Efim ve aysebahar tebrik ediyorum,saglikla gelsin yavrulariniz.allah yardimciniz olsun.
Kizlar biz suan hastanedeyiz.oglum 40 derece atesi cikti,bogazlar sis ve atesi hic dusuremiyorlar.nedir boyle nazar mi var anlamadim.2-3gun oglanin durumuna gore yaticaz hastanede.suan serum aliyor.serum baglanirken kiyametler koptu cok acidi cani.
Bize dua edin olur mu?
Yiprandim cok yiprandim
geçmiş olsunCanım çok geçmiş olsun..Benim sıpalar da günlerdir ateşliler çok zor düşürüyoruz..Yine çıkıyor..ikisi de isilik oldu..Oğlumun ağzında aft,dudaklarında uçuk çıktı..bu hafta kreşe yollamadım..Evdeydik...
Bu arada biz de eşimle 3.bebeği evlatlık almaya karar verdik...Kız bebek düşünüyoruz..Önce 1 sene kadar koruyucu aile vasfında olucaz..Zaten bu çok istediğim bir şeydi..Hayırlısı bakalım....Henüz işlemlere başlamadık....
Canım çok geçmiş olsun..Benim sıpalar da günlerdir ateşliler çok zor düşürüyoruz..Yine çıkıyor..ikisi de isilik oldu..Oğlumun ağzında aft,dudaklarında uçuk çıktı..bu hafta kreşe yollamadım..Evdeydik...
Bu arada biz de eşimle 3.bebeği evlatlık almaya karar verdik...Kız bebek düşünüyoruz..Önce 1 sene kadar koruyucu aile vasfında olucaz..Zaten bu çok istediğim bir şeydi..Hayırlısı bakalım....Henüz işlemlere başlamadık....
çok geçmiş olsun canım bizde kışın öyle 3 gece yatmıştık hastanede gerçekten yıpratıcı bi durumEfim ve aysebahar tebrik ediyorum,saglikla gelsin yavrulariniz.allah yardimciniz olsun.
Kizlar biz suan hastanedeyiz.oglum 40 derece atesi cikti,bogazlar sis ve atesi hic dusuremiyorlar.nedir boyle nazar mi var anlamadim.2-3gun oglanin durumuna gore yaticaz hastanede.suan serum aliyor.serum baglanirken kiyametler koptu cok acidi cani.
Bize dua edin olur mu?
Yiprandim cok yiprandim
ne güzel canım ya hayırlısı. çocuğu olan ailelere verilmiyor diye duymuştum var mı ki öyle bişey?Bu arada biz de eşimle 3.bebeği evlatlık almaya karar verdik...Kız bebek düşünüyoruz..Önce 1 sene kadar koruyucu aile vasfında olucaz..Zaten bu çok istediğim bir şeydi..Hayırlısı bakalım....Henüz işlemlere başlamadık....
çok geçmiş olsun canım bizde kışın öyle 3 gece yatmıştık hastanede gerçekten yıpratıcı bi durum
serum bağlanırken acıyor tabi ama sonrasında bişey hissetmiyorlar merak etme.
çok daha çabuk iyileşecek 3 gün sonra hiç bişeyi kalmayacak kuzucuğun.
allahım kolaylık ve sağlık versin bir daha yaşatmasın inşallah.
ne güzel canım ya hayırlısı. çocuğu olan ailelere verilmiyor diye duymuştum var mı ki öyle bişey?
bir de kaç yaşlarında düşünüyorsunuz merak ettim çok hoşuma gitti :)
Önce koruyucu aile olmak gerekiyormuş...Benim sıpalar kadar hemen hemen....
Efim ve aysebahar tebrik ediyorum,saglikla gelsin yavrulariniz.allah yardimciniz olsun.
Bize dua edin olur mu?
Yiprandim cok yiprandim
Canım çok geçmiş olsun..Benim sıpalar da günlerdir ateşliler çok zor düşürüyoruz..Yine çıkıyor..ikisi de isilik oldu..Oğlumun ağzında aft,dudaklarında uçuk çıktı..bu hafta kreşe yollamadım..Evdeydik...
Bize dua edin olur mu?
Yiprandim cok yiprandim
ne kadar güzel bişey yapmışsınız
ne yalan söylim bende ikinci çocuğu evlatlık olarak istiyorum
ama bu düşüncemi eşimle paylaşmadım
ilk çocuk için söylediğimde bi deneyelim olmazsa evlatlık alırız demişti
ikinci için ne der bilemiyorum
geçmiş olsun canım
ayrıca evlatlık düşünceniz için de kutluyorum
bazen düşünüyorum insan kendi çocuğuna katlanamadığı zamanlar oluyor
evlatlık çocuk alan insanlar cennetlik diyorum
aslında ben de isterim koruyucu aile olmak
ama eşim kabul etmez biliyorum
ben de ilerde çocuk okutacağım
eşimin uzmanlığını bekliyorum
Benim eşim uzmanlığını benimle evlenmeden 7-8 yıl önce almış...Yaşlıyık accuk...
Benim çocukluğumdan beri hayalimdi... İnşallah gerçekleştirebiliri(m)z...
yaşlıyız deyip durma lütfen kendine ve eşine
seni duyanlarda 50 li yaşlarda falan sancak
günümüzde çok normal bence yaşın çocuk ve evlilik için
Canım benim yaşımla ilgili sorunum yok..Espirisine söyledim :) Sadece topiğin geneline göre yaşlıyız demek istedim...
yok yaa ben ufaklıkların artık takılmadığını düşünüyorum genelde otuz ve üzeri burda
bölümün ne canım
umarım kazanırsın
ama herkes gözünü kpss ye dikmiş
çok çalışmak lazım
ben 2005 te girdim 1 sene çok çalıştım dersane felan
ilk girişimde kazandım
ama şimdi daha zor diyorlar
iki kuzenim girdi görümcem girdi
Allah yardımcın olsun
ama parayı çok dert etme Allah bir kolaylık verir
belki bankadan çekersiniz
yok yaa ben ufaklıkların artık takılmadığını düşünüyorum genelde otuz ve üzeri burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?