Öyle enteresan tipler de var..Ama tam tersi olan tipler de var...Burada karısı eczacı,kendi diş hekimi arkadaşlarımız var...Aramız çok iyiyken birden soğuk davranmaya başladılar...Eşimle hiç anlam veremedik..Sorduk nedenini..bir hatamız,kusurumuz mu oldu dedik..yok dediler..iş yoğunluğu vs...Mesela aynı anda hamile kaldık..Biz sıpalara kendi isimlerimizi de verdik...Almina ve Çınar dan başka...kız da çocuğuna ilk isim olarak kendi ismini verdi..1 hafta sonra doğum yaptı..ikimizin de çocuğu aynı kreşte aynı sınıftalar..kreş sahibi bazan kreşteki güzel anları fotoğraflayıp paylaşıyor..yorum yazıyoruz,beğeniyoruz falan..Dikkatimi çekti benim yorum yaptığım yerden yorumunu,beğenisini siliyor adam anında...ki yorumlar çocukların şirinlikleri üzerine......Eşimle düşündük taşındık,bize açıklayamadıkları kendi aralarında olan bir çekememezlik,kıskançlık sorunu olabileceğini düşündük..Ama yine de aklım almıyor..benden 12 yaş küçük,iyi eğitimli,güzel bir hatun beni ne diye kıskansın...Haa eşinden mi ? Eşinden niye kıskansın..Açık saçık giyinen,laubali davranan biri de değilim..Hep XXX bey diye hitap ederim....
Böyleleri de var işte :))
Yok canım ,alınmak aklıma bile gelmedi :)) Eşimden memnunum ama kızdığım yönlerini de söylüyorum zaten....Fazla sakin sessiz olması,dağınık olması,aheste olması vs vs...İlişki anlamında pek sorunumuz yok..Belki de ailelerimizden epey uzakta yaşadığımız içindir....Bir de ben gelmişim 38 yaşıma,o gelmiş 43 yaşına...Yaşımız Kemale geldi de geçiyor bile...:) Gençlik kaprislerimiz eskiye oranla törpülendi haliyle......
Öyle enteresan tipler de var..Ama tam tersi olan tipler de var...Burada karısı eczacı,kendi diş hekimi arkadaşlarımız var...Aramız çok iyiyken birden soğuk davranmaya başladılar...Eşimle hiç anlam veremedik..Sorduk nedenini..bir hatamız,kusurumuz mu oldu dedik..yok dediler..iş yoğunluğu vs...Mesela aynı anda hamile kaldık..Biz sıpalara kendi isimlerimizi de verdik...Almina ve Çınar dan başka...kız da çocuğuna ilk isim olarak kendi ismini verdi..1 hafta sonra doğum yaptı..ikimizin de çocuğu aynı kreşte aynı sınıftalar..kreş sahibi bazan kreşteki güzel anları fotoğraflayıp paylaşıyor..yorum yazıyoruz,beğeniyoruz falan..Dikkatimi çekti benim yorum yaptığım yerden yorumunu,beğenisini siliyor adam anında...ki yorumlar çocukların şirinlikleri üzerine......Eşimle düşündük taşındık,bize açıklayamadıkları kendi aralarında olan bir çekememezlik,kıskançlık sorunu olabileceğini düşündük..Ama yine de aklım almıyor..benden 12 yaş küçük,iyi eğitimli,güzel bir hatun beni ne diye kıskansın...Haa eşinden mi ? Eşinden niye kıskansın..Açık saçık giyinen,laubali davranan biri de değilim..Hep XXX bey diye hitap ederim....
Böyleleri de var işte :))
Çok garip gerçekten acaba farkında olmadan bır seye mi alındılar cunku insan bırlıkte hamıle kaldıgı yakın tarıhlerde dogum yaptıgı arkadaslarıyla gorusmeye devam eder uzun zaman ..cok garip yani bır kıskanclık olabilir mesela sen esınle mukemmel ıyı anlasıyorken onlar sureklı didişiuyorsa kıskanclık olabiliyor ..
Hamileliğimde ben izmir de hastanedeydim.O Düzce de....Ve ben hamileyken bile nasıl geçiyor,iyimisin diye arar sorardım...Zor hamilelik geçiren ben olduğum halde...Ki defalarca da sorduk bir hatamız,kusurumuz mu oldu dedik....
Bizim gözlemlediğimiz gayet birbirlerine aşık tiplerdi...adam şakadan rusyaya gidecem vs diye kıskandırıdı..kız da ciddi ciddi kıskanırdı şakayı :))
Her hangi bir dedikodu vs de olmadı ki kulaklarına giden ters bir şey olsun....
Enterasan gercekten ama bayanlar arasında maalesef çekememezlik olabiliyor : (( benim de aynı iş yerinde calıstıgım aılecek gorustugumuz yediğimiz ictigimiz ayrı gıtmeyen bır arkadasım vardı ..Bır gun ıs yerınde baska kızlarla samımı oldugum ıcın konuşmamaya başladı benimle yani enteresan gercekten ..
sagol canim,hoscakalKızlar herkese hayırlı akşamlar ve hayırlı iftarlar diliyorum..
ben çıkıyorum anca giderim artık...Yarın görüşmek üzere..
Selam kızlar şuanda çok sinirliyim eşime . iş yerınden geldi bu aksam köye gidiyoruz diye emri vaki yapıyor . bende bana sordun mu dedim . neymiş babasıyla konusmus 3- 5 sefer hava cok sıcakmış ...
yaa haksız mıyım abartıyor muyum acaba ? bana sorması once esıme sorayım bakalım ona gore haber verırız demesı gerekmez mi sonucta bır bır aıleyız artık ..ustelık cocuk hasta orası soguk neymıs haftaya gıdersek abısını ıftara cagıramıycakmıs cunku dıger hafta sehır dısına cıkıyoruz ..
Selam kızlar şuanda çok sinirliyim eşime . iş yerınden geldi bu aksam köye gidiyoruz diye emri vaki yapıyor . bende bana sordun mu dedim . neymiş babasıyla konusmus 3- 5 sefer hava cok sıcakmış ...
yaa haksız mıyım abartıyor muyum acaba ? bana sorması once esıme sorayım bakalım ona gore haber verırız demesı gerekmez mi sonucta bır bır aıleyız artık ..ustelık cocuk hasta orası soguk neymıs haftaya gıdersek abısını ıftara cagıramıycakmıs cunku dıger hafta sehır dısına cıkıyoruz ..
Bir kadın bunalıma girince, "Bunalım, Bunaalım, Bunu aliim, bunu alayım, bunu da alayım, bunu al bunu, al bunu da, bunu da..."
Bu da erkeğin bunalımı; Bunalım, bunalımdan çıkayım, çıkayım, bunla çıkayım, bunla da çıkayım, onla da çıkayım, hepsiyle çıkayım...
çok güldüm kızlar bunaa :))))
tostikçim,durugulus müş..söyledim,gelsin ekleyeyim dedi..
http://www.........................?gid=139574819387341
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?