2010 Temmuz Anneleri : )

maşallah Allah mutluluğunuzu ve huzurunu hiç bozmasın bizde de tam tersi ben sakinim eşim çok telaşlı bazen sinir bozucu olabiliyor iki taraf içinde

bende kasım 2008 de evlendim

Almina maşallah allah bozmasın. aslında herşey karşılıklı..sen bir çok şey görmüşün tecrübe yaşamışın.belkide üzüle üzüle kendini üzmemeyi öğrenmişsin. ben her zamanki gibi diyorum ki benim ailem çok korumacıydı. hayatla güzleşemedik hiç taki evlenip gerçek hayatla tanışana kadar zannettik evlenince de hayat böyle güllük gülüstanlık olacak ama nerdeee.:)) ben allah izin verirse kızımı öyle yetiştirmeyeceğim.

maşallah Allah mutluluğunuzu ve huzurunu hiç bozmasın bizde de tam tersi ben sakinim eşim çok telaşlı bazen sinir bozucu olabiliyor iki taraf içinde
evet, eşimin de benim gibi coşkulu,heyecanlı olmasını isterdim açıkçası..Ama bazan fevri kararlarım olduğunda onun sakinliği beni dizginliyor..Onun da fevri olduğu zamanlar oluyor ama çok nadir...

Amin canım..Sanırım evet,dediğin gibi...Çok şey gördüm,yaşadım...Çok şanssız olduğumu düşünürdüm....Çünkü nerde arıza tip varsa beni bulmuştu..Ailem eğitimli insanlardı ama çok fazla sevgi ve şefkat göstermeyi seven insanlar değillerdi..Dışarda olur olmaz insanlarda sevgi aradım..Çocuklarına olan sevgileri okul hayatları ile orantılıydı...Takdir görme,mükafatlandırma olayı pek yoktu bizimkilerde..Hiç unutmam ortaokuldayım..Derslerim iyi,taktir almışım...Annemin bana söylediği söz " O taktiri aslında ben aldım..." olmuştu...Bana her gün ,hatta yaz tatillerinde bile bir sonraki senenin derslerini çalışmam için baskı yapardı...Tatil matil nerede..Yok tabi..Sanki bütünlemeye kalmış insan muamelesi görürdüm...Evet o beni çalıştırırdı ama sınavlara giren bendim...Daa sonra üniversite sınavlarında iyi bir yer kazandığım halde kendi istediğim ve tamamen kendi çabam olan güzel sanatlara girdim..Kimsenin benden başka pay sahibi olamayacağı bir yere...:) Tabi daha sonra gittiğim okul küçümsendi vs vs..Bu olay bile bana çok ders oldu..Bir çocuğun gelişiminde ceza ve mükafat olayının ne kadar önemli olduğunu daha iyi kavradım..Şimdi kendi çocuklarımda bu hatayı bilip ona göre davranmaya çalışıyorum...Konuyu nasıl buraya getirdiğimi ben de anlamadım :)) Tek isteğim onlara iyi bir anne olmak ve hayata karşı özgüvenli insanlar olarak yetiştirebilmek...Bunu gerçekleştirebildiğimde mutlu ve huzurlu bir şekilde ölebilirim artık...............:)

Son düzenleme:
Sevgili tubis

Asimizi yaptirdik koldan yaptilar ve atesi cikabilir eve gidince onden bir ates dusurucu fitil verebilirsin dendi.bende simdi fitil verdim uyuttum cok sukur.

Bu arada boyumuz 74 cm
Kilomuz 10.500 kg

Rutin kontrolleride 3 aydan 3 aya uzadi.

Canım geçmiş olsun.

Ben de pazartesi yaptırmayı planlıyorum.

Ne kadar aşının ücreti?

öylemi sağol.......

Canım orada fotolarımız,özel şeylerimizi kendi gerçek kimliklerimizle paylaştığımız için güvenlik açısından herkes okuyamasın diye gizli olsun istemiştik..
TEMMUZ 2010 ANNELERİ diye geçiyor face de....

herkeze iyi akşamlar ben kaçar orucum iftar yemeğimi hazırlamam lazım.akşam menüde şebit yağlama yapıcam biraz hamur yoğurdum.şimdi kıymalı harcı hazırlayayım sonra şebitleri pişiricem eşim aradı istedi canı cekmiş kırmayayım yapayım.haydi görüşürüz
kızımda seviyor ince yumusak, yoğurtlu yerinden yediriyorum

Hacer ortaya bir yazı yazdın..Hepimiz birerbirer döküldük :))))) ama ara ara bu güzel yazılarını paylaşırsan çok sevinirim...
Bizde bugün kahvaltı masasında resmen birbirimze girdik...konu herzamanki gibi saçma sapan...Bastı gitti işe ...
çok bozuldum..söylediklerine,ses tonuna vs..ama oğlumun yanında olması hiç hoşuma gitmedi..
1 saat sonra falan işten çıktı geldi..özür diledi...ağladı..o ağlayınca ben çok üzüldüm..."2 tane sigara içtim ,üzgünüm "dedi..
oturup kendi içimizde sorunlarımızı konuştuk...hallettik..
"bana biraz zaman ver ,sigarasızlık beni mahvetti,bir daha asla üzmek istemiyorum seni "dedi....ellerimi defalarca öptü...çok pişman oldugu belliydi..
uzatmadım tabi...öğleden sonra oğlanı doktora götürecektik zaten..."git işe" dedim,gitmedi...(kendi işi zaten ,arkadaşına bırakmış)
öğlende doktora gittik,dönüşte hep birlikte yemek yedik..
umarım tekrarlanmaz...en azından hatasını görebilmesi beni sevindirdi...ne zamandır söylemek istediğim herşeyi de söylemiş oldum ve rahatladım..o da ..ben de....

Şükür oğlum gayet iyi..boğazı tamamen temizlenmiş..şimdide uyudu..

Son düzenleme:
face deki gurup kapalı..duruslv ile görüşmeniz gerek..

yanlış anlaşılmayım
2010 temmuz annleri face adresini kastediyorum

grubun kurucusu ben değilim cnm başka bi arkadaş
sen üye olma isteği gönderiyosun o onaylıyo
adres: http://www.........................?gid=139574819387341

offffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffff bende aynı derten var artık oglum uyudukdan sonra sohbet edecek hiçbirşey yok yok aramızda ne kadınlık ne beraberlik kaldı ve 3 gündür ogluma biraz kızdım diye çocuk gibi benimle konuşmuyor kafayı yiyecem bende bir tane çocuk deyil 2 tane varmışda ben şimdi farkediyorum offffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffff

Merhaba anneler,

Herkes kendi sorunlarından bahsetmiş. Çocuk öncesi ve sonrası, hatta evlilik öncesi ve sonrası. Değişmeyen tek şey değişimdir lafından yola çıkarsak aslında bütün bunlar çok normal.

Biz de çok severek evlendik, tartışmalardaki en büyük sorun ikimizin de aniden parlayabilen tipler olması. Benim bu huyumu değiştirmeye niyetim yok çünkü bir eğitimde ifade edilmeyen öfkenin insanın kendisine çok büyük zararı olabileceğini öğrenmiştim.:)

Yapı meselesi işte. Eşimin özel günleri unutma adeti yoktur çok şükür Yemeğimize çıkar, hediyelerimizi veririz. Bu anlamda takdir ediyorum kendisini.

Bir de , benim çevremde böyle eşi ile problemi olan insan yoktur. Hepsi aşırı mükemmeldirler (!) Hiç tartışmazlar bile (!) Kan kussalar sırf fesatlıktan söylemezler. Birkaç kez yanımızda büyük kavga çıkarmasalar ben de öyle sanardım ama herşey belli zaten. Diyeceğim odur ki insan burada bunları okuyunca monotonlaşmanın veya evliliklerdeki evrimin normal olduğunu görebiliyor.

Son düzenleme:

Mükemmelliyetçi insanlar çok dayanıksız olurlar..En ufak bir hata da tökezlerler....

Canım arkadaşım,
konu buralara geliyor...çünkü sen aslında çok dolusun..sende annesin artık ve ailenin yaptıgı hataların muhakemesini yapıyorsun...
ben senin yazdıklarını hep şaşkınlıkla okuyorum...özellikle kırmızyla belirttiğim yerleri..
ama ben senin harika bir anne olduguna inanıyorum..evlatlarında çok şanslılar..onlar da büyüdüğü zaman bunu çok iyi anlayacaklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…