2010 Temmuz Anneleri : )

ilk kez görüşüyor olmamıza rağmen, çok sıcak, samimi ve keyifli bir gündü.

Açıkçası ben tek başıma tanışamam..Zaten istanbul a anca 1 gecelik kalabiliriz..Eşimi nereye bırakayım..sıpa 1 değil ki 2 tane :)) tek başıma çok zor ikisiyle...

sende haklısın tabii
ısrar edersem gelir ama pek hoşlanmadığı gibi pek vaktide yok
3 vardiya çalışıyor ( vardiyalı çalıştığı için pek ortamlara katılamıyor yoksa
köpeğimiz sosyalleşsin diye onlarca aileyle tanıştık
bebeğimiz için mi tanışmıycak

Keşki sende yakınlarda oturuyor olaydın ...

istanbul bana 40-50 dk çok uzak değil, belki bende katılabilirim. tamamen hava ve baharın o günkü şartlarına bağlı primoşum. ben çok isterim imkanım el verirsede seve seve gelirim.

biz kocaelide 6-7 kk üyesi ev oturmaları bile yapıyoruz. çok güzel dostlar kazandım.

ben şimdiye dek hep eşlerle tanıştım..Dışarda bir kafede görüştük,yemek yedik vs...Yani eşi gelemeyenler olsa da benim eşim yanımdaydı mecburen...eşim uyumludur o konuda,sorun çıkarmadı hiç....

medoş benim eşimde benim buluşmalarıma bugüne kadar hiç olumsuz tepki vermedi. hatta kışın kk dan tanıştığım arkadaşların evine kendisi götürüp geliyordu. tabi direk ev ziyaretleri olmadı. öncesinde dışarda buluşup zaman geçirmişliğimiz vardı. ama şu an eşim o kadar yoğun çalışıyorki pazar günleride dahil. ztan hep söylerim ya bir pazarımız bile yok diye. yani buluşma olacağı zaman günler öncesinden eşime o kadar çok hatırlatıyorumki, ancak o şekilde vakit ayırıp beni bırakabiliyor.

Bizimki İzmirin azcık dısında sız ıcınde mı olacaksınız ? Ben gumuldure gidiyorum ............

Bizimki İzmirin azcık dısında sız ıcınde mı olacaksınız ? Ben gumuldure gidiyorum ............

Karşıyaka ,Konak,Alsancak,Bornova,Bostanlı,Hatay,Narlıdere,Balçova.....Buralarda olucaz....İçi yani :) Daha sonra Kuşadası,Çeşme..

Benim eşimde uyumludur sorun cıkarmaz ama garip karşılar sadece cunku alışık değil böyle şeylere gecenlerde zıpkıncılar klubune uye olmus bana artık benımde klubum var dıyor D neyse alışsın oda sosyalleşsin biraz : P Valla sızler ufak ufak bulusmalar yaptınız ınsallah bır gun hep bırlıkte bulusma ımkanı yaratırız bir gün ...

:)

benimkide e.k ya üye olucam diyor. o nedir dedim. erkekler kulübü dedi. yoktur herhalde öyle birşey :)

Karşıyaka ,Konak,Alsancak,Bornova,Bostanlı,Hatay,Narlıdere,Balçova.....Buralarda olucaz....İçi yani :) Daha sonra Kuşadası,Çeşme..

Kuşadasına belki bizde gidebiliriz ama belli değil gidersek gunu birlik gidicez .. Bu arada Kuşadasına yakın Şirince var harika bir yer Selçuga baglı tavsiye ederim Efes Antik kentıne giderseniz oraya da ugrayın mutkala cok yakın ..

Kız ,hatun :) Ben zaten İzmirliyim aslen...Aydın,izmir bilirim buraları..Efes,Selçuk vs yi...Torbalı da doğdum ben zaten..Ailemin işi gereği...Şirince ye de gideriz..İyi hatırlattın valla ;-) Çok seviyorum orayı da...

34 yılım geçti izmir de :)

Son düzenleme:
ben yatıyorum kızlar
gidimde biraz uyuyayım sabaha adam işten gelcek çocuk kalkcak
ben uyurken onlar neden sessiz durmuyorlar ki

canım izmire gitmek istedi inanın.. bende sıkıldım allahın gücüne gitmesin bu seneki ramazan biraz bunaltı beni. evden dışarı en fazla site içerisindeki parka indiriyorum baharı. onun peşinde koşmaktan susuzluk ve açlıkla sanki çöldeymişim gibi oluyor. içim kuruyor ezanı zor bekliyorum.

Arkadaşlar..İzninizle yatayım ben artık...Öptüm herkesi :) Erkenden kaldırır sıpalar bizi....

benim de sonradan aklıma geldi : )) sen ızmırlıydın zaten dıy mı dıycektim : )) kız gecenın ıkısı olmus ne bılıım ışte bırden turist rehberliğim tuttu : )))

benim de sonradan aklıma geldi : )) sen ızmırlıydın zaten dıy mı dıycektim : )) kız gecenın ıkısı olmus ne bılıım ışte bırden turist rehberliğim tuttu : )))

Yaniii :)) izmir benim memleketim ..Annem ,babam,kardeşim,halam,teyzem,vs orada hep.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…