2010 Temmuz Anneleri : )

tebrikler canım,hayırlısı olsun :)

hoş geldin canımcım...

maşallah rüzgar paşayaa...

tatil resimlerine bittim ne yakışıklı olmuş öyleee fot.mak. pozlar bakışlar...

çok can yakar annesi buu...

canım burdada pek çok çocuk yürüyor...

metin erende yürümeye dair bir numara yok....

emekleyerek her yere daha hızlı yetişiyorum ne gerek var diye düşünüyor sanırım

bizdede anne, dede, nenne, bitti, haydi, (babasının adını söyluyor ende....) mamma diorrr .. su demiorr malesef..

yemek yerken zorlanmada pek çok annemiz ben dahil şikayetçiyiz bu konuda... metin erende yemek yerken dört döndürüyor bizi malesef...

yeni bebek haberide var topiğimizde....

efim 2. bebeği bekliyor..

ayşebahar 4. bebeği..

yüzeysel bir özet geçtim canımm.. ihmal etme bu kadar...

hayırlı olsun cnm... benm eltimde hemşire evraklarını yeni teslim etti ... eş durumundan tayin için ne zman belli oluyor bu tayinler ne kadar süre ilee..

tebrikler canım,hayırlısı olsun :)

tşk ederim AlminaCinar

hayırlı olsun cnm... benm eltimde hemşire evraklarını yeni teslim etti ... eş durumundan tayin için ne zman belli oluyor bu tayinler ne kadar süre ilee..

her kurumun farklı oluyor canım bu zamanlar.öğretmenlerin son tercih cuma günüydü ve bu gece yarısı açıklandı.başvurular bittikten birkaç gün sonra açıklanır onların da

günaydın kızlar...

hoşgeldin miss maşallah kuzuya

İzmirli anneler,28 ağustos pazar günü Bornova İkea da öğleden sonra saat 2 de buluşmaya ne dersiniz ??? Üst katındaki lokanta kısmında...Aksilik olmazsa orada olucaz :)
bizde de bi aksilik olmazsa yer tarih saat uygundur :129:

hayırlı olsun

bu arada su çiçeği aşımızı dün yaptırdık.
aşı 80 liraydı merak eden arkadaşlara..
doktorumuz ateş yapmaz dedi ve şükür henüz bi etkisi olmadı

Canım dün bende baktım.. Ama daha sağlıklı bir ayakkabı alabileceğimi düşündüm daha sonra..
Ben Converse hastasıyım.. İyi bilirim.. Benim için bir yaşam tarzı diyebilirim
Ama kızımın minik ayakları için pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum taban yapısı olarak..
Ama estetik olarak soracak olursan bence mükemmel duruyor..
Belki kızım biraz büyüyüp ayakları 25-30 numaralara gelince düşünebilirim, belki...
Umarım yardımcı olabilmişimdir

sağol canım tşk ederim yardımın için

günaydın herkese....

bugün çok işim var temizlik yapıyorum. kuzeyin hala burnu akıyor bir ara düzelmişti yine başladı. ishalimiz durdu şükür.

bende hasta gibiyim. burun akıntısı devam.

akşama iftara dışarı çıkacağız ama benim pek gidesim yok. zaten niyetli de değilim bir haftadır. yarın başlarım kısmetse tekrardan.

kolay gelsin canım..

kuzeyede geçmiş olsun...

bende yarın tekrar başlıcam kısmetse...

ama tam alışmışken ara verdik yine zorlanıcaz 2 gün..

allah yardımcımız olsun

herkese merhaba
bir sorum olacak oldukça acil...
şehirler arası yolculuk yapan arkadaşşlar. otobüsle tabiki.
bebek içinde ayrı koltukmu aldınız artık bebek koltuğu mecbur ya otobüsler dahil. uylama varmı merak ettim. bebek koltuğunu otobüs mü temin ediyor acaba.

Hayırlı olsun meslektaşım,
Neresi oldu bu arada merak ettim.

merhaba arkadaşlar:)
dün annemler bendeydi iftara biraz yoruldum ama güzel geçti...
ilke de sabahın 6sında kalktı yeni uyudu...

ben de bebeklere uygun olduğunu düşünmüyorum tabanlarını desteklemez gibi geliyo...

biz gittik canım ilke 7 aylıkken izmire ve ankaraya ama ya uygulama yoktu ya da otobüsler dahil değil çünkü kimsede yoktu...
sen gideceksen otobüsle yanında ince yastık gibi birşey al uyurken rahat oluyo...

gunaydın kızlar nasılsınız ben artık berra ceylın ı zaptedemıyorum sureklı sandalyeye cıkmak ıstıyor cıkıp oturuyor ben gormeden de cıkmıs bır kac defa dusmus ayrıca bu aralar gelıp gıdıp kafasını masaya carpıyor bılerek yapıyor yaramazlık adına hersey var cekyatın koluna cıkıp oturuyor evın anahtarını alıp kapı kılıdıne sokuyor cekmecelerde ne varsa yerde bulasık makınasının ıcıne gırıyor buzdolabının ıcıne kapısı acıldı mı hemen domates calıp yıyor ve sureklı bızı ısırıyor hayırdan anlamıyor konusma namına hıcbırsey yok bızde sadece dede ve gel anne baba bıle demıyor onceden dıyordu halbukı bu arada esımle bu ara acayıp ıyıyız buyuk bır degısım ornegı gosterıyor dun gıtmıs tost mekınası almıs bana arzum dan 19 agustos evlılık yıldonumumuz 4 yılı doldurduk haftasonu ve bayram ıcınde ızın almıs gezmeye goturcekmıs hafta sonuda eskısehır e bayramlık alısverısıne sımdılık durumlar ıyı ama benım yıne canım sıkkın 2 gun once sacımı boyattım rofle berbat oldu boyle gezemem ne yapacam ya

sağol canım cevabın için yastık almayı düsünüyordum zaten gece yolculuk yapacağız sabaha kadar uyur ümidi ile bakalım. inşallah iyi geçer yolculuk.

sağol canım cevabın için yastık almayı düsünüyordum zaten gece yolculuk yapacağız sabaha kadar uyur ümidi ile bakalım. inşallah iyi geçer yolculuk.

biz de gece gitmiştik ilke uyudu hep sıkıntı olmadı canım inşallah sizinki de sorunsuz geçer...

Hayırlı olsun meslektaşım,
Neresi oldu bu arada merak ettim.

hoşgeldin çapkın rüzgarın annesi:)

eşinle durumlarınıza sevindim gürsorcum inşallah hep böyle gider...
saçının tamamını kahveye falan boyasan kapanır heralde...

merhaba canım. biz bu sabah geldik 8 saat otobus yolculugu yaptık . 10 gün öncede 12 saatlık otobüs yolculugu yapmıştık. ikisindede ayrı koltuk almadık. ama söyle bi güzellik oldu otobuste boş yer vardı eşim oraya geçti ben kızıma küçük bi çarşaf aldım koltuk yakmasın diye onu serdim incede bi yastık. yanımda yattı. iyi oldu.
ayrı bir bilet almaya gerek yok. 12 saat gittigimizdede kucagımıza yatırdık. sonra 4 saat sonra falan inen biri olmuştu eşim yine oraya geçmişti.inen birileri mutlaka oluyor ayrı koltuk almaya gerek kalmıyor.

koyu kumral aldım ınsallah guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…