2010 Temmuz Anneleri : )

oğluma tatlı hiçbir şey yediremiyorum
gerçi çok iştahlı değil ama tatlıya daha da düşman
iyi mi kötü mü bilemedim
bebe bisküvisi yemez bal reçel muhallebi yemez

Canım mantar corbası bende yapmadım daha önce,tarif veren olursa sevinirim bende.
Allah allah niye sevmiyor acaba tatlıyı,gerci cesurda sevmez ama hiç yemiyorda değil.yani canım bu miniklerinde bir damak zevki var şimdiden maalesef uymaya çalışcaz gibi.benimkide sevmiyorsa yediremiyorum kesinlikle.yemek yedirmek ölüm eşim resmen şebeklik yapıyo ben cesura yedirmeye çalışırken adamı görseniz rezil rüsfa, ben bile gülmekten kırılıyorum çocuk yerken:)
Hiç sevmediğim çocuk yetiştirme tarzları, mileti kınarken başıma geldi ne yapayım yeterki yesin diye,yemeyince çok mutsuz oluyorum.eskiden de yemezse zorlanmamalı çocuk falan derdimmm nerdeeeeeeeeeee.

oğluma tatlı hiçbir şey yediremiyorum
gerçi çok iştahlı değil ama tatlıya daha da düşman
iyi mi kötü mü bilemedim
bebe bisküvisi yemez bal reçel muhallebi yemez

Canım mantar corbası bende yapmadım daha önce,tarif veren olursa sevinirim bende.
Allah allah niye sevmiyor acaba tatlıyı,gerci cesurda sevmez ama hiç yemiyorda değil.yani canım bu miniklerinde bir damak zevki var şimdiden maalesef uymaya çalışcaz gibi.benimkide sevmiyorsa yediremiyorum kesinlikle.yemek yedirmek ölüm eşim resmen şebeklik yapıyo ben cesura yedirmeye çalışırken adamı görseniz rezil rüsfa, ben bile gülmekten kırılıyorum çocuk yerken:)
Hiç sevmediğim çocuk yetiştirme tarzları, mileti kınarken başıma geldi ne yapayım yeterki yesin diye,yemeyince çok mutsuz oluyorum.eskiden de yemezse zorlanmamalı çocuk falan derdimmm nerdeeeeeeeeeee.

biz pek oyuncak almıyoruz
hem ilgilenmiyor hem ev oyuncaktan geçilmiyo
şuan için en büyük eğlenceleri atına binip sallanmak
salıncağı ve topları
hee birde ben varım tabii bazen benim sırtıma çıkıyo ben ne yaparsam taklit etmeye çalışıyo
ve bol bol yerlerde boğuşuyoruz
silaha bende kesinlikle karşıyım bi akrabamız almış verdi onlar gider gitmez çöpe attım
al-ver-getir-bırak gibi birçok basit komutu yerine gitiriyo

günaydın herkese
aldığım oyuncaklarla en fazla 5-10 dak. oynuyor sonra sıkılıyor...tava tencere çekmece en severek oynadığı oyuncaklar... dün ikeadaydık kızımla oyun reyonundaki oyun bölümünde oynadı baya. abaküs vardı o çok dikkatini çekti. en çok onunla oynadı. içimden hımm matematikçi olacak dedim :))) bi tane köpege sarıldı, ımmmm yapıyor sarılırken :) bırakmadı önce sonra başka şeyler görünce bıraktı. sevdiği birşey görünce ya da bebek görünce; ayyyyy diyor seviyor :)) canım kızım benim çok seviyorum seni... bu sabah yine bakıcıya bıraktım ( annemlere alışmıştı. ablama ismiyle hitap ediyordu. kuzenine de abbllaaa diyor. şimdi sorunca dışarıyı gösteriyor.

sabah sabah altını değiştirirken kafayı yine çarptı bizim yatağın üstünde değiştiriyordum komidine çarptı içim parçalandı resmen ya (( ne biçim anneyim ben diye kızdım kendime.

eşim dün geldi ve canım aşkım gibi kelimeliri yaklaşık 5 aydır duymuyordum :)) annesi gelip gittiğinden beri... dün ayrılık çok kötüymüş çok özledim sizi dedi.
hayırdır inşallah dedim içimden :)

Son düzenleme:
günaydın kızlar...

nasılsınız bu sabah...

bende baya yorgunluk var cumartesi işe gelmedim..

hem temizlik hem metineren çok yordu beni..

sizde de durumlar böylemi kızlar.. çok afacan oldu..

hiç yerinde durmuyor...
peşinde koşmaktan halim kalmıyorrr...

iyi haftalar kızlar..

çok sağol hacercim. demek yine ateş
malesef ateşten öyle çok çekiyorum ki ondan merak etmiştim. umarım hafif ateşle atlatırız.
bu arada maşallah kuzuna

Kızlar faceteki guruba bende katılmak istiyorum ama link açılmıyor?
alminanın dediği gibi TEMMUZ 2010 ANNELERİ şeklinde facede ararsan çıkıyor.
gruba katılmak için onay bekliyorsun. bende şu an itibariyle beklemedeyim :112:

ah baharcım aynı...
bizde de başka yerde uyumaması büyük sorun
bizimki ille yatağında yada salonda öyle yuvarlana yuvarlana sarmaş dolaş olarak uyuyor
maşallah üzmez gittiğimiz yerde oyalanır bi şekilde uyku vakti gelene kadar amaa
uyku saati geldi mi apar topar kaçar gibi kalkarız bulunduğumuz yerden.
sabır canım bunlarıda atlatıcaz.
biz bi yere yada arkadaşlarımıza gittiğimizde eşim sağolsun ilgilenir. biraz o biraz ben.
sende eşinden biraz daha yardım istesen de bu kadar kendini üzmesen

buraya gelirseniz mutlaka tanışmak isterim

Karşıyaka ,Konak,Alsancak,Bornova,Bostanlı,Hatay,Narlıdere,Balçova.....Buralarda olucaz....İçi yani :) Daha sonra Kuşadası,Çeşme..

izmir buluşması olursa bende katılmak isterim kızlar.
haber verirseniz sevinirim

Almina uzun zamandır eliyle öpücük yolluyordu..Bu akşam yatarken 2 yanağından öptüm,2 yanağımı uzattım.. 2 sini de öptü...

Çok mutluyum.........
ah kuzumm dünyanın en güzel şeyi işteee
bizimkide son zamanlarda sıkça yapıyor. keyfi yerinde olduğunda kendiliğinden gelip yapışıyor.:109:
işte her türlü sıkıntıyı unutturan büyük huzur mutluluk...

aynı canım :)
bizimki de hiç yerinde durmuyor.
erken uyuyoruz artık doğa 10.30da uyuyor bende biraz toparlayıp 11.30da yataktayım.
ayaklarımı uzatıp tv izlemeyi kitap okumayı özledim

Esma'cım ben aynen ben de senin durumundayım. Haftasonu canım çıktı resmen.

Allah annemlerin yardımcısı olsun dedim yani...

İşlerim çok yoğun ve çok yoruluyor olmama rağmen haftasonları daha fazla yoruluyorum.

OFFFFF çok sıkıcı bir gün
zaman geçmek bilmiyo
birsürü iş var hepsi bana bakıyo...:84::84:

Bu nasil bir sicak boyle evdende biyere cikamiyorum.berayinda kollari gozunun kenari ayaklari kabardi.gece apartopar acile goturduk sinek isirigi dendi.bir sinek bu kadar vicdansiz olamaz yaa,ayni odada beni isirmamis hep kizimi yemis

Bu nasil bir sicak boyle evdende biyere cikamiyorum.berayinda kollari gozunun kenari ayaklari kabardi.gece apartopar acile goturduk sinek isirigi dendi.bir sinek bu kadar vicdansiz olamaz yaa,ayni odada beni isirmamis hep kizimi yemis

o kabarıklar barış ta da oluyor
ilk başta dut yemişti o dokundu sandık sonra anladıkki sivri sineklerden oluyo bir iki güne geçer
onlardan korunmak için vücuda sürülen spreyler artı elektriğe takılan sinek kovuculardan kullanıyoz ama genede ısırmayı başarıyorlar
ve dediğin gibi sadece onu ısırıyorlar

Bende ilk kez balli sut vermistim bide osmanli macunundan tatmisti bu iki gidadan suphelendik once.neyseki onemli bisi yok:)

Merhaba kızlar,
Bugün benim için çok yorucuydu..Her yeri temizledim...Tülleri yıkayıp,camlarımı bile sildim..İçime sindi çok şükür..Bugün oğlum sağolsun tam 3 saat uyudu...annesine kolaylık sağladı..
Oğlumun menüsünü yazıyorum kızlar;

Sabah 9:00 Cicibebeli 200 cc inet sütlü,peynirli,pekmezli kahvaltısı..
saat 11:00 armut ve seftali püresi...
Saat 13:00 3 kepçe sebze çorbası (ince bulgur,maydonoz,dereotu,taze fasülye,patates,soğan,pırasa ve sarımsak )
yarım kase yoğurtlu bulgur pilavı..
3 saaat uyku ve
kalkınca 1 kase yoğurt
biraz öncede incirli muhallebisini yaptım..

Son düzenleme:
biz de artık oyuncak almıyoruz çünkü ilgisini çekmiyor...mandal,kavanoz kapağı,toka tarak gibi şeylerle bazen oynuyo ama genelde oturup bişiyle oyalanmaz sürekli ewin için de geziyor...balkon kapısında sinekliği açıp balkona çıkıyo we biz 8.katta oturuyoruz oyüzden korkuyorum tehlikeli oldu çöpün olduğu dolap kapağına saldırıyo sık sık...
bu akşam iftarda annemler we teyzemler wardı yorucu ama güzeldi...annem we babam yarın yurt dışına gidiyolar 1 ay yoklar teyzem bi ara idili alıp yatak odasında üzerini değiştirmiş idil geldi üzerinde güzel bi elbise.meğer elbise benim bebekliğimden kaln elbiseymiş 1 buçuk yaşında giydiğim elbiseymiş benden teyzemin kızına kalmış teyzem de saklamış elbiseyi çook güzel bi süpriz oldu...
kızlar izmir de bi buluşma olursa biz de gelmek isteriz burdan takipteyiz

Merhaba kızlar,
Uzun zaman sonra sahalara geri döndüm,
Evde değildik 1 ay kadar tatildeydik,
Ben de bu süreci internet başında geçirmek istemedim doya doya tadına varmak için,
Ama burayı da özledim,
Bıdıkları ve sizleri merak ediyorum,
Soracak bir sürü sorum var,
Ama girmeye vakit bulabilecekmiyim onu da bilmiyorum,
Benim bıdığım çok feci hareketleendi,
dur durak bilmiyor
Yemek saatlerimiz eziyet,
hiç bir şey yemek istemiyor,
hem de diş çıkarma zamanı falan değil yemek yemeyi sevmeyen bir çocuk oldu(
Gündüz uykularımız azaldı,
geceler bölük pörçük,
Hala beni emiyor,
Hem de acayip ballandı emmelerimiz,
Yapışıyor resmen kereta:))
İlk adımları atmaya başladı,
3-5 adım gidiyor ama gerisi henüz gelmedi korkuoruz,
Bir kaç kelimemiz var,
anne,baba,atta,HAVLU:))),su,gibi şeyler söyleyebiliyor,
Kafasını iki yana sallayarak hayır demeyi beceriyor,
Lamba nerde,tv nerde,saat kaç oluş diyince işaret parmağıyla gösteriyor,
bu sıralar kulaklar,burun ağaz öğretmeye çalışıyorum karıştırarak da olsa öğrenmeye başladı,
inanılmaz eli çabuk,
Kaşla göz arasında işler hallediyor,
Bazen kendi kendine vurmaları başladı,
Hemen ilgisini dağatmaya çalışıyorum bırakıyor,
altını açınca pipiyi tutmak istiyor,
hem çok tatlı olduhem de muzur :))

Sizinkiler nasıllar merak ediyorum,
Kimler yürüdü,boylar kilolar nasıl,
Bu arada bizim oğlan boya gitti,kilo.11.300,boy:85 cm.

Umarım yazdıklarınızı okumaya vakit bulabilirim çok merak ediyorum çünkü,
Şimdilik herkese iyi geceler.

İzmirli anneler,28 ağustos pazar günü Bornova İkea da öğleden sonra saat 2 de buluşmaya ne dersiniz ??? Üst katındaki lokanta kısmında...Aksilik olmazsa orada olucaz :)

Son düzenleme:
günaydın kızlar...

tubiss canım cevabın için teşekkür ederim.

kızlar biz dün su çiçeği aşımızı yaptırdık çok şükür bi sorun olmadı zaten doktorumuzda ateş yapmaz demişti.Hepatit A için 2 yaşında dedi.

günaydın anneler nasılsınız bakalım?

dün çok sıkıcı bir gün geçirdim bütün gün pc başındaydım nerdeyse. eş durumundan tayinler açıklanacaktı sözde dün ama ancak gece yarısı 3 te açıklamışlar bende sabah öğrendim.ilk tercihime atandım çok şükür.umarım hayırlı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…