2010 Temmuz Anneleri : )

maşallah canım kuzuna...

annen ablanda gelmiş gözün aydın..

eşinide göndermişsin :) herkez şikayetçi bu aralar kocalardan sıcak çarptı bunları sanırım

üzüldüm gürsoycum ama olmuyorsa biribirinize zarar verecek duruma geldiysniz devam etmenin bir anlamıda kalmıyor. bende şu an uzatmaları oynuyorum sabır sabır diyorum. dün annemler geldi anneme ters ters cevaplar veriyor ters ters konuşuyor...sonrada gitti. 1 hafta yok. ama sustum hiçbirşey söylemedim arayıp biraz sonra ağzının payını vereceğim ama. içine oturacak bir kaç kelime laf söyleyeceğim bende. ha anlamıyormu. tutacağım bir ev alıcam kızımı yanıma bakıcam işime gücüme. sana ailenle mutluluklar hafta bir görürsün kızını. diycem. ben yeteri kadar sabrettim. hadi güle güle diycem.
ama hepsinin zamanı var daha biraz daha mühlet veriyorum onuda kendime ona değil maddi olarak kendimi toparlamam lazım biraz.
öfkeyle kalkan zararla oturur tatlım kendin için en iyi olana karar verisen zararlı çıkmazsın.senin için iyi olan zaten kızın içinde iyidir. hayat o egoları tavan yapmış erkekler için üzülmeye değmez tatlım.

ya insan ne kadar zorlanıyor erkekleri anlamakta ...

karın var işin var çocuğun var evin var maddi sıkıntın yok karnın doyuyor çok şukur .. rabbim sana en buyuk aramağanı evladını vermiş..

neyin kavgası hala bu... inan çözemiyorum tek sorun aile olduklarının farkına varmamaları bence...

saçma sapan egolar çok haklısın aslında... şu mubarek ramazanda belki düzelirler yaa dua edelim rabbimizee...

kesinlikle canım aile olduklarının farkında değiller ki hala benim annem benim babam diyorlar. ..

Son düzenleme:

sen kadın halinle en doğrusunu yapıorsun .... ama o erkek haliyle yapamıor...

ya madem kendi ailem diyeceksin neden evleniyorsun...

tınlama boşver sen işinle kızınla zaman geçiriorsun oda hatasının farkına varıcak emin ol... kendi annesi babası değilde kendi kızı ve eşinden başka kimsesi olmadığını anlıcak

ee sonunda kalacak olan yine kızı karısı olacak.yemin ediyorum erkeklerin beyni çok değişik çalışıyor. ben işe başladığımdan beri benimle kavga edemiyor., kızamıyor bağıramıyor.:)) trafikte önüne gelene bağırıyor kızıyor hatta küfürediyor. ego tatmini bak ben böyle sinirli bir adamım tripleri kork benden. :)) bende içimden diyorum şöyle bir gün çekselerde dövseler ozaman akıllanırsın belki :))

Bende Novalgin hiç duymadım hatta bir ara novalgin tehlikeli ilaçlar listesindeydi yanlış hatırlamıyorsam ama cocuklar ıcın olanı bilemem cunku ben buyukler ıcın olanlarından bahsedıyorum ..
Bızde 39.5 ateşle doktora gittik doktor diş bu kadar ateş yapmaz dedi ve bir fitil daha verdı cok yuksek olunca fıtılı 8 saatte verebılırsınız dedı ardından kan testı ve kan degerlerı dusuk cıktı cnm capaya sevkı edıldık orada bır gece yatırdılar .. Face den bır arkadasın daha bebegı bu sekılde olmus sanırım bu aylarda bır salgın var dıkkat et ve hemen kan testlerını yaptır bence .. Bızımkının bagısıklıgı cok dusuk oldugu ıcın kan degerlerınden basında bır tek ben bekleyebıldım kımseyı almadılar korunmasız oluyorlarmıs o anda .Hatta dısarı cıkmamızı eve mısafır cagırmamızı yasakladılar ...

çok haklısın beynınleri farklı çalışıor cidden....

ayyyy o sinirli adam tipleri varyaaa... hakkikaten sinir bozucu...

benm eşimde iş stresini çok yansıtır eve... ve ogun ona karışmam lazım yoksa kendi payıma düşeni alıorum başkasına olan sinirinden

4 yaşından küçüklere verilmiyor zaten............

novalgin ufak bebeklere veriliyor ama şurup olanı. verilmesine veriliyor ama yan etkilerini okudunuz mu ?

Srekli Tp Eitimi Dergisi
http://www.ailehekimince.com/cocuklardaates.htm

novalgin alanlarını lütfen okuyun. benim doktor da verdi novalgin aldım içime sinmedi webden bakınca ne tehlikeli bir ilaç olduğunu gördüm. sonrasında başka bir profesor kesinlikle kullanmayın dedi. hastayı şoka sokabiliyor. novalini içirip yatırdın, gece şoka girmeyeceği ne malum. bu ilaç birara yasaklanmıştı yanlıi hatırlamıyorsam. özellikle iğnesini olup acile taşınan o kadar çok kişi var ki. yukarıdaki yazıları okuyunca ( linkleri ) göreceksiniz zaten.

ya bu erkekleri anlamak mümkün değil. bizimki de çok fena anneci. kıskanç anası daha evlendiğimizin ertesi günü kavga çıkarmıştı, vay efendim neden onlara gitmemişiz adetmiş. o kadar oku et, kendini geliştir, hayatta bir yere gel, sonra 2 kuruşluk karı seni elinde oynatmaya çalışsın. madem oglunu bu kadar kıskanıyordun neden evlendiriyorsun. bir de korku yonetimi uygulamış oğluna, sürekli dolduruyor bence. Yazıklar olsun.

Son düzenleme:
Sunnycim sana katılıyorum unıversitedyken bend gece acıle gıtmıstım kızlarla hemsıre novalgin ignesi yapıp apar topar anında kaldırmıstı normalde bır kac dakıka yatman gerekıyormus ıgneden sonra .başım döndü bayılıcak gibi oldum .. yarım saat müşaade odasında tutmuslardı ordan bılıyorum tehlıkelı oldugunu ..
Bebegım cok ateslndıgınde Capada ve ozel hastanede ıkısındede aynı seyı soyledıler ilacın etkısı bıtınce hala devam edıyorsan yuksek ateş aynı gruptan ıkı ılac verılmıyor mesela Calpol surup ve calpol fıtıl aynı anda verılemıyor ..
ama Calpol fitil ve dolven surup gereklı olursa verılebılıyor.. Cunku Dolven farklı gruptan ...tabıı saatlerınen dıkkat etmek sartıyla .. Fitil 12 saatte bır dolven surup ise 4 saatte bir veriliyor ...

biraz sıkıcı bir gün mü ne:44:
hastalıklar,ilaçlar,eşlerden şikayetler okudukça bi garip oldum yaa.
özellikle gürsoy konusuna çook üzüldüm. evliliğin bitmesi değil beni üzen
anlaşamıyorsundur artık bu evlilik mutlu etmiyorsa zor ve üzücüde olsa bitebilir ama
ben erkeklerin bir anda bu kadar çirkinleşebilmelerine şaşıyorum.
4 yıl beraber yaşamışsınız hiç mi hatrı yok bu günlerin.
gürsoycum biraz daha sabredip daha tatlı ayrılmaya çalışsan tabiki güzel yavrun için.

merhaba kızlar:)

sağol vanım :) bebeleri mi kıskanıyorlar anlamıyorum valla... :))

kıskanıyolar canım bence.
benimki annemlerle beraberken onlara çok saygılı ama bana gıcık.
onları kıskanıyo galiba...
bir de tabi kendi ailesinden görmediği saygıyı hürmeti görüyo onun da ezikliği var...

aa çok tanıdık geldi anlattıkların
acaba eşlerimizde bi akrabalık olabilir mi ?

ben bizimkilerin dünya üzerinde herhangi bir benzerlerinin olacağına inanmıyorum:))...

herkes kendi yaşadığını biliyo
bazen ama tek başına kalmaktan korktuğumuz için bazense destekçilerimiz olsa bile eşlerimizi sevdiğimiz ve yaşananları atlatırız mantığı ile devam ediyoruz

keşke onlar da bilseler azıcık kendilerine başka destekçinin olmadığını.
kapılar kapanıyo yine bizimle kalıyolar...

al benden de o kadar.bugun bende dert yandim.sigarayi birakma ayagina,simarikliklarini,egolarini cekiyorum.banane birakirsan kendine ,burakmazsan yine kendine.10 yildir sigara birakioyo tobeeeee

off seninki de betermiş inşallah hasarsız bırakır canım...

ay ben de aynen öyle diyorum.
trafikte yoda avmde heryerde kavga edecek yer arıyo.
resmen b.kuyla kavga ediyo...
hele araba kullanırken afedersini düdüklemediği adam kalmıyo:))

o okumuş etmiş adamların hepsi de gazla çalışıyo malesef sunnycim.
ya sen vericen gazı ya da anasına bırakıcan...

gürsoycum çok üzüldüm yazdıklarına.
keşke bitmese bebeğiniz huzurlu bir aile ortamında büyüse..
eğer elinden geleni yaptığına inanıyosan ve bu admla devam etmeyeceğine kesin kararlıysan kızını alıp gitmenin yollarını ara.
ailenden yardım iste..

gursoy yazdı ve çıktı...

aklım onda kaldı ...

umarım herşey yoluna girer.. şu mubarek ayda..

bugun döneceğini söylemiş... dua ediyorumm kızıda kendide en az hasarla atlatsın..

belkide kocası kesin kararlılığını anlar... durulur biraz...

amin inşallah canım. bende çok üzüldüm. ama insan çaresiz kaldığını hissediyor bazen. inşallah yoluna girer herşey diyelim.

selva komık kadınsın valla...

çok güldümm....

ama ne mutlu sana biraz senden ders alayımda sorunlara senin gözünden bakayım ben en iyisi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…