2010 Temmuz Anneleri : )

(( allahım şifa versin inşallah.

bende ferruma devam edecekmiyim bilmiyorum bizimde bitti ne alacağız bilmiyorum seven seas kullanan varmı arkadaşlar balık yağı diye biliyorum ama kan ilacı kullanırken kullanılırmı onu bilmiyorum.
bize doktorumuz multitabsın balık yağını verdi.
ayrıca demirede devam ettiriyor yani ikisi kullanılabilir.
bunları yazıyorum doktorumuzda veriyor ama doğa ikisinide içmekten nefret ediyor.
çoğu zaman veremiyorum

Umutluu,Allah annene en kısa zamanda şifa versin..Allah size bağışlasın...Geçmiş olsun.........

Son düzenleme:
demir ilacını meyve suyuna karıştırmak gerekiyo sade olarak verilmiyo
bizim doktorumuz öyle söylemişti eğer meyve suyu veremiceksem azcık suya karıştırıyordum ama sade olarak hiç vermedim

ben hep direkt verdim o şekilde içmez biliyorum meyve suyu hiç içmiyor desem yeeridir. biborondan sadece süt içmeye programlanmış mübarek. ama tadını seviyorki nam nam diyor içerken. zaten bi gariplik var benim kızda nerede tadı kötü şey var ondan hoşlarnıyor güzelim yemekleri yemiyor.
sodaya bayılıyor titreyerek içiyor sonrada kahkaha atıyor.

allah şifasını versin. tez zamanda iyileşir inşallah.

hepimizin çocukları düşüyor canım yaşanmış olabilir de dişinin üzerine düşüp düşmediğini ancak
o anda görürsek yada dişi falan kanarsa anlarız herhalde.
kendini üzecek kadar kötü bişey yoktur sanıyorum. çok geçmiş olsun.

Umutluu nun annesine acil sifalar diliyorum . Dualarimiz onunla...
Bebisi hasta olan tim annelere de gecmos olsun diyorum. En kisa zamanda iyilessinler insallah...

umutlucum anneciğine, allahtan acil şifalar,sizlere de sabır diliyorum.umarım tez zamanda iyileşir.

çok geçmiş olsun.

geçmiş olsun umutlu Allahtan acil şifalar diliyorum iyi olur inşallah

tosdikçim çok geçmiş olsun canım ama dr güzel konuşmuş bak sıkma canını artık kısmet böyleymiş bu durumda sünnette olacak ve 2 yaşına kadar sünnet daha kolay ve daha çabuk iyileşiyor güzel tarafıda var çabucak iyileşir inşallah

umutlu arkadaşımızın annesinede acil şifalar diliyorum allah yardımcıları olsun

ada defne sizde çok geçmiş olsun inşallah babası gelene kadar geçer neşeside yerine gelmiş miniğin bende izmirde yaşıyorum bizim buralarda deniz anası yok çeşmenin sakız adası tarafında var oda açık denize bakıyo hangi koya gittiniz canım nereden girdiniz ben hiç görmedim bizde oraya gitmeyelim aklımızda bulunsun

Son düzenleme:

çoook şaşırdım yaaa çok geçmiş olsun arkadaşım.inş biran önce iyileşir hafızasından da silinsin gerizekalı denizanasııııııı.......
umutluu arkadaşımızın annesine de acil şifalar diliyorum
diğer hasta bebeklerimizede geçmiş olsun toparlansın iyileşsin hasta bebeklerimiz biranönce

Umutluuu canım Çok geçmiş olsun... Allah annene acil şifalar versin. İnşallah en kısa sürede iyileşir.
+1 yaş sütünü koyuyorum biberona..150 cc veya 250 cc..Öyle veriyorum..Bazan sabah vereceğim sütün içine 2 çay kaşığı bal da ilave ediyorum...

Ben sütü normal verdim içmedi, cici bebe koydum içmedi, pekmez koydum içmedi...

Şimdi diyorum ki nesguik karıştırıp denesem bir zararı olur mu acaba?

Desteğin için teşekkür ederim canım.

Cumartesi günü diş doktoruna götürücem. Bakalım o ne diyecek. en azından içim rahatlar. Yapılabilecek bişe varsa onu öğrenirim yapılamayacaksa da elden bişe gelmez.

günaydın kızlar...

dua eden herkezden allah razı olsun..

ameliyat başarılı geçmiş çok şükür... durumu iyi narkozu rahat atmış sadece olayın şokunda hala...

rabbim tez zamnda ayağa kaldırsın güzel anneyi.... haber aldıkça bilgi vericem inşallah..

günaydınnnn..............

bugün maaşallah çok neşeliyim. günün sonuna kadar gider inşallah bu neşe.

canım bende ilk defa pınar sütü nesguikle verdim.çok sevdi.100 cc. kadar içti.ben de hata mı yaptım bilmiyorum.:44:normalde beni de emiyor.

günaydın canım, çok sevindim ameliyatın başarılı geçmesine. umarım tez zamanda da olayın şokundan da kurtulur.güzel allahım acil şifasını versin inşallah...

Selam kizlar.
Gecmise bakamadim umarim herkes iyi ve sagliklidir.umutlunun annesi rahatsizmis sanirim son sayfada gecmis olsun dilegi gordum.bende acil sifalar dilerim.
Haftasonu yokum.birazdan evden cikmanin mutlulugu icindeyim.hepinizi cok optum.

selam hanımlar bu topik niye bukadar yavaş ilerliyor yaz olduğu için mi herkez bi yerlerde mi yoksa bizim tostoslar hiç durmuyorlarmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…