2010 Temmuz Anneleri : )

doğrudur canım bende tam göreceksin sandım,o yüzden anlamadım,ben tekrar aralığın ilk haftası gidicem yani 9.haftanın içindeyken o zaman iki aylık olacak ay heycanlandım şimdi

canım kıyamam inşallah hepimizin bebişleri sağlıklı sıhhatlidir..benim ilk bebeğim :)) o yüzden bende çok heyecanlıyım...

bu arada capri ve justreader ı gördüm nasılsınız kızlar? iyisinizdir inşallah.

eeee hem hamilelik hem de progesteron normal olarak uykuluyuz tabi..a.s.
izmirde olan var mı aramızda...

ben izmir deyim canım...

Arkadaşlar ben de adetime 6 gün kala idrar testlerinden öğrendim hamileliği..Mikkroenjeksiyon hamilesiyim.11.gün kandan öğrendim beta hcg sonucunu 230 du..Bu gün transferimin 14. günü ve adetimin geciktiği 1. gün henüz..Bu gün yaptırdığım beta hcg sonucum 676...İnşallah sağlıkla devam eder...:Saruboceq:

maşallah liyadoracım Allah tamamını erdirsin..
ben kızımda çok zor hamile kalmıştım nerdeyse 1 yıla yakındı her ay idrar testi yapıyordum malasef hep hayal kırıklığı oluyordu,sonra adetim 5 gün geçene kadar beklemiştim ve kandan baktırmıştım sonuç pozitifti,bu yüzden ben idrar testinin bana uğursuz geldiğini düşünüyorum(saçma belki ama).şimdi yine kandan baktırdım 2 gün bekledim, bu sefer pek umudum yoktu ama oldu çok şükür..

Çok şükür banbinocum:Saruboceq:,ben aslından beta hcg nin yanıltıcı olduğunu düşünüyorum.geçen sene de beta hcg 12. gün 57 idi ama ikizdi bebeklerim..Normal yolla hamile kalamadığım için anca mikro enjeksiyonla..dr idrar testi yapmayın dese de transferin 4. gününden itibaren yaptım..8.güne dek hep negatifti..negatif bile olsa ilk sonucu dr dan değil kendim öğrenmek stresimi azaltır diye düşünüyordum....

doğru canım çok haklısın insan çok istediği için merak ediyor ve hemen sonucu öğrenmek istiyor dilerim isteyen herkese hayırlısıyla versin Allah :Saruboceq:

Arkadaşlar bu beta hcg testi oranları nasıl yorumluyorsunuz? Benim son adet günüme göre hesaplarsak 4. haftada 2412 miş değerim. Bunu nasıl yorumlamam gerekiyor.Şuan 5+3 haftadayım. Yarın bebeğimin kalp atışlarını duyma ihtimalim varmı sizce?

Canım son adet tarihin ne zamandı ? gayet güzel duruyor sonucun şu an

Son adetimim başlangıcı 10/10/2009. Kesemi gördüm ve direk ağlamaya başladığım için doktoruma hiç birşey soramadım heyecandan:bbo:

Son adetimim başlangıcı 10/10/2009. Kesemi gördüm ve direk ağlamaya başladığım için doktoruma hiç birşey soramadım heyecandan:bbo:

Hımm benden tam 1 hafta öndesin o zaman canım .Ancak 5+3 isen 5. değil 6. haftanın içindesin .Kese 1 tane mi dedi dr ? beta hcg sonucunu geçen hafta bu günlerde mi öğrendin yoksa bir kaç gün önce mi ?

selam kızlar
kalp atışlarını Allah çok şükür gördüm, inanılmaz güzel bir duygu.
ama halaşoktayım çünkü bir tane değil ıKı taneydileri.
Kızlar Allah izin verirse ikiz geliyor hemde tek yumurta ikiziiiii.
AY ıNANAMIYORUM HALA alkisalkisalkis

:CüvCüv:
:CüvCüv:

liyadoracım ben takvimi ticker factoryden yapmayı beceremedim sinir oldum,lilly tickerdan yaptım ama onu da kabul etmiyor bana yardım edermisin?

Hımm benden tam 1 hafta öndesin o zaman canım .Ancak 5+3 isen 5. değil 6. haftanın içindesin .Kese 1 tane mi dedi dr ? beta hcg sonucunu geçen hafta bu günlerde mi öğrendin yoksa bir kaç gün önce mi ?

Geçen hafta perşembe günü öğrendim ve kan testi verdim. Gebelik şüphesi değilde muayene için gitmiştim. Doktorum burda bişi var dedi %99 hamilesin kese görüyorum( adet sölemedi) dedi ama %1 lik yalancı gebelik olabilir diye kan testi istedi. Aynı gün test sonucunuda öğrendim.

Oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok sevindim,tebrikler canımm opuyorumnanaktan
liyadoracım ben takvimi ticker factoryden yapmayı beceremedim sinir oldum,lilly tickerdan yaptım ama onu da kabul etmiyor bana yardım edermisin?

Elbette yardımcı olmaya çalışırım canım.Son adet tarihin ne zaman ?

canımm gözün aydınn,çok sevindim
tek yumurta ikizi süper yaaa...allah sağlıklı sıhhatli kucağınada almak nasip eder inş.

Ay ne güzel bir haber maşallah şimdi siz 3 kişisiniz yani çok sevindim senin adına canım bebişlerini sağlıkla alırsın kucağına inşallah tatlım

Canım sonucun çok güzel.Dr un dediği gibi bekle istersen bir kaç gün daha..Yeni gebelik olduğu için kese anca oluşur .Bak benden 1 hafta öndesin ama bana haftaya cumaya gel diyorlar..Henüz muayene için erken buluyorlar..Kese anca yeni yeni oluşur..Kimbilir seninki de çoğul gebeliktir belki yerimsenibenopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…