2010 Temmuz Anneleri : )

capri
ben dişlerle ilgili okurken rastlamıştım okumalısın

Süt dişlerinde görülen bir diğer renkleşme de travmalara bağlı görülenlerdir. Bebeğiniz özellikle yeni yürümeye başladığında biraz merak biraz da kaza sonucu mutlaka düşerler. Bazen bu düşmeler onları ağlatmayacak kadar basit olabilirken, bazen de ciddi sorunlar çıkarabilir. Eğer dişlerinin üzerine düşerse; düşmenin şiddetine bağlı olarak dişler canlılıklarını kaybedebilir ve dişlerin rengi mat grimsi bir hal alabilir. Bu gibi durumlarda mutlaka çocuk diş hekiminize (pedodontist) derhal başvurunuz.

AnneCocuk.Com - wfsection-Bebeklerde Görülen Diş Renkleşmeleri

allahım beterlerinden korusun canım ne kadar şükretsek az.
kolay bi operasyon olmasına sevindim tekrar geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun.Küçük yaşta farkedilip tedaviye gidilmesi çok iyi ..

Ben de genelde devrik cümle kullanırım...Daha şairane geliyor kulağıma...

Son düzenleme:

allah beterlerinden korusun canım ne kadar şükretsek az.
kolay bi operasyon olmasına sevindim tekrar geçmiş olsun.

demir ilacını meyve suyuna karıştırmak gerekiyo sade olarak verilmiyo
bizim doktorumuz öyle söylemişti eğer meyve suyu veremiceksem azcık suya karıştırıyordum ama sade olarak hiç vermedim

demir ilacını konuşmuşken kimse devam etmiyor mu?
bizim doktorumuz devam dedi.
sadece ilacı değiştirdi doğa pek içmiyordu diye tadı daha güzel bişey verdi.

canım ben sadece haftanın 2-3 günü meyve suyu ile karıştırarak veriyorum..her gün vermiyorum çünkü kabızlık yapıyor..benim sıpalar kilolu değiller ama maşallah iştahları iyi..süte de çok düşkünler..

Ben de damla şeklinde kullanırken sorun yoktu.

En 2 ay önce gittiğimizde kan değeri düşük çıkınca şurup olanını verdi ve şuruptan sonra böyle oldu aslında....

Kanı yükselticez diye çocuğun dişleri gitti yaa...

aynen canım iştahı maşallah iyi. sütü benimkide çok seviyor.
günde 500cc içiyor ve olması gereken miktarda bu sanırım ama emin olamıyorum.
seninkiler nasıl ben çok vermiyorumdur di mi?

capricim yayınladığımı okudun mu?
ayrıca demir ilacı kalıcı bi zarar vermez ilacın sebep olduğunu sanmıyorum.

Herkese selam.Hasta olan bebeklere çok geçmiş olsun.
Biz de bugün aşılarımızı olduk 10 gün gecikmeli olarak.Olaylı bir gün yaşadık sağlık ocağında.Annemlerde olduğumuz için onların bağlı bulunduğu sağlık ocağına misafir olarak gittik.Hemşireler bir aşıyı yapmıyor biri yukarı biri aşağı işim var diğeri yapsın diyor ikisi de derken 15 dk. beklettiler bizi.En sonunda bir de kavga ettiler.Aşıyı yapan diğerini şikayete gitti doktora.Dr da bir güzel azarladı niye bu kadar olay yapıyorsunuz diye.Sanırım kendi aralarında anlaşamıyorlar bize denk geldi.Herkes işini keşke severek ve istekli yapsa.

500 cc yeterli diye biliyorum ben de... Artık arada tam yağlı inek sütü de veriyorum..Çocuk sütü evde bittiğinde..

Son düzenleme:

Canım gözümden kaçmış atlamışım kusura bakma şimdi okudum.

Gerçekten çok ilginç. Şimdi düşünüyorum böyle bir olay yaşadık mı diye veya benim haberim olmadan yaşamış olabilir tabi annem söylemeye çekindiyse hiç bilemiyorum.

Eve gidince annemle konuşucam bakalım...

Cumartes günü bir diş doktoruna götürmeyi planlıyorum bakalım ne diyecek...

500 cc yeteri diye biliyorum ben de... Artık arada tam yağlı inek sütü de veriyorum..Çocuk sütü evde bittiğinde..

Canım çocuk sütünü nasıl veriyorsunuz?

Ben denedim içmiyor....

Arkasına devam sütü yapıp veriyorum onu içiyor.

Allah şifasını versin hasta bebeklerin benimde içim bir garip oluyor şükrediyorum allah sağlık versin geri boş. tez zamanda iyileşir inşallah bebeşin.

kızlarr çok üzgünüm şuan...

burdaki herkezin duasına ihtiyacımız var.. topikten arkadaşımız umutluu 'nun annesi kaza geçirmiş..

şuan ameliyathanede .. dualarımıza ihtiyacı var.. ayakları kırılmış ve kalın cam batıkları varmış vucudunda..

şu mubarek cuma akşamında hepinizden dua istiyoruzz... rabbim tez zamnda sağlık sıhat versin..

evlatlarına bağışlasınn eski haliylee inşallah...

bende ferruma devam edecekmiyim bilmiyorum bizimde bitti ne alacağız bilmiyorum seven seas kullanan varmı arkadaşlar balık yağı diye biliyorum ama kan ilacı kullanırken kullanılırmı onu bilmiyorum.

Canım çocuk sütünü nasıl veriyorsunuz?

Ben denedim içmiyor....

Arkasına devam sütü yapıp veriyorum onu içiyor.

+1 yaş sütünü koyuyorum biberona..150 cc veya 250 cc..Öyle veriyorum..Bazan sabah vereceğim sütün içine 2 çay kaşığı bal da ilave ediyorum...

geçmişi okudum ama alıntı yapamadım bir arkaşında bebeğini deniz anası çarpmış çok geçmiş olsun yavrum benim çok can yakar bilirim.
çok geçmiş olsun. izi geçiyor merak etmeyin benim ki kızarmıştı sadece morarmamıştı. çok hasas ciltleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…