2010 Temmuz Anneleri : )

Canım doktorum gerçekten işinin ehli bir doktor..
Biz de 1 aydır araştırdık konuştuk..
Nasıl olur diye
Şaşkın gergin huysuzca
Ama doktorum olabilir dedi..
%1 de olsa açılabilir...
Bunun için düğüm değil kesim olmalı dedi...
ben hareketli bir insanım
açılmasına sonradan şaşmadım aslında
şimdi mutluyum canım ama
Hürrem demişsin...
Bir şehzade daha gelecek:)))))

aman allahım sednin cesaretine daha bir hayran kaldım. dördüncü bir bebek mi?

alllah kolaylıklar versin. sağlıkla doğumun gerçekleşir inşallah.

Evet canım çok sağol

bu ne hız bu ne cesaret
yeni hamilelere sesleniyorum
ayyy hamileleik de güzel ama sonrası cesaret işi
ben de istiyorum 2. belki 3. ama oğlum 3 yaşına gelsin diyorum
Allah sağlık versin

teşekkürler kızlar çok sağolun

5.ve 6.yı düşünüyormusun peki

kuzey rekor kırıyor tam 3,5 saattir uyuyor.

şaştım kaldım bileydim bu kadar uyuyacağını yanına kıvrılırdım .

selam hanımlar

oyy yeni bebek haberleri var allah sağlıkla kavuştursun inşallah 2010 temmuz anneleri hızlı çıktı

ayşebahar arkadaşım valla seni şaşkınlık ve imrenmeyle okudum ben ardaya hamile kaldığımda 1 ay ağladım ne yalan diyim eşimin ve annemin ısrarları olmasa aldırmayı çok düşündüm allah günah yazmasın ama şimdi bebeğim canım ciğerim onu tabikide çok seviyorum ama çokta zorlanıyorum ne sabır kaldı ne sinir eşimede 2 ci bebek ağar geldi biz sosyal yaşamayı seven aileydik <şimdi hep aynı şeyler bunladık ikimizde allah ömürlerini uzun etsin yaşımız genç biraz büyüsünler 4ümüz heryere gideriz gezeriz die avutuyoruz kendimizi
ne diyim allah sanada güç kuvvet versin inşallah yardımcın falan vardır aralarında 2 yaş olan 3 bebek ve 4üncüsü aman allahım

merhaba bayanlar
ben de çok uzun zamandır uğrayamayanlardanım
bebişlerimiz yaşlarına girdiler Allahım inşallah nice yaşlarını gösterir bizlere
yeni bebek bakleyen anneleri kutluyorum

kızlar ben hala adet olmadım kızım emmeyi bırakalı 2 ay oldu
doktora gittim hormon tahlili yaptılar prolaktin hormonu baya yüksek çıktı
çok gerginin bu yüzden olsam rahatlıycam yani

herkese bebişleriyle beraber sağlıklı ve güzel günler diliyorumm...
fırsat buldukça yazıcam...

hoşgeldin arkadaşım.benim birkaç gün gecikince bile sinir tavan yapıyor sana Allah kolaylıkn versin.

hamile olan arkadaşlara bu uzun ve meşakatli yollarında sabır diliyorum,Allah yardımcıları olsun.

Doktor damakları çok ezilmiş dişleri yamuk çıkar diye emziği bıraktırmamı söyledi bende gündüzleri vermiyordum ama kızım parmak emmeye başladı bu sefer hem de ne emmek iki parmak birden.işaret parmağı ve orta parmağını şak şuk emiyor.off ne yapcam ben yaaa

benim kız 4. ayda bıraktı emziği şimdi bazen veriyorum sinirli olduğu zamanlar emerken rahatlarmış bebekler diye ama arkasını dişlemekten başka bişiy yapmıyor. ama yinede bizim iki dişte yamuk çıktı sol tarafta köpek dişleri alt ve üst yamuk malesef. üzme kendini bence....

Bizim oglan da yediği zaman bütün gün cok guzel yıyor yemedıgı zaman ise yemıyor hersey sabah kahvaltısında bitiyor gibi guzel yedi mi gerisi geliyor sanki..
canım sen calısan insansın kocan otursun kalksın yemek yaptıgına dua etsin ...

Efim ve Ayşebahar bebekleriniz hayırlı olsun kızlarr bende hayranlık duydum.
Aysebahar senın cocukların kac yaslarındalar yardım edenin var mi merak ettim dogrusu .. yanı yakınlarında annenler oturuyor mu ...

sorma canım ya bazen böyle tutuyor gıcıklığı kavga çıkmasın diye susuyorum... kızımı alıyorum kucağıma onunla ilgileniyorum. böyle yapınca daha çok sinirleniyor gerçi, kavga etmekten iyidir napıyım.
bu akşam alıcam kızımı parka gidicem sen sofrayı hazırla.Tatlı çekti canım tatlıda yap. evide sil ben sabah süpürmüştüm.Tozlarda alınacak. biz parktayiz hadi sana kolay gelsin diycem akşam gidince :)))
kızımı aradım az önce iyiymiş allaha şükür, seside iyi geliyordu. biraz şişlik ve morluk varmış az. bununla atalttık şükür. Allah daha büyüğünden korusun.

tekrar slm herkeze
ben sizlere bugün yazdıktan sonra hemen hastaneye gittim iyi bir doktor önerdiler randevu aldık bugün müş muayene günü.tahlilde isterlerse dedi öneren arkadasım cumada burda dedi o zamanda gelir alırsın dedi iyide oldu .idrar kültür testi yaptılar cuma cıkacak digerleri bugün çıktı cumada alırsak kültür tstini neyi var anlaşılacak.
bana cevap yazanlara tşk ederim.
kızlar söyle bir durum var benim yaşım geçiyor ben o yüzden kpss yi çok istiyorum bu sınav bile son sansım olabilir ben düz memurluktan giriceğim b grubundan düşünüyorum.a grubu lisans sınavı bana daha agır gelir. bu sınavda 2 yılda bir yapıldığı için yaş iyice geçecek diğerini beklesem 82 doğumluyum ama kimliğimde malesef ayımda günümde yılımda resmi olarak yanlış 1980 li gözüküyorum beni mahvetti bu yaş sıkıntısı sansım herseyde azalıyor.
ama suda bir gerçekki 2012 kura para zamanı gelincede sap gibi kalıcaz.valla inanın bilşmiyorum hangisi benim için doğru olur.allah yardım etsin bana ve benim gibi olan varsa onlara.
hepinizin fikri önemli benim için karar almama yardımcı olabilir düşünceleriniz.
neyse ben çok konuştum.bebekleri olacak annelerin gözü aydın tebrik ederim.
bende çok isterdim ikinciyi ama benim maddi durumum müsait değil bazı seyleri beklemem lazım yoksa buğün isterim.hem yaşımda ilerliyor.küçük olsam hiç düşünmezdim daha.
alminaçınar senin eltinde maşallah kocaman kariyer sahibi bayan anne ağzıyla hareket edermi enteresan..
bahar1 sende eşini bence boşa kırmışsın yaa gönlünü al

bölümün ne canım
umarım kazanırsın
ama herkes gözünü kpss ye dikmiş
çok çalışmak lazım
ben 2005 te girdim 1 sene çok çalıştım dersane felan
ilk girişimde kazandım
ama şimdi daha zor diyorlar
iki kuzenim girdi görümcem girdi
Allah yardımcın olsun
ama parayı çok dert etme Allah bir kolaylık verir
belki bankadan çekersiniz

Efim ve aysebahar tebrik ediyorum,saglikla gelsin yavrulariniz.allah yardimciniz olsun.

Kizlar biz suan hastanedeyiz.oglum 40 derece atesi cikti,bogazlar sis ve atesi hic dusuremiyorlar.nedir boyle nazar mi var anlamadim.2-3gun oglanin durumuna gore yaticaz hastanede.suan serum aliyor.serum baglanirken kiyametler koptu cok acidi cani.
Bize dua edin olur mu?

Yiprandim cok yiprandim

ah canım çok geçmiş olsun ya....

aksilikler de sizin peşinizde hiç bırakmadı. yazık yavrucum nasıl acımıştır canı.

bu mubarek günde dualarım küçük yavru ile olacak canım.

sende kendine dikkat et canım benim. allah yardımcın olsun.

fırsat buldukcada haberdar et bize. yapabileceğimiz birşey yok fakat yardımcı olabilmeyi çok isterdim.

ıyı dıleklerınız ıcın cok sagolun arkadaslar..bu arada hasta olan tum bebısler ınsallah en kısa zamanda ıyılesırler...Adacıgımın yarası (pıs denızanasının carptıgı)ıyılesmeye basladı.10 gun oldu bugun.kabukalrı dustu ama altları pembe pembe derısının.ıns gececek onlar da.en azından kotu goruntusu de gectı..bu arada arkadasımdan ogrendım ve nette de arastırdım domuz yagı yanıklara bırebırmıs.kesınlıkle ız bıralkmazmıs.onu da kullanıyoruz doktorun verdıklerının yanında..babamız da cumartesı gelecek en azından az hasarlı halını gorecek:44na da cok detaya gırmeden soyleyecegız...

bu arada kızım artık kosar gıbı yuruyor 2 haftadır sankıı frenı yokmus gıbı.bırden heyecanlanıp hızlanıyor carparak duruyor:)
dedıklerımızı ıyıce anlamaya basladı.onu getır gotur bırak otur koy göster dedıgımızde denılenı yapıyor..acayıp hosuma gıdıyor:)ama kılosu zaten azdı sımdı yuruyunce zayıflamaz ıns..

canım bızım kızın da bır dısınde renk degısıklıgı var kahverengıye yakın..diş doktorumuza sorduk..o dişi cıkarken yeterı calsıyum gıtmmeıs ona dedı.nasılsa dokulcek o dişler dedı..yanı gecmeyecek 6-7 yıl
zaten dişlerı cok erken cıktı.su an azılarımız bıle tamamlandı...

Askveoglum cok gecmis olsun canim.omrumuzun cogu sanirim bebeklerimiz hastalandiginda gidiyor

Hamile arkadaslarimizi tebrik ediyorum.Esimde ikinciyi cok istiyo ama cesaret edemiyorum gerci yasin 31 oldu berayin 3-4 yasina gelmesini istiyorum.su anda iki cocuga bakacak ne cesaretim nede gucum var.

Bu aralar cok cimcime oldu bugum mutfakta damacananin onunde agzini boruya dayamis su iciyodu kiyafeti oldugu gibi su:) nasil hosuna gitmis hanimefendinin:) pesinde kosmaktan pertim cikiyo.keske annemle ayni sehirde otursaydim en azindan yardimini gorurdum

Canım çok geçmiş olsun..Benim sıpalar da günlerdir ateşliler çok zor düşürüyoruz..Yine çıkıyor..ikisi de isilik oldu..Oğlumun ağzında aft,dudaklarında uçuk çıktı..bu hafta kreşe yollamadım..Evdeydik...

Bu arada biz de eşimle 3.bebeği evlatlık almaya karar verdik...Kız bebek düşünüyoruz..Önce 1 sene kadar koruyucu aile vasfında olucaz..Zaten bu çok istediğim bir şeydi..Hayırlısı bakalım....Henüz işlemlere başlamadık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…