Selam kizlar.
Oglumun gozunde birkac zamandir kizariklik vardi.cuma gunu doktora goturduk.
Korneasina yabanci bir cisim yapismis,sali gunu bir operasyonla genel anestezi verilerek alicaklar.
Ne kel alaka bir durum dimi
duyunca doktorun yaninda aglamaya basladim,bi yandan doktor bi yandan esim sakinlestirmeye calisti.elimde degil,daha cicegi atlattik oh derken oksuruk dadandi o gecmeden bu!!allah dermansiz dert vermesin ama sinirler iyice yiprandi.
Ordan cikip cocuk doktoruna girdik,gozlerim sis bir halde.saba ne oldu diyince doktor bide orda koptum.
Sonrasinda da sulu gozlulukten hukum giyip esimle tartistik(((((
napiyim elimde mi sanki....
bizim de fıtık var canım
hem sünnet hem fıtık ameliyatı olacak
Herkese günaydınlar...
Özlemişim sizleri yaa bir türlü girip yazamıyorum işlerim çok yoğun..
Bugün ay sonu ay başı feciyiz yine..Akşama nasıl çıkıcam hiiç bilmiyorum...
Özgecik anneannesinde bugün...İnş.günleri iyi geçer...Babaannesi ile biraz problemimiz oldu bakalım ne yapacağız moralim bozuk o yüzden...Artıkk çook yorulduğumu hissediyorum...Kimsenin nazını çekmek istemiyorum..Çalışırken çocuk büyütmek çook zorrrrr allah yardımcımız olsun inş..
Bu arada hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun ameliyat olacaklar varmış sanırım rabbim şifalar versin çabucak iyileşirler inş..
Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum...
herkese hayırlı ramazanlar bizde eve döndük ama dönmesek daha iyiydi sanki
Barış'ın iki tane kök dişi çıkıyo bi tanesi nerdeyse tamamen çıktı ama çok zorlanıyo
dudağında uçuklar çıktı yavrumun çok huysuz hiçbirşeyden memnun olmuyo
inşallah çabucak çıkarlarda rahatlar yavrum
Kızlar oğlum tatilde emziği bıraktı aslında 1 yasına geldi zaten emmese de olurdu ama benım ıcın cok rahatlıktı zaten sadece uyutmaya yakın verıyordum uyuyuncada atıyordu agzından sımdı agzına bıle sokturmuyor tektar nasıl alıştırabılırım bır bılgısı olan var mı acep ?
her ihtimale karsi ozelden atar misin canim?
Kizlar bu arada size bir sorum olcak.devit i ne kadar zaman kullandiniz?
çok geçmiş olsun.
tostik benim kızda yemiyor, hafta sonu eşimye deniz kenarına gittik bzim kızın iştahı açıldı. reddetmeden yedi yine damak tadına göre tabi. gurme olacak sanki. babasının yaptıklarını yiyorbenimkileri beğenmiyor.
biz hep saatbaşı kalkardık ama hemen geri uyurdu ağlama huyu falan yoktumerhaba kızlar:)
ilke birkaç gecedir saat başı uyanıyo(
düngece 3 ten beri ayaktayım resmen sallanıyorum
.
biz hep saatbaşı kalkardık ama hemen geri uyurdu ağlama huyu falan yoktu
şimdi ise hem ağlayarak uyanıyo hemde uyumakta çok zorlanıyo(
biz doğduğumuzdan beri böyleyiz ama son zamanlarda biraz düzelmişti şimdi tekrar döndü eski haline(
merhaba kızlar:)
ilke birkaç gecedir saat başı uyanıyo(
düngece 3 ten beri ayaktayım resmen sallanıyorum
canım benim sana da zor bakana da zor.
ben biraz anane-babaannelere de hak veriyorum naapsınlar belli bir yaşa gelmişler dinlenmek istiyolar ama sizin de işiniz zor başkasına bırakmaktansa onların nazını biraz çekmek lazım.
keyfinden çocuğunu bırakmıyosun sonuçta onun geleceği için çalışıyosun karşılıklı hoşgörü lazım ama işte ne bileyim.
allah kolaylık versin...
Merhaba canım...off sanada allah kolaylık versin..Biz hep öyleyiz uyku düzenimiz normal değil saat başı yarım saatte bir kalkıyor..Hep memede dursun istiyor yalancı emzik niyetine kullanmaya başladı bizim hanımefendi artık..
Evet Selvacım ben onları anlıyorum onlarda haklılar belli bir yaştan sonra dön tekrar çocuk bak zor gerçekten ama onlarında biraz bizleri anlamalarını beklerdim..Ben çocuğumu nasıl üzülerek bırakıp işe geliyorum hangi anne isterki...Biz kayınvalidemle aynı evde oturduğumuz için kendini daha sorumlu hissediyor sanırım sürekli onu gezdiriyoruz her akşam dışarıdayız o ne derse dinleyip yapmaya çalışıyorum ben kendi annemi bu kadar dinlemedim ne yalan söyliyeyim.Ama karşılığında da haksızlığa uğramak daha fazla üzüyor onu düşünmüyormuşuz onu gezdirmiyormuşuz....Görümcem onu daha fazla düşünüyormuş...Eşimde çok üzüldü bu sefer birşeyler söyledi hep başımıza kakıyorsun dedi ben çocuk bakıyorum diye dedi bakma ozaman dedi...Bu seferde alındı küstü konuşmuyor...
Böyle işte sinirlerim laçka oldu yavrumamı üzüleyim kendime mi annememi....
Teşekkür ederim canım..işin çok zor valla
allahtan eşin anasından yana çıkmamış
Selam kizlar.
Oglumun gozunde birkac zamandir kizariklik vardi.cuma gunu doktora goturduk.
Korneasina yabanci bir cisim yapismis,sali gunu bir operasyonla genel anestezi verilerek alicaklar.
Ne kel alaka bir durum dimi
duyunca doktorun yaninda aglamaya basladim,bi yandan doktor bi yandan esim sakinlestirmeye calisti.elimde degil,daha cicegi atlattik oh derken oksuruk dadandi o gecmeden bu!!allah dermansiz dert vermesin ama sinirler iyice yiprandi.
Ordan cikip cocuk doktoruna girdik,gozlerim sis bir halde.saba ne oldu diyince doktor bide orda koptum.
Sonrasinda da sulu gozlulukten hukum giyip esimle tartistik(((((
napiyim elimde mi sanki....
çok geçmiş olsun canım.umarım tez zamanda iyileşirsiniz.allahım beterinden korusun inşallah.
bu arada, hayırlı ramazanlar kızlar. oruç tutan herkese allah kolaylık versin inşallah.umarım sütlerimiz azalmaz.
ben tutamıyorum
allah günahlarımı affeder inşallah
inşallah canım.tabi bu uzun günlerde tutmak bayağı bir zor aslında, birde ben öğle arası oğlumu emzirmeye gittim.arabamla gidiyorum(klimayıda açmamışım) ama hava sıcak ya ister istemez terliyor insan.açlıktan bir sıkıntım olmuyor aslında ama susuzluk biraz zor oluyor.birde işyerinde tek oruç tutan ben olunca daha bir zor oluyor aslında.
çok geçmiş olsun canım.umarım tez zamanda iyileşirsiniz.allahım beterinden korusun inşallah.
bu arada, hayırlı ramazanlar kızlar. oruç tutan herkese allah kolaylık versin inşallah.umarım sütlerimiz azalmaz.
amin inşallah şu mide bulantısı olmasa hiç problem olmayacak ama birtaraftanda baş ağrısı yapıştı sanırım miğren kusmama az kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?