koyu kumral aldım ınsallah guzel olur
merhaba canım. biz bu sabah geldik 8 saat otobus yolculugu yaptık . 10 gün öncede 12 saatlık otobüs yolculugu yapmıştık. ikisindede ayrı koltuk almadık. ama söyle bi güzellik oldu otobuste boş yer vardı eşim oraya geçti ben kızıma küçük bi çarşaf aldım koltuk yakmasın diye onu serdim incede bi yastık. yanımda yattı. iyi oldu.
ayrı bir bilet almaya gerek yok. 12 saat gittigimizdede kucagımıza yatırdık. sonra 4 saat sonra falan inen biri olmuştu eşim yine oraya geçmişti.inen birileri mutlaka oluyor ayrı koltuk almaya gerek kalmıyor.
ben ve kızım olacağız inşallah sorun çıkmaz o yüzden korkuyorum yanımızda babası olsa oyalanır bi onda bi bende özellikle gece aldım ki uyusun.
yemek olayını nasıl yaptınız ben devam mamasını alcağım ama otobüsteki sıcak suyu kullanmak istemiyorum. yanıma termosmu alsam nasıl sogutucam. gece uyunırsa içirirm diye. gerçi bineceğimiz saatde uyku saati. gece 12 de bineceğiz. sabah 5,30-6 gibi ineriz. gece 12 de mamasını içirsem birde indiğimizde 6 da içmesi lazım ama gece bi kaç sefer uyanıp emiyor. en ön koltuktan ayırtmıştım yolu izleriz diye ama ben değiştireyim gece gece ne izlemesi :)) biraz arkalardan alayımda rahat emzireyim sağına soluna bayan yerleşmiş koltuklara bakayım ben en iyisi...
olur bence,
röflelerin de tamamen kapanmaz ama çoğu kapanır ...
ben röfle sevmiyorum pek parmak parmak yapıyolar doğal durmuyo.
ben kendim uzun zamandır krepe balyaj yapıyorum kendime sonra da kumral-bal tonlarında boyuyorum hatta yeni yaptım arkadaşlar çok beğendi...
selamlar,
uzun zamandır yoktum arada bir girip baktım. yarın oğlumun doğum günü bugün cıkıp yeni kııyafetler alıp sütüdyoda resmini cektırdım yarın fırsat bulamam diye.oğlum tam yürüdü derken emeklemeye başladı 4 dişimiz var, iştahsız ama mutlu bir bebek... babasıyla ayrı yasamaya basladık epey bir zamandır buna rağmen yinede mutlu oğlum,hayırlısı olsun bakalım. hepinizi öpüyorum(didem ve çiğdemi kokulu öptüm:)
allaha emanet olun
merhabalar
oğlum ameliyat oldu şükür
sünnet de oldu
evimizdeyiz
çok ağladı yıktı ortalığı
şu 3 gn de geçse daha rahatlıyacağım
halimize binlerce kere şükretsek azdır dedim
10 yaşında bir çocuk öldü
üvey annesi yapmadığı işkence bırakmamış
sonunda öldürmüş yavruyu
başka bir bayan seviniyor ben de zannettim çıkıyorlar
bebeği 7 aydır yani doğduğundan beri yoğun bakımdaymış
o çıkıyormuş servise
bebek geldi sanki 3 aylık minicik yavru
başka bir kadının bebeği kanser
yemiyor içmiyor,
sapsarı olmuş yavrucak
ayyyyyyyyyyy ne bileyim içiizi sıkmak istemedim
ama bu hallerde insanlar var malesef
oh insanın evi gibisi yok
umarım bir an önce tüm bebek çocuk yetişkn hasta kim varsa iyileşsinler
günaydın kızlar oğlum yine hastalandı.gece ateşi 38 dereceydi.duş aldırdık, calpol verdik biraz düştü, ama ateşi sabah yine aynı şekilde tekrar çıktı.sabah uyandığında bir huzursuzluğu vardı.eşimde kucağında gezdirirken eşimin üstüne yüzüne baya tanzikli bir şekilde kustu.biraz rahatladı kuzum.sonra emmek istedi evden çıkmadan emzirdim.bu sefer anneme giderken arabanın içinde yine kustu.sanırım midesini üşüttü.kızlar sizce oğluma ne yedirmeliyiz.tavsiye de bulunur musunuz?
allahım bütün bebeklerimize şifa versin hastalık myüzü göstermesin . canım süneti genel anestezimi yapıldı yoksa bölgeselmi bende yapırıcam ama karar veremiyorum sizce hangisi daha iyi olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?