2010 Temmuz Anneleri : )

Askveoglum ve triendy21 su anda uyudu kuzum. Gece ve sabah ateslendi ilacin etkisi gectigi an atesleniyo cocuk.bugun oglen en son bir baktim atesi 39.8 hemen dr una goturdum.edirnede tanidigimda yok esimde edirne disindaydi baya zorlandim tek basima. Gorunurde bisi yok dislerden olabilir dedi dr. Simdi novalgine verdim ve basinda bekliyorum.henuz tam dusmedi atesi. Yarina kadar devam ederse yarin tahlil yapicak ins iyilesir ya uykusuzluktan olucem.

TOSDİK canim sizede gecmis olsun.bende bol bol su iciriyorum en azindan sivi kaybi olmasin mutlaka su icir canim.

benim tosba hasta olduğu için iştahı yok
bu yzden menü yazamayacağım
sabah öğle ikindi akşam gece anne sütü:)
arada 1 defa kavun yedi o kadar
cok gecmis olsun.
canim,dis bu kadar ates yapar mi acaba?sen bol su icir canim.haberdar et.

vazgeçtim.............
vazgecmeeeeeee sole

canım ben edırnedeyım eger yarın gıdeceksen dra sskda nuran pul var ona goturebılırsın ıyı bır dr.ama ıns gerek kalmaz da atesı duser yavrunun...

cok gecmis olsun.

canim,dis bu kadar ates yapar mi acaba?sen bol su icir canim.haberdar et.

vazgecmeeeeeee sole

Bir arkadaşa çocuğunun ateşinin düşmesi için eşime sorup bir şeyler yazmıştım...Ama arkadaş ilgilenmedi..Daha doğrusu görmezden geldi...Daha önce de ilgilenmemişti..Ben de kendimi yorduğuma pişman oldum ve sildim...vazcaydım yani..........

hmmmm bu topicten yani,belki telaseyle gormemistir canimcim,sen yine sole kis bu yaramazlar habire atesleniyor aklimizda kalir.

Ya almina biliyorum sekizyuzbin kere su topicte yazdin ama eskilere bakarsam bulamam.
Bu kefiri bebelere nasil veriyorsun?dun aldim ,ole duruyor.

maşallah tosbişe,

benim kızım bugün sabah tahllı ballı + keçi sütü pekmez peynir kayısılı karışım

öğlen şeftali + elme

sonrasında çok az sebze çorbası

ve yogurt yedi

genelde boyle az yiyoruz ve de baby tv olmadan kesinlikle yemiyor. baştan idealist davrandım açmadım ama bu sefer hiç yediremedik ben de artık açıyorum yeter ki yesin diye.

bu arada novalgin verenler için yazıyorum yan etkileri kötü olan çoğu doktor tarafından önerilmeyen bir ilaçtır. Bazı hastaları mahvetmiş. Zaten zehir gibi bir tadı var. Garip bir ilaç. Sürekli kullanmayın hatta hiç kullanmayın derim. Yine de siz bilirsiniz. Bilginiz olsun.

Canım ya muzu çileği kefirin içine ilave edip blendırla karıştırarak veriyorum..Ya da kefirin içine pekmez ilave ediyorum..ya da direk meyveli kefir alıyorum..biberonla seve seve içiyorlar...:) Hafta sonu sırf kefir verdim süt yerine...Hem isilikleri geçti hem de ağızlarındaki aftlar ve pamukçuk...Aft yüzünden biberonun emziğini de reddediyorlardı...20 lik enjeektörle ağızlarına damlattım...150-200 cc kadar içirdim o şekilde...

Eskiden mamaya biraz meyveli kefir ilave ediyordum..Şimdi direk veriyorum kefiri...meyveli veya pekmezli....

slmm
herkese iyi geceler
küçük canavarımı ancak uyutabildim
ve günlerdir bekleyen ütünün başına gidiyorum (

herkese iyi geceler....

akşam yemekten sonra kuzeyi uyutmak için yanına yatmıştım uyumuşum. hatta en son hatırladığım kuzey uyanıktı. ne zaman daldı bilmiyorum.

iyi gelmiş ama be .....

4 yaşından küçüklere verilmiyor zaten............

bu kefiri bende denemek istiyom ama içiremezsem diyede korkuyom (

bende dün markette gezerken gözüme çarptı elim gitti geldi. bende direkt mi veriliyor hatırlamıyordum. aklıma almina geldi o an.

sonra birşey oldu içimden bir ses alma dedi sankim almadım. dur yarın eşime aldırayım bende deneyeyim.

merhaba gece kuşları:))

bu kefiri bende denemek istiyom ama içiremezsem diyede korkuyom (

o içmezse sen içersin kız:))
güzel bişey ayran gibi...

herkese iyi geceler....

akşam yemekten sonra kuzeyi uyutmak için yanına yatmıştım uyumuşum. hatta en son hatırladığım kuzey uyanıktı. ne zaman daldı bilmiyorum.

iyi gelmiş ama be .....

iyi yapmişsin baharcım beni de uyku tutmaz bu gece nedenini sonra anlatcam...

canınız saolsun canım belki yarın yükselir olumlu mesaj gönderelim evrene:))

Kimseciklrr yok herkes bebelerle :))))

ben varımmm:))

slmm
herkese iyi geceler
küçük canavarımı ancak uyutabildim
ve günlerdir bekleyen ütünün başına gidiyorum (

benim de var bir yığın(

kızlar ben bu adam yüzünden deli çıkıcam galiba...
bütün gün görmemişiz birbirimizi bütün akşam benimle konuştuğu tek cümle ütülü gömleğim var mı oldu
e iyi tamam ailevi sıkıntıları var yiyip duruyolar birbirlerini canı sıkkın da ben napiyim(
ben de asıyım suratımı hayata bak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…