracak bende koyacak yer olmadigindan kullanmadigimiz tuvalete attim. curuyup gidecek orada yazik dunya da para vermistik. birde o kadar eziyet cekiyoruz sicaklarda.

Selam kızlar,

Tosdik çok geçmiş olsun canım. İnşallah ciddi bir durum yoktur.

Bizim de aşımız bir kol bir bacaktan yapıldı.

Kendi hemşiremiz yoktu başka bir hemşire yaptı o da hiç bir bilgi vermedi gerizekalı...

Şimdi bahar döküntü olabilir diye yazınca resmen kafam dank etti çünkü dün akşam oğluşumun bacaklarında kırmızı kırmızı bişeler çıkmıştı düşünüp durdum neden olabilir diye... Acaba aşıdan mı oldu ki?

yaa sen supersin yaptigin heryoruma koptummmmm
ben de ilk ogrendimde spor ayakkabiyla ogrendigim icin spor ayakkabilarim arabada dururdu arabaya binerken ayakkabi degistirirdim

c.tesi gununden beri yasadigim sikinti stes beni mahwetti :18: yatili kadin almaya karar werdik komsumuzun yatili kadini memleketi gurcistandan kuzenini getirdi.maya geldi.aman allahim kadin beni mahwetti surat asik gezio werdigin isi yapip odasina cekilio dun ogleye kadar gunluk temizlik yapti sonra banyosunu yapip odasina cekildi bi ara yemek yemek icin cagirdim karnini doyurdu tekrar girdi odasina.bikac sa sonra tekrar gittim napiyo die uzanmis yelpaze elinde yelleniyo klimayi ac dedim ne diycek merak ettim telewisyonu ac demez mi dun aksam falan demedim kuzenini aradim gel al die gonderdim uzerimden nasil bi yuk kalkti kurtuldum.eski yardimcimiza 1 hafta izin wermistim allahtan onu isten cikarmamistim bugun geldi baska kadin dusunmemin nedeni bizim yardimcimiz memur gibi 4 bucuga kadar calisiyo cumartesi pazar gelmiyo we yatili kadin parasi aliyo ama olsun gelip giden maya dan sonra akillandim en azindan bu kadina kizimi ewimi guwenebiliyorum yaptigi yemegi yiyebiliyorum

ya arkadaslar kac gundur cok moralım bozuk...bız hala tatıldeyız ızmırde..adacıgıma denızanası carptı
cocugumun felegı sastı kac gundur..cok canı yandı..3 gun oldu..denız kenarında otururken kovasıyla oynerken sadece ayagına hafıf dalgalar gelıyordu.annemle bırlıkte oynarlarken dalga getırmıs heralde ama gozle bıle gorememısler denızanasını..bacagına karnına carpmıs..acıdan öldum cok moralımız bozuk.sanıyelık bı olay olmus annem hemen fırlatıp atmıs ...hemen acıle gıttık bı anda sıstı heryerı sonra mor mor damar gıbı oldu.meger yakmıs hemen.zaten cıldı cok hassas.acılde ılk mudahaleyı yaptılar..hemen denızsuyuyla yıkamak lazımmıs en ıyı cozum.ılac falan verdıler ama cok buyuk bı alana yapısmıs lanet sey..2 gece uyuyamadı korkudan yuruyemedı oturamadı.drlar bıle sasırdı kıyıda nasıl olur dıye denızın ıcınde bıle degılken..bugun 4.gun coık sukur nesesı geldı oynuyor yuruyor yıne ama bacagı karnı mosmor oldu caydanlık dokulmus gıbı( cok korkuyorum ız kalmasından kalmaz dedıler gercı ama ...ıcım yandı resmen ..keske bıze olsaydı dıyorsun ama olan oldu bı kere.o kadar sakındıgımız halde..ıns gececek 10 15 gunde gecer dedıler..dua edın lutfen cabucak gecsın..babası da burda degıl yanımızda 10 gun sonra gelecek.ona da dıyemedık...zaten cok pıpırıklı telaslanacak..ıns gecmıs olur o gelene kadar...:18:

bize iki koldan yaptılar heryerde farklı mı yapıyolar ki?
sana da kolay gelsin ben toparladım banyo kaldı bitek...

oralardan gelenler biraz sorunlu oluyo galiba...

Mrb kızlar
Kızım geçen pazar günü yürümeye başladı. hasfta sonuda adım çöreğini yaptık
artık hiç durmuyor emeklerken zaten koşar gibiydi şimdi saniye durmuyor hep bir yerlerde çekmece karıştırmada

aşıyı bir kol bir bacaktan yaptılar, biraz ateşi oldu ama ilaç falan vermedim.
afiyet olsun

geçmiş olsun inşallah geçer hemencik.

tosdik sizede çok geçmiş olsun

Kızlar benin oğluşumun dişlerinde grileşme oldu...

O kadar çok canım sıkılıyor ki geçmez diyorlar nasılsa dökülecek diyorlar ama çocuk dökülene kadar böyle mi gezecek yaaa....

Aranızda böyle bir sorun yaşayan var mı?

Bizim dişler çok erken çıktı tabi çabuk etkilendi.

Vitamin ve demir ilaçları yapıyormuş...

canım çok geçmiş olsun.umarım tez zamanda iyileşirsiniz.hayret yani, o kadar insanın içinde, kıyıda ki bebeği mi bulmuş.allah beterinden korusun canım.babaya söylememekle çok iyi yapmışsınız.yoksa uzakta aklı sizde kalırdı.umarım babanız gelene kadar tamamen geçer.

bizim öyle bir sorunumuz olmadı canım.ben kan damlasını verdikten sonra taze sıkılmış portakal suyu veriyordum.hem emilimi daha hızlı oluyordu hemde diş de leke kalmıyormuş o şekilde.kıyafetine kan damlası döküldü zaman ise limonla ovuyordum hemen çıkıyordu.

evet canım demir ilaçlarının yaptığını duymuştum bende ama ben 14 ay kullandım 2 bebişimede hiç leke olmadı sen nasıl veriyosun damlayıı onla alakalı olabilir direk vermek çok zararlı tadıda kötü zaten allahtan ben çözümünü bulmuştumda atlattık artık kullanmıyorum 1 yaşından sonra verilmiyo demişti oğlanda 14 ay kullanmıştım ama kızda 1 yaşından sonra vermedim

geçmiş olsun canım ayyy valla içim fena olduya okurken kıyamam ben ona,neyse inşallah iz kalmazzz

cnm büyük geçmiş olsun çoook üzüldümm.. neyseki büyük acısı gitmiş...inşallah bir an öncee izide silinirr...

ayyyyy kıyamam yaaa nasıl canı yanmıştır kuzunun...

Çok geçmiş olsun inşallah iz kalmaz canım...

Gözünüz aydın canım...

Bizimki de artık yürüyor her bir yeri kurcalıyor, döküyor...

Ben de kan ilacını veriyordum arkasından su içiriyordum. Gördükçe canım o kadar sıkılıyor ki...

canım yaa çok geçmiş olsun

merhaba
bugün doktora gittik
prof baktı direkt fıtık dedi
ayın 12 sine sünnetle beraber olacak
oraya gidince insan haline çok şükrediyor
bir bebek 8 aylık ama 3 aylık gibi oksijene bağlı
öksürdükçe ağladıkça su seni geliyor
bir diğeri daha fena
oturdum ağladım onların haline
şükür doktor korkmayın 20 dakika sürer dedi
sünnetle beraber 40 dk
prof ben yapacağım dedi doktor yakınlarına kendisi yapıyormuş
aynı gün taburcu olup hemen yürüyüp koşar dediler
ferahladım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…