2010 Temmuz Anneleri : )

Saolun kızlar yemek fikirleriniz için hıc bırsey yapmamaya karar verdim D
Eşim gelince yaparız artık bır seyler ne ısterse gercı oruc ama cogu zaman yemek yapmasanda olur cok yıyoruz dıyor D

Kızlar bahsettıgıniz gibi ketum bir kişilikde benim amcamın eşi yengemdi ..Gorsenız başkalarının yanında eşine öyle iyi davranır kocasını bir överdi göklere cıkarırdı o ne ısterse onu yapam mazlun ev hanımını oynardı ..herkes de hayrandı kadına senden ıyı eş mi olur derlerdi oysa gercek yuzunu bız bılırdık evlerımız yan yanaydı .her gun nasıl bagırır gıt sıgaranı dısarda ıc oksurme tıksırma evı yenı temızledım derdı adama daha neler neler ...böyle tipler var yanii..ben bizzat yaşadım :) )

Çok garip gerçekten acaba farkında olmadan bır seye mi alındılar cunku insan bırlıkte hamıle kaldıgı yakın tarıhlerde dogum yaptıgı arkadaslarıyla gorusmeye devam eder uzun zaman ..cok garip yani bır kıskanclık olabilir mesela sen esınle mukemmel ıyı anlasıyorken onlar sureklı didişiuyorsa kıskanclık olabiliyor ..

Alminacım ailelerin uzakta olmasıda bir etkendir diyebilirim...Tabi birde herkesin aynı davranışları sergileyecği düşünülemez...Ama onlar bizim yaşantımızda büyük bir etkenler...

evet sen bana anlatmıstın bunu ....çok ilginç cidden.
Bende bu hatun kısmının birbirini neden çekemediğini ,neden kıslandıgını hiç anlamam doğrusu...Dışarda bile kadınlar kendilerinden daha hoş ,daha göz alııcı bir hatun gördükleri zaman nasıl haset haset bakarlar ,çok güleriz eşimle...
Ya da ben bu konuda çok fazla hissiz bir insanım bilemiyorum..

İçten içe onlar bişeyleri dert etmişler bellki ama keşke paylaşsalar bu durumu..Muallakta olması hiç hoş değil...Dağ dağa küsmüş ,dağın haberi olmamış durumu!

Hamileliğimde ben izmir de hastanedeydim.O Düzce de....Ve ben hamileyken bile nasıl geçiyor,iyimisin diye arar sorardım...Zor hamilelik geçiren ben olduğum halde...Ki defalarca da sorduk bir hatamız,kusurumuz mu oldu dedik....
Bizim gözlemlediğimiz gayet birbirlerine aşık tiplerdi...adam şakadan rusyaya gidecem vs diye kıskandırıdı..kız da ciddi ciddi kıskanırdı şakayı :))

Her hangi bir dedikodu vs de olmadı ki kulaklarına giden ters bir şey olsun....

Son düzenleme:
bu arada bugün oğlum resmen hiçbirşey yemedi..
Sabah 8:00 da cicibebeli,pekmezli,120 cc lik inet sütlü kahvaltısı,
Sonrasında ne versem geri çevirdi..doktor üstten iki alttan bir diş daha geliyor dedi..belki ondandır..
saat 15 gibi yarım kase mercimek çorbası
deminde yatmadan önce 120 cclik inek sütü..

bizim bugünkü menümüz
9:30 yumurta peynir ceviz sütlü kahvaltı
13:00-13:30 kıymalı bamya bulgur pilavı ama yemeğin içinde
15:00 meyvepüresi şeftali,siyah erik,yerli elma üzüm
normalde 17:00de yoğurt yemesi gerekiyordu ama inatçı keçim uyumamakta direndi sonrada uykusu olduğu için yemedi
şimdi uyanınca makarnada yaptım yoğurtlu makarna
sonrada muhallebi olur herhalde iftara davetliyiz bakalım ordan bişeyler yiycekmi...

Enterasan gercekten ama bayanlar arasında maalesef çekememezlik olabiliyor : (( benim de aynı iş yerinde calıstıgım aılecek gorustugumuz yediğimiz ictigimiz ayrı gıtmeyen bır arkadasım vardı ..Bır gun ıs yerınde baska kızlarla samımı oldugum ıcın konuşmamaya başladı benimle yani enteresan gercekten ..

Kızlar herkese hayırlı akşamlar ve hayırlı iftarlar diliyorum..
ben çıkıyorum anca giderim artık...Yarın görüşmek üzere..

o da cok ilgincc ama sanirim o seni cok sevdigi icin kiskanmis :)))
Kızlar herkese hayırlı akşamlar ve hayırlı iftarlar diliyorum..
ben çıkıyorum anca giderim artık...Yarın görüşmek üzere..
sagol canim,hoscakal

Selam kızlar şuanda çok sinirliyim eşime . iş yerınden geldi bu aksam köye gidiyoruz diye emri vaki yapıyor . bende bana sordun mu dedim . neymiş babasıyla konusmus 3- 5 sefer hava cok sıcakmış ...
yaa haksız mıyım abartıyor muyum acaba ? bana sorması once esıme sorayım bakalım ona gore haber verırız demesı gerekmez mi sonucta bır bır aıleyız artık ..ustelık cocuk hasta orası soguk neymıs haftaya gıdersek abısını ıftara cagıramıycakmıs cunku dıger hafta sehır dısına cıkıyoruz ..

haklısın canım.senin fikrini alması gerekirdi....abartmıyorsun...

danismasi lazimdi tabi canim,hos olmamis..

Bir kadın bunalıma girince, "Bunalım, Bunaalım, Bunu aliim, bunu alayım, bunu da alayım, bunu al bunu, al bunu da, bunu da..."
Bu da erkeğin bunalımı; Bunalım, bunalımdan çıkayım, çıkayım, bunla çıkayım, bunla da çıkayım, onla da çıkayım, hepsiyle çıkayım...

çok güldüm kızlar bunaa :))))

ayyy iftardan sonra çok yoruldum
daha doğrusu gündüz de yoruldum
önce tülleri yıkayım dedim
3 cam hallettim yıkadım astım
sonra 3 haftadır bakmadığım ıvır zıvır koyduğum balkona bakayım dedim
ne göreyim kuşlar yuva hazırlığında
geçen sene doğum şu bu derken 3 güvercin büyüttük:)))
hemen müdahale ettim
belki 30 tane dondurma çubuğu taşımışlar
nerden bulmuşlar hayret
sonra evi sildim süpürdüm tuvalet banyo
çocuğu uyut
bittim, temizlikçim işe başlasa çok iyi olacak
eylülden sonra iş ütü yok
ohhhhh süper olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…