ayyy iftardan sonra çok yoruldum
daha doğrusu gündüz de yoruldum
önce tülleri yıkayım dedim
3 cam hallettim yıkadım astım
sonra 3 haftadır bakmadığım ıvır zıvır koyduğum balkona bakayım dedim
ne göreyim kuşlar yuva hazırlığında
geçen sene doğum şu bu derken 3 güvercin büyüttük:)))
hemen müdahale ettim
belki 30 tane dondurma çubuğu taşımışlar
nerden bulmuşlar hayret
sonra evi sildim süpürdüm tuvalet banyo
çocuğu uyut
bittim, temizlikçim işe başlasa çok iyi olacak
eylülden sonra iş ütü yok
ohhhhh süper olacak
bu akşam iftara çorşuya bir arkadaşa davetliydik. sofradan bir çorba içip kalktım kuzey durmadı diye.
sonrasında yarım bardak çay içtim ve eve geldim doyasıya ağladım sinirden.
en azından ağlama işini doyasıya yapabildim.
aynen canımmm
bizde iftar sonrası eşimin arkadasına çaya gittik zaten 9 gibi oradaydık 10 olmadan kalktık.cesur başladı mızmızlanmaya ne cayımı içebildim nede arkadaşla iki sohbet edebildik sinir oldum geldik eve uyudu beyfendi eşimde spor amaçlı maç yapıyorlar arkadaşlarıyla gitti bende ozamndan beri safca netin basında oturuyorummm.
haklısın canım.senin fikrini alması gerekirdi....abartmıyorsun...
bu akşam iftara çorşuya bir arkadaşa davetliydik. sofradan bir çorba içip kalktım kuzey durmadı diye.
kızlar öbür siteye uğramıyormusunuz ? ben de uzun zamandır bakmıyordum. kimse yazmamış. En son ben yazmışım..Seyrek yazıyorduk ama orası da zevkli oluyordu diye düşünüyorum...:)
Bizde İkea ya gittik iftar yemegını orda yedik : ) eşimin koyune gitmedik belki haftaya gidicez ..
Oglum ordaki oyuncaklarla oynadı ..Saat 12 olmus hala uyumuyor bızımki bakalım bugun kacta yatıcak ..
kızlar öbür siteye uğramıyormusunuz ? ben de uzun zamandır bakmıyordum. kimse yazmamış. En son ben yazmışım..Seyrek yazıyorduk ama orası da zevkli oluyordu diye düşünüyorum...:)
Bizde İkea ya gittik iftar yemegını orda yedik : ) eşimin koyune gitmedik belki haftaya gidicez ..
Oglum ordaki oyuncaklarla oynadı ..Saat 12 olmus hala uyumuyor bızımki bakalım bugun kacta yatıcak ..
barışın öyle bi sorunu yokya aslında bizim sorunumuz kuzeyin yabancı bir yerde uyuyamaması.
kuzey kendini hiçbir şekilde sallattırmıyor ne ayakta ne kucakta. yatağa yatıp döne döne uyumak istiyor ama bu ara bende yanında yatayım istiyor.
e biryere gdincede ben başkasının yatağına boylu boyuncada yatamam ki. hatta çıkıp yatağa oturmam bile.
bugün kuzeyi yatağa koydum kendimde sadece kafamı yatağa koydum vücudum aşağıda tabi. durum böyle olunca da o olayı anlıyor ve o da yatmak istemiyor.
ve geceyi bana zehir ediyor.
En son mesajlar benim hep zaten :)) bildirim mesajı olayını becerebilsem bir..:))Teknik olarak sınırlı imkanları var sitenin alt yapısında...açıkçası ben birkaç kere girdim dediğin gibi kimse yazmıyor diye uzun zamandır bende girmiyorum(
bildirim maili olmayınca takip etmekte zor oluyo
gündüz bizde orda kahvaltıda idik kankimiz ege yle
oyun alanında oynadı yaşları 2 ile 7 arasında değişen yaklaşık 6-7 çocukla
ilk başta biraz çekingen durdu hatta dudağını büktü falan sonrada oyun kurdu onlarla ve kendi başına çıkartırken ağladı bile
zaten her hoşuna giden şeyden ayrılırken ağlıyor artık
barışın öyle bi sorunu yok
uyumadığı için istediğimiz saatte gidip gelebiliyoz ama sizinle aynı dertte olan bi arkadaşımız var
çocukalrı9 da en geç 9.30 da uyumak istiyor ve yatağını arıyo
onlarda hiçbir yere çıkamıyorlar
En son mesajlar benim hep zaten :)) bildirim mesajı olayını becerebilsem bir..:))Teknik olarak sınırlı imkanları var sitenin alt yapısında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?