2 kere gitmiş.........................
ok canım..rica ederim...yinede bulmazsan haber ver...senin kulağın ne oldu bu arada?
Bu kez ulaşabildim öğretmenevine..1 gece için kişi başı 48 TL..Çocukların park yataklarını götürücez..2 kişi için 96 TL vericez...
Başka bir merkezdeki dr a gittim..Onun önerdiği 2 ilaçla geçti artık çok şükür...:)
Kızlar bu arada eşim sigarayı bir ilaç yardımıyla bırakmaya çalışıyor şu sıralar..
Aynı ilaçla annem 3 gün içinde sigaradan midesi bulandı ve 1 hafta içinde bıraktı..çok sükür 2 sene oldu hala içmiyor..
eşim 2,5 hafta kadar oldu hala aynı ilacı kullanıyor ..bu ilacı kullanırken kendine 14 gün içinde sigarayı bırakacağın bir gün belirlemen lazım..cuma günü işte o gündü..(ilacı kullanırken sigarada içebiliyorsun,sonrasında bırakıyorsun ve ilaca tam gaz devam ediyorsun)
Aman allahım nasıl stresli ne nasıl sıkıntılı anlatamam yaaa((((((((
resmen kavga için sebep arıyor,idare etmeye çalışıyorum ama bende bunaldım artık yaaa( evde 2 bebek şeklindeyiz..Babam sürecin geçici olacağını bir süre daha dayanması gerektiğini söyledi..ama bence bırakamayacak...çünkü hiç iradesi yok sigara konusunda..
ne pis bir illet yaaaaa,bırakmak istesen bırakamıyorsun..en kısa zamanda bırakır inşallah ya da böyle devam edecekse başlasın yani napıyım....huzurum kalmadı......................
Almina sana Faceden özel msj attım. Ama sen halletmişsin zaten.
canım eşine karşı biraz daha sabırlı davran ne olur. gerçekten vurdu mu fena vuruyor. ben de sigara kullanıyorum ve şu an niyetliyim arada gözümün önünden uçuyor sigaralar ve çok sinirliyim.
ben hamilelik döneminde toplasan 5 adet sigara içmişimdir nasıl dayandım hiç bilmiyorum.
canım eşine karşı biraz daha sabırlı davran ne olur. gerçekten vurdu mu fena vuruyor. ben de sigara kullanıyorum ve şu an niyetliyim arada gözümün önünden uçuyor sigaralar ve çok sinirliyim.
ben hamilelik döneminde toplasan 5 adet sigara içmişimdir nasıl dayandım hiç bilmiyorum.
canım şuan seni öyle iyi anlıyorumkii...
bnm eşimde sigara kullanıyor 3 gune 1 paket falan bitiyor ama.. bırakmaya çalıştıı zaman çok zorluyor benii...
"canım" diyorum "canın çıksın" anlıyor.. o derece yani şimdi ramazan ayındayız iftarda 1 sahurda 1 içior...
oruç açana kadar hem açlık hemde sigarasızlık kök söktürüor bana ağzım kapalı geziorum yanında ya sabır çekiorum...
iç ne halin varsa gör diyesm gelior zor tutuyorum kendimi...
sakin sakin bırakırlar inşallah canımcım
merhaba kızlar ben de sigarayı hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım allaha şükür. yaklaşık 2 yıl olmak üzere.hatta eşim bebek planlamadan önce birlikte sigarayı bırakalım diye çok defa söyledi ama ben zevk için içiyorum, bırakmak istemiyorum ama hamile olduğumu öğrendiğim an bırakacağım diyordum.eşimde bırakamazsın diye benle dalga geçiyordu.ama bıraktığımı görünce takdir etti beni.şu anda kendisi de doktora gitti, o da ilaçla sigarayı bırakmak istiyor.yanlız şu anda oruç tuttuğu için ramazandan sonra kullanmaya başlayacak.bakalım inşallah kolay bir şekilde bırakır...
Allah güç kuvvet verrmiş demek ki...
Elimden geldiğince anlayışlı olmaya çalışıyorum canım ama abuk subuk davranışlar..enteresan bir insan oldu resmen.bakalım ne olcak..
inşallah esmacımmmm..
Seni tebrik ediyorum...Darısı kocama..
inşallah bırakabilir canım...Allah yardımcısı olsun..
Oğlumun su vakite kadar yediklerini yazıyorum kızlar,
Sabah 6 da uyandı 120 cc inek sütü
saat 9 da domates ,peynir biraz ekmek içiyle yedi..
9:30 120 cc inek sütlü ,cicbebeli kahvaltısı
11:30 da 1 şeftali yarım muz püresi
12:30 'da 200 cc inek sütü
15:00 kalkıp 1 kase sebze çorbası ve süt annemizin yaptıgı el yapımı 5-6 çatal eriştemizden yedi..
saat 6 gibi yoğurdunu yiyecek
Akşam gece muhallebisini yapıp yatırıyorum..
Almina sana Faceden özel msj attım. Ama sen halletmişsin zaten.
aa neden gelmiyor aca daha öncede göndermiştim bişiyler demekki o da gelmemiş :) neyse önemil değil zaten sen halletmişsin.bi kaç otel ismi yazmıştım.
ben de sigarayı hamile olduğumu öğrendiğimde bıraktım. şimdi kızacaksınız ama arada sırad içiyorum ama 1-2 geçmez. nasıl başladığım çok komik :)) bi ara çok sık hastalanıyordum her ay doktora gidiyorum bronsit , faranjit vs. doktor dediki sigarayı bırak, içimyorum ki dedim. ama iş yerinde içiliyor arkadaşlar odada içiyor. adam nasıl sinirlend ama nasıl yani ya hiç mi saygı yok bunlarda hastasın içirme üstelik bebeğin var vs. ah ah dedim patronlar içiyor en başta ses edeiyoruz napalım dedim. kokusunu duyunca tiksiniyordum. içenlere yaklaşmak bile istemiyordum. sonra 1-2 bende içtim. artık hasta olmuyorum ama arad bünyeye alışorum panzehir niyetine :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?