2010 Temmuz Anneleri : )

Günaydın kızlar
bir kaç haftadır bakamadım. bebişleriniz ve sizler iyisinizdir umarım

günaydın cnmm..
hoşgeldin..

bebiklerde bizlerde iiyiz.. sen nerelerdeydin bakalım

canmm geçmiş olsun... iileşir toparlanır kuzu inşallah....

evinde ağız tadıyla oturursun inşallah....beklediğin eve taşınma telaşıda güzel olurr...

çok geçmiş olsun. çok kusmuş ya benim kızımda böyle olmuştu serum bağladılar bi gece hastanede kaldı. keşke serum falan taktırsaydınız bişiyde yemiyormuş.

bizde bayramda inşallah ankarada olacağız bi aksilik çıkmaz ise.

geçmiş olsun canım. inşallah hemen toparlar.
evinizde hayırlı olsun sağlıkla, huzurula oturmak nasip olsun.

işyerinde internet problemi var yani kısıtlama gibi. çok giremiyorum.
bugün kimse yok o yüzden rahatım.
bizde bayramda inşallah arkadaşlarla edirneye gidicez.

süperr planlar yapılmışş..

ankara edirnee...

bende biraz annemlerle.. birazda mersin silifke taraflarını düşünüyorum...

annemlerle evim çok yakın ama..
çalıştığım için sık görüşemiorum.. biraz orda kalmak istiyorum çunku bayramın 1. gunu nişan var akrabalardan ona katılmak zorundayız.

daha sonra mersin silifke tarflarına gidicez inşallah... bakalım nasıl geçicekk..

günaydın kızlar
slmm kızlarr
primanın yarışmasına katıldık
bizi desteklerseniz seviniriz :))
Prima Yıldızını Arıyor
sitesine girip ''medaa'' diye aratırıp oylarınızı verebilirsiniz :))
maşallah canım ya gülücüklerle izledim

bayramda düğün nişan olmasını hiç istemiyorum.
eşiminde akrabasının düğünü varmış, gitmeyi düşünmüyorum mersine gelin gidecekmiş :)
bu yıl hiç tatil yapamadım sabırsızlıkla bayramı bekliyorum.

günaydın canım...

bende mersine yakınım 3 saat mersinle aram... ama metin erende beni arabada pert edior.. sürekli bişeler kurcalamak istiyor arabada.. en büyük korkum o.. yoksa deniz havuz çok sevıyorr kuzum benmmm... ne yapalım biraz tatile ihtiyacımız var... seninde baya yoğunmuşş planların..

canm bende hiç tatil yapamadım ... uzun soluklu... ama eşimin kuzeni birinci derece malesef gitmek zorundayım ühühühüh :'(
ben bunu açamıyorum :S

cnmm primayıldızınıarıyor sitesine girer ordan galeriden medaa diye aratırsan çıkar...

bizim çok yakın değil iyiki yoksa mecbur gidilcekti.

primanın sitesinede bakıcam şimdi sağol

geçmiş olsun canım

İzmirli anneler,28 ağustos pazar günü Bornova İkea da öğleden sonra saat 2 de buluşmaya ne dersiniz ??? Üst katındaki lokanta kısmında...Aksilik olmazsa orada olucaz :)

biz 26 sı gibi yurtddışına çıkmayı planlıyoruz daha tam kesin de değil vizelerin çıkmasını bekliyoruz
eğer ki olmazda gidemezsek biz gelmeyi buluşmayı çok isteriz.

cnm hoşgeldiniz eşinde öğretmendi dimi öle olunca tabi bol bol tatil fırsatı oluyo
biz yürüyen bebeklerdeniz 1 aydır yürüyoruz...totosu hiç yer göörmüyo

bizim kız bugün gene oruç yediremiyorum bişi yaaa
bi su içio bol bol we süt
zorlamıyorum sıcaklardan we dişlerden diyorum we geçiyorum yoksa sinir gelio bana yemeyince

bu da güzel ama ben bi önceki kampanyadan bilek kıısmı tüylü kahve botlardan almıştım geldi çok güzel yanında fermuarıda war giydirmek de kolay olur tavsiye ederim hoş kampanya dwm ediyomu bilmiyorum

merhaba kızlar:)
kuzynep kuzucuk hastaymış geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir...
bayram tatilcileri sizlere de iyi eğlenceler.
biz burdayız bayramda ama kv ve avanesi köye gitcekmişler, tüm bayramı ailemle geçirebilicem ben de bu vesileyle.:))
eşim de bayramsonundaki cumaya izin almış belki hafta sonu yakın biyerlere gideriz.
bu arada heryerde indirim var herşey çok ucuz, ilkeye zaradan bayramlık aldım tam küçükhanımefendi olacak:))
seneye giymesi için birkaç elbise de aldım 2-3 yaş..
normalde 40-50tl olan elbiseler pantolonlar 10tl..
geçen sene de bi sürü şey almıştım bütün yazı onlarla geçirdik, indirime bayılıyorum:)))

çok şanslısın burda zara yok malesef bize en yakın zara adanada oda burdan gitmeye kalkarsan.. kendi arabnla 2.5 saat

zaraya bende bayılıyorum canım ya o nasıl güzel kıyafetler..
renkleri tarzı zara kids favorim.
yazlıklarda indirim vardı bende gördüm ama önümüzdeki sene için almaya çekiniyorum
bedeni ne olur emin olamıyorum. ben doğumdan önce o kadar çok şey almıştım ki
minik bi kuş dünyaya gelince hepsi elimde patladı o nedenle cesaret edemiyorum.
sanırım yinede dayanamayıp alıcam :)
ilkecik de yeni cicilerini güzel günlerde kullansın

zaranın tarzını ben de çok seviyorum özellikle kız bebekler için harika şeyler var
kot pantolon almıştım dar paçalı harika bişey ayağına da adidas ilkadım ayakkabısını giydiriyorum
acayip karizmatik oluyo gören yiyo oğlumu
zaten adı behlüle çıktı, gözler mavi saçlar sarı dalgalı
huyu benzemese bari diye dualar ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…