Günaydın kızlar
bir kaç haftadır bakamadım. bebişleriniz ve sizler iyisinizdir umarım
günaydın kızlar dün oğluşum 6 kere kustu.ben ve eşim işten izin alıp oğluşu doktora götürdük.ateş düşürücü fitil,şurup ve bulantı kesici fitil ve antibiyotik verdi.allaha şükür bulantı ilacı işe yaradı ondan sonra hiç kusmadı maşallah.ama dünden beri hiç birşey yemiyor.dün sadece beni emdi.bugünde işe geldim.doktor çayın içine ekmek doğrayın birazda şeker atın onu yedirin dedi.biz de o şekilde yapacağız.gecede ateşi 39 buçuk dereceye kadar çıktı sık sık ılık duş aldırdık.napalım kızlar böyle böyle büyüyecek çocuklarımız allahım beterinden korusun inşallah.
günaydın canım.biz bayramda hiç bir yere gidemeyeceğiz.evimiz bitmek üzere az kaldı.evi toparlayacağız yavaş yavaş.kurban bayramında inşallah...
günaydın kızlar dün oğluşum 6 kere kustu.ben ve eşim işten izin alıp oğluşu doktora götürdük.ateş düşürücü fitil,şurup ve bulantı kesici fitil ve antibiyotik verdi.allaha şükür bulantı ilacı işe yaradı ondan sonra hiç kusmadı maşallah.ama dünden beri hiç birşey yemiyor.dün sadece beni emdi.bugünde işe geldim.doktor çayın içine ekmek doğrayın birazda şeker atın onu yedirin dedi.biz de o şekilde yapacağız.gecede ateşi 39 buçuk dereceye kadar çıktı sık sık ılık duş aldırdık.napalım kızlar böyle böyle büyüyecek çocuklarımız allahım beterinden korusun inşallah.
günaydın canım.biz bayramda hiç bir yere gidemeyeceğiz.evimiz bitmek üzere az kaldı.evi toparlayacağız yavaş yavaş.kurban bayramında inşallah...
slmm kızlarr
primanın yarışmasına katıldık
bizi desteklerseniz seviniriz :))
Prima Yıldızını Arıyor
sitesine girip ''medaa'' diye aratırıp oylarınızı verebilirsiniz :))
günaydın cnmm..
hoşgeldin..
bebiklerde bizlerde iiyiz.. sen nerelerdeydin bakalım
canmm geçmiş olsun... iileşir toparlanır kuzu inşallah....
evinde ağız tadıyla oturursun inşallah....beklediğin eve taşınma telaşıda güzel olurr...
maşallah canım ya gülücüklerle izledimslmm kızlarr
Prima Yıldızını Arıyor
amin arkadaşım zor bir gece geçirmişsindir ama yarından sonra pek bişeyi kalmıcak inşallah
tekrar çok geçmiş olsun.
günaydın esmacım.süperr planlar yapılmışş..
ankara edirnee...
bende biraz annemlerle.. birazda mersin silifke taraflarını düşünüyorum...
annemlerle evim çok yakın ama..
çalıştığım için sık görüşemiorum.. biraz orda kalmak istiyorum çunku bayramın 1. gunu nişan var akrabalardan ona katılmak zorundayız.
daha sonra mersin silifke tarflarına gidicez inşallah... bakalım nasıl geçicekk..
mersinde bekarken 15 gün kadar kalmıştım çok beğenmiştim.
ülkede gezmediğim yer kalmadı diyebilirim ama mersin bi başka güzel gelir bana.
inşallah çok güzel geçer.
bizde ist. düşünüyoruz teyzelerim var orada doğayıda çok özlüyorlar.
3 gün ist. sonrada izmir taraflarında 2 gece bi otel ayarlamayı düşünüyorum.
herşey güzel de doğayla yolculuk çok korkunç
koltulta oturmayı hiç istemiyor kucağa alsamda durmak bilmiyor. bi uyusa 2-3 saat huzur
ama dalana kadar ben pertt
süperr planlar yapılmışş..
ankara edirnee...
bende biraz annemlerle.. birazda mersin silifke taraflarını düşünüyorum...
annemlerle evim çok yakın ama..
çalıştığım için sık görüşemiorum.. biraz orda kalmak istiyorum çunku bayramın 1. gunu nişan var akrabalardan ona katılmak zorundayız.
daha sonra mersin silifke tarflarına gidicez inşallah... bakalım nasıl geçicekk..
kullandık bizde oyumuzu...
ne tatlııı gülmüş öylee maşallah:):):)
bizim metin eren o tabağı yalamak yerineee .. çoktan yere fırlatmıştııı
günaydın kızlar
maşallah canım ya gülücüklerle izledim
amin arkadaşım zor bir gece geçirmişsindir ama yarından sonra pek bişeyi kalmıcak inşallah
tekrar çok geçmiş olsun.
günaydın esmacım.
koltulta oturmayı hiç istemiyor kucağa alsamda durmak bilmiyor. bi uyusa 2-3 saat huzur
sizin tatil planınız uzun yolculuklu olucak gibi
arabada aynı sorunu bende yaşıyorum koltukta bir süre duruyor sonra sıkılıyor
kucağı alıncada durmuyor ayağı kalkıp etrafı izlemek istiyor.
uyku neredeyse hiç uyumuyor gideceğimiz yere yarım saat kala uyursa zorla oda uyuyor
günaydın canım...günaydın esmacım.
canm bende hiç tatil yapamadım ... uzun soluklu... ama eşimin kuzeni birinci derece malesef gitmek zorundayım ühühühühbayramda düğün nişan olmasını hiç istemiyorum.
eşiminde akrabasının düğünü varmış, gitmeyi düşünmüyorum mersine gelin gidecekmiş :)
bu yıl hiç tatil yapamadım sabırsızlıkla bayramı bekliyorum.
ben bunu açamıyorum :S
günaydın canım...
bende mersine yakınım 3 saat mersinle aram... ama metin erende beni arabada pert edior.. sürekli bişeler kurcalamak istiyor arabada.. en büyük korkum o.. yoksa deniz havuz çok sevıyorr kuzum benmmm... ne yapalım biraz tatile ihtiyacımız var... seninde baya yoğunmuşş planların..
canm bende hiç tatil yapamadım ... uzun soluklu... ama eşimin kuzeni birinci derece malesef gitmek zorundayım ühühühüh:'(
cnmm primayıldızınıarıyor sitesine girer ordan galeriden medaa diye aratırsan çıkar...
Tahmin ettiğim gibi ağır bir sey atlatmıs bebisin gecmiş olsun canım ıyı kı doktora götürmüşsünüz.
Midesini üşüttü yada viritük bir sey gecırdı herhalde ..
Gecenlerde ben de klımanın altında yatmıstım sonra Mac Donalds yedık mıdem fecı oldu ertesı gun sabah 3- 5 sefer kustum ayrıca ateş de oldu .. atık vırus muydu mıde usutmesı mıydı neydı bılmıyorum ama fecii bir seydı yaz gunu bır daha oyle hazır gıda yememeye karar verdım ..
Bebısın de ilaclardan sonra rahatlamıstır artık annesı cok da zorlama bır sey yıyemıyorsa mıdesı kaldırmayabılır . Ben midemi usuttugumde 2 kılo verdım ve ıkı gun bır sey yıyememıstım ...
Sadece cubuk kreker ve bıraz ekmek yıyebılmıstım . Gercı bebekle buyuk insan bır olmaz ama sende kuru gıda ya da sade hafif corba vermeye calısırsın ..
slmm kızlarr
Prima Yıldızını Arıyor
İzmirli anneler,28 ağustos pazar günü Bornova İkea da öğleden sonra saat 2 de buluşmaya ne dersiniz ??? Üst katındaki lokanta kısmında...Aksilik olmazsa orada olucaz :)
Merhaba kızlar,
Uzun zaman sonra sahalara geri döndüm,
Evde değildik 1 ay kadar tatildeydik,
Ben de bu süreci internet başında geçirmek istemedim doya doya tadına varmak için,
Ama burayı da özledim,
Bıdıkları ve sizleri merak ediyorum,
Soracak bir sürü sorum var,
Ama girmeye vakit bulabilecekmiyim onu da bilmiyorum,
Benim bıdığım çok feci hareketleendi,
dur durak bilmiyor
Yemek saatlerimiz eziyet,
hiç bir şey yemek istemiyor,
hem de diş çıkarma zamanı falan değil yemek yemeyi sevmeyen bir çocuk oldu(
Gündüz uykularımız azaldı,
geceler bölük pörçük,
Hala beni emiyor,
Hem de acayip ballandı emmelerimiz,
Yapışıyor resmen kereta:))
İlk adımları atmaya başladı,
3-5 adım gidiyor ama gerisi henüz gelmedi korkuoruz,
Bir kaç kelimemiz var,
anne,baba,atta,HAVLU:))),su,gibi şeyler söyleyebiliyor,
Kafasını iki yana sallayarak hayır demeyi beceriyor,
Lamba nerde,tv nerde,saat kaç oluş diyince işaret parmağıyla gösteriyor,
bu sıralar kulaklar,burun ağaz öğretmeye çalışıyorum karıştırarak da olsa öğrenmeye başladı,
inanılmaz eli çabuk,
Kaşla göz arasında işler hallediyor,
Bazen kendi kendine vurmaları başladı,
Hemen ilgisini dağatmaya çalışıyorum bırakıyor,
altını açınca pipiyi tutmak istiyor,
hem çok tatlı olduhem de muzur :))
Sizinkiler nasıllar merak ediyorum,
Kimler yürüdü,boylar kilolar nasıl,
Bu arada bizim oğlan boya gitti,kilo.11.300,boy:85 cm.
Umarım yazdıklarınızı okumaya vakit bulabilirim çok merak ediyorum çünkü,
Şimdilik herkese iyi geceler.
http://www.trendyol.com/Cocuk-Chuck-Taylor-As-Slip-Hi-ChipmunkMilk-717695-P368877.aspx
kızlar ya bir fikir verin sizce kıza bu ayakkabı gider mi?
merhaba kızlar:)
kuzynep kuzucuk hastaymış geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir...
bayram tatilcileri sizlere de iyi eğlenceler.
biz burdayız bayramda ama kv ve avanesi köye gitcekmişler, tüm bayramı ailemle geçirebilicem ben de bu vesileyle.:))
eşim de bayramsonundaki cumaya izin almış belki hafta sonu yakın biyerlere gideriz.
bu arada heryerde indirim var herşey çok ucuz, ilkeye zaradan bayramlık aldım tam küçükhanımefendi olacak:))
seneye giymesi için birkaç elbise de aldım 2-3 yaş..
normalde 40-50tl olan elbiseler pantolonlar 10tl..
geçen sene de bi sürü şey almıştım bütün yazı onlarla geçirdik, indirime bayılıyorum:)))
merhaba kızlar:)
kuzynep kuzucuk hastaymış geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir...
bayram tatilcileri sizlere de iyi eğlenceler.
biz burdayız bayramda ama kv ve avanesi köye gitcekmişler, tüm bayramı ailemle geçirebilicem ben de bu vesileyle.:))
eşim de bayramsonundaki cumaya izin almış belki hafta sonu yakın biyerlere gideriz.
bu arada heryerde indirim var herşey çok ucuz, ilkeye zaradan bayramlık aldım tam küçükhanımefendi olacak:))
seneye giymesi için birkaç elbise de aldım 2-3 yaş..
normalde 40-50tl olan elbiseler pantolonlar 10tl..
geçen sene de bi sürü şey almıştım bütün yazı onlarla geçirdik, indirime bayılıyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?