maalesef bende sinir oldum ama yapacak bişey yok giyinip hazırlandığıma değmedi,,zaten gün boyu cocuklarla yoruluyoruz. kimsem yok şu koca şehirde iki laf edecek,kırk yılda bir insan görüyorum ama bu kezde cesur izin vermiyor.büyüsünlerde acısını çıkarırız inşallahh:)ah be arkadaşım kırk yılda bir dışarı çıktım burnumdan geldi. çok üzüldüm ne yalan söyleyeyim.
insanlala iki çift laf etmedim bir hoşbulduk dedim bir hoşçakalın.
evet canım haklısınnnn.arada olu röyle huysuzluklar sıkmayın canınızı
onlarında dilleri yok ki dertlerini anlatsınlar
gerçi hep bizlerin üzerinde oldukları için bazen tahammül kalmıyor ama neysee
Çokk akıllılar ya maşşaalllhhhhya aslında bizim sorunumuz kuzeyin yabancı bir yerde uyuyamaması.
kuzey kendini hiçbir şekilde sallattırmıyor ne ayakta ne kucakta. yatağa yatıp döne döne uyumak istiyor ama bu ara bende yanında yatayım istiyor.
e biryere gdincede ben başkasının yatağına boylu boyuncada yatamam ki. hatta çıkıp yatağa oturmam bile.
bugün kuzeyi yatağa koydum kendimde sadece kafamı yatağa koydum vücudum aşağıda tabi. durum böyle olunca da o olayı anlıyor ve o da yatmak istemiyor.
ve geceyi bana zehir ediyor.
En son mesajlar benim hep zaten :)) bildirim mesajı olayını becerebilsem bir..:))Teknik olarak sınırlı imkanları var sitenin alt yapısında...
:))
sana olan hayranlığımı dile getirmek isterim
iki çocukla bu kadar pc başında zaman geçirebilmen gerçekten büyük beceri
burayı takip ediyon kendine site yapıyon
evde yemek yapıyon
ve bildiğim kadarıyla ilgilendiğin başka şeylerde var
bense ancak barışı gezdiriyom arada yetişirse yemek yapıyom o kadar :))
burası gibi hazır sitelerede barış uyuyunca giriyom
40 yılda 1 dışarı çıkıyorum..Atölyeye bile her gün gitmeye fırsatım olmuyor.. Burada tek bir akrabamız yok..Ne eşimin ne de benim...Şehir merkezinden çok uzakta oturuyoruz..Olan bir iki arkadaşım da şehir merkezinde...Komşularla kafa yapılarımız çok farklı...Böyle olunca gezebileceğim zamanlar ve yerler de kısıtlı...Gündüz kreşe gidiyorlar...Eşim 2 sıpanın da hem altını alıyor,hem giydiriyor,hem de biberonda süt verip biberon mamalarını hazırlayabiliyor...İyi öğreticiyim..Ustalaştı sayemde...Her zaman yemek yapmak içimden gelmiyor...Ya dışardan söylüyoruz ya da eşim yapıyor..Veya 2 günde bitirdiğimiz oluyor yaptığım yemekleri..:) kahvaltı da bir alternatif tabi...:) Hamilelik öncesi keman dersi alıyordum..Artık o olay da sonlandı...
40 yılda 1 dışarı çıkıyorum..Atölyeye bile her gün gitmeye fırsatım olmuyor.. Burada tek bir akrabamız yok..Ne eşimin ne de benim...Şehir merkezinden çok uzakta oturuyoruz..Olan bir iki arkadaşım da şehir merkezinde...Komşularla kafa yapılarımız çok farklı...Böyle olunca gezebileceğim zamanlar ve yerler de kısıtlı...Gündüz kreşe gidiyorlar...Eşim 2 sıpanın da hem altını alıyor,hem giydiriyor,hem de biberonda süt verip biberon mamalarını hazırlayabiliyor...İyi öğreticiyim..Ustalaştı sayemde...Her zaman yemek yapmak içimden gelmiyor...Ya dışardan söylüyoruz ya da eşim yapıyor..Veya 2 günde bitirdiğimiz oluyor yaptığım yemekleri..:) kahvaltı da bir alternatif tabi...:) Hamilelik öncesi keman dersi alıyordum..Artık o olay da sonlandı...
Çok asosyal bir tablo çizmişim be....İzmir de olsaydık her şey daha farklı olurdu.........
ben çok sosyalim
hergün sokaklardayız
ama ben mi sosyalim yoksa barış mı
son zamanlarda bunu düşünüyorum tüm sosyalliğim barışın eğlenebileceği yerlerde geçiyo
herşey ona endeksli
Düzce gibi bir yerde yaşayınca insanın yapacak fazla bir şeyi olamıyor..İzmir de,Ankara da,Eskişehir de ,istanbul dayken ben de çok sosyalim..:) Çünkü imkanlar,arkadaşlar,yapılacak şeyler daha fazla....Genelde buraya benim gibi sonradan gelenlerin yaşadıkları sıkıntı aynı.....Herkes hafta sonları başka yerlere kaçıyor burada...
Evet insan baska sehırden gelınce aılesı de uzaktaysa yapıcak bırsey bulamıyor ..
benım canım cok sıkılıyor bazen butun gun Tv ızle otur aksam olsun diye bekle .. haftasonları gezıyoruz ama yetmıyor Medaacım sen şanslısın yakınlarında bebekli arkadasların var belki evine yakın buyzuden bol bol gezebılıyorsun . Ben ancak esımı beklemek zorunda kalıyorum gezmek ıcın cunku araba onda kalıyor bende evde pinekliyorum yoksa gezmeden duramam ben : )
bi haftasonuda buraya kaçın öyleyse :))
gerçi önümüzdeki hafta biz gene kumbağa gidicez bayramı falan orda geçircez
sizlerlede mini bi buluşma yapalım:))
bi haftasonuda buraya kaçın öyleyse :))
gerçi önümüzdeki hafta biz gene kumbağa gidicez bayramı falan orda geçircez
sizlerlede mini bi buluşma yapalım:))
İstanbul u da düşünüyoruz tabi..:) bu hafta sonu atölyedeyiz...hafta içi sıpalar hastalandı,kreşe gitmediler..dışarı adım atamadım...
ayın 26 sında Bursa dayız..27 sinden 3 üne dek izmir ve Kuşadası tatili...
Benim hem isim hem de soyadımla adaş bir arkadaşım var..İstanbul dan...onun da eşi dr ve saçsız..ne tesadüf değil mi :))) Sen kumbağa deyince aklıma geldi..
kumburgaza giderler hep..sadece adını duyduğum yerler...
Bende bayramda Izmırdeyım mini buluşmayı havalar sogumadan yapabilsek diy mi eşlerle kahvaltı fılan ayarlasak amma cümbüş olur bebeklerle : PP
selam kızlarnasılsınız .. keyifler yerindedir inşallah..
buluşmamı var? aman ne güzel ne güzel çok severim ben buluşmaları.
eşlerle olmaz bence mutlaka bizim ne işimiz var tanımadığımız insanlarla diyenler olacaktır
en başta benimki :))
gerçi ben ikna ederim ama bu tarz konularda çok zorlamak istemiyorum açıkçası
aaa biz zaten izmir deyiz bayramda...:)Bende bayramda Izmırdeyım mini buluşmayı havalar sogumadan yapabilsek diy mi eşlerle kahvaltı fılan ayarlasak amma cümbüş olur bebeklerle : PP
ben de isterim..bir tek sonbahar la tanıştık bu topikte..geçenlerde de Ankara da başka bir topikten arkadaşla tanıştık ailece..Bursa ya gidince de ikiz annelerinden bir arkadaş ve eşi ile tanışacağız inşallah :)buraya gelirseniz mutlaka tanışmak isterim
eşlerle olmaz bence mutlaka bizim ne işimiz var tanımadığımız insanlarla diyenler olacaktır
en başta benimki :))
gerçi ben ikna ederim ama bu tarz konularda çok zorlamak istemiyorum açıkçası
selam kızlarnasılsınız .. keyifler yerindedir inşallah..
buluşmamı var? aman ne güzel ne güzel çok severim ben buluşmaları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?