2010 Temmuz Anneleri : )

Cnm hastaneye götürdünüz mü ? ortada bir salgın var sanırım bızımkının de gecen ay ateşi 39.5 e yukseldi butun gece inmedi doktora götürdük diş bu kadar ateş yapmaz dedi . kan testı aldılar degerler düşük cıkınca Capaya sevk ettiler orda testler fılan ıgne yaptılar bır gun dınlenın pazatesı yıne gelın dedıler pazartesı gıtttık atesi dusme egılımıne gecmıstı ama degerler aynı cıkınca yatışımız yapıldı .. devlet hastanesınde yatış yapılması bambaşka bi sey doktor ustuen doktor test ustune test cok yıprandık .. ateşe dıkkat edın kızlar cok yuksek ates dişten oluyormus diş atesi bu kadat yukselmezmiş ..

bende cok ıstıyorum memur olmayı ya hele sımdı kızım olduktan sonra daha cok bende 1 sene memlekete gıdıp hazırlansam mı dıyorum burda kızıma bakacak kımse yok cunku bende 2 yıllık mezunum gecen sene 75 aldım 85 almalıyım kı en az atanmalıyım

bende cok ıstıyorum memur olmak bende bır sene memlekete gıdıp dersaneye gıtmeyı dusunuyorum burda kızıma bakacak kımse yok burda 2 yıllık mezunum gecen sene 75 aldım ama en az 85 almalıyım kı atanayım dua edın kızlar bıze

dr. a götürdük..Ama o zaman sadece ateş vardı..ateş durumunu hallediyoruz ıslak bezle pansuman yapıp ya da calpolle..Ama isilik ,pamukçuk ve aft yeni çıktı..Eşimin dr.luğu işe yaradı..Bu gün daha iyiler..Kreşe göndermedim bu hafta ikisini de..Evde ben bakıyorum..Günde 4 defa mikostatin veriyorum 1 cc..bir de antibiyotikleri var..Ateşleri iyi çok şükür...

Nasılsınız güzel anneler ve bebişleri.ben uzun zamandır giremiyorum.ogluşumdan fırsat kalmıyorki.sizleri cok özledim.oglum cok iyi büyüyor.hastalık diş cıkarması ateş derken 15 ayına girecek.hasta olan bebişlere allahdan şifa diliyorum.hamile olan annelere de hayırlı olsun.ne cesaret kızlar.ben birine zor bakıyorum.şimdiden allah sabır versin sizlere

dişten olmuyormus diş atesi bu kadar yukselmezmiş.. az once yanlıs yazmısım .

evet canım diş o kadar yüksek ateş yapmaz ama bizim her ateşli hastlaığından sonra dişimiz geliyor malesef.
diş çıkarırken bağışıklık sistemi zayıflıyormuş sanırım o nedenle hep o dönemlerde hasta oluyor doğa.
8 dişimiz var ama genelde çifter geldiler allaha şükür.
4 defa ciddi ateşi mikrobik hastalıkları oldu hepsinde de hastalık bitti ben dişi farkettim.

amin canım inşallah.hayatta herşey gönlünce olsun.

bu arada kızlar, bende 2012 yılında 8 yaşıma gireceğim malum 29 şubat 4 yılda bir çeker.bende 31 yaşındayım.

vayyyy en büyük benim zannediyordum alminadan sonra tabi:)))
ben de geçen hafta 29 oldum
yaşlandık gidiyoruz
eskiden 29 bana çook büyü gelirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…