2010 Temmuz Anneleri : )

yerden göğe kadar haklısın canım
Allah kolaylık versin
nacizane tavsiyem annen gelsin biraz
kafa dağıt
2 hafta gelse sen de kendine gelirsin
ben de bazen bunalınca annemi çağırıyorum
11 saat uzaktan

bu ne hız bu ne cesaret
yeni hamilelere sesleniyorum
ayyy hamileleik de güzel ama sonrası cesaret işi
ben de istiyorum 2. belki 3. ama oğlum 3 yaşına gelsin diyorum
Allah sağlık versin

Canım geçmiş olsun..

Sen de o kadar mükemmel olmaya çalışma be tatlım...kocana iş ver,sorumluluk ver evde ..mesala salatayı o yapsın,sofrayı kaldırıp kurarken yardım etsin..Alıştır adamı..Sen de oruçlusun,yazık günah...

benim kaynana çok meraklı doğur deyip duruyor
daha oğlum 4 aylık milletin yanında bu abi olmak istiyor kardeş istiyor diyordu
1 hafta kaldık hergün aynı hikaye
cevap vermiyorum muhatap olmuyorum pek
seneye hamile kal 15 tatil sonrasına doğumunu ayarla
zaman bile belirliyor kadın ne ayıp
sonra artık dayanamadım
herkesin bir fikri var senin de böylr
alışıksınız 5 çocuk doğurmaya beni de öyle zannettiniz dedim
ben çocuk felan düşünmüyorum 1 tane yeter dedim
çıldırdı

günaydın kızlar...

allahım bebek haberleri okudum sabah sabah...

sağlıcakla kavuşun bebişlerinizee .......

benm için şuan uzak bebek düşüncesi o yüzden çok korkuyorum kaza falan olur diye...

inşallah bir 5 sene sonra 2. yi planlıyorum... rabbim yardımcım olsun...

ramzan olunca hiç halim kalmıyorr kızlar yaaa.. evde büyük bir temizlik var beni bekleyen.. işten gelip iftar açınca ağırlık çöküyorr..

metin erendee yürüme numarası pek yok... ama dağıtma mekanizması çoookk hızlıı çalışıyor

yerden göğe kadar haklısın canım
Allah kolaylık versin
nacizane tavsiyem annen gelsin biraz
kafa dağıt
2 hafta gelse sen de kendine gelirsin
ben de bazen bunalınca annemi çağırıyorum
11 saat uzaktan
sağol canım haftaya gelecekler inşallah bir aksilik çıkmaz ise. koca insanı gidecek şehir dışına kafamı dinliycem bir hafta inşallah...
doğru söylüyorsun canım. zaten anlaya biri olsa karşımda yanmıycam. normalde yapar geçen gün ben hastaydım hazırladı falan ama tabi sonra toplamak bana kaldı yine bizim kadar tecrübeli değiller, yada işlerine gelmiyor. bazen böyle gcıklrı tutuyor, ne oluyor aklına ne geliyor bilmiyorum, birden değişiyor, dengesiz işte...
bende düşünemiyorum bir tane daha olsa bende önce eşim çıldırır sanırım. adama bir tanesi bile fazla geliyor. yoksa bende isterim evde maddi olarak bir sıkıntı olmadıktan sonra iki tane olsun ne olacak, çalışırken hepsi ile ilgilenmek daha zor. zaten şu an iki tane bebek bakıyorum sayılır. sadece biri konuşamıyor henüz o kadar aralarındaki fark bu kadar...

yeni bebek bekleyen arkadaşlara hayırlı olsun sağlıcakla alın kucağınıza inşallah.

Son düzenleme:

büyüklerin şu bebek yapma işine burunlarını sokmaları hiç hoş değil gerçekten..
benim eltim şu an kariyer yapıyor..ceza hukukçusu...bizden 3-4 sene önce evlendiler..biz eylülde 4. senemizi doldurucaz inşallah..Eltim ben onu tanıdığımdan beri sürekli yurt dışına gider gelir..yıllardır doktora için uğraşıyor...herneyse şu an çocukları yok..çünkü eltimin annesi ne zaman izin verirse o zaman çocuk yapacaklarmış... çocuğa anneannesi bakacağı için onun izin vermesi lazımmışşş.......

slm herkeze ne zamandan beri sizlerle bu sıkıntımı paylaşmak istiyordum.
bugün yazmak kısmet oldu.kızım çok değişti ve nesi var anlayamıyorum saat başı kalkıyor uyutuyorum kucagımda tam beşiğine koyarken sanki numara yapmış gibi pıt gözler acılıyor basıyor cığlığı ağlamayı.
artık tahammül sınırımı zorladı çöktüm resmen ne tadı var ne tuzu tatilden geldikten sonra böyle oldu bu kuzum sürekli bir gaz cıkarır gibi bırtlıyor alttan ve ağlama.doktora götürdüm idrar yolu enfeksiyonu var dedi zimaks diye bir surup verdi bide agrı kesici yine aynı yine aynı değişen bişey yok .
geceler zindan oldu eşimle bana bu 3 doktor .yarın yine araştırıp bir doktora daha göstericem bir yeri agrıyor gibi ağlıyor.
dişlerinden mi neden sıkıntısı ne bir bilsek.bide bana çok asırı düştü babasına bile gitmek istemiyor yapışıyor bana .ve ben sık sık kucağıma alıp alıştırmadım da yani önceden hiç bu huyları yoktu.
oruç tutuyorum akşam sahura kalkıyorum ondan sonra bir gram uyku yok söyle deliksiz 3 saat uyusam vücudum toplanacak.anneme gittim biraz o bakar uyurum diye allahım kızım orda daha beter oldu susturamıyor kadın yine ben ugraştım yine ben 3 gün yıprandım evime kendimi nasıl attığımı bilmiyorum.en azından eşim evde biraz oyalıyor.ben çok dertliyim arkadaşlar su mübarek ayda allahıma yalvarıyorum dua ediyorum sıkıntılı günleri atlatsak.
kimseden fayda yok bana ne annemden ne kayınvalidemden. bu hayatta kızıma ben bakarım kimse ona bakmaz

kızın hayatını annesi planlıyor. vaov o kadar şeyi yapabilinen annesi olmadan çocukta büyütelebilir ama cesaret işi işte. Annem den izin çıkmasını bekliyoruz demek biraz abest ama, hatta fazlasıyla....

selam kızlar...
cuma günü bir arkadaşın çocuğunun doğumgünü var. üç yaşına girecek. öne hediye alsam karar veremiyorum.
benim için değerli olan bir aile güzel bir hediye almak istiyorum.
fikir verir misiniz bana?
eğitici iyi bir oyuncak alabilirsin. o yaşta çocuklar artık hediyeden anlıyorlar ve
onları en mutlu eden oyuncak oluyor :)

benim sıpalar da isilik oldu..Çınar ın ağzında aft çıktı...
geçmiş olsun canım.

yeni bebişlerini bekleyen anneler allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
cesaretinize hayranım.
bende çok isterim kardeşi olsun ama yapmayı şu an için aklımdan bile geçiremiyorum :96:

benim sıkıntım bir değil daha var benim bu sene çalışmam lazım 2012 9. ayında 10 tl ev kura parası ödememiz var eşimin eşi anca yetiyor ve kızımı bakıcıya versem bana çok az bir miktar para kalıyor ne yapacagımı bilmiyorum inanın bunları düşünmekten çöktüm vede dahası benim tek isteğim 2012 kpss ye eşek gibi çalışıp iyi bir puanla ilk atamada yerleşmek ama hem çalışıp hem kızım nasıl yaparım bilmiyorum.ama tekkkkkkkkk ve tekkkkk isteğim 2012 kpsss tek çözüm benim için bunu ölesiye istiyorum ölesiye nasıl yapmalıyım ne yapmalıyım hiç bilmiyorum.eşimle bile paylaşmadım bu isteğimi onu üzmek istemiyorum çünkü oda herseyi iyi biliyor içimde düşüne düşüne ne yapacagımı bilmiyorum çalışmasam sınava hazırlansam 2012 geldiğinde kura parasını kim çıkarıp verir çalışsam kızıma bakıcı bakacak ve benim ölesiye ve tek hayalim kpss hazırlanmam zor olucak.
ne yapsam ne etsem kafayı yiyeceğim.çalışırsam saatlerim ve sartlar sunlar hafta içi 12 iş başı 20.00 çıkış hafta sonu 14.00 iş başı 22.00 çıkış .haftalık izin günüm pazartesi; eşim cumartesi yarım gün çalışıyor ve pazar tatil.
artık birlikte vakitte geçirmeyi unutacagız.
ben bilmiyorum ne olur bana fikir verin ne yapmalıyım

canım benim çok ayıp etmiş eşin.
oruç tutan bi insanın kalp kırmaması da gerekir halbuki...

bizimki de çok meraklı.
eşimin kardeşleriyle bir miras meseleleri var çözemiyolar birbirlerini yiyip duruyolar.
geçen de yine tartışma oldu ben de bak kardeş kardeş diyosun yapayım da bizimkiler de birbirinin gözünü mü oysun dedim kaldı öylece:))

canım hayırlı olsun tebrik ediyorum seni:))

hayırlı olsun sevindim senin adına...
ben düşünmüyorum ne şimdi ne daha sonra allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

bu da güzelmiş:))
nasıl yapacaklarını da öğretmiş mi bari:)))

Son düzenleme:
dün akşam bende eşimin kalbini kırdım şimdi küs benimle konuşmuyor.

akşam masaya oturacaktık tam o ara kuzey bağrırken azı dişine nane yapışmış ben onu görünce çürümüş zannettim dişi. hemen panik oldum eşime gösterdim o da yok dişi çıkıyor diyor. bende sen beni duymuyor musun diş çıkması ile çürük kelimesi arasında nasıl bağ var diye bağrıdım. neyse o çürüsede bişey olmaz zaten dökülecekler falan dedi benim sinirler hopladı.

o ara ezan okundu oturduk sofraya yemek biraz sulu olmuş koyarken farkettim söyledim. bu duymamış o da tabağı önüne koyunca sulu mu olmuş dedi. bende ben türkçe konuşmuyor muyum ne kadar anlayışın kıt falan diye bağırdım. oda yemek yemeden kalktı masadan. hala küs bana ama tam anlamı ilede haksız değilim yani.

yavsib canım işin zor gerçekten.

ama tek başına düşünüp kendini yıpratma. eşinle konuşun ortak karaa alın.

ben olsam şimdiki işime devam eder ilerleyen zamanda hayallerimi gerçekleştirmek için çabalardım.

çünkü ortada bir borç sözkonusu.

haklı haksız bilemem canım da biraz gergin gördüm seni

valla baharcım affına sığınarak bence haksızsın diyorum:)
git ara adamı gönlünü al:)

yavsib biraz daha zamanın var başka bi iş baksan?
sanki çalışman daha doğru bir karar olur gibi geliyor.
bakıcı tutunca tabi birikim az olur ama geri kalanını kredi çekersin günü gelince.
kpss nin ne yazık ki bi garantisi yok. hemde çocukla hazırlanmak gerçekten çok zor olur.
bu borç bitince daha rahat stressiz hazırlanabilirsin belki hem yavrucukda büyümüş olur.
eminim eşinde kendi içinde takıyordur bunları kafaya ikinizde kendinizi üzeceğinize
paylaşıp rahatlamak daha iyi hissettirir kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…