bugün orucumu 1 saat kala açmak zorunda kaldım
tansiyonum ve şekerim düştü
ne kötü bir durum yaaaa
doğumda da olmuştu tansiyon
Almina uzun zamandır eliyle öpücük yolluyordu..Bu akşam yatarken 2 yanağından öptüm,2 yanağımı uzattım.. 2 sini de öptü...
Çok mutluyum.........
barış genelleme olarak taklitçi
ama canı isterse taklit yapıyor
yani ne yaptıysam eliyle öpücük yollamayı öğretemedim
ama karşısına geçip öpücük atınca ( sadece ağızla el yok ) oda öpücük gönderiyor
bazen bende yanağımı uzatıp öp diyom çekiyo kendini
bugün orucumu 1 saat kala açmak zorunda kaldım
tansiyonum ve şekerim düştü
ne kötü bir durum yaaaa
doğumda da olmuştu tansiyon
üzücü bi durum ben bu durumları yaşamamak için hiç tutmuyorum
günler çok uzun ve havalar çok sıcak açlık değil ama susuzluğa dayanamam(
bu hafta eşim gececi akşamüzeri uykudan kalkınca gün içinde yaptığım ıvır zıvırları görünce hadi gidelim piknik yapalım değişiklik olur dedi
çokta güzel oldu
barış çimlerde oynadı yedik içtik geldik güzel bi akşamdı :))
Almina uzun zamandır eliyle öpücük yolluyordu..Bu akşam yatarken 2 yanağından öptüm,2 yanağımı uzattım.. 2 sini de öptü...
Çok mutluyum.........
ay çok güzel birşeydir kesin.bende uzatıyorum kızıma yanağımı hadi öp diyorum ama o ısırmayı tercih ediyor hem de feci ısırıyor
[video=dailymotion;xkj1w9]http://www.dailymotion.com/video/xkj1w9_m2u00262_fun[/video]
yazıııkkk niye babası hep öndeki oğluyla ilgileniyoo çok üzüldüm kısa saçlı bebişe,hem ağlıyo ama kimse bakmıyoooo,kıyamadım babasıda hiç bidefa onu güldürmek için uğraşmadı hep öndeki hep öndeki,ayrımcılık gözlemledim yakıştıramadımama maşallah pek tatlı gülmüş oda allah bağışlasın
ne ayrımcılığı canım ,olur mu öyle şey :)) kızım o an başka şeyle ilgileniyordu,sonradan geldi..ağlamıyor,ağlıyor numarası yapıyor..arada da sırıtıyor zaten sıpam..oğlum daha kikirdek..kızım nazlı..Canı isterse kikirdiyor..oğlum da eşimin çıkardığı seslere gülüyor zaten...
ya ne biyim pek ii bi numaracıymışki ben bile yedimgıcık demek arkadaki kız haa allah bağışlasın,ama bencede oğlan çok kikirdek olurmu öyle şey kızlar kikirdek olur bildiğim,sendekilerde bi ilke imza atmışlar:86:
aferin bızdığa iyi yapmış :))
bizde kısmetse haftaya bugün bu saatlerde kumbağada olcaz uzun bi süre orda kalmayı düşünüyoruz
çok eğlencez oğlumla çokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?