kızlarr çok üzgünüm şuan...
burdaki herkezin duasına ihtiyacımız var.. topikten arkadaşımız umutluu 'nun annesi kaza geçirmiş..
şuan ameliyathanede .. dualarımıza ihtiyacı var.. ayakları kırılmış ve kalın cam batıkları varmış vucudunda..
şu mubarek cuma akşamında hepinizden dua istiyoruzz... rabbim tez zamnda sağlık sıhat versin..
evlatlarına bağışlasınn eski haliylee inşallah...
bize doktorumuz multitabsın balık yağını verdi.bende ferruma devam edecekmiyim bilmiyorum bizimde bitti ne alacağız bilmiyorumseven seas kullanan varmı arkadaşlar balık yağı diye biliyorum ama kan ilacı kullanırken kullanılırmı onu bilmiyorum.
demir ilacını meyve suyuna karıştırmak gerekiyo sade olarak verilmiyo
bizim doktorumuz öyle söylemişti eğer meyve suyu veremiceksem azcık suya karıştırıyordum ama sade olarak hiç vermedim
burdaki herkezin duasına ihtiyacımız var.. topikten arkadaşımız umutluu 'nun annesi kaza geçirmiş..
şuan ameliyathanede .. dualarımıza ihtiyacı var.. ayakları kırılmış ve kalın cam batıkları varmış vucudunda..
şu mubarek cuma akşamında hepinizden dua istiyoruzz... rabbim tez zamnda sağlık sıhat versin..
Canım gözümden kaçmış atlamışım kusura bakma şimdi okudum.
Gerçekten çok ilginç. Şimdi düşünüyorum böyle bir olay yaşadık mı diye veya benim haberim olmadan yaşamış olabilir tabi annem söylemeye çekindiyse hiç bilemiyorum.
Eve gidince annemle konuşucam bakalım...
Cumartes günü bir diş doktoruna götürmeyi planlıyorum bakalım ne diyecek...
ya arkadaslar kac gundur cok moralım bozuk...bız hala tatıldeyız ızmırde..adacıgıma denızanası carptı
cocugumun felegı sastı kac gundur..cok canı yandı..3 gun oldu..denız kenarında otururken kovasıyla oynerken sadece ayagına hafıf dalgalar gelıyordu.annemle bırlıkte oynarlarken dalga getırmıs heralde ama gozle bıle gorememısler denızanasını..bacagına karnına carpmıs..acıdan öldum cok moralımız bozuk.sanıyelık bı olay olmus annem hemen fırlatıp atmıs ...hemen acıle gıttık bı anda sıstı heryerı sonra mor mor damar gıbı oldu.meger yakmıs hemen.zaten cıldı cok hassas.acılde ılk mudahaleyı yaptılar..hemen denızsuyuyla yıkamak lazımmıs en ıyı cozum.ılac falan verdıler ama cok buyuk bı alana yapısmıs lanet sey..2 gece uyuyamadı korkudan yuruyemedı oturamadı.drlar bıle sasırdı kıyıda nasıl olur dıye denızın ıcınde bıle degılken..bugun 4.gun coık sukur nesesı geldı oynuyor yuruyor yıne ama bacagı karnı mosmor oldu caydanlık dokulmus gıbı( cok korkuyorum ız kalmasından kalmaz dedıler gercı ama ...ıcım yandı resmen ..keske bıze olsaydı dıyorsun ama olan oldu bı kere.o kadar sakındıgımız halde..ıns gececek 10 15 gunde gecer dedıler..dua edın lutfen cabucak gecsın..babası da burda degıl yanımızda 10 gun sonra gelecek.ona da dıyemedık...zaten cok pıpırıklı telaslanacak..ıns gecmıs olur o gelene kadar... :18:
+1 yaş sütünü koyuyorum biberona..150 cc veya 250 cc..Öyle veriyorum..Bazan sabah vereceğim sütün içine 2 çay kaşığı bal da ilave ediyorum...
hepimizin çocukları düşüyor canım yaşanmış olabilir de dişinin üzerine düşüp düşmediğini ancak
o anda görürsek yada dişi falan kanarsa anlarız herhalde.
kendini üzecek kadar kötü bişey yoktur sanıyorum. çok geçmiş olsun.
Umutluuu canım Çok geçmiş olsun... Allah annene acil şifalar versin. İnşallah en kısa sürede iyileşir.
Ben sütü normal verdim içmedi, cici bebe koydum içmedi, pekmez koydum içmedi...
Şimdi diyorum ki nesguik karıştırıp denesem bir zararı olur mu acaba?
Desteğin için teşekkür ederim canım.
Cumartesi günü diş doktoruna götürücem. Bakalım o ne diyecek. en azından içim rahatlar. Yapılabilecek bişe varsa onu öğrenirim yapılamayacaksa da elden bişe gelmez.
günaydın kızlar...
dua eden herkezden allah razı olsun..
ameliyat başarılı geçmiş çok şükür... durumu iyi narkozu rahat atmış sadece olayın şokunda hala...
rabbim tez zamnda ayağa kaldırsın güzel anneyi.... haber aldıkça bilgi vericem inşallah..
günaydınnnn..............
bugün maaşallah çok neşeliyim. günün sonuna kadar gider inşallah bu neşe.
günaydınnnn..............
bugün maaşallah çok neşeliyim. günün sonuna kadar gider inşallah bu neşe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?