2010 Temmuz Anneleri : )

istanbullu hatunlar bu arada belki biz cumartesi günü istanbula geleceğiz gelemezsek de eşim pazartesi izine çıkacak o zaman geleceğiz.

e bir buluşma organizasyonu yapalım derim ben.

haberimiz olursa bizde katılırız
gerçi bizim kumbağ gitme durumumuz vardı ama
kaynanamlar gene herşeyimize karıştıkları için
bu planımızıda mahvettiler
ne olacağımız belli değil

haberimiz olursa bizde katılırız
gerçi bizim kumbağ gitme durumumuz vardı ama
kaynanamlar gene herşeyimize karıştıkları için
bu planımızıda mahvettiler
ne olacağımız belli değil

tabi canım kalabalık olursak daha tatlı olur buluşma.

tatil işi yatmasına üzüldüm bizimkide yattı gibi birşey. uçak biletleri çok pahalanmış bayram diye. bende onun için iptal ettim eşim hala gidelim diyor. bakalım son anki ruh halime bağlı.

aman be siz ne bakıyorunuz kayınvalidenlere onlara ne. çok gıcık olurum böyle alakasız kişilerin hayıma karışmasına.

biz belki eşimin amcası var yalavada oraya gideceğiz. çok hoş sohbettir severim kendisini. eşime dedim oraya gidersek annen de gelmeye kalkarsa siz çekirdek aile olarak gidin ben gelmem . muhattap olmak istemiyorum yalancı gülüşlere muhattap olamam dedim. birşey demedi bakalım.

paramini gercekten berbatmış poşette bez ilk defa duyuyorum. gelen gönderiler e-bebekten geliyor. ama e-bebbektende alışveriş yapmamak lazım ozaman. birde mağazaları kocaman lüx pahalı gereksiz bi yermiş demekki.

ooo süpermiş
senin meslek neydi canım

grafikerim.bi ara her ay bebeciler katolog yapıyorduk. benim patronun oğlu onların kıyafetleri ile büyüdü. showromları çok ucuz bi ziyaret etmek lazım ama vakit bulmak zor :)
darısı bizim başımıza. bende geciktirmeden yatırayım diyorum haftaya ankara yolculuğumuz var hafta başında yaptırayım bende.

Son düzenleme:
günaydın kızlar...

klimanın altında yatmaktan... heryerim ağrıyor yaa...

ne sıcak bir memleket....

mahf etti sıcağı bizi...:84:

kışı çok güzel ama yazı çekilmiyor malesefff...

super olur baharcim.yarindan mi bahsediyoruz bu arada?

Herkese gunaydinn

evet canım ama bizim yarın gelme işi iptal muhtemelen pazartesi oradayız. bayrama kadar bana hergün uyar buluşmak için ondan sonra.

günü ve saati siz belirleyebilirsiniz. bu arada siz hangi yakadaydınız yahu? ben avrupadayım karşıya geçmem çok zor olur ama birşekilde uyum sağlarım tabişkide.

canım bn anadolu yakasındayım...çogunluga bende uymaya çalışıırım..eşimin iş durumuna göre..çünkü o getirir büyük ihtimalle..benim oğlanla otobüs deneyimim hiç yok...sen gelmeye bak ayarlarız nasılsa..

Son düzenleme:

ben geleceğim canım benim istanbula ayak bastığımda ararım sizi. bende bir şekilde uyarım karşıyada metrobüsle geçebilirim herelde.

pek bilmem oaraları ama hallederiz birşekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…