2010 Temmuz Anneleri : )

koyu kumral aldım ınsallah guzel olur

olur bence,
röflelerin de tamamen kapanmaz ama çoğu kapanır ...
ben röfle sevmiyorum pek parmak parmak yapıyolar doğal durmuyo.
ben kendim uzun zamandır krepe balyaj yapıyorum kendime sonra da kumral-bal tonlarında boyuyorum hatta yeni yaptım arkadaşlar çok beğendi...

ben ve kızım olacağız inşallah sorun çıkmaz o yüzden korkuyorum yanımızda babası olsa oyalanır bi onda bi bende özellikle gece aldım ki uyusun.
yemek olayını nasıl yaptınız ben devam mamasını alcağım ama otobüsteki sıcak suyu kullanmak istemiyorum. yanıma termosmu alsam nasıl sogutucam. gece uyunırsa içirirm diye. gerçi bineceğimiz saatde uyku saati. gece 12 de bineceğiz. sabah 5,30-6 gibi ineriz. gece 12 de mamasını içirsem birde indiğimizde 6 da içmesi lazım ama gece bi kaç sefer uyanıp emiyor. en ön koltuktan ayırtmıştım yolu izleriz diye ama ben değiştireyim gece gece ne izlemesi :)) biraz arkalardan alayımda rahat emzireyim sağına soluna bayan yerleşmiş koltuklara bakayım ben en iyisi...

termostaki suyu biberona koyarsın canım yarım saatte falan kendi kendine ılınır
o zaman mamayı atar hazırlırsın.
kavanoz mamalarıda iyi oluyor bu durumlar için. muhallebilerinden alabilirsin biraz idare eder.

Selam anneler,

İş hayatından eve transfer olmuş bir anne olarak şunu söyleyebilirim ki ev kadınlığı çok zormuş. Off yemek derdi evi topla şu bu. Kuzucuk var Allahtan günler güzel geçiyor , yoksa ev hayatı berbatmış.

Sosyal bir insan kesinlikle evde uzun süre yapamaz hele ki çocuk büyüdükten sonra. Benim tosbagam büyüdükten sonra hemen işe giricem Allah kısmet ederse.

Bayramda biz de gene biryerlere kaçmayı planlıyoruz bakalım, dün bir arkadaşım geldi Amerika ya gitti tatile benim kızdan 3 ay büyük oğlu var. Perişan olmuş zavallı çocuk , jet lag olmuş zar zor düzelmiş. Demek ki uzun süren seyahatlere daha uygun değiller.

Kısa mesafelerde de hiçbirşey yok gidilecek. Çocuğumun düzeni bozulsun istemiyorum rahat bir anne değilim. 12 dedin mi meyve, 2 dedin mi çorba, 5 dedin mi yogurt turunden anneyim. Bunlar aksayınca sinirleniyorum, dolayısı ile acaba evde mi otursak diye de düşünmüyor değilim.:) Anlaşılan çocuk kocaman olana dek tıkılacaz evde biz.

Son düzenleme:
Selam anneler,

İş hayatından eve transfer olmuş bir anne olarak şunu söyleyebilirim ki ev kadınlığı çok zormuş. Off yemek derdi evi topla şu bu. Kuzucuk var Allahtan günler güzel geçiyor , yoksa ev hayatı berbatmış.

Sosyal bir insan kesinlikle evde uzun süre yapamaz hele ki çocuk büyüdükten sonra. Benim tosbagam büyüdükten sonra hemen işe giricem Allah kısmet ederse.

Bayramda biz de gene biryerlere kaçmayı planlıyoruz bakalım, dün bir arkadaşım geldi Amerika ya gitti tatile benim kızdan 3 ay büyük oğlu var. Perişan olmuş zavallı çocuk , jet lag olmuş zar zor düzelmiş. Demek ki uzun süren seyahatlere daha uygun değiller.

Kısa mesafelerde de hiçbirşey yok gidilecek. Çocuğumun düzeni bozulsun istemiyorum rahat bir anne değilim. 12 dedin mi meyve, 2 dedin mi çorba, 5 dedin mi yogurt turunden anneyim. Bunlar aksayınca sinirleniyorum, dolayısı ile acaba evde mi otursak diye de düşünmüyor değilim :) Anlaşılan çocuk kocaman olana dek tıkılacaz evde biz.

Son düzenleme:

bundan once cok yaptırdıım baya guzel olmustu artık sankı yuzumde yaslandı yakıstıramaz oldum kendıme ozellıkle bu röfleyı 3 gundur alısmaya calısıyorum yok olmadı sımdı boyadım altına pek boya yetmedi ense kısmına keske 2 kutu alsaydım neyse 2 hafta sonra tekrar boyarım

selamlar,
uzun zamandır yoktum arada bir girip baktım. yarın oğlumun doğum günü bugün cıkıp yeni kııyafetler alıp sütüdyoda resmini cektırdım yarın fırsat bulamam diye.oğlum tam yürüdü derken emeklemeye başladı 4 dişimiz var, iştahsız ama mutlu bir bebek... babasıyla ayrı yasamaya basladık epey bir zamandır buna rağmen yinede mutlu oğlum,hayırlısı olsun bakalım. hepinizi öpüyorum(didem ve çiğdemi kokulu öptüm:)
allaha emanet olun

bu arada
Istanbul Univ.KBB Anabilimdali,12 yas alti isitme engelli saglik guvencesi olmayan cocuklara ucretsiz isitme cihazi veriyor. Duyuralim.

merhabalar
oğlum ameliyat oldu şükür
sünnet de oldu
evimizdeyiz
çok ağladı yıktı ortalığı
şu 3 gn de geçse daha rahatlıyacağım

halimize binlerce kere şükretsek azdır dedim
10 yaşında bir çocuk öldü
üvey annesi yapmadığı işkence bırakmamış
sonunda öldürmüş yavruyu

başka bir bayan seviniyor ben de zannettim çıkıyorlar
bebeği 7 aydır yani doğduğundan beri yoğun bakımdaymış
o çıkıyormuş servise
bebek geldi sanki 3 aylık minicik yavru

başka bir kadının bebeği kanser
yemiyor içmiyor,
sapsarı olmuş yavrucak

ayyyyyyyyyyy ne bileyim içiizi sıkmak istemedim
ama bu hallerde insanlar var malesef

oh insanın evi gibisi yok
umarım bir an önce tüm bebek çocuk yetişkn hasta kim varsa iyileşsinler

hayır olsun canım
umarım tatlıya bağlarsınız

arkadaşlar ben gidiyorum... mardine taşınıyoruz interneti iptal ettiriyorum ne zaman tekrar nete girerim bilemiyorum kendinize ve kuzucuklarına dikkat edin... görüşmek üzere...

bugun bakıcımızn ılk gunuydu..ıl defa kızımı bır bakıcaya bırakacagım...okullar acılmadan alıstırma yapalım dedık 2,3 bhafta..alısması bıraz zor olacak gıbı.
bıkac aydır ıyıce bana yapıstı kızım.bacagımla butunlestı..evde nereye gıtsem pesımden kosuyor hemen aglayarak.bırakıp gıdecegım dıye korkuyor.bakıcıya da gıtmedı bugun...su ıkı haftada ıns alısır.sadece atta gıdelım dıyınce gıdıyor..oyun oynasa bıle ılla ben de olacagım yanında.sızce ne yapalım nasıl cabucak alısır?:26:

kızlar uzun zamandır gıremıyorum.. herkese slmlar.. umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır..
ben facebokta temmuz anneleri sayfasına ulasamıyorum aramalarda cıkmıyor.. yardımcı olursanız sevinirim...

Hoşgeldin Zeymuran Temmuz anneleri linki bir kac sayfa önce Almina vermişti oradan bakabılırsın grup sadece üyelere açık .

Bugün oğluşumun saç tıraşını yaptırdık ebebekteki kuaförde .. cok aglamasın orası oyuncaklı dıye orada yaptırdık ama cok agladı : ((( kısacık oldu sacları ben uzun sevıyorum bır daha uzun sure kestirmiycem neyse tatilde rahat eder artık ..

allahım bütün bebeklerimize şifa versin hastalık myüzü göstermesin . canım süneti genel anestezimi yapıldı yoksa bölgeselmi bende yapırıcam ama karar veremiyorum sizce hangisi daha iyi olur?

günaydın kızlar...

bugun kendime gelemiyorum bir türlü ayaklarım sızlıyor resmen...

heryerim ağrıyor sankii... sandalyede rahat oturamıorum ...

şöyle ayaklarımı uzatsam sanki rahat edicem valla...

ama işyerinde imkansız...

akşamda sahur için saati kurdum... uyanamamışım... sahursuz tutucam bakalım.. allah yardımcımız olsun...

metin eren akşam çok huzursuzdu elde avuçta durmadı... isteiği şey sürekli dışarı çıkıp gezmk..

kapıyı görünce ağlamaya başlıyorrr ...

başka şeylerle ilgisini dağıtmaya çalışıyorum malseff başarılı olamıyorum ne yapabilirim....

günaydın kızlar oğlum yine hastalandı.gece ateşi 38 dereceydi.duş aldırdık, calpol verdik biraz düştü, ama ateşi sabah yine aynı şekilde tekrar çıktı.sabah uyandığında bir huzursuzluğu vardı.eşimde kucağında gezdirirken eşimin üstüne yüzüne baya tanzikli bir şekilde kustu.biraz rahatladı kuzum.sonra emmek istedi evden çıkmadan emzirdim.bu sefer anneme giderken arabanın içinde yine kustu.sanırım midesini üşüttü.kızlar sizce oğluma ne yedirmeliyiz.tavsiye de bulunur musunuz?

Son düzenleme:

cnm geçmiş olsun...

evet midesini üşütmüş olabilir...

ama ateş ve kusma varsa... dişte olabılır... metin eren diş çıakracağı zman ateş ve bol kusma oluyor...

kulak veya boğaz enfeksiyonuda yapar...

midesini üşütünce ben nane kimyon veriorum iii gelior...

kulak ve boğaz enfeksiyonuysaa doktora başvurman lazım...

bol bol sıvı ver ama sürekli su içir süt meyve suyu..

sıvı ihtiyacını karışılasın...

allahım bütün bebeklerimize şifa versin hastalık myüzü göstermesin . canım süneti genel anestezimi yapıldı yoksa bölgeselmi bende yapırıcam ama karar veremiyorum sizce hangisi daha iyi olur?

canım sağol
bizim fıtık ameliyatı da vardı o yüzden genel anesteziyle oldu
hatta entübe edildi

ama normalde entübe etmeden hafif anestezi vererek yapıyorlarmış
çok da rahat oluyormuş
ama kızlar tavsiye ederim işi sonraya bırakmayın derim
ilk çişte birazcık mızırdandı
sonrası iyi şükür
iyiki yaptırmışım dedim sünneti de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…