2010 Temmuz Anneleri : )

alminacım sana katılıyorum canım bende oğlumun başka birisini emiyor olmasını istemezdim herelde. yani şu an ki fikrim o ama şartlar da emzirecek bir anne aç olan bir çocuk olursa tabi ki kabul ederim onun dışında asla. her annenin kendi çocuğuna özel bence sütü.

Kızlar ,bişey sormak istiyorum... tefal actifry fritöz kullanan var mı aranızda?
bugün eşimle reklamlarda izledik aslında ne zamandır aklımızda ama tavuk butları öyle güzel yaptı ki azıcık yağ ile bayıldım..
Eşim alıyım mı sana dedii... bilemedim bende ..gerek var mı yok mu...
size sorayım dedim..
kullanıp da memnun olan var mı?

ben 4 yıl önce ilk çıktığında 550 tl ye aldım
şimdi 350 tl...
her yemeğimi onunla yapıyorum...
ben çok memnunum...

günde en fazla 8 tane alabilirsin canım..Sen doğum yapınca hem kızına hem de doğacak bebeğine mi vereceksin anlamadım ??

günde en fazla 8 tane alabilirsin canım..Sen doğum yapınca hem kızına hem de doğacak bebeğine mi vereceksin anlamadım ??

canım şimdi kızım 12 aylık
benim aslında hiç sütüm olmadı
öylesine emzik diye emiyorlar

ilk oğlumu 22 ay emzirdim
ilk kızımda bu kızıma hamile kaldım bu yüzden
doktorum emzir edemesine rağmen 14 aylıkken kestim
ikinci kızımda 9 aylıkken bu oğluma (erkek hissediyorum) hamile kaldım
zaten 9 aydır sütüm ite kaka vardı...

sürekli emzirmişim memeler hiç hiç dinlenmemeiş ki bebeğim benim
bunda da kışın başında bıraktıracağım kızımı

az da olsa oğlana kalsın süt
şubat başı doğum olur gibi..

Hayırlısı canım .Ben de şubat doğumluyum..Demek kova burcu olacak ufaklık ;-)

İyi geceler kizlar sizden acil yardim almaliyim.kizim aksamdan beri atesleniyo dolven calpolde verdim ilik dusta aldirdim kac kez.simdi uyudu gece icin sadece beziylemi dursun yoksa bitane citcitli badi giydirsemmi ?

İyi geceler kizlar sizden acil yardim almaliyim.kizim aksamdan beri atesleniyo dolven calpolde verdim ilik dusta aldirdim kac kez.simdi uyudu gece icin sadece beziylemi dursun yoksa bitane citcitli badi giydirsemmi ?

geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşir inşallah
bu sorunu yaşayan arkadaşlar daha iyi bilirler ama normalde bir badi ile yatıyorsa bu gece beziyle yatması daha iyi gibi

Son düzenleme:
canim cok gecmis olsun.yaninda yatcaksa beziyle yatir bence cnm.biz hastanede yatarken hemsireler hic badi giydirtmediler,kllmali oldugu halde odamiz.

beziyle yatır canım..calpolü 4 saatte 1 verebilirsin..

Medaa askveoglum alminacinar cok tsk ederim kizlar.Simdi beziyle yatirdim.Soruma yanitsiz kalmadiginiz icin tekrar tsk ederim ilk kez bukadar uzun surdu atesi oyuzden panikledim.sabaha kadar uyumayip beklicem insallah cikmaz atesi

Biz bugun ablama ıftara davetlıydık onlar bugun aldılar sıcagı sıcagına denedik : )) ızlenımlerımı anlatayım cnm kendı kasıgı var bır kasık yagla 1 kılo patates pişiriyor .. patatesleri 23 dakıkada pısırdı pısırınce alarm calıyor .. kofterı 12 dak .. patates kızartmaları bildigin tava da yapılan gibi oldu oyle fırın patatesı gibi değil yanı ustelık de yagsız oluyor ...hatta satıcı soyle demıs ben bekarım bu makınadan evımde var dusa gırerken atıyorum cıkarken alıyorum olmasaydı yanmıstım fılan demıs ...Ben begendım ama mutfagında yer olması lazım bıraz buyukce bır makına aslında calısan anneler ıcın fılan cok ıyı cunku yag sıcrama temızlık fılan derdı yok mutfak batmadan kolay ve pratıkce yemek yapabılıyorsun ..

Ben sadece kızartma yapılıyor diye biliyordum bunu...Kızartma gibi olmuyor mu ??

Kızartma gibi oluyor cnm.. Piliç kofte fılanda yapılıyor ..ustu cam pişerken gorebiliyorsun kokusu da cok cıkmıyor dısarı ..Mesgul bayanlar ıcın ıdeal aslında ben ıse basladıktan sonra dusunebılırım cunku ısten gelınce yemek yapmak buyuk dert ...

nasıl oldu acaba merak ettim çok geçmiş olsun canım benimde kuzularım yeni atlattılar,1yaşındaki daha uzun sürdü ben çıplak yatırmadım badiyle yatırıyordum,novalgin verdim hemen ateşi düştü mucize bi ilaç buya,oğlumdada öyle çok yüksek ateşlendiği zaman bikaşık içiriyorum çocuk 5dk sonra ayağa dikiliyo maşşallah anlamadım gitti sırrını,neyse çok ateşi olduğunda novalgine içirmemi söylemişti hemen düşer ateşi diye ekledi ve sonrasında calpol vermeye devam et 1-2gün demişti inşallah geçer ama tavsiyem dediğim şurubu evinde mutlaka bulundur dk tavsiyesiyle tabi

ya bende çok özeniyorum ona ,ve diyet yapan biri olarak çokta ihtiyacım var bıktım artık zamanında hep tavada yapardım ve güzelim teflon tavalarım mahvolmuştu yağ sıçramaları yüzünden,sonra sağlıklı beslenmeye karar verince fırında yapmaya başladım ama illaki bi zorluğu var fırın temizliği tepsiyi temizle,mutfak sıcak olması kokunun çıkması daha neler neler,bende bunu istiyorum ggerçekten memnun kaldınızmı ,bildiğim kadarıyla her türlü kızartma oluyo hele biber közlenmesine bayıldım,zaten patatesler fırında yaptığım için çok laf yedim eşimdentavada istiyomuş beyefendi böyle tadı güzel değilmiş en çokta oyüzden istiyorum,nette birsürü onunla yapılabilen tarif var bayıldım
nerden ve nekadara almışlar acep

Ben çok memnunum canım..
Akşam yemek yoksa direk tavuk butu veya kuşbaşı eti atıp
güzel yemekler hazırlayabilirsin..
Ben eti eğer yeni aldıysam direk atıyorum ama buzluktan çıkardıysam
önce düdüklüde haşlıyorum sonra tefale atıyorum muhteşem oluyor..
Patates kızartması da cabası..
Biraz yağsız oluyor ama zamanla alışıyorsun..
Dedim ya ben çok memnunum..
Heeee birde söylemeden geçemeyeceğim..
Muhteşem sosis kızartıyor..
Ama eğer almaya karar verirsen kesinlikle DOĞUBANK'tan al..
Ben 7-8 ay önce almıştım 270 TL'ye..
Alırken garanti belgesindeki tefal hologramına dikkat et..

günaydın iyi haftalar kızlar...
ben çok memnunum canım. yer kaplaması dışında sorunumuz yok :)
köfte tavuk kızartlamalar ben henüz basit şeyler için kullanıyorum ama kitapçığı var
onlarca yemek tarifi var.

günaydın kızlarr...

herkezlere iyi haftalar diliyorumm..

bizde yorucu bir hafta sonundan çıktık..
yeni bir haftaya yorgun başladık..

oruç zaten baya yoruyor. halsiz bırakıyor. birde sıpam durmayınca dermanım kalmadı..

dun denize girdi kuzum.. çok seviyor yaaa tam bir su kuşu.... babasıylaa nasıl oynuyor...

tabiii 2 gun yorulunca sabah erkenden kalkamadı... bizde işe geç kaldık

uyurken kucağıma aldım aşağı inmek üzere... babasıda kapıdaydı.. direk uyandı gideceğimizi bilior..

ama babasını görmeyince... şaşırdı babasını görünce direk "endee " dedi ( baba demior adıyla hitap edior..)

başı sıkışınca yada gezmek isteyince " ende " diyor..

uykusu gelince yada acıkınca "anne"

yürüme numarası yok bizimkinde kızlar.. parmak ucuna basıyo... bir sorun yok demi parmak ucuna basmasında...

çok hızlı merdiven çıkıyor.. çok hızlı emekliyor ama yürüme yok

ben 4 yıl önce ilk çıktığında 550 tl ye aldım
şimdi 350 tl...
her yemeğimi onunla yapıyorum...
ben çok memnunum...

kizlar cok tesekkur ederim.esimle paylasip ,hemen aldiriyim bari.efimcim onerin icin tesekkurler ben bi bakiyim dogubanka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…