- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
benim tosba hasta olduğu için iştahı yok
bu yzden menü yazamayacağım
sabah öğle ikindi akşam gece anne sütü:)
arada 1 defa kavun yedi o kadar
Çok geçmiş olsun canım...
cok gecmis olsun.benim tosba hasta olduğu için iştahı yok
bu yzden menü yazamayacağım
sabah öğle ikindi akşam gece anne sütü:)
arada 1 defa kavun yedi o kadar
canim,dis bu kadar ates yapar mi acaba?sen bol su icir canim.haberdar et.Askveoglum ve triendy21 su anda uyudu kuzum. Gece ve sabah ateslendi ilacin etkisi gectigi an atesleniyo cocuk.bugun oglen en son bir baktim atesi 39.8 hemen dr una goturdum.edirnede tanidigimda yok esimde edirne disindaydi baya zorlandim tek basima. Gorunurde bisi yok dislerden olabilir dedi dr. Simdi novalgine verdim ve basinda bekliyorum.henuz tam dusmedi atesi. Yarina kadar devam ederse yarin tahlil yapicak ins iyilesir yauykusuzluktan olucem.
TOSDİK canim sizede gecmis olsun.bende bol bol su iciriyorum en azindan sivi kaybi olmasin mutlaka su icir canim.
vazgecmeeeeeee solevazgeçtim.............
Askveoglum ve triendy21 su anda uyudu kuzum. Gece ve sabah ateslendi ilacin etkisi gectigi an atesleniyo cocuk.bugun oglen en son bir baktim atesi 39.8 hemen dr una goturdum.edirnede tanidigimda yok esimde edirne disindaydi baya zorlandim tek basima. Gorunurde bisi yok dislerden olabilir dedi dr. Simdi novalgine verdim ve basinda bekliyorum.henuz tam dusmedi atesi. Yarina kadar devam ederse yarin tahlil yapicak ins iyilesir yauykusuzluktan olucem.
TOSDİK canim sizede gecmis olsun.bende bol bol su iciriyorum en azindan sivi kaybi olmasin mutlaka su icir canim.
cok gecmis olsun.
canim,dis bu kadar ates yapar mi acaba?sen bol su icir canim.haberdar et.
vazgecmeeeeeee sole
hmmmm bu topicten yani,belki telaseyle gormemistir canimcim,sen yine sole kis bu yaramazlar habire atesleniyor aklimizda kalir.Bir arkadaşa çocuğunun ateşinin düşmesi için eşime sorup bir şeyler yazmıştım...Ama arkadaş ilgilenmedi..Daha doğrusu görmezden geldi...Daha önce de ilgilenmemişti..Ben de kendimi yorduğuma pişman oldum ve sildim...vazcaydım yani..........
Oğlumun su saate kadar yediklerini yazıyorum kızlar,
Sabah 6 da uyandı 120 cc inek sütü
saat 9 da domates ,peynir biraz ekmek içiyle yedi..
9:30 120 cc inek sütlü ,cicbebeli kahvaltısı
11:30 da 1 şeftali yarım muz püresi
12:30 'da 200 cc inek sütü
15:00 kalkıp 1 kase sebze çorbası ve süt annemizin yaptıgı el yapımı 5-6 çatal eriştemizden yedi..
saat 6 gibi yoğurdunu yiyecek
Akşam gece muhallebisini yapıp yatırıyorum..
hmmmm bu topicten yani,belki telaseyle gormemistir canimcim,sen yine sole kis bu yaramazlar habire atesleniyor aklimizda kalir.
Ya almina biliyorum sekizyuzbin kere su topicte yazdin ama eskilere bakarsam bulamam.
Bu kefiri bebelere nasil veriyorsun?dun aldim ,ole duruyor.
Eskiden mamaya biraz meyveli kefir ilave ediyordum..Şimdi direk veriyorum kefiri...meyveli veya pekmezli....
maşallah tosbişe,
benim kızım bugün sabah tahllı ballı + keçi sütü pekmez peynir kayısılı karışım
öğlen şeftali + elme
sonrasında çok az sebze çorbası
ve yogurt yedi
genelde boyle az yiyoruz ve de baby tv olmadan kesinlikle yemiyor. baştan idealist davrandım açmadım ama bu sefer hiç yediremedik ben de artık açıyorum yeter ki yesin diye.
bu arada novalgin verenler için yazıyorum yan etkileri kötü olan çoğu doktor tarafından önerilmeyen bir ilaçtır. Bazı hastaları mahvetmiş. Zaten zehir gibi bir tadı var. Garip bir ilaç. Sürekli kullanmayın hatta hiç kullanmayın derim. Yine de siz bilirsiniz. Bilginiz olsun.
bu kefiri bende denemek istiyom ama içiremezsem diyede korkuyom(
4 yaşından küçüklere verilmiyor zaten............
bu kefiri bende denemek istiyom ama içiremezsem diyede korkuyom(
herkese iyi geceler....
akşam yemekten sonra kuzeyi uyutmak için yanına yatmıştım uyumuşum. hatta en son hatırladığım kuzey uyanıktı. ne zaman daldı bilmiyorum.
iyi gelmiş ama be .....
slm kızlarr
nasılsınız
sonunda taşındım yerleştim.
oğluşumla evimdeyim.koçiş 20 gün sonra gelcek..
ooh ne rahatmış..
annemler ablamlar herkez yanımda.
toprağa bakıyolar işlerimi yapıyolar.
Allah razı olsun...
benim tosba daha yürümüyenlerden..
geç yürücek anlaşılan..
bu arada canım çok sıkkın..
eşim borsada dibe indiii...
yüklü bi para gittiii..
ne zaman yükselir Allah bilir...
savaş yok-deprem yok-ama diplerde geziyo .....
neyseeeee......
Kimseciklrr yok herkes bebelerle :))))
slmm
herkese iyi geceler
küçük canavarımı ancak uyutabildim
ve günlerdir bekleyen ütünün başına gidiyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?