ben de isterim..bir tek sonbahar la tanıştık bu topikte..geçenlerde de Ankara da başka bir topikten arkadaşla tanıştık ailece..Bursa ya gidince de ikiz annelerinden bir arkadaş ve eşi ile tanışacağız inşallah :)
[/B]
ilk kez görüşüyor olmamıza rağmen, çok sıcak, samimi ve keyifli bir gündü.
Açıkçası ben tek başıma tanışamam..Zaten istanbul a anca 1 gecelik kalabiliriz..Eşimi nereye bırakayım..sıpa 1 değil ki 2 tane :)) tek başıma çok zor ikisiyle...
Keşki sende yakınlarda oturuyor olaydın ...
sende haklısın tabii
ısrar edersem gelir ama pek hoşlanmadığı gibi pek vaktide yok
3 vardiya çalışıyor( vardiyalı çalıştığı için pek ortamlara katılamıyor yoksa
köpeğimiz sosyalleşsin diye onlarca aileyle tanıştık
bebeğimiz için mi tanışmıycak
sende haklısın tabii
ısrar edersem gelir ama pek hoşlanmadığı gibi pek vaktide yok
3 vardiya çalışıyor( vardiyalı çalıştığı için pek ortamlara katılamıyor yoksa
köpeğimiz sosyalleşsin diye onlarca aileyle tanıştık
bebeğimiz için mi tanışmıycak
aaa biz zaten izmir deyiz bayramda...:)
ben de isterim..bir tek sonbahar la tanıştık bu topikte..geçenlerde de Ankara da başka bir topikten arkadaşla tanıştık ailece..Bursa ya gidince de ikiz annelerinden bir arkadaş ve eşi ile tanışacağız inşallah :)
Açıkçası ben tek başıma tanışamam..Zaten istanbul a anca 1 gecelik kalabiliriz..Eşimi nereye bırakayım..sıpa 1 değil ki 2 tane :)) tek başıma çok zor ikisiyle...
Bizimki İzmirin azcık dısında sız ıcınde mı olacaksınız ? Ben gumuldure gidiyorum ............
Karşıyaka ,Konak,Alsancak,Bornova,Bostanlı,Hatay,Narlıdere,Balçova.....Buralarda olucaz....İçi yani :) Daha sonra Kuşadası,Çeşme..
Benim eşimde uyumludur sorun cıkarmaz ama garip karşılar sadece cunku alışık değil böyle şeylere gecenlerde zıpkıncılar klubune uye olmus bana artık benımde klubum var dıyorD neyse alışsın oda sosyalleşsin biraz : P Valla sızler ufak ufak bulusmalar yaptınız ınsallah bır gun hep bırlıkte bulusma ımkanı yaratırız bir gün ...
Karşıyaka ,Konak,Alsancak,Bornova,Bostanlı,Hatay,Narlıdere,Balçova.....Buralarda olucaz....İçi yani :) Daha sonra Kuşadası,Çeşme..
izmir turu harika
Kuşadasına belki bizde gidebiliriz ama belli değil gidersek gunu birlik gidicez .. Bu arada Kuşadasına yakın Şirince var harika bir yer Selçuga baglı tavsiye ederim Efes Antik kentıne giderseniz oraya da ugrayın mutkala cok yakın ..
Kız ,hatun :) Ben zaten İzmirliyim aslen...Aydın,izmir bilirim buraları..Efes,Selçuk vs yi...Torbalı da doğdum ben zaten..Ailemin işi gereği...Şirince ye de gideriz..İyi hatırlattın valla ;-) Çok seviyorum orayı da...
34 yılım geçti izmir de :)
benim de sonradan aklıma geldi : )) sen ızmırlıydın zaten dıy mı dıycektim : )) kız gecenın ıkısı olmus ne bılıım ışte bırden turist rehberliğim tuttu : )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?