2010 Temmuz Anneleri : )

yaa ben onu bi kere denedim hiç beğenmedim (
neyse alminadan ve bahar dan cesaret aldım yarın bende alım marketten bi tane olmadı sokaktaki kedilere içiririm :))

aaaaa benim bir arkadaşım çocuğa sürekli ondan kullanıyor. doktoru vermişti. ama inatçı ve düşmeyen ateşi olurdu hep. ondan mı ki acaba?
parasetamollü ağrı kesiciler vermek gerekirmiş...Novaljin parasetamol değil ....

bunca yıldır evliliğimde öğrendiğim
aman alttan alım üzülmesin dersen sen üzülürsün
hiççç onu tınlamıycan
o sıkıntın var dedimi sen daha çok sıkıntıdan söz edicen
aaaaaa tutmayın beni lafa yaa ütü kalacak gene

valla ben bunca yıldır evliliğimde bir b.k öğrenemedim.
ne yapsam ters tepti...

sagol tatlimmmmmm
ne yapsam ters tepti...
koparttin beni selva ya:)))))))))

al benden de o kadar.bugun bende dert yandim.sigarayi birakma ayagina,simarikliklarini,egolarini cekiyorum.banane birakirsan kendine ,burakmazsan yine kendine.10 yildir sigara birakioyo tobeeeee

sagol tatlimmmmmm

koparttin beni selva ya:)))))))))

ben de koptum artık cicim...
boş boş şeyler yani.
bugün yiyolar birbirlerini yarın saçma sapan riyakar bir samimiyetle biraraya gelecekler.
hepsine gıcığım
bayramdan bayrama biraraya geliyoruz ben onlar gibi samimiyetsiz davranmadığım geçmişteki bir takım lüzümsuzluklardan ötürü tavır koyduğum için benden hoşlanmıyolar.
tavır dediğim de merhaba iyi bayramlar diyorum bu kadar..
muhabbet etmiyorum fazladan bir yakınlık göstermiyorum.
onlar gibi bugün hakaret edip yarın kolkola giremiyorum...
alışmışlar bir yüzsüzlük bir yüzsüzlük...
koca kişisi de anladı artık o da yüz vermiyo ama sanki beim yüzümden ablası abisiyle görüşemiyomuş gibi yapıyo bazen...
sanki benim her lafıma gidermiş gibi...
böyle de suratsız kaç gündür...

aa çok tanıdık geldi anlattıkların
acaba eşlerimizde bi akrabalık olabilir mi ?

Kızlar,ben sık sık bir derdim var köşesine takılıyorum..Başıma gelirse ya evliliğimi bitirmek isteyeceğim ya da katil olacağım şeyleri yaşıyor insanlar..Şükredelim halimize bence herşeye rağmen....:)

Son düzenleme:

herkes kendi yaşadığını biliyo
bazen ama tek başına kalmaktan korktuğumuz için bazense destekçilerimiz olsa bile eşlerimizi sevdiğimiz ve yaşananları atlatırız mantığı ile devam ediyoruz

alminacım çok haklısın derdim varı okuyunca insan haline şükrediyo ben şimdi pozitif düşünce pozitif sonuçlar yaratır mantığını deniyorum...aileler konusundada nötr üz birbirimizin ailelerine karışmıyoruz

4 yaşından küçüklere verilmiyor zaten............

parasetamollü ağrı kesiciler vermek gerekirmiş...Novaljin parasetamol değil ....

öyle bişey demedi canım doktor devamlı her ateşlendiğinde doktor görmüştür ve hep diyoki önce calpol ver bikaç sefer baktın ateşi düşmedimi ozaman novalgine ver ateşi düştüğü an bırak ilacı sonra calpol vermeye devam et,oyüzden tavsiye ettim,zararı olsa verirmi allahtan çok ilgili bi dr. vede bütün rahatsızlıkların üstesinden sayesinde kurtulduk allah razı olsun,güvenim sonsuz

Son düzenleme:
bende novaljin hiç duymadım dr da vermedi şimdiye dek..

bende novaljin hiç duymadım dr da vermedi şimdiye dek..

vermemesinin nedeni belli canım ,demekki ihtiyaç duymamış,benimkilerin ateşi biraz ağır geçiyo hep oyüzden diğer ilaçlar ilk başta pek yarar sağlamıyo,oda o ilacı verdi şükür ateşli hallerimiz çok kısa süreli oluyo sayesinde,

gunaydın kızlar ben hıc ıyı degılım esımden bosanıyor son ve kesın bır karar aldım bugun memlekete donuyorum dun donecektım bırakmadı yalvardı arkadaslarını araya soktu falan gıdemedım 4 yıllık evlıyım ve lanet bır evlılıktı cocugumuz olursa belkı duzelır aıle oluruz dedım ama nerde ve sımdı cocugu bana vermıyor almaya gelenı de vururum dıyor kurana yemın ettı ve yaparda cok ıyı bılıyorum ama onunla da bu sartlarda kesınlıkle yasamak ıstemıyorum tek dusuncem kızım ona bırakmak ıstemıyorum ama vermez adım gıbı emınım bır yol soyleyın

ne yapsam ters tepti...

bunu bir kaç kere beğenmek istiyorum valla...ama 1 kere beğenme şansım var

canım çok üzüldüm...

sakin ol aniden karar vermee ... çocuğunu düşün.. ve sakın çocuğunu orda bırakıp gelmee...

şu erkeklerin derdini bir çözebilsem....

ama ayarları yok malesef...

sakin ol mantıklı hareket etmeye çalış....

hak hukuk herşey senden yana çocuğun konusunda ..

yaaaa çok üzüldüm şuan ne dediğimide bilmiyorumkiii...

nedir derdiii...

benim tosba hasta olduğu için iştahı yok
bu yzden menü yazamayacağım
sabah öğle ikindi akşam gece anne sütü:)
arada 1 defa kavun yedi o kadar

canım çok geçmiş olsun umarım tez zamanda iyileşirsiniz.

evet canım esma çok doğru söylüyor.sakin ol ve mantıklı davran, her şekilde kızını sana verirler.onun annesine ihtiyacı var.kızını, canını eşine bırakıp gitme.gerekirse bir müddet daha eşinin yanında kal, o işteyken kızını da al git.aslında gönlüm ister ki allahın izni ile evliliğiniz düzelsin ve ayrılmayın.ama anlaşılan son hattine gelmişsin artık.umarım hakkınızda hayırlısı ne ise o olur.allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm.

Son düzenleme:

biliyorum canım yazarsın. keşke yardımcı olasbilseydim
maşallah kuzulara yarasın.
annemler geldi benim ablam ve kızıda. 1 hafta kalacaklar eşimde 1 hafta yok ohhh rahatım yani:)) dün çok güzel yemiş benim kız ablam önce biraz nazlanıyor yemek istemiyor ama iki üç kaşıktan sonra gerisi geliyor dedi :) maşallah diyim hep böyle olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…