2010 Temmuz Anneleri : )

Bana da beklemez gibi geliyor zaten 37 den sonra sorun olmuyor cnm normal istiyorsan zaten ınsallah fazla bekletmez yoksa vaktı dolunca sezoş şansın fazlalasıyor ..

Kizlar isilik icin ne yapmam lazim?sodaylada yikiyorum yok inadina cogaldi

Neyden kaynaklandıgına baglı canım mesela ben tatıldeyken annemlerın deterjanını kullandım bı kez sonra bebek sampuanıyla yıkarım valızde kırlı gıtmesın dıe yıkatmıstım unuttum gıydırdım ısılık oldu .. ama sodayı ılk kez duyuyorum valla ıse yarıyor mu ki .. bol bol duş aldırmak temız gıysıler sureklı degıstıterek fılan faydası olur gıbı gelıyor ısılıge ..

Kizlar isilik icin ne yapmam lazim?sodaylada yikiyorum yok inadina cogaldi

serin tutup bol bol duş aldırmalısın diye biliyorum.sodayı bende hiç duymamıştım.
eğer çok rahatsız edici duruma geldiyse canım kremleri var kullan istersen.
geçmiş olsun.

cuma günü bir arkadaşın çocuğunun doğumgünü var. üç yaşına girecek. öne hediye alsam karar veremiyorum.

benim için değerli olan bir aile güzel bir hediye almak istiyorum.

fikir verir misiniz bana?

beklemeyebilir canım hazırlıklı ol,benim ikiside aksine 1er hafta gecikmeli geldiler hatta ikincisini suni sancıyla doğuma başlattılar ne acıydı ama yaa,insanın kendi sancısıyla olması gibi yok mesela ilk doğumumda 1gün hastanede yatırdılar ertesi gün doğumhaneye girdim sancı başlamıştı ve 8saat sancı çektikten sonra 5 dk'da bırtlattım oğlumu doğum kolaydı ama öncesineyse işte kızımdada 2saat sancı çektim ama doğum biraz zor oldu çıkmadı gıcık kız nolcak neyseki herşey geçiciymiş,sağlıkla al kucağına bebişini inş.

Merhabalar kızlar....
Umarım herkes iyidir..
Ben bugün torbadan düşmüş salata gibiyim...Akşam saat 11 e kadar çalıştım..
Çook zor bir gündü benim için...Eve zor attım kendimi...Özgecikte saolsun 1,30 da zor uyuttum uykuyla aramız hiiç yok ben kösüldüm iyice..
Oruç tutmuyorum emziriyorum diye hatta dün iş yoğunluğundan birşey yiyemedim gelen giden koşturmaca derken akşam sütüm azdı yavrum ağladı..Bütün gecede memede durduğu için oruç tutmaya cesaret edemiyorum...Allah günah yazmasın inş.daha sonra tutarım..Tuhaf geliyor böyle oluncada ama..

bana doktor doğum kanalına girmiş dediğinde 8. ayımda falandım ve kafasının üstünde duruyordu 7. ayından itibaren 39+1. haftada da sezeryan oldum zaten.

çok zordur o saatten sonra bebişle uğraşmak .benim içinde zor oluyor artık yese bizimki hiç problem etmiycem ama hiçbirşey yemiyor ya((anne sütünden bari mahrum kalmasın.

Son düzenleme:

soruma böyle bir karşılık alsaydım
doğum yapmamış birine bu anlatılır mı derdim kendi kendime
ne kadar acı çektiğin sende kalsaydı korkutmak bizim geleneğimizde var galiba

ben de suni sancıyla doğurdum hepsi 3 saat sürdü
çok da sancım olmadı

çok zordur o saatten sonra bebişle uğraşmak .benim içinde zor oluyor artık yese bizimki hiç problem etmiycem ama hiçbirşey yemiyor ya((anne sütünden bari mahrum kalmasın.

canım ikimiz de aynı dertten muzdaribiz
bakıcıda nasıl olacak kafam çok karışık
senin bakıcı nasıl

Primera ve tubiss tavsiyeleriniz icin tsk ederim.sanirim anneme gittigimde bende normal deterjanla yikamistim giysilerini sanirim ondan ondan oldu.evimdeyken gunde en az iki kez dus aldiriyorum incecik gezdiruyorum.Sodayida netten arastirirken ogrendim dr un biri tavsiye etmis.

benim sıpalar da isilik oldu..Çınar ın ağzında aft çıktı...

geçmiş olsun kuzlarına canım...

Benim kızım da 1 yaşına girdi teyzeleri...
Yaş gününde hamile olduğumu öğrendim...
4. ye tabi...
Tüp ligasyon olmama rağmen...
hayırlısı dedik...

2005 mayıs anneleri...2008 ağustos anneleri.... 2010 temmuz annleri....şimdi transfer oluyorum...
2012 şubat annelerine..

arada gelir yazarım teyzeleri...

Hayırlısı olsun Hürremcim ,pardon aysebaharcım

tüp ligasyonsan doğal yoldan hamile kalamazmışsın..ya tüp bebek ya da tüpleri açtırman lazımmış..bak dr öyle diyor...http://www.uzmantv.com/tuplerini-baglatan-kadin-cocuk-sahibi-olabilir-mi

Son düzenleme:
Kızlar herkese günaydın..
Çok uzun bir aradan sonra herkese tekrar merhaba..

Buradan ayrı kaldığım süre zarfında
başımıza iyisiyle kötüsüyle bir dolu şey geldi..
Çok sıkıntılar çektik, özellikle eşimin ailesinden yana..
Neyseki çokkkk uzaklara taşındık ve kurtardık..
Zannetmeyin ki bize küsüp darıldılar..
Hayır, asla.. Şu an can ciğer kuzu sarmasıyız..
Bizi kaybettikten sonra değerimizi anladılar sanırım..
Zaten hep böyle olmaz mı....

Bununla beraber kızım Zeynep gayet iyi..
Artık çok çabuk sıkılıyor, değişiklik istiyor..
Dişler de sıkıştırıyor bir yandan..
Ama genel olarak Allah'a şükür bir sorunumuz yok..
İsilik derdi bizde de var.. Dün biraz pişik kremi sürdüm..
Duştan sonra da ya bebe yağı ya da losyon sürüyorum..
Bu sabah baktığımda epey azalmıştı..

Bir bebek haberi de benden..
Allah kısmet ederse hamileyim.. Nisan 2012 annesi olacağım..
Eşimle bilerek ve isteyerek yaptık inşallah..
Evde oturup çalışmazken ve 3-5 sene evde oturup kızıma bakacağım derken
ikincisi de aradan çıksın istedik tabiri caizse..
Allah isteyen herkese nasip etsin..

Şimdilik benden bu kadar..
Artık buralardayım..

efim canım hoşgeldin...

uzun zamandır yoktun özlettin doğrusu kendini. arada aklıma takılıyordun.

hamilelik haberin beni çok şaşırttı doğrusu. cesaretine hayran kaldım. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

sen hep gel be artık.

aman allahım sednin cesaretine daha bir hayran kaldım. dördüncü bir bebek mi?

alllah kolaylıklar versin. sağlıkla doğumun gerçekleşir inşallah.

günaydın kızlar

benim sıpalar da isilik oldu..Çınar ın ağzında aft çıktı...

canım, çok geçmiş olsun.

allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah, canım.aynı zamanda güç kuvvet versin.maşallah yaş aralıklarıda çok az.allah kolaylık versin sana.

hoşgeldin canım.allah bebeğini hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah. aynı şekilde ben de 2. bir bebek istiyorum ama şu anda pek cesaretim yok ki, aslında yaşımda küçük değil.35 yaşıma gelmeden olsa, çok iyi olacak.şu an 31 yaşındayım,bakalım hayırlısı zamana bıraktım biraz.

hoş geldin canım... Özledim ben de seni :) yeni hamileliğin hayırlı olsun

canım ikimiz de aynı dertten muzdaribiz
bakıcıda nasıl olacak kafam çok karışık
senin bakıcı nasıl

bizimki fena değil anne kadar olamz kimse elbette. kendi annen bile baksa bişiy bulursun muhakak. ara ara güzel yiyor diyor bazende hiçbiişy yemiyormuş ama bende dikkat ediyorum. -bugün çok güzel yedi- dedigi zamanlar evdede yiyor. -bu gün bişiy yediremedim-dediği zaman bende bişiy yediremiyorum(( giydirip süslemek hoşuna gidiyor. kız çocuğu özlemi var. doğum gününde elbise almış kızıma hediye aldım diye verdi çorabına kadar almış düşünmüş sağolsun. akşama kadar peşindeyim hiç iş yapmıyorum sadece onunla ilgileniyorum. korkuyorum çok haraketli bişiy olucak diye hep peşindeyim diyor. tek sorunumz biraz memur mantığında:)) bi yarım saat geç kalınca hesap veriyorum işim uzadı falan diye napalım.

kızlar bu sabah kızım düştü anlını çarptı. yavrum nasıl ağladı. hemen şişti alnını ortası birazda morardı. direk hastaneye gittik. evde buz falan uygulayalım dedik izin vermedi cimcime iş öncesi sabah 08.30 hastane macerası yaşadık. Allaha şükür bişiyi yok. morarmaması için merhem verdi sadece. ama ağlmaktan gözlerim şişti sabah sabah. (( kızım benim ya bakamıyorum, ilgilenemiyorum doğru düzgün diye gerildim iyice. hep koşuşturmaca geçiyor eve geliyoruz yemek derdi. yok mutfağı topla, çamaşırdı, elifin banyosu, evin temizliği (kızım sağolsun eline bişiyler alıp yemezde heryere sürer) kızı uyutmak için uğraş 2 saat. üstüne birde herif yemeği beğenmez iftar sofrası boğazımda kaldı resmen kaltım kızı bahane edip. çorba koyu olmuş aman allahım bu ne büyük bir sorun. arkasından bu kadar yemeğe ne gerek var kavgası, ee be adam bi kerede teşekkür et, bi kerede yardım et. çorbayı içti gitti öbür odaya namaza, sonrada resmen sızmış kalmış, yazıklar olsun dedim içimden. işten geldim bende oruçluyum. yemek yaptım 3 çeşit, salatanı meyveni koydum sofraya sonrası için çayda yaptım. bu sıcakta terler dökerek ağız tadıyla yiyelim diye yaptım. sen beğenmeyip kafanı sağa sola çevir. YAZIKLAR OLSUN... üstüne birde elifin peşinden koştur altını değiştir. mutfakta ben uğraşırken oda çekmeceleri indiriyor, bi taraftan ona dikkat et. offf bunaldım artık ya

yapmayacağım yemek bir daha kendisi yapsın yada -ben yemeğimi yedim sizde ne yerseniz yeyin- diyen anasına çağırsında yaptırsın. gitsin dışarda yesin, beğenmiyorsa... Yetişemiyorum herşeye bi çözüm bulsun o zaman...((58:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…