Herkese hayirli ramazanlar.oruc tutanlara allah kolaylik versin.
Arkadaslar,bugun oglumu dunya goz hastanesine goturdum.muayenede doktor"bo cocugun gozunde hicbirsey yok" dedi.
Varsada cikmistir dedi.nasil mutlu oldum anlatamamoglum operasyon falan gecirmiycek.zaten sikayetleride epey azaldi.yuppiiiiiiiiiiiii
amin inşallah şu mide bulantısı olmasa hiç problem olmayacak ama birtaraftanda baş ağrısı yapıştı sanırım miğren kusmama az kaldı.
Bende tutamıyorum zaten az buçuk emzırıyorum buyuzden tutamıycam ..
Kuzeynep cnm allah kabul etsinde sende cok dikkat et emzırırken zaten vucut su kaybedıyor bırde oruc tutuyorsan tehlikeli olabilir cnm ..
Arkadaslar,bugun oglumu dunya goz hastanesine goturdum.muayenede doktor"bo cocugun gozunde hicbirsey yok" dedi.
Varsada cikmistir dedi.nasil mutlu oldum anlatamamoglum operasyon falan gecirmiycek.zaten sikayetleride epey azaldi.yuppiiiiiiiiiiiii
Geçmiş olsun canım..Ben de ramazanı adetle (regl)karşıladım..Çok bitkinim..Sıpalar evde bu gün..
günaydın kızlar
çok geçmiş olsun canım.benimde iftara 2 saat kala çok başım ağrıdı.iftardan sonra geçti allaha şükür.allahın izni ile çok büyük sorun olmazsa tutmayı çok istiyorum.bakalım nasip.
evet canım haklısın, dün sadece son 2 saat kala başım çok ağrıdı ama başka bir sorun yaşamadım allaha şükür.
canım benim ya, çok ama çok sevindim bir sorun olmamasına.doktorlara güvenecekmiyiz artık anlamıyorum.küçücük çocuğa durduk yere ameliyat yapacaklardı.bir sorun olduğunda doktor doktor gezeceğiz anlaşılan.allahım beterinden korusun canım.
sağolun kızlar. sanada geçmiş olsun alminacığım. umarım rahat atlatırsın.
resmen dünyam kararmıştı iftardan sonra 3 tane ağrı kesici aldım. benim sütüm zaten bayağı azaldı.ama son zamanlarda bir yapışıyor birde keyif yapıyor gidiyor geliyor açıyor azıcık emiyor sonra geziyo geliyo tekrar aç aç yapıyor offf zaten bişiy yok yalancı mmem niyetine kullanıyor beni... ama bir damlada olsa faydası olur elbette yinide emzirmeye devam etmek gerekiyorki zaten gece emziriyorum gündüz çalışıyorum çünkü. etkilemez diye düşünüyorum ben bakalım. yavrum ya sabah yine yapıştı bırakmak istemiyor( çok zor oluyor ayrılık artık anne diye yapışıyor
sağolun kızlar. sanada geçmiş olsun alminacığım. umarım rahat atlatırsın.
resmen dünyam kararmıştı iftardan sonra 3 tane ağrı kesici aldım. benim sütüm zaten bayağı azaldı.ama son zamanlarda bir yapışıyor birde keyif yapıyor gidiyor geliyor açıyor azıcık emiyor sonra geziyo geliyo tekrar aç aç yapıyor offf zaten bişiy yok yalancı mmem niyetine kullanıyor beni... ama bir damlada olsa faydası olur elbette yinide emzirmeye devam etmek gerekiyorki zaten gece emziriyorum gündüz çalışıyorum çünkü. etkilemez diye düşünüyorum ben bakalım. yavrum ya sabah yine yapıştı bırakmak istemiyor( çok zor oluyor ayrılık artık anne diye yapışıyor
Selam kızlar bugun eşimle 3. evlilik yıldönümümüz ama bızımki yine unutacak gibi bi hıs var ıcımde .. sabahtan berı aramadı aksama da bı surprız yok galiba gecen senede unutmuştu zaten ustelık yenı anne oldugumda .. buna ıyı bi ders vermek gerekıyor bıktım artık ..
selam güzel anneler ben 36+3 günlük hamişim ve bebeğim doğum kanalına girmiş dedi doktor normal doğum olucak inş. ben cok merak ediyorum 25 ağustos son günüm ama kanala girdigine göre o zamana kadar beklemez mi acaba? tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum??
beklemez gibime geliyor ama belli de olmaz..
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım
bizim de eylülde 4. yıl dolacak...bir sürü ameliyat,2 doğum 2 ölüm ve 4 çocuk ve geçen 4 yıl...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?