istanbullu hatunlar bu arada belki biz cumartesi günü istanbula geleceğiz gelemezsek de eşim pazartesi izine çıkacak o zaman geleceğiz.
e bir buluşma organizasyonu yapalım derim ben.
haberimiz olursa bizde katılırız
gerçi bizim kumbağ gitme durumumuz vardı ama
kaynanamlar gene herşeyimize karıştıkları için
bu planımızıda mahvettiler
ne olacağımız belli değil
paramini gercekten berbatmış poşette bez ilk defa duyuyorum. gelen gönderiler e-bebekten geliyor. ama e-bebbektende alışveriş yapmamak lazım ozaman. birde mağazaları kocaman lüx pahalı gereksiz bi yermiş demekki.paraminiden bende bi ürün almıştım ve yanlış gelmişti bir daha da almadım almamda
bir bebek bezi almıştım poşetlerde falan öyle kutusuz gelmişti çok şaşırdım.
o zamanda arayıp ayıplamıştım :)
sadece markafoniden yapıyorum çok çok memnunumm
aynen canım beni de aradılar
bir daha arayıp ısrarcı olurlarsa onlarıda ayıplıcam
kesinlikle haklısın..
ben bulamayacağım değişik şeyleri alıyorum genelde.
ooo süpermiş
senin meslek neydi canım
darısı bizim başımıza. bende geciktirmeden yatırayım diyorum haftaya ankara yolculuğumuz var hafta başında yaptırayım bende.kreşte büyük sınıflardan bir çocuk su çiçeği geçirmiş..biz de erken yaptıralım dedik..bu gün ikisini de ayrı ayrı aşı yaptırmaya götürdüm.. kreşin 2 sokak ötesinde çocuk hastanesi var..önce kızımı aldım kreşten,aşıya götürdüm..sonra kreşe geri getirdim..Oğlumu götürüp getirdim aynı şekilde...iğne yapılırken ağladılar ,1 dakika sonra ağlamayı kestiler..unuttular bile aşıyı...:)
istanbullu hatunlar bu arada belki biz cumartesi günü istanbula geleceğiz gelemezsek de eşim pazartesi izine çıkacak o zaman geleceğiz.
e bir buluşma organizasyonu yapalım derim ben.
super olur baharcim.yarindan mi bahsediyoruz bu arada?
Herkese gunaydinn
hayır kıskanmıyoruuuuuuuuummmmmmm.. :84:
sizin buluşmanızımı kıskanıcammm
ama esmacım konusmustuk senle bu konuyu.... önce bir buluşalım ondan sonra kıskancaktın
super olur baharcim.yarindan mi bahsediyoruz bu arada?
Herkese gunaydinn
hayır kıskanmıyoruuuuuuuuummmmmmm.. :84:
sizin buluşmanızımı kıskanıcammm
evet canım ama bizim yarın gelme işi iptal muhtemelen pazartesi oradayız. bayrama kadar bana hergün uyar buluşmak için ondan sonra.
günü ve saati siz belirleyebilirsiniz. bu arada siz hangi yakadaydınız yahu? ben avrupadayım karşıya geçmem çok zor olur ama birşekilde uyum sağlarım tabişkide.
canım bn anadolu yakasındayım...çogunluga bende uymaya çalışıırım..eşimin iş durumuna göre..çünkü o getirir büyük ihtimalle..benim oğlanla otobüs deneyimim hiç yok...sen gelmeye bak ayarlarız nasılsa..
canım bn anadolu yakasındayım...çogunluga bende uymaya çalışıırım..eşimin iş durumuna göre..çünkü o getirir büyük ihtimalle..benim oğlanla otobüs deneyimim hiç yok...sen gelmeye bak ayarlarız nasılsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?