2010 Temmuz Anneleri : )

mükemmel evlilik olduğuna inanmıyorum
benim eşim de iyi sağolsun
ama çok ağır kanlı, hep yorgundur
gerçi yoruluyor o ayrı
uzmanlık yapıyor kolay değil
ama ben de annesini sevmiyorum o beni yıpratıyor
diyorum o kadından bu adam nasıl çıkmış
gerçi uzak bana ama senede 2 hafta gelir 2 ayımızın içine eder gider
yani demem o ki koca iyiyse de bir yerlerden yine huzursuzluk oluyor

bebekler için besleyici kek tarifi arıyordum buldum, sizlerle paylaşmak istedim. Afiyet olsun kuzucuklara.

Ön hazırlık:

2 su bardağı olacak şekilde kuru meyva minik doğranır haşlanır (kaynadıktan sonra 10 dk)
(kayısı,incir üzüm,hurma)
Badem,fındık, ceviz bir su bardağı olacak şekilde un gibi çekilir. Bebeğiniz büyükse daha da iri çekebilirsiniz.

Malzeme:
3 yumurta
1 su brd şeker (esmer ya da beyaz. esmer koyacaksanız yarıyarıya olmalı)
3 oda sıcaklığında yumurta
1 su bard. sıvı yağ
1şişe soda ( oda sıcaklığında)
kabarma tozu
vanilya
portakal ya da limon kabuğu rendesi
1 adet küp dilimlenmiş elma
1 çaybard. damla çikolata
3 su bardağı un
1 tatlı kaşığı tarçın

yapılışı:

3 yumurta ve şeker çok iyi çırpılır. sıvıyağ eklenir ve 2 dk daha çırpılır. soda eklenir ve gene 2 dk çırpılır. Buradan itibaren çırpmak yok. Kaşıkla devam edilecek.

Kuru malzemeler elenir ve karıştırılır (un,vanilya,kabartma tozu ve tarçın)
ceviz badem fndık çekmiştik. Bu karışım ve haşlanıp süzülmüş meyvalar, rende portakal kabuğu ve 1 küp dilimlenmiş elma da eklenir. damla çikolata konulur. karıştırılırr.

Yağlanmış kalıba ( ortası delik kalıplarda güzel oluyor. çok kabarıyor) dökülür. 170 derece fırında 45 dk pişirilir.

off canım balkondan bende bıktım bizimde kuşlar balkonu mahvetti.heryer küçük dal parcaları ve kuş b.ku...
yuva yapmaya calışıyorlar sürekli ,bizde balkonu kapattırıcaz cam balkon yaptırıyoruz.bugün yarın gelip takarlar.hem7.kat cesur içinde iyi olacak büyüyor korkuyorum balkondan canım.sizde kapattırabilirsiniz isterseniz.

canım birde daha önce file alıp takmıştık bir süre keşfedemedi bizim kuşlar sonra onunda kenarından köşesinden girmeyi başardılar.

bu akşam iftara çorşuya bir arkadaşa davetliydik. sofradan bir çorba içip kalktım kuzey durmadı diye.

sonrasında yarım bardak çay içtim ve eve geldim doyasıya ağladım sinirden.

en azından ağlama işini doyasıya yapabildim.

aynen canımmm
bizde iftar sonrası eşimin arkadasına çaya gittik zaten 9 gibi oradaydık 10 olmadan kalktık.cesur başladı mızmızlanmaya ne cayımı içebildim nede arkadaşla iki sohbet edebildik sinir oldum geldik eve uyudu beyfendi eşimde spor amaçlı maç yapıyorlar arkadaşlarıyla gitti bende ozamndan beri safca netin basında oturuyorummm.

ah be arkadaşım kırk yılda bir dışarı çıktım burnumdan geldi. çok üzüldüm ne yalan söyleyeyim.

insanlala iki çift laf etmedim bir hoşbulduk dedim bir hoşçakalın.

haklısın canım.senin fikrini alması gerekirdi....abartmıyorsun...

Bazen yapıyorlar böyle yaa canını sıkma boşver böyle böyle büyücekler ..

arada olu röyle huysuzluklar sıkmayın canınızı
onlarında dilleri yok ki dertlerini anlatsınlar
gerçi hep bizlerin üzerinde oldukları için bazen tahammül kalmıyor ama neysee

kızlar öbür siteye uğramıyormusunuz ? ben de uzun zamandır bakmıyordum. kimse yazmamış. En son ben yazmışım..Seyrek yazıyorduk ama orası da zevkli oluyordu diye düşünüyorum...:)

Bizde İkea ya gittik iftar yemegını orda yedik : ) eşimin koyune gitmedik belki haftaya gidicez ..
Oglum ordaki oyuncaklarla oynadı ..Saat 12 olmus hala uyumuyor bızımki bakalım bugun kacta yatıcak ..

ya aslında bizim sorunumuz kuzeyin yabancı bir yerde uyuyamaması.

kuzey kendini hiçbir şekilde sallattırmıyor ne ayakta ne kucakta. yatağa yatıp döne döne uyumak istiyor ama bu ara bende yanında yatayım istiyor.

e biryere gdincede ben başkasının yatağına boylu boyuncada yatamam ki. hatta çıkıp yatağa oturmam bile.

bugün kuzeyi yatağa koydum kendimde sadece kafamı yatağa koydum vücudum aşağıda tabi. durum böyle olunca da o olayı anlıyor ve o da yatmak istemiyor.

ve geceyi bana zehir ediyor.

kızlar öbür siteye uğramıyormusunuz ? ben de uzun zamandır bakmıyordum. kimse yazmamış. En son ben yazmışım..Seyrek yazıyorduk ama orası da zevkli oluyordu diye düşünüyorum...:)

canım ya ben adresi unuttum pc değiştirdi orada kayıtlıydı.

geçen düşünüyordum hatta orada hareket varmı acaba diye.

bana adresi özelden atarsan sevinirim.

Bizde İkea ya gittik iftar yemegını orda yedik : ) eşimin koyune gitmedik belki haftaya gidicez ..
Oglum ordaki oyuncaklarla oynadı ..Saat 12 olmus hala uyumuyor bızımki bakalım bugun kacta yatıcak ..

canım senin adına sevindim.

hem apar topar nasıl çanta hazırlayacaktın ki.

açıkçası ben birkaç kere girdim dediğin gibi kimse yazmıyor diye uzun zamandır bende girmiyorum (
bildirim maili olmayınca takip etmekte zor oluyo

gündüz bizde orda kahvaltıda idik kankimiz ege yle
oyun alanında oynadı yaşları 2 ile 7 arasında değişen yaklaşık 6-7 çocukla
ilk başta biraz çekingen durdu hatta dudağını büktü falan sonrada oyun kurdu onlarla ve kendi başına çıkartırken ağladı bile
zaten her hoşuna giden şeyden ayrılırken ağlıyor artık

barışın öyle bi sorunu yok
uyumadığı için istediğimiz saatte gidip gelebiliyoz ama sizinle aynı dertte olan bi arkadaşımız var
çocukalrı9 da en geç 9.30 da uyumak istiyor ve yatağını arıyo
onlarda hiçbir yere çıkamıyorlar

En son mesajlar benim hep zaten :)) bildirim mesajı olayını becerebilsem bir..:))Teknik olarak sınırlı imkanları var sitenin alt yapısında...

En son mesajlar benim hep zaten :)) bildirim mesajı olayını becerebilsem bir..:))Teknik olarak sınırlı imkanları var sitenin alt yapısında...

:))
sana olan hayranlığımı dile getirmek isterim
iki çocukla bu kadar pc başında zaman geçirebilmen gerçekten büyük beceri
burayı takip ediyon kendine site yapıyon
evde yemek yapıyon
ve bildiğim kadarıyla ilgilendiğin başka şeylerde var
bense ancak barışı gezdiriyom arada yetişirse yemek yapıyom o kadar :))
burası gibi hazır sitelerede barış uyuyunca giriyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…