Selam sekerler.sabiha paktunanin hediye ettigi kitaptan alanlara bilgi vermek istedim.boyut yayinciliktan aradilar.kampanyalari varmis vs.bende diyodum kimse kimseye bedava bisi vermez:)
ben de diyorum ki bir daha netten alışveriş yapmıycam
ama olmuyo
trendyoldan almıştım solopet takım markası zeyland
çıtçıtları o kadar sert ki çok zorlamak gerekiyo
kadife olduğu için de birkaç kullanımdan sonra çıtçıt kenarlarından yırtılacak gibime geliyo
bakalım artık kullanınca görücez 18 almıştım kış gelsin de giydiririm
bir de aslında indirim var gibi gösteriyolar ama palavra
fisher price eğitici köpek almıştım 65 tl idi fiyatı
bir süre sonra paraminiye geldi 74 liradan 65 liraya düşmüş
e ben de aynı fiyata aldım üstelik indirim filan da yoktu
siteden alınca bir de kargo parası ödüyosun
şu anda unnado da sebamed var
orda da aynı hikaye...
bursa da kağan parfümeri var bilenler bilir
ben herşeyi ordan alırım
orda sebamed bebe sabunu 12 lira şampuan 20
unnado da indirime girmiş hali 12,90 ve 22,90
Selam sekerler.sabiha paktunanin hediye ettigi kitaptan alanlara bilgi vermek istedim.boyut yayinciliktan aradilar.kampanyalari varmis vs.bende diyodum kimse kimseye bedava bisi vermez:)
ben de diyorum ki bir daha netten alışveriş yapmıycam
ama olmuyo
kadife olduğu için de birkaç kullanımdan sonra çıtçıt kenarlarından yırtılacak gibime geliyo
orda da aynı hikaye...
ben herşeyi ordan alırım
paraminiden bende bi ürün almıştım ve yanlış gelmişti bir daha da almadım almamdabenim gezmeye vaktim olmuyorki( hiç indirimlerden haberdar değilim. Zara benimde hoşuma gidiyor ama bi kaç sefer baktım çok pahalı...bir thirt 30-40 tl en ucuzu bile pahalı gelmişti bana... ufacıklar zaten.
bu arada ev kıyafetten geçilmiyor kızlar ya benim minnoşun nerden baksanız sadece 15-20 elbisesi vardır. hediye gelenler benim aldıklarım vs. bazıları büyük geliyor. umarım seneye olur! bazılarını ben begenmiyorum. begendiklerimi daha çok giydiriyorum :)) 12-18 aylıkların bazıları büyük geliyor anlayabilmiş değilim.
engüzeli slopet seklindeki elbiseler sanırım. enden olduğu sürece boyunda sorun yok. ama bundan sonra akıllandım tayt,şort tunik şeklinde daha kullanışlı oluyor. tulum tarzındaki kıyafetler çabuk küçülüyor.
birde birdaha internetten alışveriş yapmayacağım.(umurım uygulayabilirrim.) fuar babynin aldım iki tane bady sini aldım daha öncede kullandığım bir marka bana kalite farkı var gibi geldi yine başka bir markanın nette çok güzel ve fiyata bakılırsa bu kadar kalitesi olmaması lazım düşünün ipler sarkıyor kenarlardan. o kadar kalitesiz bir kıyafet geldi sitenin adı paramini müşteri hizmetlerine söyledim zaten geri gönderin falan dediler para iadesi yapacaklarından emin olamadım birde uğraşmak istemedim. ama bir daha paraminiden bişiy almam. çarşıya çıksam 65 tlye istediğim markayı görerek alırdım en azından.
aynen canım beni de aradılarSelam sekerler.sabiha paktunanin hediye ettigi kitaptan alanlara bilgi vermek istedim.boyut yayinciliktan aradilar.kampanyalari varmis vs.bende diyodum kimse kimseye bedava bisi vermez:)
kesinlikle haklısın..ben de diyorum ki bir daha netten alışveriş yapmıycam
ama olmuyo
orda da aynı hikaye...
ben herşeyi ordan alırım
paraminiden bende bi ürün almıştım ve yanlış gelmişti bir daha da almadım almamda
bir bebek bezi almıştım poşetlerde falan öyle kutusuz gelmişti çok şaşırdım.
o zamanda arayıp ayıplamıştım :)
sadece markafoniden yapıyorum çok çok memnunumm
aynen canım beni de aradılar
bir daha arayıp ısrarcı olurlarsa onlarıda ayıplıcam
kesinlikle haklısın..
ben bulamayacağım değişik şeyleri alıyorum genelde.
Tubisim dedimki esimle konusayim yarin arayin dedim.yarinda aradiklarinda karnim agriyo obursu gun falan derim :)))adamlar okadar israrciki numarami esimden almislar
evet presmen kandırmaca bizim gibi yerinden kıpırdayamayan ve dışarıdaki fiyatları bilmeyenler için cazip geliyor ama mis gibi git kapalı çarşıya al yerli malı hem hemde uygun fiyat bırak bizim esnafımız kazansın daha iyi aslında. ha olmasınmı bi adidası nike olsun elbette bi tane alırsın (kendim için diyorum) bi kaliteli bişiy durrsun yerine göre giydirisin ama evdede nike eşofman giydirmem. lcw de alt üst takım en fazal 20 ye alırsın indirime denk gelirsen. yada ne biliyim vaktim olsa gezerim bursada bir sürü bebe konf. fab. var showroomları okadar ucuzki .
esikden katologlarını yapıyordum çekilmler gidiyorum. şimdi gelmiyorki öyle firmalar bi tane gelse en az 2-3 yıllık kıyafeti gelir bana kelebire :)
iftara iki saatten az var ve ben hala çalışıyorum
üstelik de yemeğim yok::95:
ne yapıcam bilmiyorum
patetesle kızartma dışında ne yapabilirim sizce?
ben 6 aylıktan beri parmak diş fırçası ve nenedent bebek diş macunu ile fırçalıyorum ikizlerimin dişlerini......merhaba arkadaşlar
bebişler için diş macunu kullanan varmı
unnado... Anneler, Bebekler ve Çocuklar'a özel alışveriş kulübü
ben dün sipariş verdim fırçası filan da çok hoşuma gitti
macunu için de yutmasında sakınca yok yazıyo markası dentinox
iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum
siz nasıl temizliyorsunuz dişleri
Kısmet ,inşallah canım...Yeni ve son plan 28 ağustos pazar akşamı ikea nın üst katında iftar yapılacak aksilik olmazsa....:) Eşler de geliyor tabi..........biz 26 sı gibi yurtddışına çıkmayı planlıyoruz daha tam kesin de değil vizelerin çıkmasını bekliyoruz
eğer ki olmazda gidemezsek biz gelmeyi buluşmayı çok isteriz.
cnm hoşgeldiniz eşinde öğretmendi dimi öle olunca tabi bol bol tatil fırsatı oluyo
biz yürüyen bebeklerdeniz 1 aydır yürüyoruz...totosu hiç yer göörmüyo
bizim kız bugün gene oruçyediremiyorum bişi yaaa
bi su içio bol bol we süt
zorlamıyorum sıcaklardan we dişlerden diyorum we geçiyorum yoksa sinir gelio bana yemeyince
bu da güzel ama ben bi önceki kampanyadan bilek kıısmı tüylü kahve botlardan almıştım geldi çok güzel yanında fermuarıda war giydirmek de kolay olur tavsiye ederimhoş kampanya dwm ediyomu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?