günaydın kızlarr...
herkezlere iyi haftalar diliyorumm..
bizde yorucu bir hafta sonundan çıktık..
yeni bir haftaya yorgun başladık..
oruç zaten baya yoruyor. halsiz bırakıyor. birde sıpam durmayınca dermanım kalmadı..
dun denize girdi kuzum.. çok seviyor yaaa tam bir su kuşu.... babasıylaa nasıl oynuyor...
tabiii 2 gun yorulunca sabah erkenden kalkamadı... bizde işe geç kaldık
uyurken kucağıma aldım aşağı inmek üzere... babasıda kapıdaydı.. direk uyandı gideceğimizi bilior..
ama babasını görmeyince... şaşırdıbabasını görünce direk "endee " dedi ( baba demior adıyla hitap edior..)
başı sıkışınca yada gezmek isteyince " ende " diyor..
uykusu gelince yada acıkınca "anne"
yürüme numarası yok bizimkinde kızlar.. parmak ucuna basıyo... bir sorun yok demi parmak ucuna basmasında...
çok hızlı merdiven çıkıyor.. çok hızlı emekliyor ama yürüme yok
gunaydin canim,ne guzel masallah diyelim.
Bizimki daha deniz nedir bilmiyor.ekimde arkadaslarla marmaris plani yaptik,umarim uygulayabiliriz.
Canim benimki kendi kendine 5-6 adim attigi halde,elini tutunca o da parmak ucu yuruyor arada sirada.bebeklerin parmak ucuna basmalari gayet normal,sikma o guzel canini.
günaydın kızlarr...
herkezlere iyi haftalar diliyorumm..
bizde yorucu bir hafta sonundan çıktık..
yeni bir haftaya yorgun başladık..
oruç zaten baya yoruyor. halsiz bırakıyor. birde sıpam durmayınca dermanım kalmadı..
dun denize girdi kuzum.. çok seviyor yaaa tam bir su kuşu.... babasıylaa nasıl oynuyor...
tabiii 2 gun yorulunca sabah erkenden kalkamadı... bizde işe geç kaldık
uyurken kucağıma aldım aşağı inmek üzere... babasıda kapıdaydı.. direk uyandı gideceğimizi bilior..
ama babasını görmeyince... şaşırdıbabasını görünce direk "endee " dedi ( baba demior adıyla hitap edior..)
başı sıkışınca yada gezmek isteyince " ende " diyor..
uykusu gelince yada acıkınca "anne"
yürüme numarası yok bizimkinde kızlar.. parmak ucuna basıyo... bir sorun yok demi parmak ucuna basmasında...
çok hızlı merdiven çıkıyor.. çok hızlı emekliyor ama yürüme yok
gunaydin canim,ne guzel masallah diyelim.
Bizimki daha deniz nedir bilmiyor.ekimde arkadaslarla marmaris plani yaptik,umarim uygulayabiliriz.
Canim benimki kendi kendine 5-6 adim attigi halde,elini tutunca o da parmak ucu yuruyor arada sirada.bebeklerin parmak ucuna basmalari gayet normal,sikma o guzel canini.
bizimde bayramda marmaris planımız var bakalım inşallah aksilik çıkmaz da gideriz. en kötü ihtimal yalavoya gideceğiz.
iyi bir tatil istiyorum ben eğlenmeye çok ihtiyacım var....
nasıl oldu acaba merak ettim çok geçmiş olsun canım benimde kuzularım yeni atlattılar,1yaşındaki daha uzun sürdü ben çıplak yatırmadım badiyle yatırıyordum,novalgin verdim hemen ateşi düştü mucize bi ilaç buya,oğlumdada öyle çok yüksek ateşlendiği zaman bikaşık içiriyorum çocuk 5dk sonra ayağa dikiliyo maşşallah anlamadım gitti sırrını,neyse çok ateşi olduğunda novalgine içirmemi söylemişti hemen düşer ateşi diye ekledi ve sonrasında calpol vermeye devam et 1-2gün demişti inşallah geçer ama tavsiyem dediğim şurubu evinde mutlaka bulundur dk tavsiyesiyle tabi
ya bende çok özeniyorum ona ,ve diyet yapan biri olarak çokta ihtiyacım var bıktım artık zamanında hep tavada yapardım ve güzelim teflon tavalarım mahvolmuştu yağ sıçramaları yüzünden,sonra sağlıklı beslenmeye karar verince fırında yapmaya başladım ama illaki bi zorluğu var fırın temizliği tepsiyi temizle,mutfak sıcak olması kokunun çıkması daha neler neler,bende bunu istiyorum ggerçekten memnun kaldınızmı ,bildiğim kadarıyla her türlü kızartma oluyo hele biber közlenmesine bayıldım,zaten patatesler fırında yaptığım için çok laf yedim eşimdentavada istiyomuş beyefendi böyle tadı güzel değilmiş en çokta oyüzden istiyorum,nette birsürü onunla yapılabilen tarif var bayıldım
nerden ve nekadara almışlar acep
canım.. tatile 3 kişimi gidiceksinz...
bebeiklerle çok zor oluyor yaa...
nasıl yapıcaksın banada fikir ver..
akşamları benm sıpam normal koşullarda 9 gibi uyuyor..
o saaten sonra odayamı kitlenecez yoksa arabalarındamı gezdiricez...
bar gibi ortamları sevmem gitmem zatende ... yanımda gelsede olur.. ama uyku düzeni kaçar
diye korkuyorum.. herzman geç uyumak isterse yerim ayvayı...
tatil konusunda çok kararsızımm..
canım valla çocuğun düzeni ister istemez bozulacak ama eski düzeni yerine etirmek üç gün.
bizim düzen istannbula git falan derken durmadan bozluyor ama üçüncü günde eski haline dönüyor.
zaten güç bela tatile çıkacağız bırak bozulsun düzen, bebek arabasında uyur zaten.
biz marmarise tatile arkadaşların evine gideceğiz. ama eve tıkılıp kalmayı düşünmüyorum. hatta arkadaşım çalışıyor onun bakıcısı var bir akşam çocukları ona bırakıp eğlenceye gitmeyi planlıyorum.
çok güzek cnm
sevindim senin adına bakıcıda varmış ohhh ev ortamıda süper......
bizim gidiceğimiz otel olucak malesef... bebek arabasında uyur olmazsa ben bar sefmıorum pek yaşlandım sanırsam.. gençken çook gidiyordum
yemek yerken bir yerde otururken bebek arabasıyla idare etsin bakalm...
inşallah güzel bir tatil olur cnmmm
çok güzek cnm
sevindim senin adına bakıcıda varmış ohhh ev ortamıda süper......
bizim gidiceğimiz otel olucak malesef... bebek arabasında uyur olmazsa ben bar sefmıorum pek yaşlandım sanırsam.. gençken çook gidiyordum
yemek yerken bir yerde otururken bebek arabasıyla idare etsin bakalm...
inşallah güzel bir tatil olur cnmmm
günaydınlar
oğlum 2 gündür ateşli neden oldu anlamdım
iştah yok sadece emiyor
zorla bugün biraz düştü
süt annelikten bahsedilmiş
ben de pek sıcak bakmıyorum
hem hijyen açısından ne bileyim başkasının göğsü temiz mi pis mi:)))
hem de dini açıdan süt kardeşler evlenemezler
ya aşık olurlarsa diye düşünürüm
cesur arkadaşım nerelerdesin bu arada
iyi tatil yaptın
günaydınlar
oğlum 2 gündür ateşli neden oldu anlamdım
iştah yok sadece emiyor
zorla bugün biraz düştü
süt annelikten bahsedilmiş
ben de pek sıcak bakmıyorum
hem hijyen açısından ne bileyim başkasının göğsü temiz mi pis mi:)))
hem de dini açıdan süt kardeşler evlenemezler
ya aşık olurlarsa diye düşünürüm
cesur arkadaşım nerelerdesin bu arada
iyi tatil yaptın
Merhabalar...
Bursa öğretmen evine bir türlü ulaşamadım..Ayın 26 sında Almina yı muayne için götürücez...Tavsiye edebileceğiniz otel vs var mı ?
Canım Alminanın göz kontrolu için mi?
Bursanın neresi bilmiyorum ama çekirgede mutlu oteli biliyorum...Bizim bir tanıdıgımızın oteliydi..Adam rahmetli oldu ama sanırım hala var orda ...
Evet canım..Buradaki dr.umuzun önerdiği bir dr var..Tüplü ameliyat olucak..İzmir tatilimizden önce muayne için götüreceğiz dr.a..face de şimdi Uludağ senfoni orkestrasında çalan konservatuardan bir kaç arkadaşa da mesaj yazdım...1 gece kalıcaz sadece...Mutlu otel e de bakayım netten..Teşekkür ederim canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?