2010 Temmuz Anneleri : )

benim gezmeye vaktim olmuyorki ( hiç indirimlerden haberdar değilim. Zara benimde hoşuma gidiyor ama bi kaç sefer baktım çok pahalı...bir thirt 30-40 tl en ucuzu bile pahalı gelmişti bana... ufacıklar zaten.
bu arada ev kıyafetten geçilmiyor kızlar ya benim minnoşun nerden baksanız sadece 15-20 elbisesi vardır. hediye gelenler benim aldıklarım vs. bazıları büyük geliyor. umarım seneye olur! bazılarını ben begenmiyorum. begendiklerimi daha çok giydiriyorum :)) 12-18 aylıkların bazıları büyük geliyor anlayabilmiş değilim.
engüzeli slopet seklindeki elbiseler sanırım. enden olduğu sürece boyunda sorun yok. ama bundan sonra akıllandım tayt,şort tunik şeklinde daha kullanışlı oluyor. tulum tarzındaki kıyafetler çabuk küçülüyor.

birde birdaha internetten alışveriş yapmayacağım.(umurım uygulayabilirrim.) fuar babynin aldım iki tane bady sini aldım daha öncede kullandığım bir marka bana kalite farkı var gibi geldi yine başka bir markanın nette çok güzel ve fiyata bakılırsa bu kadar kalitesi olmaması lazım düşünün ipler sarkıyor kenarlardan. o kadar kalitesiz bir kıyafet geldi sitenin adı paramini müşteri hizmetlerine söyledim zaten geri gönderin falan dediler para iadesi yapacaklarından emin olamadım birde uğraşmak istemedim. ama bir daha paraminiden bişiy almam. çarşıya çıksam 65 tlye istediğim markayı görerek alırdım en azından.

Selam sekerler.sabiha paktunanin hediye ettigi kitaptan alanlara bilgi vermek istedim.boyut yayinciliktan aradilar.kampanyalari varmis vs.bende diyodum kimse kimseye bedava bisi vermez:)

Selam sekerler.sabiha paktunanin hediye ettigi kitaptan alanlara bilgi vermek istedim.boyut yayinciliktan aradilar.kampanyalari varmis vs.bende diyodum kimse kimseye bedava bisi vermez:)

ne kitabı hediye etmiştiki, ben hiç denk gelmedim :S

buda yeniymiş :
" Sabiha Paktuna Keskin ile Kadın Kadına " başlıyor...
Sevgili:
Bugüne kadar çocuğunuzla ilgili her konuda en güvendiğiniz ve en sevdiğiniz hocanız Sabiha Paktuna Keskin’e, bundan böyle anneye yani kendinize dair sorularınızı sorabileceksiniz.

Kitaplarından ve tavsiyelerinden büyük feyz aldığınız sevgili Sabiha Paktuna Keskin, sizden gelen soruları canlı canlı yanıtlayacak...

Sorusunu canlı telefon bağlantısıyla sorarak videoda yer almak isteyen anneler isimlerini, sorularını, bir fotoğraflarını ve telefon numaralarını bilgi@anneboyutu.com adresine göndermeye başlayabilirler.

Birkaç gün sonra yayına alacağımız videoları Anne Boyutu Aile Anne Çocuk Bebek Psikioloji Cinsellik Video Portalı dan keyifle izleyecek ve yorum yapabileceksiniz. Üye olun ve yeni videoları kaçırmayın...
Haydi Anne Boyutu'na...

bizim de bayramlıımız hazır
kot pantolon ya da keten karar veremedim
gölek aynı renk hırka soğuk olursa
zaten hiçbir yere kımıldamayacağım
temmuz ayı yollarda geçti
bıktım evimde oturacağım mis gibi

ben de diyorum ki bir daha netten alışveriş yapmıycam
ama olmuyo
trendyoldan almıştım solopet takım markası zeyland
çıtçıtları o kadar sert ki çok zorlamak gerekiyo
kadife olduğu için de birkaç kullanımdan sonra çıtçıt kenarlarından yırtılacak gibime geliyo
bakalım artık kullanınca görücez 18 ay almıştım kış gelsin de giydiririm

bir de aslında indirim var gibi gösteriyolar ama palavra
fisher price eğitici köpek almıştım 65 tl idi fiyatı
bir süre sonra paraminiye geldi 74 liradan 65 liraya düşmüş
e ben de aynı fiyata aldım üstelik indirim filan da yoktu
siteden alınca bir de kargo parası ödüyosun

şu anda unnado da sebamed var
orda da aynı hikaye...
bursa da kağan parfümeri var bilenler bilir
ben herşeyi ordan alırım
orda sebamed bebe sabunu 12 lira şampuan 20
unnado da indirime girmiş hali 12,90 ve 22,90

Son düzenleme:

evet presmen kandırmaca bizim gibi yerinden kıpırdayamayan ve dışarıdaki fiyatları bilmeyenler için cazip geliyor ama mis gibi git kapalı çarşıya al yerli malı hem hemde uygun fiyat bırak bizim esnafımız kazansın daha iyi aslında. ha olmasınmı bi adidası nike olsun elbette bi tane alırsın (kendim için diyorum) bi kaliteli bişiy durrsun yerine göre giydirisin ama evdede nike eşofman giydirmem. lcw de alt üst takım en fazal 20 ye alırsın indirime denk gelirsen. yada ne biliyim vaktim olsa gezerim bursada bir sürü bebe konf. fab. var showroomları okadar ucuzki .
esikden katologlarını yapıyordum çekilmler gidiyorum. şimdi gelmiyorki öyle firmalar bi tane gelse en az 2-3 yıllık kıyafeti gelir bana kelebire :)

ben artık almıyorum sitelere hiç bakmıyorum.
üyeliklerinizi iptal edin en kesin çözüm öyle olur.
çoğu şeyde indirim olmuyor limangoya arkadaşımın eşinin çalıştığı firmanın ürünleri geldi
indirimli 45 tlye sattıkları ürünü ben 20 tlye aldım.
andy wawa geliyor mesela orada bir elbise beğenmiştim almadım yakından bakayım dedim
boynere gittim orada siteden daha ucuz fiyat ve elbise resimdekinden çok basit duruyordu.
bir şey alacaksanızda başka sitelerde ne kadar olduğuna bakın derim

paraminiden bende bi ürün almıştım ve yanlış gelmişti bir daha da almadım almamda
bir bebek bezi almıştım poşetlerde falan öyle kutusuz gelmişti çok şaşırdım.
o zamanda arayıp ayıplamıştım :)
sadece markafoniden yapıyorum çok çok memnunumm
aynen canım beni de aradılar
bir daha arayıp ısrarcı olurlarsa onlarıda ayıplıcam

kesinlikle haklısın..
ben bulamayacağım değişik şeyleri alıyorum genelde.

Tubisim dedimki esimle konusayim yarin arayin dedim.yarinda aradiklarinda karnim agriyo obursu gun falan derim :)))adamlar okadar israrciki numarami esimden almislar

Tubisim dedimki esimle konusayim yarin arayin dedim.yarinda aradiklarinda karnim agriyo obursu gun falan derim :)))adamlar okadar israrciki numarami esimden almislar

canım bende internetten falan araştırayım mail atın dedim.
istersem ben sizi ararım dedim.
mail adresim sanırım yanlıştı mail gelmedi aramdılarda :)

ooo süpermiş
senin meslek neydi canım

iftara iki saatten az var ve ben hala çalışıyorum
üstelik de yemeğim yok::95:
ne yapıcam bilmiyorum
patetesle kızartma dışında ne yapabilirim sizce?

iftara iki saatten az var ve ben hala çalışıyorum
üstelik de yemeğim yok::95:
ne yapıcam bilmiyorum
patetesle kızartma dışında ne yapabilirim sizce?

degisiklik olsun istersen 20 dakikada yapabilecegin bir yemek tarifi vereyim sana:
- 3-4 adet kemiksiz tavuk budu al (hizlica hasla 10 dakika yeter), etler pisince uzun ince dilimler halinde kes
- 1 adet iri sogani halka halka dogra,
- 3-4 adet sivri biber, 2 adet kirmizi dolma biberi diklemesine kes. (cekirdeklerini cikart)- yagsiz tavada ya da tost makinasinda pisir
- Kabak ve patlicanlari da bu sekilde pisirebilirsin (ne sebze seviyorsan ekle canim)
- kasar peynirini rendele bir kaba
- ufak yufka ekmeklerin icerisine pisirdigin tavuk eti, biber, soganlari koy en uste rendeledigin peyniri ekle ve tost makinasinda 3-4 dakika isit.

Aslinda bu quesadilla diye bir meksika yemeginin cakmasi, ben yanina guacamole yapiyorum : avacodo salatasi, o da cok kolay ve lezzetli ayrica besleyici:)
1 adet orta boy sogani cok ufacik dogruyorsun, 1 adet aci biberide cok ufacik dogruyorsun sonra bu ikisini bir kapta tuzlayip kasigin tersiyle eziyorsun. vakodoyu ikiye bolup kasikla icini cikartip bir catal yardimiyla eziyorsun, ve biber ve sogana katiyorsun. Uzerine bir domatesin kabuk ve cekirdeklerini cikartip ufacik dogruyorsun. En son cogu insan sevmiyor bu yesilligi ama ben bayiliyorum : taze as otu (kisnis)'i ufak ufak dogruyorum ve en son 1 adet misket limonu sikip ekliyorum. Yaklasik 10 dakika dolapta bekletiyorum. Durumlerin yaninda salata olarak sunuyorum...
Isten eve cok gec saatte geldigimde sikca yaptigim yemektir bu.

Hem ertesi gune evde haslanmis tavuk eti ve suyu oldugu icin hizlica bir corbada cikiyor:)
Sevgiler- afiyet olsun
Y

ben 6 aylıktan beri parmak diş fırçası ve nenedent bebek diş macunu ile fırçalıyorum ikizlerimin dişlerini......
Kısmet ,inşallah canım...Yeni ve son plan 28 ağustos pazar akşamı ikea nın üst katında iftar yapılacak aksilik olmazsa....:) Eşler de geliyor tabi..........

Son düzenleme:
barış diş macunu kullanmıyo
nuk un diş fırçalarından aldık
ben macunda alacaktım ama otistik ve diğer engelliler okulunda öğretmen olan bi arkadaşım macun çokta önemli değil
ağına yabancı bi cismi kendisinin sokup kullanmayı öğrenmesi daha iyi dediği için
parmak fırça ve macun almadım

kreşte büyük sınıflardan bir çocuk su çiçeği geçirmiş..biz de erken yaptıralım dedik..bu gün ikisini de ayrı ayrı aşı yaptırmaya götürdüm.. kreşin 2 sokak ötesinde çocuk hastanesi var..önce kızımı aldım kreşten,aşıya götürdüm..sonra kreşe geri getirdim..Oğlumu götürüp getirdim aynı şekilde...iğne yapılırken ağladılar ,1 dakika sonra ağlamayı kestiler..unuttular bile aşıyı...:)

iyi akşamlar herkese.....

bugün eşim pc yi alıp götürmüş. evde ki masa üstüde de kafayı yedi elli kere açtım o kendi kapandı.

en sonunda pes ettim. kendimi temizlik işlerine verdim. heryerleri parlattım ütümüde yaptım. sepetim bomboş oldu uzun zaman sonra.

arada eşimin pc yi benden kaçırması lazım.

akşamda dışarı çıktık iftara bir arkadaşın bahçesinde açtık oruçlarımızı. kuzeyin peşinde dönmekten belim koptu. iyi ki bir yürüme işini çözdü. kedilerin köpeklerin peşinde pervane oldu. şimdi attım yatağa uyudu kendi kendine.

keyif zamanı benim içinde.

istanbullu hatunlar bu arada belki biz cumartesi günü istanbula geleceğiz gelemezsek de eşim pazartesi izine çıkacak o zaman geleceğiz.

e bir buluşma organizasyonu yapalım derim ben.

uykusuzluktan ölüyorum....iyi geceler arkadaşlar..hazır sıpalar yatmışken biraz kestireyim..kreşe gittikleri halde çok yoruluyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…