2010 Temmuz Anneleri : )

Canım bizim evden bir kare izledim sankii...

aynen öylee "ama annesi ilgilensene bak seni istiyorr".... cümlesi 1 yıldır en çok duyduğum cümledir... bazen sen önce yemeğini diorum eşime ben sonra yerim diorum ama işten gelmişim açım ... yavaş yavaş yior yemeği salına salınaa... bende sinir krizi tabi ondaki mide bendeki neyse artıkk..

bende açım herhalde diyorumm... kalkıp çocuğa bakıor... bende 5 dakika içinde yiorum yemeğimi...

// // // // // // // // // denden işaretleri duygu ve düşüncelerimi anlatmaya yetiyor mu ??

İşte ben de aynı şekilde şartlarım müsait olduğu için 3. yü düşünüyorum ilerde...(Çocuğum olduğu için evlatlık alamıyormuşum..Ancak koruyucu aile olabilirmişim )

Özel okula göndermek istememe konusundaki fikrim de aynı....

Son düzenleme:

çok beğendim
ah benimki bu kadar yese
sorum şu sevgili almina
yoğurdu kendin mi yapıyrosun

bizim dünkü mönümüz şuydu
sabaha kadar anne sütü kaç kere kalktı bilmiyorum 4-5 dk emip bırakarak geçti
sabak 7 de anne sütü
10:30 gibi yumurta beyazı sarısını yemiyor kerata, biraz kaşar, suyla karıştırdığım süt o da içse içse 30cc felandır
13:30 gibi sebze çorbası yapmıştım az ondan yedi
aralarda emiyor
15:30 gibi de kek yapmıştım biraz karpuz suyuyla ondan yedi
18:30 gibi evde danino vardı binde bir veriyorum
akşam iftarda da azıcık pilav yedi
aslında yoğurt yerine yayla çorbası veriyorum ama yemedi
yoğurtla aramız yok

merhaba kızlar:))
evim yine berbat halde.
anlamıyorum yani bütün gün totom yer yüzü görmüyo yine de böyleyiz:)
ilke de uyuyo birazdan benim maraton başlıycak...

KiZlar bu aralar cok asabi oldum dokunsalar aglicam sinir sistemim coktu resmen.Acaba bunun nedeni dogum kontrol hapi olabilirmi? Yeri geliyor ciglik atip aglayip rahatlamak istiyorum

olabilir mi değil canım kesin ondandır.
hamile kalmadan önce 4 sene kullandım ordan biliyorum.
yasmin var onun yan etkileri en az bir de bunu dene...

efimcim canım arkadaşım eşin ve hamileliğin dolayısı ile tekrar tebirk ediyorum seni...
ben düşünmüyorum 2.yi ama düşünseydim ben de senin gibi yapardım...
arayı fazla açmamak hem çocuklar açısından hem anne açısında faydalı bence...

benim için de kardeşlerim öyledir baharcım.
hatta geçen yazdığım kayınvalideme verdiğim cevapla ilgili mesajımı okuyunca çok yanlış anlaşılmaya müsait bir mesaj olduğunu farkettim.
bütün kardeşler düşman mıdır birbirine - tabi ki hayır.
bizler anne baba olarak güzellikleri adaleti vicdanı öğretebilirsek çocuklarımıza kardeşlerinin hayatta en kıymetli şey olduğunu para pul mal mülkle yerine koyulamayacağını bilirler.
benim eşimin ailesi başka bir sürü konuda olduğu gibi bu konuda da saınfta kalmışlar malesef...

biz kahvaltıyı karışım yemedik hiç.
biraz kaşar ve tereyağda yumurta yedi bugün...
uyumadan önce 100cc süt içti.
öğlen yayla çorbası var.
akşama annemlerdeyiz iftara artık orda bişeyler yer uygun olanlardan.
öğleden sonra şeftali ve kiraz yer mesela çeyrek şeftali ve 4-5 tane kiraz...

günaydın kızlar
trendyolda breeze diye bir marka var çocuk kategorisinde
birşeyler almayı düşünüyorum ama bildiğim birmarka değil
kalitesi nasıldır acaba
fikri olan var mı?

hiç duymadım fiyatları nasıl?

Normal yoğurt veriyorum canım.Kendim yapmıyorum...

yasecim breeze ye baktım trendyoldan.
kalitesi aynı mıdır bilemeyeceğim ama geçen cumartesi beşiktaş pazarında kız elbiselerinin çoğunun aynısı vardı.
herşey 10 lira.
ben de baktım hatta ama ilkenin çok fazla elbisesi oldu diye almadım bişey...

merhaba kızlar...

ara ara okuyup yazamayanlardan biride benim...şimdi biraz geçmişi okudum...aklımda kalanlar
Aşk ve oğlum umarım oğlun daha iyidir Allah acil şifalar versin...
Efim tebrik ederim şartların uygunsa en iyisini yapmışsın.. bende oğlumun bir kardeşi olmasını çok istiyorum fakat kendimi denedim şuanda buna kesinlikle gücüm yok...eşimde saolsun oğlunu çok sever ama henüz bir kere altını almış yemek yedirmiş deildir...şartlar uygun olursa 2 sene sonra inşallah diyelim...
Alminaçınar seni düşüncenden dolayı tebrik ediyorum...bizde ünvdeyken arkadaşlarımla haftada 1-2 kere gidip çocuklarla vakit geçirmek istemiştik ama izin vermediler...ama evlat edinmek başka bir sorumluluk bana göre deil çünkü çok takıntılı biriyim sürekli acaba kendi oğlumdan ayırdımmı düşüncesi olurdu...

kızlar bu aralar çok sıkıldım oğlum benden ayrı durmak istemiyor eşimde hep geç geliyor dün annem geldi günü birliğine özlemiş nasıl sevindi yavrum koşturup durdu oda sıkılmış...
siz neler yapıyorsunuz ben artık oyun türetemiyorum yeni oyuncak almakta istemiyorum...

ben de vazgeçtim boşalttım sepeti
terliğe ihtiyacım vardı muyadan bir terlik aldım
behnan doğdu doğalı hiç çarşı pazar yaptığım yok
aslında sevmiyorum internetten alışveriş yapmayı görmeden denemeden almayı

kaç ay oldu bilmiyorum bir etek aldım 40 beden henüz doğum kilolarımı verememiştim
etek bi geldi kıçımdan düşüyo
şimdi zaten iyice zayıfladım hayatta olmaz
1 kez bile giymedim dolap bekliyo
artık terziye verir de 2 beden küçültürsem giyicem

Selam güzeller sürüsü,

Biz bugün taburcu olduk geldik evimize çok şükür :)
Bu badireyide hayırlısıyla atlattık çok şükür..Allah beterini göstermesin inşallah..
Artık serumun çıkmasına birkaç saat kala oğlan çekti çıkardı serumunu her yer kan revan oldu :)))) "heyyyttttttttttt yetti be" dedi oğlum resmen
Canım anneciğim yine imdadıma yetişti..Çok yardımcı oldu.Bir de o kargaşada dün iş görüşmesine gittim ..Annemi pert etti oğlan
Artık dün gece iyice annemle sinirlerimiz bozuldu..Oğlan 23:00 a kadar mum etti bizi..Küçücük oda da tabi hepimiz çok sıkıldık..Annemle gülme krizi geldi bize..Herşeye olur olmaz gülüyoruz..Ben anneme "refakatçi şunu getir,bunu götür"diyip duruyorum ..annem bir sesini çıkarmadı iki çıkarmadı ..üçüncüsünde geldi kolumu cimcikledi...işte orda film koptu bizde ..şikayet gelecek diye ödüm koptu ama durduramıyorz kendimizi..ama iyi bir sinir boşalması oldu...rahatladık..

Efimcim uzun uzun yazılarını okumayı çok özlemişim..tekrar hoşgeldin,renk kattın..
Selvacım can arkadaşım..Dün o kargaşada sana teşekkür ettim mi bilemiyorum...Aradıgın için çok sağol güzel arkadaşım...

Şimdilik benden haberler böyle kıslar...

Son düzenleme:

canım benim çok geçmiş olsun.

deli oğlana da bak sen çekti attı ha serumu? neyse ki evdesiniz artık. allah bir daha yaşatmasın canım inşallah.

geçmiş olsun tekrar, Allah beterinden korusun. bende çok zor tutmuştum kızımı elini tutsam ağzıyla çıkarmaya kalkıyordu. ama serumu çıkardıktan sonraki halleri hala gözümde iki elini birbirine sürtüyor, bakıyor canım ya küçükler ama herşeyin farkındalar. o bi kaç saatte o elini kullanamdığı için sıkıntıdaydı ve serum çıkınca resmen elini yokladı...

Son düzenleme:
akşama dışarı çıkacağız. saçlarımı falan toparlamam lazım kuzey kalkmadan ama yerimden kıpırdayacak halim yok.

çok halsizleştim.

Esmacım ve Baharcım aynen benim eşimde sizinkiler gibi...Her yükü bayanlar çekiyor.Hem çalış hem evle uğraş hem çocuğunla uğraş hemde kimseye yaranama...Hep haksızsın biraz sesini çıkarıncada sen çok sinirlisin hep cevap veriyorsun oluyor..Bizde en son bunları yaşadık ve görümcemle konuştuğumuzda biz kadınlar maalesef biraz idareci olucaz alttan alıcaz yapıcak birşey yok onu sen yönlendireceksin laflarını duydum...Evet tek açıklaması bu sanırım diyecek birşey bulamıyorum...Benim bünyede kaldırmıyor son zamanlarda hiçbir olumsuzluğu hemen tepki veriyorum.İnş.düzelicez...

canım benim çok geçmiş olsun.

deli oğlana da bak sen çekti attı ha serumu? neyse ki evdesiniz artık. allah bir daha yaşatmasın canım inşallah.

sorma baharcım.kanlar içinde görünce cooook korktum...

çok zor bişey myline..allah yavrularımızı korusun inşallah..yerim o fıstıgın ovuşturdugu ellerini

akşama dışarı çıkacağız. saçlarımı falan toparlamam lazım kuzey kalkmadan ama yerimden kıpırdayacak halim yok.

çok halsizleştim.

ayy baharcım kalk hazırlan lütfen..dışarı çıkılacakta benim halim olmayacak saçımı başımı toplamadan bile fırlar giderim ben

Gelmiş geçmiş olsun aşkımcım :)

sağol canım benimmmmmm.........

aşkveoğlum geçmiş olsun
şimdi ne büyük huzur ve mutluluk vardır sende

sormaa canım.yazılarımdan da anlaşılıyordur...Bikaç gün önceki depresif halimden eser kalmadı :))))

canımm çok şükür atlatınız yaa...

güzel kuzumuzda iyi çok şükür...

iş görüşmesine gitmişsin hakkında hayırlısı olsun canım...

öpüyorum ikinizdeee...

canımm çok şükür atlatınız yaa...

güzel kuzumuzda iyi çok şükür...

iş görüşmesine gitmişsin hakkında hayırlısı olsun canım...

öpüyorum ikinizdeee...

Sağol kuzucuk...evet canım gittim..İyi bir firma ile görüştüm ama bakalım nolcak hayırlısı..
bende sizi öpüyorumm ....mucccckk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…