2010 Temmuz Anneleri : )

böyle tiplerde var canım kimbiliri neyi taktı kafasına :) boşver böyle tipler bana hiç yaklaşmasın zaten.
benim bu bahsettigim arkadaş yeni ev aldı hayırlı olsuna gittik. başka bir ortak arkadaşımızda bana sen aptalmısın niye gittin o senin bebeğine hayırlı olsuna geldimi bişiy getirdimi diye kızdı. ( eşim ısrar etti gidelim diye giderkende ev hediyesi. küçük altın götürdük. kredi çektiler falan diye luzumsuz bişiy almayılım işlerine yarasın diye... eşim bana doğum hediyesi bile almış insan değildir. ama sağolsun başkalarını çok düşünür. bilmiyorum utanmışmıdır biraz bu bahsettiğim arkadaşım ama zannetmiyorum.
birde davettiği kişiler hep erkek arkadşlar yani eşinin arkadşlarıdır. hepsi berarber yer içerler. eskiden bana gelirken bana sipariş verirdir. benim canım balık istiyor balık yap yemeğe gelicez. köfte yap falan diye... bundan dolayıda diğer arkadşlar kıza sinir oldular düşüncesizliğinden ve emrivakiliğinden. bende saf bi tip zaten iyi arkadaş ayakları ile her istediğini yaptırıyordu. şimdi görüşmüyoruz çok fazala şükür sadece ben değil ortak arkadaşlarımızda sadece dışarda görüşuruz diyorlar. bende aynı fikirdeyim ve başkaları beni ilgilendirmez isterlerse görüşsünler ama ben samimiyetimi kestim.

canım biz kiracıyız
seneye tayinciyiz inşallah
ev de değiştiremiyoruz yerimiz güzel
idare edeceğiz bakalım

en iyisini yapmışsın öyle insanla görüşülmez zaten boş ver

merhaba arkadaşlar

9 ağustos bebeğimin doğum günüydü
11 inde aşısı yapıldı iki bacağından çok şükür ateşlenme rahatsızlanma filan olmadı
bir de 13 aylık olunca doktor suçiçeği aşısı alarak gelin dedi kendisi yapacakmış
sizlerden suçiçeği aşısı yaptıran oldu mu ve kaç aylık yapılıyo bilgi verirseniz sevinirim

12.aydan sonra istenildiğinde yapılıyor diye biliyorum..
oğlum su çiceği geçirmeseydi biz 12 aylıkken yaptırcaktık canım...

Canım inanılmaz derecede maçka ya da yıldız parkı yapmak istiyor..Yarın bir yere gitmemiz lazım aslında ,onu iptal edip gitmek istiyorum...
inşallah gidebilrim...

herkese tünaydınnnn

dr dedigi dogru ben aldım haftaya yaptıracagım

Canım ben ikiz anneleri topiğine de sık sık giriyorum..Orada hemen hemen herkes su çiçeği aşısını 15 aylıkken yaptırıyor veya yaptıacak...

bizim doktorda 15 aylıkken aşınızı alın gelin dedi

her doktor ne kadar farklı şeyler söylüyor..
Bize sağlık ocağı telefon açıp su çiçeği vurdurun demişşti..Dedim gerek kalmadı oğlum su çiçeği oldu bile :)))))
aman aman sakın ihmal etmeyin salgın var ve çok pis bir hastalık..
biz perişan olduk...

bize 13. ay dediler dr. a yazdıaracakmışız önce sonra sağlık ocağında yapacaklar aşısını az kaldı bizimde 1 hafta sonra yaptırırım bende.
her zaman ki benim sevgili eşim muhalefet olup ne grek var zaten su çiçeği geçirmeyecekmi dedi bende. aşıların hiç biri hastalığı önlemek için yapılmaz. hafif geçirsin diye yapılır ve zarar bırakmasın diye yapılır bilmiyormuydun dedim. hönk diye kaldı. :)))

kız adamı çok hırpalama

Selam kızlar...
Cumartesi günü işe gelmek bana çook zor geliyor ya...
İşlerimiz yoğun olduğu için mecburen geldim...
Öfff püüüffff...
Sabahtan biraz evi sildim süpürdüm Özge ile zor oluyor iki kat daha fazla iş yapıyorum...
Peşimden ayrılmıyor alıp odaya götürüyorum..ben yerime gidene kadar bir bakmışım yine dibimde...
Şimdi en zor zamanlarımız yürümeye de başladı hiiç tutamıyoruz artık...Sürekli gidip televizyonu kapatıyor kızıyorum falan ama sallayan yok hayırdan anlamıyoruz...Çok sinir bozucu oluyor..
Akşam yine gece 2 de uyudu ben yerlerdeyim yine..Banyo yaptırdım sonra emzirirken uyudu ozaman saat 10 du belki gece uykusuna geçer dedim ama maalesef 11 de uyandı salladım emzirdim devam etsin diye yok anacım benim kız uykusuzzzz...Tabi sonra 2 ye kadar bekledim...
Öğlende de uyutup bıraktım babaannesine iyidirler heralde...
Akşamada görümcemde iftara davetliyiz...İftarları çook seviyorumm...

ne alemsin yaa valla güldürdün beni hönk diye kaldı diyince,onlarda çok bilmiş gibi konuşuyorlar işte boşverbu arada ya bana kimse aşı için bişey demedi 1yaşında iki bacağındanda vurulduk aşımızı ama su çiçeği aşısı için getir falan demedi niyeki:26:

ya benmi gitsemde sorsam ne etsem bana bişey denmedi yaw

sor tabi cnm bakalim seninki kacinci ay diyecek :)))))

bugün orucumu 1 saat kala açmak zorunda kaldım
tansiyonum ve şekerim düştü
ne kötü bir durum yaaaa
doğumda da olmuştu tansiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…