2010 Temmuz Anneleri : )

canım hepsi aynıdır şu sıralar bence.
havalar çok sıcak bizim nasıl canımız bişey istemiyosa onların da istemiyodur sıvı almak istiyolar...
ilke emmiyo artık ama süt içiyo bazı günler nerdeyse sadece sütle besleniyo...
sakin olmaya çalış zor ama...

canım benim güzel gözlü kuzucuğuma nazar mı değmiş...
olmaz diye bişey yok sürekli ellerini gözlerine sokuyolar belki öyle bişey olmuştur...
çok geçmiş olsun.
erkekler bizim kadar duygusal değiller anlayamıyolar onlar çözüm peşindeler onu da takma fazla...

Geçmiş olsun canım umarım bir an önce ıyıleşir ..
Umutluu nun annesine de gecmis olsun allah acil şifalar versin ..

Canim cok gecmis olsun.Allah acil sifalar versin.Bence bir baska doktora daha gidin.goz bu canim.bizede zamaninda gozu icin 6 numara deyip gozluk verdi doktorun teki.bizde iiki dr.a daha gittik gozleri sapasaglam dediler.oyuzzden tek doktorla kalmayin cnm

Canim cok gecmis olsun.Allah acil sifalar versin.Bence bir baska doktora daha gidin.goz bu canim.bizede zamaninda gozu icin 6 numara deyip gozluk verdi doktorun teki.bizde iiki dr.a daha gittik gozleri sapasaglam dediler.oyuzzden tek doktorla kalmayin cnm

Açıkcası bende Hacerşenol gibi düşünüyorum bir kaç doktora daha sorsan sanki ameliyat dememişler gibi acaba aynı sonuç mu cıkacak .. mutlaka ki doktorunuz guvenilirdir ama ne bıleyım amelıyat bu bır kac doktor daha gezersenız içiniz daha rahat eder sanki ..

Kızlar oğlum tatilde emziği bıraktı aslında 1 yasına geldi zaten emmese de olurdu ama benım ıcın cok rahatlıktı zaten sadece uyutmaya yakın verıyordum uyuyuncada atıyordu agzından sımdı agzına bıle sokturmuyor tektar nasıl alıştırabılırım bır bılgısı olan var mı acep ?

Hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum.Evet yarin dunya goz hastanesinede goturecegim oglumu,onerileriniz ve iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim.

Hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum.Evet yarin dunya goz hastanesinede goturecegim oglumu,onerileriniz ve iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim.

Ne demek canim senin cocugunda bizim cocugumuz.Hayirli haberlerini bekliyoruz.gidecegin dr.a ameliyat dediklerini soleme canim.eger istersen onerebilcegim cok iyi bir doktor var eger istersen telini verebilirim.

benim oğlan 1. ayınının sonunda aldı emziği
3 ayın sonunda bıraktı
memenun da oldum vık vık pek hoşlanmıyordum zaten
hem diş ve çene yapısı için uygun olan bu
boşver alıştırma bence
1 sene sonra yine bıraktırmaya çalışacaksın
ne güzel tam zamanında bırakmış işte

geçmiş olsun
kolay değil ben de gizli gizli ağlıyorum bazen
bizim de ayın 12sine var
Allah kolaylık versin yavrularımıza da acil şifa
hastalıklarını göstermesin
bizleri onlara onları da bize bağışlasın

Ne demek canim senin cocugunda bizim cocugumuz.Hayirli haberlerini bekliyoruz.gidecegin dr.a ameliyat dediklerini soleme canim.eger istersen onerebilcegim cok iyi bir doktor var eger istersen telini verebilirim.

her ihtimale karsi ozelden atar misin canim?

Kizlar bu arada size bir sorum olcak.devit i ne kadar zaman kullandiniz?

çok geçmiş olsun.

tostik benim kızda yemiyor, hafta sonu eşimye deniz kenarına gittik bzim kızın iştahı açıldı. reddetmeden yedi yine damak tadına göre tabi. gurme olacak sanki. babasının yaptıklarını yiyorbenimkileri beğenmiyor.

canımm geçmiş olsun... başka doktor ve hastanelerede götürmen çok daha sağlıklı rabbim tez zamnda şifasını versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…