valla ben bunca yıldır evliliğimde bir b.k öğrenemedim.
ne yapsam ters tepti...
biliyorum canım yazarsın. keşke yardımcı olasbilseydim
maşallah kuzulara yarasın.
annemler geldi benim ablam ve kızıda. 1 hafta kalacaklar eşimde 1 hafta yok ohhh rahatım yani:)) dün çok güzel yemişbenim kız ablam önce biraz nazlanıyor yemek istemiyor ama iki üç kaşıktan sonra gerisi geliyor dedi :) maşallah diyim hep böyle olur inşallah.
gunaydın kızlar ben hıc ıyı degılım esımden bosanıyor son ve kesın bır karar aldım bugun memlekete donuyorum dun donecektım bırakmadı yalvardı arkadaslarını araya soktu falan gıdemedım 4 yıllık evlıyım ve lanet bır evlılıktı cocugumuz olursa belkı duzelır aıle oluruz dedım ama nerde ve sımdı cocugu bana vermıyor almaya gelenı de vururum dıyor kurana yemın ettı ve yaparda cok ıyı bılıyorum ama onunla da bu sartlarda kesınlıkle yasamak ıstemıyorum tek dusuncem kızım ona bırakmak ıstemıyorum ama vermez adım gıbı emınım bır yol soyleyın
maşallah canım kuzuna...
annen ablanda gelmiş gözün aydın..
eşinide göndermişsin :) herkez şikayetçi bu aralar kocalardan sıcak çarptı bunları sanırım
üzüldüm gürsoycum ama olmuyorsa biribirinize zarar verecek duruma geldiysniz devam etmenin bir anlamıda kalmıyor. bende şu an uzatmaları oynuyorum sabır sabır diyorum. dün annemler geldi anneme ters ters cevaplar veriyor ters ters konuşuyor...sonrada gitti. 1 hafta yok. ama sustum hiçbirşey söylemedim arayıp biraz sonra ağzının payını vereceğim ama. içine oturacak bir kaç kelime laf söyleyeceğim bende. ha anlamıyormu. tutacağım bir ev alıcam kızımı yanıma bakıcam işime gücüme. sana ailenle mutluluklar hafta bir görürsün kızını. diycem. ben yeteri kadar sabrettim. hadi güle güle diycem.
ama hepsinin zamanı var daha biraz daha mühlet veriyorum onuda kendime ona değil maddi olarak kendimi toparlamam lazım biraz.
öfkeyle kalkan zararla oturur tatlım kendin için en iyi olana karar verisen zararlı çıkmazsın.senin için iyi olan zaten kızın içinde iyidir. hayat o egoları tavan yapmış erkekler için üzülmeye değmez tatlım.
ya insan ne kadar zorlanıyor erkekleri anlamakta ...
karın var işin var çocuğun var evin var maddi sıkıntın yok karnın doyuyor çok şukur .. rabbim sana en buyuk aramağanı evladını vermiş..
neyin kavgası hala bu... inan çözemiyorum tek sorun aile olduklarının farkına varmamaları bence...
saçma sapan egolar çok haklısın aslında... şu mubarek ramazanda belki düzelirler yaa dua edelim rabbimizee...
kesinlikle canım aile olduklarının farkında değiller ki hala benim annem benim babam diyorlar. karakterleri eksik. böyle erkeklere ben erkek demiyorum. karşısındaki annesi de olsa helalini karısını korumalıdır bence. benim annem eşim hakkında kötü bişiy söyleyemez. çünkü söyletmem. hala da öyledir. ha bu adam için değermi değmez ama karakter meselesi. bir insan karaktersizse bırak annesini herkesin dolduruşuna gelebilir.
sen kadın halinle en doğrusunu yapıorsun .... ama o erkek haliyle yapamıor...
ya madem kendi ailem diyeceksin neden evleniyorsun...
tınlama boşver sen işinle kızınla zaman geçiriorsun oda hatasının farkına varıcak emin ol... kendi annesi babası değilde kendi kızı ve eşinden başka kimsesi olmadığını anlıcak
vermemesinin nedeni belli canım ,demekki ihtiyaç duymamış,benimkilerin ateşi biraz ağır geçiyo hep oyüzden diğer ilaçlar ilk başta pek yarar sağlamıyo,oda o ilacı verdi şükür ateşli hallerimiz çok kısa süreli oluyo sayesinde,
ee sonunda kalacak olan yine kızı karısı olacak.yemin ediyorum erkeklerin beyni çok değişik çalışıyor. ben işe başladığımdan beri benimle kavga edemiyor., kızamıyor bağıramıyor.:)) trafikte önüne gelene bağırıyor kızıyor hatta küfürediyor. ego tatmini bak ben böyle sinirli bir adamım tripleri kork benden. :)) bende içimden diyorum şöyle bir gün çekselerde dövseler ozaman akıllanırsın belki :))
4 yaşından küçüklere verilmiyor zaten............
öyle bişey demedi canım doktor devamlı her ateşlendiğinde doktor görmüştür ve hep diyoki önce calpol ver bikaç sefer baktın ateşi düşmedimi ozaman novalgine ver ateşi düştüğü an bırak ilacı sonra calpol vermeye devam et,oyüzden tavsiye ettim,zararı olsa verirmi allahtan çok ilgili bi dr. vede bütün rahatsızlıkların üstesinden sayesinde kurtulduk allah razı olsun,güvenim sonsuz
sen kadın halinle en doğrusunu yapıorsun .... ama o erkek haliyle yapamıor...
ya madem kendi ailem diyeceksin neden evleniyorsun...
tınlama boşver sen işinle kızınla zaman geçiriorsun oda hatasının farkına varıcak emin ol... kendi annesi babası değilde kendi kızı ve eşinden başka kimsesi olmadığını anlıcak
sağol vanım :) bebeleri mi kıskanıyorlar anlamıyorum valla... :))
aa çok tanıdık geldi anlattıkların
acaba eşlerimizde bi akrabalık olabilir mi ?
herkes kendi yaşadığını biliyo
bazen ama tek başına kalmaktan korktuğumuz için bazense destekçilerimiz olsa bile eşlerimizi sevdiğimiz ve yaşananları atlatırız mantığı ile devam ediyoruz
al benden de o kadar.bugun bende dert yandim.sigarayi birakma ayagina,simarikliklarini,egolarini cekiyorum.banane birakirsan kendine ,burakmazsan yine kendine.10 yildir sigara birakioyo tobeeeee
ee sonunda kalacak olan yine kızı karısı olacak.yemin ediyorum erkeklerin beyni çok değişik çalışıyor. ben işe başladığımdan beri benimle kavga edemiyor., kızamıyor bağıramıyor.:)) trafikte önüne gelene bağırıyor kızıyor hatta küfürediyor. ego tatmini bak ben böyle sinirli bir adamım tripleri kork benden. :)) bende içimden diyorum şöyle bir gün çekselerde dövseler ozaman akıllanırsın belki :))
ya bu erkekleri anlamak mümkün değil. bizimki de çok fena anneci. kıskanç anası daha evlendiğimizin ertesi günü kavga çıkarmıştı, vay efendim neden onlara gitmemişiz adetmiş. o kadar oku et, kendini geliştir, hayatta bir yere gel, sonra 2 kuruşluk karı seni elinde oynatmaya çalışsın. madem oglunu bu kadar kıskanıyordun neden evlendiriyorsun. bir de korku yonetimi uygulamış oğluna, sürekli dolduruyor bence. Yazıklar olsun.
gursoy yazdı ve çıktı...
aklım onda kaldı ...
umarım herşey yoluna girer.. şu mubarek ayda..
bugun döneceğini söylemiş... dua ediyorumm kızıda kendide en az hasarla atlatsın..
belkide kocası kesin kararlılığını anlar... durulur biraz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?