günaydın kızlar oğlum yine hastalandı.gece ateşi 38 dereceydi.duş aldırdık, calpol verdik biraz düştü, ama ateşi sabah yine aynı şekilde tekrar çıktı.sabah uyandığında bir huzursuzluğu vardı.eşimde kucağında gezdirirken eşimin üstüne yüzüne baya tanzikli bir şekilde kustu.biraz rahatladı kuzum.sonra emmek istedi evden çıkmadan emzirdim.bu sefer anneme giderken arabanın içinde yine kustu.sanırım midesini üşüttü.kızlar sizce oğluma ne yedirmeliyiz.tavsiye de bulunur musunuz?
geçmiş olsun canım.günaydın kızlar oğlum yine hastalandı.gece ateşi 38 dereceydi.duş aldırdık, calpol verdik biraz düştü, ama ateşi sabah yine aynı şekilde tekrar çıktı.sabah uyandığında bir huzursuzluğu vardı.eşimde kucağında gezdirirken eşimin üstüne yüzüne baya tanzikli bir şekilde kustu.biraz rahatladı kuzum.sonra emmek istedi evden çıkmadan emzirdim.bu sefer anneme giderken arabanın içinde yine kustu.sanırım midesini üşüttü.kızlar sizce oğluma ne yedirmeliyiz.tavsiye de bulunur musunuz?
cnm geçmiş olsun...
evet midesini üşütmüş olabilir...
ama ateş ve kusma varsa... dişte olabılır... metin eren diş çıakracağı zman ateş ve bol kusma oluyor...
kulak veya boğaz enfeksiyonuda yapar...
midesini üşütünce ben nane kimyon veriorum iii gelior...
kulak ve boğaz enfeksiyonuysaa doktora başvurman lazım...
bol bol sıvı ver ama sürekli su içir süt meyve suyu..
sıvı ihtiyacını karışılasın...
geçmiş olsun
38 çok da yüksek bir ateş değil canım
kusması da biraz üşütmüş galiba
bol bol emzir dinlensin
hafif tuzlu bir şeyler yesin içsin
enfeksiyonda ateş daha da artar 40 dereceleri bulur
eğer sabit 38 38.5 ise enfeksiyon ihtimali çok düşük
bizim oğlanda geçen hafta böyleydi
bu bilgiler de doktorlardan
günaydın kızlar oğlum yine hastalandı.gece ateşi 38 dereceydi.duş aldırdık, calpol verdik biraz düştü, ama ateşi sabah yine aynı şekilde tekrar çıktı.sabah uyandığında bir huzursuzluğu vardı.eşimde kucağında gezdirirken eşimin üstüne yüzüne baya tanzikli bir şekilde kustu.biraz rahatladı kuzum.sonra emmek istedi evden çıkmadan emzirdim.bu sefer anneme giderken arabanın içinde yine kustu.sanırım midesini üşüttü.kızlar sizce oğluma ne yedirmeliyiz.tavsiye de bulunur musunuz?
Hoşbulduk canım,hoş geldin canımcım...
maşallah rüzgar paşayaa...
tatil resimlerine bittim ne yakışıklı olmuş öyleee fot.mak. pozlar bakışlar...
çok can yakar annesi buu...
canım burdada pek çok çocuk yürüyor...
metin erende yürümeye dair bir numara yok....
emekleyerek her yere daha hızlı yetişiyorum ne gerek var diye düşünüyor sanırım
bizdede anne, dede, nenne, bitti, haydi, (babasının adını söyluyor ende....)mamma diorrr .. su demiorr malesef..
yemek yerken zorlanmada pek çok annemiz ben dahil şikayetçiyiz bu konuda... metin erende yemek yerken dört döndürüyor bizi malesef...
yeni bebek haberide var topiğimizde....
efim 2. bebeği bekliyor..
ayşebahar 4. bebeği..
yüzeysel bir özet geçtim canımm.. ihmal etme bu kadar...
Ahh kıyamam sana bu uzun günlerde,günaydın kızlar...
bugun kendime gelemiyorum bir türlü ayaklarım sızlıyor resmen...
heryerim ağrıyor sankii... sandalyede rahat oturamıorum ...
şöyle ayaklarımı uzatsam sanki rahat edicem valla...
ama işyerinde imkansız...
akşamda sahur için saati kurdum... uyanamamışım... sahursuz tutucam bakalım.. allah yardımcımız olsun...
metin eren akşam çok huzursuzdu elde avuçta durmadı... isteiği şey sürekli dışarı çıkıp gezmk..
kapıyı görünce ağlamaya başlıyorrr ...
başka şeylerle ilgisini dağıtmaya çalışıyorum malseff başarılı olamıyorum ne yapabilirim....
Çok geçmiş olsun canım,günaydın kızlar oğlum yine hastalandı.gece ateşi 38 dereceydi.duş aldırdık, calpol verdik biraz düştü, ama ateşi sabah yine aynı şekilde tekrar çıktı.sabah uyandığında bir huzursuzluğu vardı.eşimde kucağında gezdirirken eşimin üstüne yüzüne baya tanzikli bir şekilde kustu.biraz rahatladı kuzum.sonra emmek istedi evden çıkmadan emzirdim.bu sefer anneme giderken arabanın içinde yine kustu.sanırım midesini üşüttü.kızlar sizce oğluma ne yedirmeliyiz.tavsiye de bulunur musunuz?
bugün elime eski resimlerim geçti çalışırkenden. bir anda nasıl özendim o günlere.
bir anda kendimi iş ilanlarına bakarken buldum.şöyle maaşı iyi bir iş bulsam olabilir mi diye düşündüm doğrusu. ama oğluşumu ne yapacağım.
iki yıl sonra inşallah ciddi ciddi bir arayışa girerim ve gönlüme göre bir iş bulurum.
slmm kızlarr
primanın yarışmasına katıldık
bizi desteklerseniz seviniriz :))
Prima Yıldızını Arıyor
sitesine girip ''medaa'' diye aratırıp oylarınızı verebilirsiniz :))
slmm kızlarr
Prima Yıldızını Arıyor
herkese iyi geceler....
günaydın kızlar...
bugun kendime gelemiyorum bir türlü ayaklarım sızlıyor resmen...
heryerim ağrıyor sankii... sandalyede rahat oturamıorum ...
şöyle ayaklarımı uzatsam sanki rahat edicem valla...
ama işyerinde imkansız...
akşamda sahur için saati kurdum... uyanamamışım... sahursuz tutucam bakalım.. allah yardımcımız olsun...
metin eren akşam çok huzursuzdu elde avuçta durmadı... isteiği şey sürekli dışarı çıkıp gezmk..
kapıyı görünce ağlamaya başlıyorrr ...
başka şeylerle ilgisini dağıtmaya çalışıyorum malseff başarılı olamıyorum ne yapabilirim....
canım sağol
bizim fıtık ameliyatı da vardı o yüzden genel anesteziyle oldu
hatta entübe edildi
ama normalde entübe etmeden hafif anestezi vererek yapıyorlarmış
çok da rahat oluyormuş
ama kızlar tavsiye ederim işi sonraya bırakmayın derim
ilk çişte birazcık mızırdandı
sonrası iyi şükür
iyiki yaptırmışım dedim sünneti de
slmm kızlarr
Prima Yıldızını Arıyor
herkese iyi geceler....
iyi geceler diyip nereye gittin bakyımm :)))
slmm kızlarr
Prima Yıldızını Arıyor
Günaydın bu ararda...
slm vermeden dalmışım bodoslama :):))
bayramada aaz kaldı kızlar.. bayram planlarınızda neler var...
iyi bir tatil istiyorum ama ...
umarım içimde kalmaz..
secret yapıcam bol bol:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?