bizimki fena değil anne kadar olamz kimse elbette. kendi annen bile baksa bişiy bulursun muhakak. ara ara güzel yiyor diyor bazende hiçbiişy yemiyormuş ama bende dikkat ediyorum. -bugün çok güzel yedi- dedigi zamanlar evdede yiyor. -bu gün bişiy yediremedim-dediği zaman bende bişiy yediremiyorum(( giydirip süslemek hoşuna gidiyor. kız çocuğu özlemi var. doğum gününde elbise almış kızıma hediye aldım diye verdi çorabına kadar almış düşünmüş sağolsun. akşama kadar peşindeyim hiç iş yapmıyorum sadece onunla ilgileniyorum. korkuyorum çok haraketli bişiy olucak diye hep peşindeyim diyor. tek sorunumz biraz memur mantığında:)) bi yarım saat geç kalınca hesap veriyorum işim uzadı falan diye napalım.
kızlar bu sabah kızım düştü anlını çarptı. yavrum nasıl ağladı. hemen şişti alnını ortası birazda morardı. direk hastaneye gittik. evde buz falan uygulayalım dedik izin vermedi cimcime iş öncesi sabah 08.30 hastane macerası yaşadık. Allaha şükür bişiyi yok. morarmaması için merhem verdi sadece. ama ağlmaktan gözlerim şişti sabah sabah.(( kızım benim ya bakamıyorum, ilgilenemiyorum doğru düzgün diye gerildim iyice. hep koşuşturmaca geçiyor eve geliyoruz yemek derdi. yok mutfağı topla, çamaşırdı, elifin banyosu, evin temizliği (kızım sağolsun eline bişiyler alıp yemezde heryere sürer) kızı uyutmak için uğraş 2 saat. üstüne birde herif yemeği beğenmez iftar sofrası boğazımda kaldı resmen kaltım kızı bahane edip. çorba koyu olmuş aman allahım bu ne büyük bir sorun. arkasından bu kadar yemeğe ne gerek var kavgası, ee be adam bi kerede teşekkür et, bi kerede yardım et. çorbayı içti gitti öbür odaya namaza, sonrada resmen sızmış kalmış, yazıklar olsun dedim içimden. işten geldim bende oruçluyum. yemek yaptım 3 çeşit, salatanı meyveni koydum sofraya sonrası için çayda yaptım. bu sıcakta terler dökerek ağız tadıyla yiyelim diye yaptım. sen beğenmeyip kafanı sağa sola çevir. YAZIKLAR OLSUN... üstüne birde elifin peşinden koştur altını değiştir. mutfakta ben uğraşırken oda çekmeceleri indiriyor, bi taraftan ona dikkat et. offf bunaldım artık ya
bizimki fena değil anne kadar olamz kimse elbette. kendi annen bile baksa bişiy bulursun muhakak. ara ara güzel yiyor diyor bazende hiçbiişy yemiyormuş ama bende dikkat ediyorum. -bugün çok güzel yedi- dedigi zamanlar evdede yiyor. -bu gün bişiy yediremedim-dediği zaman bende bişiy yediremiyorum(( giydirip süslemek hoşuna gidiyor. kız çocuğu özlemi var. doğum gününde elbise almış kızıma hediye aldım diye verdi çorabına kadar almış düşünmüş sağolsun. akşama kadar peşindeyim hiç iş yapmıyorum sadece onunla ilgileniyorum. korkuyorum çok haraketli bişiy olucak diye hep peşindeyim diyor. tek sorunumz biraz memur mantığında:)) bi yarım saat geç kalınca hesap veriyorum işim uzadı falan diye napalım.
kızlar bu sabah kızım düştü anlını çarptı. yavrum nasıl ağladı. hemen şişti alnını ortası birazda morardı. direk hastaneye gittik. evde buz falan uygulayalım dedik izin vermedi cimcime iş öncesi sabah 08.30 hastane macerası yaşadık. Allaha şükür bişiyi yok. morarmaması için merhem verdi sadece. ama ağlmaktan gözlerim şişti sabah sabah.(( kızım benim ya bakamıyorum, ilgilenemiyorum doğru düzgün diye gerildim iyice. hep koşuşturmaca geçiyor eve geliyoruz yemek derdi. yok mutfağı topla, çamaşırdı, elifin banyosu, evin temizliği (kızım sağolsun eline bişiyler alıp yemezde heryere sürer) kızı uyutmak için uğraş 2 saat. üstüne birde herif yemeği beğenmez iftar sofrası boğazımda kaldı resmen kaltım kızı bahane edip. çorba koyu olmuş aman allahım bu ne büyük bir sorun. arkasından bu kadar yemeğe ne gerek var kavgası, ee be adam bi kerede teşekkür et, bi kerede yardım et. çorbayı içti gitti öbür odaya namaza, sonrada resmen sızmış kalmış, yazıklar olsun dedim içimden. işten geldim bende oruçluyum. yemek yaptım 3 çeşit, salatanı meyveni koydum sofraya sonrası için çayda yaptım. bu sıcakta terler dökerek ağız tadıyla yiyelim diye yaptım. sen beğenmeyip kafanı sağa sola çevir. YAZIKLAR OLSUN... üstüne birde elifin peşinden koştur altını değiştir. mutfakta ben uğraşırken oda çekmeceleri indiriyor, bi taraftan ona dikkat et. offf bunaldım artık ya
sağol canım haftaya gelecekler inşallah bir aksilik çıkmaz ise. koca insanı gidecek şehir dışına kafamı dinliycem bir hafta inşallah...yerden göğe kadar haklısın canım
Allah kolaylık versin
nacizane tavsiyem annen gelsin biraz
kafa dağıt
2 hafta gelse sen de kendine gelirsin
ben de bazen bunalınca annemi çağırıyorum
11 saat uzaktan
doğru söylüyorsun canım. zaten anlaya biri olsa karşımda yanmıycam. normalde yapar geçen gün ben hastaydım hazırladı falan ama tabi sonra toplamak bana kaldı yine bizim kadar tecrübeli değiller, yada işlerine gelmiyor. bazen böyle gcıklrı tutuyor, ne oluyor aklına ne geliyor bilmiyorum, birden değişiyor, dengesiz işte...Canım geçmiş olsun..
Sen de o kadar mükemmel olmaya çalışma be tatlım...kocana iş ver,sorumluluk ver evde ..mesala salatayı o yapsın,sofrayı kaldırıp kurarken yardım etsin..Alıştır adamı..Sen de oruçlusun,yazık günah...
bende düşünemiyorum bir tane daha olsa bende önce eşim çıldırır sanırım. adama bir tanesi bile fazla geliyor.benim kaynana çok meraklı doğur deyip duruyor
daha oğlum 4 aylık milletin yanında bu abi olmak istiyor kardeş istiyor diyordu
1 hafta kaldık hergün aynı hikaye
cevap vermiyorum muhatap olmuyorum pek
seneye hamile kal 15 tatil sonrasına doğumunu ayarla
zaman bile belirliyor kadın ne ayıp
sonra artık dayanamadım
herkesin bir fikri var senin de böylr
alışıksınız 5 çocuk doğurmaya beni de öyle zannettiniz dedim
ben çocuk felan düşünmüyorum 1 tane yeter dedim
çıldırdı
benim kaynana çok meraklı doğur deyip duruyor
sonra artık dayanamadım
çıldırdı
büyüklerin şu bebek yapma işine burunlarını sokmaları hiç hoş değil gerçekten..
benim eltim şu an kariyer yapıyor..ceza hukukçusu...bizden 3-4 sene önce evlendiler..biz eylülde 4. senemizi doldurucaz inşallah..Eltim ben onu tanıdığımdan beri sürekli yurt dışına gider gelir..yıllardır doktora için uğraşıyor...herneyse şu an çocukları yok..çünkü eltimin annesi ne zaman izin verirse o zaman çocuk yapacaklarmış...çocuğa anneannesi bakacağı için onun izin vermesi lazımmışşş.......
eğitici iyi bir oyuncak alabilirsin. o yaşta çocuklar artık hediyeden anlıyorlar vecuma günü bir arkadaşın çocuğunun doğumgünü var. üç yaşına girecek. öne hediye alsam karar veremiyorum.
benim için değerli olan bir aile güzel bir hediye almak istiyorum.
fikir verir misiniz bana?
geçmiş olsun canım.benim sıpalar da isilik oldu..Çınar ın ağzında aft çıktı...
yapmayacağım yemek bir daha kendisi yapsın yada -ben yemeğimi yedim sizde ne yerseniz yeyin- diyen anasına çağırsında yaptırsın. gitsin dışarda yesin, beğenmiyorsa... Yetişemiyorum herşeye bi çözüm bulsun o zaman...(( 58:
benim kaynana çok meraklı doğur deyip duruyor
sonra artık dayanamadım
çıldırdı
geçmiş olsun kuzlarına canım...
Benim kızım da 1 yaşına girdi teyzeleri...
Yaş gününde hamile olduğumu öğrendim...
4. ye tabi...
Tüp ligasyon olmama rağmen...
hayırlısı dedik...
2005 mayıs anneleri...2008 ağustos anneleri.... 2010 temmuz annleri....şimdi transfer oluyorum...
2012 şubat annelerine..
arada gelir yazarım teyzeleri...
Kızlar herkese günaydın..
Çok uzun bir aradan sonra herkese tekrar merhaba..
Buradan ayrı kaldığım süre zarfında
başımıza iyisiyle kötüsüyle bir dolu şey geldi..
Çok sıkıntılar çektik, özellikle eşimin ailesinden yana..
Neyseki çokkkk uzaklara taşındık ve kurtardık..
Zannetmeyin ki bize küsüp darıldılar..
Hayır, asla.. Şu an can ciğer kuzu sarmasıyız..
Bizi kaybettikten sonra değerimizi anladılar sanırım..
Zaten hep böyle olmaz mı....
Bununla beraber kızım Zeynep gayet iyi..
Artık çok çabuk sıkılıyor, değişiklik istiyor..
Dişler de sıkıştırıyor bir yandan..
Ama genel olarak Allah'a şükür bir sorunumuz yok..
İsilik derdi bizde de var.. Dün biraz pişik kremi sürdüm..
Duştan sonra da ya bebe yağı ya da losyon sürüyorum..
Bu sabah baktığımda epey azalmıştı..
Bir bebek haberi de benden..
Allah kısmet ederse hamileyim.. Nisan 2012 annesi olacağım..
Eşimle bilerek ve isteyerek yaptık inşallah..
Evde oturup çalışmazken ve 3-5 sene evde oturup kızıma bakacağım derken
ikincisi de aradan çıksın istedik tabiri caizse..
Allah isteyen herkese nasip etsin..
Şimdilik benden bu kadar..
Artık buralardayım..
büyüklerin şu bebek yapma işine burunlarını sokmaları hiç hoş değil gerçekten..
benim eltim şu an kariyer yapıyor..ceza hukukçusu...bizden 3-4 sene önce evlendiler..biz eylülde 4. senemizi doldurucaz inşallah..Eltim ben onu tanıdığımdan beri sürekli yurt dışına gider gelir..yıllardır doktora için uğraşıyor...herneyse şu an çocukları yok..çünkü eltimin annesi ne zaman izin verirse o zaman çocuk yapacaklarmış...çocuğa anneannesi bakacağı için onun izin vermesi lazımmışşş.......
dün akşam bende eşimin kalbini kırdım şimdi küs benimle konuşmuyor.
akşam masaya oturacaktık tam o ara kuzey bağrırken azı dişine nane yapışmış ben onu görünce çürümüş zannettim dişi. hemen panik oldum eşime gösterdim o da yok dişi çıkıyor diyor. bende sen beni duymuyor musun diş çıkması ile çürük kelimesi arasında nasıl bağ var diye bağrıdım. neyse o çürüsede bişey olmaz zaten dökülecekler falan dedi benim sinirler hopladı.
o ara ezan okundu oturduk sofraya yemek biraz sulu olmuş koyarken farkettim söyledim. bu duymamış o da tabağı önüne koyunca sulu mu olmuş dedi. bende ben türkçe konuşmuyor muyum ne kadar anlayışın kıt falan diye bağırdım. oda yemek yemeden kalktı masadan. hala küs bana ama tam anlamı ilede haksız değilim yani.
dün akşam bende eşimin kalbini kırdım şimdi küs benimle konuşmuyor.
akşam masaya oturacaktık tam o ara kuzey bağrırken azı dişine nane yapışmış ben onu görünce çürümüş zannettim dişi. hemen panik oldum eşime gösterdim o da yok dişi çıkıyor diyor. bende sen beni duymuyor musun diş çıkması ile çürük kelimesi arasında nasıl bağ var diye bağrıdım. neyse o çürüsede bişey olmaz zaten dökülecekler falan dedi benim sinirler hopladı.
o ara ezan okundu oturduk sofraya yemek biraz sulu olmuş koyarken farkettim söyledim. bu duymamış o da tabağı önüne koyunca sulu mu olmuş dedi. bende ben türkçe konuşmuyor muyum ne kadar anlayışın kıt falan diye bağırdım. oda yemek yemeden kalktı masadan. hala küs bana ama tam anlamı ilede haksız değilim yani.
haklı haksız bilemem canım da biraz gergin gördüm seni
valla baharcım affına sığınarak bence haksızsın diyorum:)
git ara adamı gönlünü al:)
bende farkındayım hatamın ama ne yapayım tutamadım kendimi be ya...
azıcık sinirleniverdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?