2010 Temmuz Anneleri : )

bugün orucumu 1 saat kala açmak zorunda kaldım
tansiyonum ve şekerim düştü
ne kötü bir durum yaaaa
doğumda da olmuştu tansiyon

üzücü bi durum ben bu durumları yaşamamak için hiç tutmuyorum
günler çok uzun ve havalar çok sıcak açlık değil ama susuzluğa dayanamam (

bu hafta eşim gececi akşamüzeri uykudan kalkınca gün içinde yaptığım ıvır zıvırları görünce hadi gidelim piknik yapalım değişiklik olur dedi
çokta güzel oldu
barış çimlerde oynadı yedik içtik geldik güzel bi akşamdı :))

Almina uzun zamandır eliyle öpücük yolluyordu..Bu akşam yatarken 2 yanağından öptüm,2 yanağımı uzattım.. 2 sini de öptü...

Çok mutluyum.........

barış genelleme olarak taklitçi
ama canı isterse taklit yapıyor
yani ne yaptıysam eliyle öpücük yollamayı öğretemedim
ama karşısına geçip öpücük atınca ( sadece ağızla el yok ) oda öpücük gönderiyor
bazen bende yanağımı uzatıp öp diyom çekiyo kendini

Almina uzun zamandır eliyle öpücük yolluyordu..Bu akşam yatarken 2 yanağından öptüm,2 yanağımı uzattım.. 2 sini de öptü...

Çok mutluyum.........

ay çok güzel birşeydir kesin.bende uzatıyorum kızıma yanağımı hadi öp diyorum ama o ısırmayı tercih ediyor hem de feci ısırıyor

benim çınar da öyle...canı isterse beyefendi...:))

bugün orucumu 1 saat kala açmak zorunda kaldım
tansiyonum ve şekerim düştü
ne kötü bir durum yaaaa
doğumda da olmuştu tansiyon

çok geçmiş olsun...

bende işte bunu aş eriyorum yeşillik ,çimler vs...bugün eşimle konustuk..İlk önce yıldız'a karar verdik,sonra maçkaya sonra ortaköy oldu...şimdi bir değişiklik olmassa fenerbahçe parkı olacak..Yani yine geçemiyoruz karşıyaaa

Çok mutluyum.........

Maşallahh fıstıgımaa

ay çok güzel birşeydir kesin.bende uzatıyorum kızıma yanağımı hadi öp diyorum ama o ısırmayı tercih ediyor hem de feci ısırıyor

benimde eşim öğretmiş sağolsıun ısırmayı çocuga..
habire saldırıp duruyorr,kopartırcasına ıssırıyorrrrrdoğru düzgün bişey öğretmez kii

[video=dailymotion;xkj1w9]http://www.dailymotion.com/video/xkj1w9_m2u00262_fun[/video]

Sarkoyden herkese selamlar sevgiler:)

Cuma aksami esimle aniden aldigimiz kararla sarkoye yazliga geldik.iyide oldu dun kizimla butun gun denizdeydim :)
Benim cimcime birara yan tarafimizda oturan ama tanimadigimiz insanlarin yanina gitti ortalarina oturdu ve adamin elinden simiti alip yemeye basladi rezil olduk yani :)
Canim kizim buyuyunce hic ac kalmicak:)

aferin bızdığa iyi yapmış :))
bizde kısmetse haftaya bugün bu saatlerde kumbağada olcaz uzun bi süre orda kalmayı düşünüyoruz
çok eğlencez oğlumla çokk

[video=dailymotion;xkj1w9]http://www.dailymotion.com/video/xkj1w9_m2u00262_fun[/video]

yazıııkkk niye babası hep öndeki oğluyla ilgileniyoo çok üzüldüm kısa saçlı bebişe,hem ağlıyo ama kimse bakmıyoooo,kıyamadım babasıda hiç bidefa onu güldürmek için uğraşmadı hep öndeki hep öndeki,ayrımcılık gözlemledim yakıştıramadımama maşallah pek tatlı gülmüş oda allah bağışlasın

ne ayrımcılığı canım ,olur mu öyle şey :)) kızım o an başka şeyle ilgileniyordu,sonradan geldi..ağlamıyor,ağlıyor numarası yapıyor..arada da sırıtıyor zaten sıpam..oğlum daha kikirdek..kızım nazlı..Canı isterse kikirdiyor..oğlum da eşimin çıkardığı seslere gülüyor zaten...

ya ne biyim pek ii bi numaracıymışki ben bile yedimgıcık demek arkadaki kız haaallah bağışlasın,ama bencede oğlan çok kikirdek olurmu öyle şey kızlar kikirdek olur bildiğim,sendekilerde bi ilke imza atmışlar:86:

oğlum daha sıcak kanlı..kızım nazlı....kızlar zaten nazlı olur...senin rastladığın ilktir bence
Sen daha gıcıksın kanımca....

Son düzenleme:
selamlar herkese.

güzel bir hafta sonu geçirdim.istanbuldan kuzenim geldi dün akşam sabah beşe kadar oturduk tabi ben yedi de kalktım. sonra saat on gibi kahvaltıya dışarı çıktık. orada ufak çapta hayvanat bahçesi var kuzey de hayvanlarla ilgilendi ben keyfime baktım.

bu bana uzun bir süre gider herelde.

iyiy akşamlar
kızlar eskiden oyuncaklardan bahsediyorduk
şimdilerde nasıl oyuncaklar aldınız
neler oynuyorsunuz
fikir versek birbirimize

biz fisher price eğitici alet çantası aldık
1 ay felan oluyor
çok eğleniyor
bugün kule yapılan küçük kovalardan aldık denge kurmayı seviyor bizim bıdık
kovaya doldur boşalt oynuyoruz
büyük legoları var onları doldurup boşaltıyor
legoları birbirinden ayırıyor ama henüz birleştiremiyor
deniyor sadece
balon top mini arabalar büyük kamyonlarla seviyor oynamayı
ben oğluma bebek veriyorum eline
bazen onlarla da oynuyor
silah almayı planlamıyorum isterse nasıl yaparım bilmiyorum
masal kitabını karıştırmayı seviyor
yırtıyor felan ama olsun önemli değil
yakalamaca oynuyoruz
saklambaç

aklıma bunlar geliyor

oğluma tatlı hiçbir şey yediremiyorum
gerçi çok iştahlı değil ama tatlıya daha da düşman
iyi mi kötü mü bilemedim
bebe bisküvisi yemez bal reçel muhallebi yemez

iyi akşamlar arkadaşlar
tosdikcimm bizdede iç içe gecen kovalar var onları seviyor,sonra çekiç seti var tahtadan ona bayılıyo,şekil kutusu aldık arabalı ,şekilleri kendisi atamıyor ama az bir yardımla başarabiliyor.topu çok seviyor karşılıklı oynuyoruz.Birde gecen gün balon yapılıyor ya hani üflüyosun ondan aldım ben balon yapıyorum o patlatıyor bu aralar favori oyunumuz bu:)
ışıklı uzun sopa gibi bişey aldık renkli ışıkları var hatta çok ucuz birşey bende bulmuşken birsürü aldım çünkü çok seviyo kendisi açıp kapatıyor düğmesi var.kumandalı arabası var aslında yaşına kesinlikle uygun değil ama babası heves etti aldık akşama kadar ışığını yaktırıyo ka,ka,ka diyo.yani açç. Acıyorum sonra bırakıp gidiyo,kapıyorum görüncede açtırıyo tekerleriyle falan oynuyor.Birde bizim zamanımızda edi büdü vardı yaa,şimdi büdü elmo olmuş gerci ondan aldım büdüdenn çok seviyo onuda bübü bübü diye geziyo evde resmen arkadaşı olduu.boy boy halkaları olan bir oyuncak var tahtasına takıyosun ondan da aldık ama kendi pek beceremiyor karsısına gecip ufak yardımlarda bulunuyorumm.Bizim son zamanlardaki oyuncaklarımız bunlar arkadaşlarrr:44::44:

Ben de silah vs . almayı düşünmüyorum...
Büyükten küçüğe renkli halkalar var..Onları sırasıya düzeneğe yerleştiriyoruz...Her halkayı yerleştirdiğimizde alkış yapıyoruz :)
Kızım bebeklerini ayağında sallamaya çalışıyor..Tabi sağa sola değil öne arkaya sallanıyor..Oyuncak biberonu bebeğinin ağzına dayıyor..Küçük anne :)
Oğlum da ayağında sallıyor arada ama sıkılıyor çabuk...Küçük baba :)
Söylediklerimi anlıyorlar..Özellikle al-ver komutlarını...
Bir de bizim "canım kardeşiiiiim " oyunumuz var...Canım kardeşiiim deyince birbirlerine sarılıyorlar :)
Şekline göre deliklerden geometrik şekilleri geçirmeye çalışıyorlar..Ama yeterince başarılı değiliz bu konuda henüz...
Oğlum plastik büyük vidaları açmaya çok meraklı...
Birde şu son günlerde ikisi de telefonlara meraklı...Ellerini kulaklarına götürüp telefonla konuşma taklidi yapıyorlar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…