Evet çok üzülüyordum..Bazı günler biriktire biriktire anca 50 cc olan anne sütünü bile 25-25 paylaştırıp içirdiğim oluyordu..Gerisi devam sütü tabi..Şimdi süte çok düşkünler, seviniyorum...İnek sütü de veriyorum arada artık..Daha önce dikkat etmezdim yarım yağlı mı tam yağlı mı diye..Şimdi tam yağlı almaya dikkat ediyorum. Dediğin gibi şu an sağlıklılar çok şükür..Biz elimizden geleni yaptık..Olmayınca olmuyor...
Şu süt anneliği konusunda ne düşünüyorsunuz ?? Ben sanırım bu konuda kıskancım..İtiraf edeyimŞöyle ki...Bende süt yok diye başka bir kadının göğsünü emip ,başka kadından süt içeceklerine devam sütü içsinler daha iyi.....
Kızlar ,bişey sormak istiyorum... tefal actifry fritöz kullanan var mı aranızda?
bugün eşimle reklamlarda izledik aslında ne zamandır aklımızda ama tavuk butları öyle güzel yaptı ki azıcık yağ ile bayıldım..
Eşim alıyım mı sana dedii... bilemedim bende ..gerek var mı yok mu...
size sorayım dedim..
kullanıp da memnun olan var mı?
hayır canım gerekmiyor
doktorum doğuma kadar emzirebileceğimi söyledi...
cnm ben zaten doğacak olan için soruyorum...
ama kızım zaten çok hasta şimdi
ve yaz ya aslında pek kesmeyi düşünmüyorum...
motilumdan günde kaç kez kaç ml ,içtin canım
günde en fazla 8 tane alabilirsin canım..Sen doğum yapınca hem kızına hem de doğacak bebeğine mi vereceksin anlamadım ??
Hayırlısı canım .Ben de şubat doğumluyum..Demek kova burcu olacak ufaklık ;-)canım şimdi kızım 12 aylık
benim aslında hiç sütüm olmadı
öylesine emzik diye emiyorlar
ilk oğlumu 22 ay emzirdim
ilk kızımda bu kızıma hamile kaldım bu yüzden
doktorum emzir edemesine rağmen 14 aylıkken kestim
ikinci kızımda 9 aylıkken bu oğluma (erkek hissediyorum) hamile kaldım
zaten 9 aydır sütüm ite kaka vardı...
sürekli emzirmişim memeler hiç hiç dinlenmemeiş ki bebeğim benim
bunda da kışın başında bıraktıracağım kızımı
az da olsa oğlana kalsın süt
şubat başı doğum olur gibi..
Hayırlısı canım .Ben de şubat doğumluyum..Demek kova burcu olacak ufaklık ;-)
İyi geceler kizlar sizden acil yardim almaliyim.kizim aksamdan beri atesleniyo dolven calpolde verdim ilik dusta aldirdim kac kez.simdi uyudu gece icin sadece beziylemi dursun yoksa bitane citcitli badi giydirsemmi ?
canim cok gecmis olsun.yaninda yatcaksa beziyle yatir bence cnm.biz hastanede yatarken hemsireler hic badi giydirtmediler,kllmali oldugu halde odamiz.İyi geceler kizlar sizden acil yardim almaliyim.kizim aksamdan beri atesleniyo dolven calpolde verdim ilik dusta aldirdim kac kez.simdi uyudu gece icin sadece beziylemi dursun yoksa bitane citcitli badi giydirsemmi ?
İyi geceler kizlar sizden acil yardim almaliyim.kizim aksamdan beri atesleniyo dolven calpolde verdim ilik dusta aldirdim kac kez.simdi uyudu gece icin sadece beziylemi dursun yoksa bitane citcitli badi giydirsemmi ?
Kızlar ,bişey sormak istiyorum... tefal actifry fritöz kullanan var mı aranızda?
bugün eşimle reklamlarda izledik aslında ne zamandır aklımızda ama tavuk butları öyle güzel yaptı ki azıcık yağ ile bayıldım..
size sorayım dedim..
Biz bugun ablama ıftara davetlıydık onlar bugun aldılar sıcagı sıcagına denedik : )) ızlenımlerımı anlatayım cnm kendı kasıgı var bır kasık yagla 1 kılo patates pişiriyor .. patatesleri 23 dakıkada pısırdı pısırınce alarm calıyor .. kofterı 12 dak .. patates kızartmaları bildigin tava da yapılan gibi oldu oyle fırın patatesı gibi değil yanı ustelık de yagsız oluyor ...hatta satıcı soyle demıs ben bekarım bu makınadan evımde var dusa gırerken atıyorum cıkarken alıyorum olmasaydı yanmıstım fılan demıs ...Ben begendım ama mutfagında yer olması lazım bıraz buyukce bır makına aslında calısan anneler ıcın fılan cok ıyı cunku yag sıcrama temızlık fılan derdı yok mutfak batmadan kolay ve pratıkce yemek yapabılıyorsun ..
nasıl oldu acaba merak ettim çok geçmiş olsun canım benimde kuzularım yeni atlattılar,1yaşındaki daha uzun sürdü ben çıplak yatırmadım badiyle yatırıyordum,novalgin verdim hemen ateşi düştü mucize bi ilaç buya,oğlumdada öyle çok yüksek ateşlendiği zaman bikaşık içiriyorum çocuk 5dk sonra ayağa dikiliyo maşşallah anlamadım gitti sırrını,neyse çok ateşi olduğunda novalgine içirmemi söylemişti hemen düşer ateşi diye ekledi ve sonrasında calpol vermeye devam et 1-2gün demişti inşallah geçer ama tavsiyem dediğim şurubu evinde mutlaka bulundur dk tavsiyesiyle tabiİyi geceler kizlar sizden acil yardim almaliyim.kizim aksamdan beri atesleniyo dolven calpolde verdim ilik dusta aldirdim kac kez.simdi uyudu gece icin sadece beziylemi dursun yoksa bitane citcitli badi giydirsemmi ?
Biz bugun ablama ıftara davetlıydık onlar bugun aldılar sıcagı sıcagına denedik : )) ızlenımlerımı anlatayım cnm kendı kasıgı var bır kasık yagla 1 kılo patates pişiriyor .. patatesleri 23 dakıkada pısırdı pısırınce alarm calıyor .. kofterı 12 dak .. patates kızartmaları bildigin tava da yapılan gibi oldu oyle fırın patatesı gibi değil yanı ustelık de yagsız oluyor ...hatta satıcı soyle demıs ben bekarım bu makınadan evımde var dusa gırerken atıyorum cıkarken alıyorum olmasaydı yanmıstım fılan demıs ...Ben begendım ama mutfagında yer olması lazım bıraz buyukce bır makına aslında calısan anneler ıcın fılan cok ıyı cunku yag sıcrama temızlık fılan derdı yok mutfak batmadan kolay ve pratıkce yemek yapabılıyorsun ..
size sorayım dedim..
size sorayım dedim..
ben 4 yıl önce ilk çıktığında 550 tl ye aldım
şimdi 350 tl...
her yemeğimi onunla yapıyorum...
ben çok memnunum...
Ben çok memnunum canım..
Akşam yemek yoksa direk tavuk butu veya kuşbaşı eti atıp
güzel yemekler hazırlayabilirsin..
Ben eti eğer yeni aldıysam direk atıyorum ama buzluktan çıkardıysam
önce düdüklüde haşlıyorum sonra tefale atıyorum muhteşem oluyor..
Patates kızartması da cabası..
Biraz yağsız oluyor ama zamanla alışıyorsun..
Dedim ya ben çok memnunum..
Heeee birde söylemeden geçemeyeceğim..
Muhteşem sosis kızartıyor..
Ama eğer almaya karar verirsen kesinlikle DOĞUBANK'tan al..
Ben 7-8 ay önce almıştım 270 TL'ye..
Alırken garanti belgesindeki tefal hologramına dikkat et..
günaydın iyi haftalar kızlar...
ben çok memnunum canım. yer kaplaması dışında sorunumuz yok :)
köfte tavuk kızartlamalar ben henüz basit şeyler için kullanıyorum ama kitapçığı var
onlarca yemek tarifi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?