Orta noktada bulusun ozaman edirneye gelin :))
günaydın sahuna eşofmanı kullanan yada bilgisi olan varmı onu alıp kullanmak istiyorum kızlar
canım bn anadolu yakasındayım...çogunluga bende uymaya çalışıırım..eşimin iş durumuna göre..çünkü o getirir büyük ihtimalle..benim oğlanla otobüs deneyimim hiç yok...sen gelmeye bak ayarlarız nasılsa..
ben geleceğim canım benim istanbula ayak bastığımda ararım sizi. bende bir şekilde uyarım karşıyada metrobüsle geçebilirim herelde.
pek bilmem oaraları ama hallederiz birşekilde.
yaniii şimdiii bol bol resim çekilin de bakalım dicem...
siz gene kıskançlığımdan sanıcaksınızz... aslaaa.....
kuzulara bakmak için sırff yanii
yaniii şimdiii bol bol resim çekilin de bakalım dicem...
siz gene kıskançlığımdan sanıcaksınızz... aslaaa.....
kuzulara bakmak için sırff yanii
Topiğin fırlama güzeliiiiiiiiiiiiiiiiiii
güldürdün yine beniii
ayy şaka bir yanada süper olucak bencee...
bu arada şekerim tickerını değiştirsene.. 2 yee gir artık
seni seviyorum ne diyeyim...
evet canım ama bizim yarın gelme işi iptal muhtemelen pazartesi oradayız. bayrama kadar bana hergün uyar buluşmak için ondan sonra.
günü ve saati siz belirleyebilirsiniz. bu arada siz hangi yakadaydınız yahu? ben avrupadayım karşıya geçmem çok zor olur ama birşekilde uyum sağlarım tabişkide.
selam kızlar,
kızıma su çiçeği aşısı yapıldı ık mık dedi ve sustu yeğenimde yanındaydı onun sayesinde anlamadı.
dr bir hafta sonra kabarık dökülebilir dedi yaptıranlar size böyle bir şey dedilermi.
hangi semte doğru geliyorsun
selam kızlar,
kızıma su çiçeği aşısı yapıldı ık mık dedi ve sustu yeğenimde yanındaydı onun sayesinde anlamadı.
dr bir hafta sonra kabarık dökülebilir dedi yaptıranlar size böyle bir şey dedilermi.
bende sizi şekerimm..
yaaa amaaa ilke kuşş savunmasız kalmasın.. damat adayları yanındaa
gelebilirsem bende orda olacagım kızlar oleyyyyyyyyyy
bizde avrupa yakasındayız :))
selam kızlar,
canım bn anadolu yakasındayım...çogunluga bende uymaya çalışıırım..eşimin iş durumuna göre..çünkü o getirir büyük ihtimalle..benim oğlanla otobüs deneyimim hiç yok...sen gelmeye bak ayarlarız nasılsa..
haberimiz olursa bizde katılırız
gerçi bizim kumbağ gitme durumumuz vardı ama
kaynanamlar gene herşeyimize karıştıkları için
bu planımızıda mahvettiler
ne olacağımız belli değil
selam kızlar,
hava sıcak avm de buluşmak daha iyi olur sanki hem de bebeklere mama sandalyesi bulunması açısından...
primera ve efim de istanbulda belki onlar da gelebilirler.
siz önerilerinizi söyleyin ben şimdi facebook sayfamıza da yazıyorum...
esmaaa sen bunları okuma cicim:))
ilke kuş kuzitonun bacısıdır esmacım.
hem benim oğlum nişanlı var bir sevdiği. elele tutuşup dans ediyorlar gelin hanımla.
canım bahçelievlere geliyorum ben.
sen de istanbulda mıydın?
hmmm..bize demediler canım........
hayır canım demediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?