2010 Temmuz Anneleri : )

geçmiş olsun
38 çok da yüksek bir ateş değil canım
kusması da biraz üşütmüş galiba
bol bol emzir dinlensin
hafif tuzlu bir şeyler yesin içsin
enfeksiyonda ateş daha da artar 40 dereceleri bulur
eğer sabit 38 38.5 ise enfeksiyon ihtimali çok düşük
bizim oğlanda geçen hafta böyleydi
bu bilgiler de doktorlardan

günaydın kızlar..

geçmiş olsun canım.
esmanın dediği gibi nane kaynatabilirsin iyi gelir.
birde elma suyu yada elma-patates gibi midesini bastıracak şeyler verebilirsin.
benzer bir durumda doktorumuz hiç zorlamayın demişti yemek konusunda.az ama sık beslemeli.

sağol canım tavsiyen için.haklısın diş çıkartıyorda olabilir.annem sirkeli su yapacaktı.ateşi düşmezse akşama acille götüreceğiz.benim oğlan su içmeyi çok sevmiyor.hatta annem süt içireyim demişti.ben de midesini daha çok bulandırır diye verme demiştim.(kendim sütü sevmem ondan bana öyle geldi sanırım)arayayım da süt versin bari.öğle arası emzirmeye gideceğim o zmanda anne sütü alır.

aslında ben de bol bol emzirmek isterdim ama çalıştığım için o mümkün olmuyor, yanlız öğle arasında emzirmeye gideceğim.umarım canım, dediğin gibi enfeksiyon değildir.öyle olunca ateşi 3 gün kadar sürüyor. canım size de çok geçmiş olsun.ameliyatla birlikte ne güzel sünnetini de yaptırmışsın.üstünden büyük bir yük kalkmıştır.oğlun içinde iyi olmuş.en azından insanların, gel seni sünnet edelim gibi saçma şakalarına maruz kalmayacak ne mutlu oğluşa.bizde yaptırmayı düşünmüştük ama doktor şu anda bez kullanıyor.mikrop kapması ve tahriş daha çok olur.biraz büyüsün öyle yapalım demişti.bakalım nasip ne zaman yaptıracağız.

günaydınlar herkeslere çok geçmiş olsun bebişlere bizimkide dün okadar agladı mızırdandıki allahım bu ne dedim çok yordu beni korktum hasta olacak diye ama bu günde keyfi yerinde maşllah

bugün elime eski resimlerim geçti çalışırkenden. bir anda nasıl özendim o günlere.

bir anda kendimi iş ilanlarına bakarken buldum.şöyle maaşı iyi bir iş bulsam olabilir mi diye düşündüm doğrusu. ama oğluşumu ne yapacağım.

iki yıl sonra inşallah ciddi ciddi bir arayışa girerim ve gönlüme göre bir iş bulurum.

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım .

Hem ateş hem kusma varsa yerinde olsam doktora götürürdüm . Çapada 1 gece kaldıgımızda bır suru bebege serum takılmıştı buyuzden cunku salgın var demişlerdi ..

Hoşbulduk canım,
Rüzgar için söylediklerine teşekkür ediyoruz teyzesi,
Valla çok canlar yakar mı bilmem ama benim canımı yakıyor kendileri bu aralar oldukça fazla,
Metin Erenle rüzgar hep aynı desene,
Hatırlıyorum aynı muhabbeti diğer bebekler emeklerken de yapmıştık senle biz,
Rüzgar yürür arkasından bi 15 gün sonra falan Metin eren de yürür annesi ben sana söyliyim bunların emeklemeleri öyle olmuştu çünkü:))
Aman sağlıklı olsunlar da eninde sonunda yürüyecekler,
Bizimki geçen gün süpürgeyi çalıştırınca resmen 8-10 adım attı süpürgeyi yakalamak için:))
Cep telefonlarına da yrüyor,
adama teknolojik ürün gösterirsen kaldırıyor totoyu yoksa yok:))

Yeni bebeklere şaşaırdım,hayırlı uğurlu olsun Allah yardımcıları olsun.

Bunda sonra ihmal etmemeye çalışacağım ama zor oluyor bu zıpırcanla heryere yetişmek:))
Ahh kıyamam sana bu uzun günlerde,
Sahursuz nasıl tutcan orucunu,
Allah yardımcın olsun güzelim,
Ben tutamıyorum hala emiyor bizim kereta hem de benim böbreğimin biri yok ya,
doktor sakıncalı olacağını söylemişti,
Kefaret ödeyeceğiz artık,
Ama önümüzdeki yıllarda yine de bir iki defa tutmak isterim,
Oruç güzel bir ibadet,
Allah tutan herkesinkini kabul etsin,kolaylık versin bu uzun ve sıcak günlerde,

Çocuklar evde sıkılıyor artık ,
Hepsi öyle dışarıya çıkmak için can atıyorlar,
aslında çıkarmak da lazım,
apartman çocuğu oluyorlar yazık
annemlerde her sabah dedeyle parka kumcuk oynamaya gidiyorlardı bizimkiler
Poposunun içinden bile kum çıkıyordu öyle bir oynayıp geliyorlardı ki:)
Hemen br banyo ohh mis gibi uyku tamam,
bir de iftardan sonra çay bahçesine çıkıyorduk hep beraber,
Nasıl mutluydu yavrum,
Şimdi evdeyiz başladı saçma yaramazlıklar yapmay,
Napsın onlara da çok görmemek lazım sıkılıyorlar.
Çok geçmiş olsun canım,
allah tez zamanda şifa versin.

İnşallah hayırlı zaman geldiğinde güzel bir iş bulursun canım,
Çalışmak güzel şey gerçekten,

canım çok geçmiş olsun..38 ateş için endişe etme çok yüksek değil..Biraz üşütmüş belli ki.....Yemek içmek için zorlama ve bol bol su içirmeye çalış tatlım..

Allah yardımcın olsun canımcım sahursuz zor iş...
Bu gibi durumlarda tencere tava benim en büyük kurtarıcım canım ...hemen siniri geçiyor..

sizede büyük geçmiş olsun tostik..Sünneti bende düşünüyorum bakalım...Doktorumuzla konuşacağım bu konuyu..

slmm kızlarr
primanın yarışmasına katıldık
bizi desteklerseniz seviniriz :))
Prima Yıldızını Arıyor
sitesine girip ''medaa'' diye aratırıp oylarınızı verebilirsiniz :))

Maşallahh :))))

destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz
hastalanan bebişler varmış tez zamanda iyileşirler inşallah
bazı arkadaşların face de duvarlarında da paylaştım bu video yu umarım kimseyi kızdırmamışımdır
bu yarışma 26 eylül e kadar devam edecek
o tarihe kadar bunu yaymaya devam ederseniz çok mutlu olucaz

slmm kızlarr
primanın yarışmasına katıldık
bizi desteklerseniz seviniriz :))
Prima Yıldızını Arıyor
sitesine girip ''medaa'' diye aratırıp oylarınızı verebilirsiniz :))

kullandık bizde oyumuzu...

ne tatlııı gülmüş öylee maşallah:):):)

bizim metin eren o tabağı yalamak yerineee .. çoktan yere fırlatmıştııı

Günaydın bu ararda...

slm vermeden dalmışım bodoslama :):))

bayramada aaz kaldı kızlar.. bayram planlarınızda neler var...

iyi bir tatil istiyorum ama ...

umarım içimde kalmaz..

secret yapıcam bol bol:):):)

günaydın kızlar dün oğluşum 6 kere kustu.ben ve eşim işten izin alıp oğluşu doktora götürdük.ateş düşürücü fitil,şurup ve bulantı kesici fitil ve antibiyotik verdi.allaha şükür bulantı ilacı işe yaradı ondan sonra hiç kusmadı maşallah.ama dünden beri hiç birşey yemiyor.dün sadece beni emdi.bugünde işe geldim.doktor çayın içine ekmek doğrayın birazda şeker atın onu yedirin dedi.biz de o şekilde yapacağız.gecede ateşi 39 buçuk dereceye kadar çıktı sık sık ılık duş aldırdık.napalım kızlar böyle böyle büyüyecek çocuklarımız allahım beterinden korusun inşallah.

günaydın canım.biz bayramda hiç bir yere gidemeyeceğiz.evimiz bitmek üzere az kaldı.evi toparlayacağız yavaş yavaş.kurban bayramında inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…