oğluma tatlı hiçbir şey yediremiyorum
gerçi çok iştahlı değil ama tatlıya daha da düşman
iyi mi kötü mü bilemedim
bebe bisküvisi yemez bal reçel muhallebi yemez
oğluma tatlı hiçbir şey yediremiyorum
gerçi çok iştahlı değil ama tatlıya daha da düşman
iyi mi kötü mü bilemedim
bebe bisküvisi yemez bal reçel muhallebi yemez
çok sağol hacercim. demek yine ateşSevgili tubis
Asimizi yaptirdik koldan yaptilar ve atesi cikabilir eve gidince onden bir ates dusurucu fitil verebilirsin dendi.bende simdi fitil verdim uyuttum cok sukur.
Bu arada boyumuz 74 cm
Kilomuz 10.500 kg
Rutin kontrolleride 3 aydan 3 aya uzadi.
alminanın dediği gibi TEMMUZ 2010 ANNELERİ şeklinde facede ararsan çıkıyor.Kızlar faceteki guruba bende katılmak istiyorum ama link açılmıyor?
ya aslında bizim sorunumuz kuzeyin yabancı bir yerde uyuyamaması.
kuzey kendini hiçbir şekilde sallattırmıyor ne ayakta ne kucakta. yatağa yatıp döne döne uyumak istiyor ama bu ara bende yanında yatayım istiyor.
e biryere gdincede ben başkasının yatağına boylu boyuncada yatamam ki. hatta çıkıp yatağa oturmam bile.
bugün kuzeyi yatağa koydum kendimde sadece kafamı yatağa koydum vücudum aşağıda tabi. durum böyle olunca da o olayı anlıyor ve o da yatmak istemiyor.
ve geceyi bana zehir ediyor.
buraya gelirseniz mutlaka tanışmak isterim
Karşıyaka ,Konak,Alsancak,Bornova,Bostanlı,Hatay,Narlıdere,Balçova.....Buralarda olucaz....İçi yani :) Daha sonra Kuşadası,Çeşme..
ah kuzumm dünyanın en güzel şeyi işteeeAlmina uzun zamandır eliyle öpücük yolluyordu..Bu akşam yatarken 2 yanağından öptüm,2 yanağımı uzattım.. 2 sini de öptü...
Çok mutluyum.........
günaydın kızlar...
nasılsınız bu sabah...
bende baya yorgunluk var cumartesi işe gelmedim..
hem temizlik hem metineren çok yordu beni..
sizde de durumlar böylemi kızlar.. çok afacan oldu..
hiç yerinde durmuyor...
peşinde koşmaktan halim kalmıyorrr...
günaydın kızlar...
nasılsınız bu sabah...
bende baya yorgunluk var cumartesi işe gelmedim..
hem temizlik hem metineren çok yordu beni..
sizde de durumlar böylemi kızlar.. çok afacan oldu..
hiç yerinde durmuyor...
peşinde koşmaktan halim kalmıyorrr...
Bu nasil bir sicak boyle evdende biyere cikamiyorum.berayinda kollari gozunun kenari ayaklari kabardi.gece apartopar acile goturduk sinek isirigi dendi.bir sinek bu kadar vicdansiz olamaz yaa,ayni odada beni isirmamis hep kizimi yemis
o kabarıklar barış ta da oluyor
ilk başta dut yemişti o dokundu sandık sonra anladıkki sivri sineklerden oluyo bir iki güne geçer
onlardan korunmak için vücuda sürülen spreyler artı elektriğe takılan sinek kovuculardan kullanıyoz ama genede ısırmayı başarıyorlar
ve dediğin gibi sadece onu ısırıyorlar
biz de artık oyuncak almıyoruz çünkü ilgisini çekmiyor...mandal,kavanoz kapağı,toka tarak gibi şeylerle bazen oynuyo ama genelde oturup bişiyle oyalanmaz sürekli ewin için de geziyor...balkon kapısında sinekliği açıp balkona çıkıyo we biz 8.katta oturuyoruz oyüzden korkuyorum tehlikeli oldu çöpün olduğu dolap kapağına saldırıyo sık sık...
bu akşam iftarda annemler we teyzemler wardı yorucu ama güzeldi...annem we babam yarın yurt dışına gidiyolar1 ay yoklar teyzem bi ara idili alıp yatak odasında üzerini değiştirmiş idil geldi üzerinde güzel bi elbise.meğer elbise benim bebekliğimden kaln elbiseymiş 1 buçuk yaşında giydiğim elbiseymiş benden teyzemin kızına kalmış teyzem de saklamış elbiseyi çook güzel bi süpriz oldu...
kızlar izmir de bi buluşma olursa biz de gelmek isteriz burdan takipteyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?