Öyle enteresan tipler de var..Ama tam tersi olan tipler de var...Burada karısı eczacı,kendi diş hekimi arkadaşlarımız var...Aramız çok iyiyken birden soğuk davranmaya başladılar...Eşimle hiç anlam veremedik..Sorduk nedenini..bir hatamız,kusurumuz mu oldu dedik..yok dediler..iş yoğunluğu vs...Mesela aynı anda hamile kaldık..Biz sıpalara kendi isimlerimizi de verdik...Almina ve Çınar dan başka...kız da çocuğuna ilk isim olarak kendi ismini verdi..1 hafta sonra doğum yaptı..ikimizin de çocuğu aynı kreşte aynı sınıftalar..kreş sahibi bazan kreşteki güzel anları fotoğraflayıp paylaşıyor..yorum yazıyoruz,beğeniyoruz falan..Dikkatimi çekti benim yorum yaptığım yerden yorumunu,beğenisini siliyor adam anında...ki yorumlar çocukların şirinlikleri üzerine......Eşimle düşündük taşındık,bize açıklayamadıkları kendi aralarında olan bir çekememezlik,kıskançlık sorunu olabileceğini düşündük..Ama yine de aklım almıyor..benden 12 yaş küçük,iyi eğitimli,güzel bir hatun beni ne diye kıskansın...Haa eşinden mi ? Eşinden niye kıskansın..Açık saçık giyinen,laubali davranan biri de değilim..Hep XXX bey diye hitap ederim....
Böyleleri de var işte :))
off canım balkondan bende bıktım bizimde kuşlar balkonu mahvetti.heryer küçük dal parcaları ve kuş b.ku...
yuva yapmaya calışıyorlar sürekli ,bizde balkonu kapattırıcaz cam balkon yaptırıyoruz.bugün yarın gelip takarlar.hem7.kat cesur içinde iyi olacak büyüyor korkuyorum balkondan canım.sizde kapattırabilirsiniz isterseniz.
böyle tiplerde var canım kimbiliri neyi taktı kafasına :) boşver böyle tipler bana hiç yaklaşmasın zaten.
benim bu bahsettigim arkadaş yeni ev aldı hayırlı olsuna gittik. başka bir ortak arkadaşımızda bana sen aptalmısın niye gittin o senin bebeğine hayırlı olsuna geldimi bişiy getirdimi diye kızdı.( eşim ısrar etti gidelim diye giderkende ev hediyesi. küçük altın götürdük. kredi çektiler falan diye luzumsuz bişiy almayılım işlerine yarasın diye... eşim bana doğum hediyesi bile almış insan değildir. ama sağolsun başkalarını çok düşünür. bilmiyorum utanmışmıdır biraz bu bahsettiğim arkadaşım ama zannetmiyorum.
birde davettiği kişiler hep erkek arkadşlar yani eşinin arkadşlarıdır. hepsi berarber yer içerler. eskiden bana gelirken bana sipariş verirdir. benim canım balık istiyor balık yap yemeğe gelicez. köfte yap falan diye... bundan dolayıda diğer arkadşlar kıza sinir oldular düşüncesizliğinden ve emrivakiliğinden. bende saf bi tip zaten iyi arkadaş ayakları ile her istediğini yaptırıyordu. şimdi görüşmüyoruz çok fazala şükür sadece ben değil ortak arkadaşlarımızda sadece dışarda görüşuruz diyorlar. bende aynı fikirdeyim ve başkaları beni ilgilendirmez isterlerse görüşsünler ama ben samimiyetimi kestim.
merhaba arkadaşlar
9 ağustos bebeğimin doğum günüydü
11 inde aşısı yapıldı iki bacağından çok şükür ateşlenme rahatsızlanma filan olmadı
bir de 13 aylık olunca doktor suçiçeği aşısı alarak gelin dedi kendisi yapacakmış
sizlerden suçiçeği aşısı yaptıran oldu mu ve kaç aylık yapılıyo bilgi verirseniz sevinirim
merhaba arkadaşlar
11 inde aşısı yapıldı iki bacağından çok şükür ateşlenme rahatsızlanma filan olmadı
bir de 13 aylık olunca doktor suçiçeği aşısı alarak gelin dedi kendisi yapacakmış
sizlerden suçiçeği aşısı yaptıran oldu mu ve kaç aylık yapılıyo bilgi verirseniz sevinirim
merhaba arkadaşlar
bizim doktorda 15 aylıkken aşınızı alın gelin dedi
bize 13. ay dediler dr. a yazdıaracakmışız önce sonra sağlık ocağında yapacaklar aşısını az kaldı bizimde 1 hafta sonra yaptırırım bende.
her zaman ki benim sevgili eşim muhalefet olup ne grek var zaten su çiçeği geçirmeyecekmi dedi bende. aşıların hiç biri hastalığı önlemek için yapılmaz. hafif geçirsin diye yapılır ve zarar bırakmasın diye yapılır bilmiyormuydun dedim. hönk diye kaldı. :)))
ne alemsin yaa valla güldürdün beni hönk diye kaldı diyince,onlarda çok bilmiş gibi konuşuyorlar işte boşverbize 13. ay dediler dr. a yazdıaracakmışız önce sonra sağlık ocağında yapacaklar aşısını az kaldı bizimde 1 hafta sonra yaptırırım bende.
her zaman ki benim sevgili eşim muhalefet olup ne grek var zaten su çiçeği geçirmeyecekmi dedi bende. aşıların hiç biri hastalığı önlemek için yapılmaz. hafif geçirsin diye yapılır ve zarar bırakmasın diye yapılır bilmiyormuydun dedim. hönk diye kaldı. :)))
her doktor ne kadar farklı şeyler söylüyor..
Bize sağlık ocağı telefon açıp su çiçeği vurdurun demişşti..Dedim gerek kalmadı oğlum su çiçeği oldu bile :)))))
aman aman sakın ihmal etmeyin salgın var ve çok pis bir hastalık..
biz perişan olduk...
ne alemsin yaa valla güldürdün beni hönk diye kaldı diyince,onlarda çok bilmiş gibi konuşuyorlar işte boşverbu arada ya bana kimse aşı için bişey demedi 1yaşında iki bacağındanda vurulduk aşımızı ama su çiçeği aşısı için getir falan demedi niyeki:26:
ya benmi gitsemde sorsam ne etsem bana bişey denmedi yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?