- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
günaydın anneler nasılsınız bakalım?
dün çok sıkıcı bir gün geçirdim bütün gün pc başındaydım nerdeyse. eş durumundan tayinler açıklanacaktı sözde dün ama ancak gece yarısı 3 te açıklamışlar bende sabah öğrendim.ilk tercihime atandım çok şükür.umarım hayırlı olur.
Merhaba kızlar,
Uzun zaman sonra sahalara geri döndüm,
Evde değildik 1 ay kadar tatildeydik,
Ben de bu süreci internet başında geçirmek istemedim doya doya tadına varmak için,
Ama burayı da özledim,
Bıdıkları ve sizleri merak ediyorum,
Soracak bir sürü sorum var,
Ama girmeye vakit bulabilecekmiyim onu da bilmiyorum,
Benim bıdığım çok feci hareketleendi,
dur durak bilmiyor
Yemek saatlerimiz eziyet,
hiç bir şey yemek istemiyor,
hem de diş çıkarma zamanı falan değil yemek yemeyi sevmeyen bir çocuk oldu(
Gündüz uykularımız azaldı,
geceler bölük pörçük,
Hala beni emiyor,
Hem de acayip ballandı emmelerimiz,
Yapışıyor resmen kereta:))
İlk adımları atmaya başladı,
3-5 adım gidiyor ama gerisi henüz gelmedi korkuoruz,
Bir kaç kelimemiz var,
anne,baba,atta,HAVLU:))),su,gibi şeyler söyleyebiliyor,
Kafasını iki yana sallayarak hayır demeyi beceriyor,
Lamba nerde,tv nerde,saat kaç oluş diyince işaret parmağıyla gösteriyor,
bu sıralar kulaklar,burun ağaz öğretmeye çalışıyorum karıştırarak da olsa öğrenmeye başladı,
inanılmaz eli çabuk,
Kaşla göz arasında işler hallediyor,
Bazen kendi kendine vurmaları başladı,
Hemen ilgisini dağatmaya çalışıyorum bırakıyor,
altını açınca pipiyi tutmak istiyor,
hem çok tatlı olduhem de muzur :))
Sizinkiler nasıllar merak ediyorum,
Kimler yürüdü,boylar kilolar nasıl,
Bu arada bizim oğlan boya gitti,kilo.11.300,boy:85 cm.
Umarım yazdıklarınızı okumaya vakit bulabilirim çok merak ediyorum çünkü,
Şimdilik herkese iyi geceler.
dün çok sıkıcı bir gün geçirdim bütün gün pc başındaydım nerdeyse. eş durumundan tayinler açıklanacaktı sözde dün ama ancak gece yarısı 3 te açıklamışlar bende sabah öğrendim.ilk tercihime atandım çok şükür.umarım hayırlı olur.
tebrikler canım,hayırlısı olsun :)
hayırlı olsun cnm... benm eltimde hemşire evraklarını yeni teslim etti ... eş durumundan tayin için ne zman belli oluyor bu tayinler ne kadar süre ilee..
Merhaba kızlar,
Uzun zaman sonra sahalara geri döndüm,
Evde değildik 1 ay kadar tatildeydik,
Ben de bu süreci internet başında geçirmek istemedim doya doya tadına varmak için,
Ama burayı da özledim,
Bıdıkları ve sizleri merak ediyorum,
Soracak bir sürü sorum var,
Ama girmeye vakit bulabilecekmiyim onu da bilmiyorum,
Benim bıdığım çok feci hareketleendi,
dur durak bilmiyor
Yemek saatlerimiz eziyet,
hiç bir şey yemek istemiyor,
hem de diş çıkarma zamanı falan değil yemek yemeyi sevmeyen bir çocuk oldu(
Gündüz uykularımız azaldı,
geceler bölük pörçük,
Hala beni emiyor,
Hem de acayip ballandı emmelerimiz,
Yapışıyor resmen kereta:))
İlk adımları atmaya başladı,
3-5 adım gidiyor ama gerisi henüz gelmedi korkuoruz,
Bir kaç kelimemiz var,
anne,baba,atta,HAVLU:))),su,gibi şeyler söyleyebiliyor,
Kafasını iki yana sallayarak hayır demeyi beceriyor,
Lamba nerde,tv nerde,saat kaç oluş diyince işaret parmağıyla gösteriyor,
bu sıralar kulaklar,burun ağaz öğretmeye çalışıyorum karıştırarak da olsa öğrenmeye başladı,
inanılmaz eli çabuk,
Kaşla göz arasında işler hallediyor,
Bazen kendi kendine vurmaları başladı,
Hemen ilgisini dağatmaya çalışıyorum bırakıyor,
altını açınca pipiyi tutmak istiyor,
hem çok tatlı olduhem de muzur :))
Sizinkiler nasıllar merak ediyorum,
Kimler yürüdü,boylar kilolar nasıl,
Bu arada bizim oğlan boya gitti,kilo.11.300,boy:85 cm.
Umarım yazdıklarınızı okumaya vakit bulabilirim çok merak ediyorum çünkü,
Şimdilik herkese iyi geceler.
bizde de bi aksilik olmazsa yer tarih saat uygundur :129:İzmirli anneler,28 ağustos pazar günü Bornova İkea da öğleden sonra saat 2 de buluşmaya ne dersiniz ??? Üst katındaki lokanta kısmında...Aksilik olmazsa orada olucaz :)
hayırlı olsungünaydın anneler nasılsınız bakalım?
http://www.trendyol.com/Cocuk-Chuck-Taylor-As-Slip-Hi-ChipmunkMilk-717695-P368877.aspx
kızlar ya bir fikir verin sizce kıza bu ayakkabı gider mi?
Canım dün bende baktım.. Ama daha sağlıklı bir ayakkabı alabileceğimi düşündüm daha sonra..
Ben Converse hastasıyım.. İyi bilirim.. Benim için bir yaşam tarzı diyebilirim
Ama kızımın minik ayakları için pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum taban yapısı olarak..
Ama estetik olarak soracak olursan bence mükemmel duruyor..
Belki kızım biraz büyüyüp ayakları 25-30 numaralara gelince düşünebilirim, belki...
Umarım yardımcı olabilmişimdir
günaydın herkese....
bugün çok işim var temizlik yapıyorum. kuzeyin hala burnu akıyor bir ara düzelmişti yine başladı. ishalimiz durdu şükür.
bende hasta gibiyim. burun akıntısı devam.
akşama iftara dışarı çıkacağız ama benim pek gidesim yok. zaten niyetli de değilim bir haftadır. yarın başlarım kısmetse tekrardan.
Canım dün bende baktım.. Ama daha sağlıklı bir ayakkabı alabileceğimi düşündüm daha sonra..
Ben Converse hastasıyım.. İyi bilirim.. Benim için bir yaşam tarzı diyebilirim
Ama kızımın minik ayakları için pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum taban yapısı olarak..
Ama estetik olarak soracak olursan bence mükemmel duruyor..
Belki kızım biraz büyüyüp ayakları 25-30 numaralara gelince düşünebilirim, belki...
Umarım yardımcı olabilmişimdir
herkese merhaba
bir sorum olacak oldukça acil...
şehirler arası yolculuk yapan arkadaşşlar. otobüsle tabiki.
bebek içinde ayrı koltukmu aldınız artık bebek koltuğu mecbur ya otobüsler dahil. uylama varmı merak ettim. bebek koltuğunu otobüs mü temin ediyor acaba.
merhaba arkadaşlar:)
dün annemler bendeydi iftara biraz yoruldum ama güzel geçti...
ilke de sabahın 6sında kalktı yeni uyudu...
ben de bebeklere uygun olduğunu düşünmüyorum tabanlarını desteklemez gibi geliyo...
biz gittik canım ilke 7 aylıkken izmire ve ankaraya ama ya uygulama yoktu ya da otobüsler dahil değil çünkü kimsede yoktu...
sen gideceksen otobüsle yanında ince yastık gibi birşey al uyurken rahat oluyo...
sağol canım cevabın için yastık almayı düsünüyordum zaten gece yolculuk yapacağız sabaha kadar uyur ümidi ile bakalım. inşallah iyi geçer yolculuk.
Hayırlı olsun meslektaşım,
Neresi oldu bu arada merak ettim.
gunaydın kızlar nasılsınız ben artık berra ceylın ı zaptedemıyorum sureklı sandalyeye cıkmak ıstıyor cıkıp oturuyor ben gormeden de cıkmıs bır kac defa dusmus ayrıca bu aralar gelıp gıdıp kafasını masaya carpıyor bılerek yapıyor yaramazlık adına hersey var cekyatın koluna cıkıp oturuyor evın anahtarını alıp kapı kılıdıne sokuyor cekmecelerde ne varsa yerde bulasık makınasının ıcıne gırıyor buzdolabının ıcıne kapısı acıldı mı hemen domates calıp yıyor ve sureklı bızı ısırıyor hayırdan anlamıyor konusma namına hıcbırsey yok bızde sadece dede ve gel anne baba bıle demıyor onceden dıyordu halbukı bu arada esımle bu ara acayıp ıyıyız buyuk bır degısım ornegı gosterıyor dun gıtmıs tost mekınası almıs bana arzum dan 19 agustos evlılık yıldonumumuz 4 yılı doldurduk haftasonu ve bayram ıcınde ızın almıs gezmeye goturcekmıs hafta sonuda eskısehır e bayramlık alısverısıne sımdılık durumlar ıyı ama benım yıne canım sıkkın 2 gun once sacımı boyattım rofle berbat oldu boyle gezemem ne yapacam ya
herkese merhaba
bir sorum olacak oldukça acil...
şehirler arası yolculuk yapan arkadaşşlar. otobüsle tabiki.
bebek içinde ayrı koltukmu aldınız artık bebek koltuğu mecbur ya otobüsler dahil. uylama varmı merak ettim. bebek koltuğunu otobüs mü temin ediyor acaba.
biz de gece gitmiştik ilke uyudu hep sıkıntı olmadı canım inşallah sizinki de sorunsuz geçer...
hoşgeldin çapkın rüzgarın annesi:)
eşinle durumlarınıza sevindim gürsorcum inşallah hep böyle gider...
saçının tamamını kahveye falan boyasan kapanır heralde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?