ufaklıklardan biri benm canım...
30 yaş altı yanii..:82:
30 yaş altı çok arkadaş var diye biliyordum..
Canım çok geçmiş olsun..Benim sıpalar da günlerdir ateşliler çok zor düşürüyoruz..Yine çıkıyor..ikisi de isilik oldu..Oğlumun ağzında aft,dudaklarında uçuk çıktı..bu hafta kreşe yollamadım..Evdeydik...
benim bölüm kamu yönetimi
bende dersane düşünüyorum ve tüm hayatımı bu sınava adamayı bir yılı hep ders çalışarak geçirmeyi düşünüyorum.
ilerim için hem rahat ederim hem de bu sınavı hırs ettim .
insallh yüce rabbim kazanmamı ve yerleştiğim günleri görmemi nasip eder
bende dersane düşünüyorum ve tüm hayatımı bu sınava adamayı bir yılı hep ders çalışarak geçirmeyi düşünüyorum.
Cnm hastaneye götürdünüz mü ? ortada bir salgın var sanırım bızımkının de gecen ay ateşi 39.5 e yukseldi butun gece inmedi doktora götürdük diş bu kadar ateş yapmaz dedi . kan testı aldılar degerler düşük cıkınca Capaya sevk ettiler orda testler fılan ıgne yaptılar bır gun dınlenın pazatesı yıne gelın dedıler pazartesı gıtttık atesi dusme egılımıne gecmıstı ama degerler aynı cıkınca yatışımız yapıldı .. devlet hastanesınde yatış yapılması bambaşka bi sey doktor ustuen doktor test ustune test cok yıprandık .. ateşe dıkkat edın kızlar cok yuksek ates dişten oluyormus diş atesi bu kadat yukselmezmiş ..
dişten olmuyormus diş atesi bu kadar yukselmezmiş.. az once yanlıs yazmısım .
yok yaa ben ufaklıkların artık takılmadığını düşünüyorum genelde otuz ve üzeri burda
30 yaş altı çok arkadaş var diye biliyordum..
vayyyy en büyük benim zannediyordum alminadan sonra tabi:)))
ben de geçen hafta 29 oldum
yaşlandık gidiyoruz
eskiden 29 bana çook büyü gelirdi
En büyükler melahat,flowersun sonra da benim sanırım :)
en küçükte ben :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?