doğrudur canım bende tam göreceksin sandım,o yüzden anlamadım,ben tekrar aralığın ilk haftası gidicem yani 9.haftanın içindeyken o zaman iki aylık olacak ay heycanlandım şimdi
canım kıyamam inşallah hepimizin bebişleri sağlıklı sıhhatlidir..benim ilk bebeğim :)) o yüzden bende çok heyecanlıyım...
eeee hem hamilelik hem de progesteron normal olarak uykuluyuz tabi..a.s.Benim şu andaki sıkıntım uyku problemi sürekli bir uyuklama hali var üzerimde...
Elimde olmadan resmen gözlerim kapanıyor canım yaa kontrol edemiyorum. İş yerindekilere de henüz duyulmadı. Gelen giden capri hanım hasta mısınız, yapacak bişeyimiz var mı, yardımcı olalım felan diyorlar? teşekkür ederim biraz başım ağrıyor diyorum... :))))
izmirde olan var mı aramızda...
eeee hem hamilelik hem de progesteron normal olarak uykuluyuz tabi..a.s.
ben izmir deyim canım...
Arkadaşlar ben de adetime 6 gün kala idrar testlerinden öğrendim hamileliği..Mikkroenjeksiyon hamilesiyim.11.gün kandan öğrendim beta hcg sonucunu 230 du..Bu gün transferimin 14. günü ve adetimin geciktiği 1. gün henüz..Bu gün yaptırdığım beta hcg sonucum 676...İnşallah sağlıkla devam eder...:Saruboceq:
maşallah liyadoracım Allah tamamını erdirsin..
ben kızımda çok zor hamile kalmıştım nerdeyse 1 yıla yakındı her ay idrar testi yapıyordum malasef hep hayal kırıklığı oluyordu,sonra adetim 5 gün geçene kadar beklemiştim ve kandan baktırmıştım sonuç pozitifti,bu yüzden ben idrar testinin bana uğursuz geldiğini düşünüyorum(saçma belki ama).şimdi yine kandan baktırdım 2 gün bekledim, bu sefer pek umudum yoktu ama oldu çok şükür..
Çok şükür banbinocum:Saruboceq:,ben aslından beta hcg nin yanıltıcı olduğunu düşünüyorum.geçen sene de beta hcg 12. gün 57 idi ama ikizdi bebeklerim..Normal yolla hamile kalamadığım için anca mikro enjeksiyonla..dr idrar testi yapmayın dese de transferin 4. gününden itibaren yaptım..8.güne dek hep negatifti..negatif bile olsa ilk sonucu dr dan değil kendim öğrenmek stresimi azaltır diye düşünüyordum....
doğru canım çok haklısın insan çok istediği için merak ediyor ve hemen sonucu öğrenmek istiyor dilerim isteyen herkese hayırlısıyla versin Allah :Saruboceq:
Arkadaşlar bu beta hcg testi oranları nasıl yorumluyorsunuz? Benim son adet günüme göre hesaplarsak 4. haftada 2412 miş değerim. Bunu nasıl yorumlamam gerekiyor.Şuan 5+3 haftadayım. Yarın bebeğimin kalp atışlarını duyma ihtimalim varmı sizce?
Son adetimim başlangıcı 10/10/2009. Kesemi gördüm ve direk ağlamaya başladığım için doktoruma hiç birşey soramadım heyecandan:bbo:
Hımm benden tam 1 hafta öndesin o zaman canım .Ancak 5+3 isen 5. değil 6. haftanın içindesin .Kese 1 tane mi dedi dr ? beta hcg sonucunu geçen hafta bu günlerde mi öğrendin yoksa bir kaç gün önce mi ?
Oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok sevindim,tebrikler canımm opuyorumnanaktanselam kızlar
kalp atışlarını Allah çok şükür gördüm, inanılmaz güzel bir duygu.
ama halaşoktayım çünkü bir tane değil İKİ taneydileri.
Kızlar Allah izin verirse ikiz geliyor hemde tek yumurta ikiziiiii.
AY İNANAMIYORUM HALA alkisalkisalkis
:CüvCüv:
liyadoracım ben takvimi ticker factoryden yapmayı beceremedim sinir oldum,lilly tickerdan yaptım ama onu da kabul etmiyor bana yardım edermisin?
selam kızlar
Ay ne güzel bir haber maşallah şimdi siz 3 kişisiniz yani çok sevindim senin adına canım bebişlerini sağlıkla alırsın kucağına inşallah tatlımselam kızlar
Geçen hafta perşembe günü öğrendim ve kan testi verdim. Gebelik şüphesi değilde muayene için gitmiştim. Doktorum burda bişi var dedi %99 hamilesin kese görüyorum( adet sölemedi) dedi ama %1 lik yalancı gebelik olabilir diye kan testi istedi. Aynı gün test sonucunuda öğrendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?