ayyyyy ıkea olursa takla atarak gelirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
öbür türlüde gelirim ama ıkea olursaaaaaaaaaaaaaa
ıkea nerede be bu bayrampaşada kinden mi bahsediyoruz.
ne var ayol orada benim bilmediğim. böyle sizi uçuşturan?
kızlar ikea bana çok ters askveoğlum da karşıdan gelecek daha merkezi sürekli vasıta olan bir yer seçsek:))
ya da herkesin arabası var bir benim mi yok:))
kızlar ikea bana çok ters askveoğlum da karşıdan gelecek daha merkezi sürekli vasıta olan bir yer seçsek:))
ya da herkesin arabası var bir benim mi yok:))
kızlar cevahir nasıl:)
hem merkezi hem de büyük hem de ulaşımı kolay...
olabilir bana uyar bak orası...
degisiklik olsun istersen 20 dakikada yapabilecegin bir yemek tarifi vereyim sana:
- 3-4 adet kemiksiz tavuk budu al (hizlica hasla 10 dakika yeter), etler pisince uzun ince dilimler halinde kes
- 1 adet iri sogani halka halka dogra,
- 3-4 adet sivri biber, 2 adet kirmizi dolma biberi diklemesine kes. (cekirdeklerini cikart)- yagsiz tavada ya da tost makinasinda pisir
- Kabak ve patlicanlari da bu sekilde pisirebilirsin (ne sebze seviyorsan ekle canim)
- kasar peynirini rendele bir kaba
- ufak yufka ekmeklerin icerisine pisirdigin tavuk eti, biber, soganlari koy en uste rendeledigin peyniri ekle ve tost makinasinda 3-4 dakika isit.
Aslinda bu quesadilla diye bir meksika yemeginin cakmasi, ben yanina guacamole yapiyorum : avacodo salatasi, o da cok kolay ve lezzetli ayrica besleyici:)
1 adet orta boy sogani cok ufacik dogruyorsun, 1 adet aci biberide cok ufacik dogruyorsun sonra bu ikisini bir kapta tuzlayip kasigin tersiyle eziyorsun. vakodoyu ikiye bolup kasikla icini cikartip bir catal yardimiyla eziyorsun, ve biber ve sogana katiyorsun. Uzerine bir domatesin kabuk ve cekirdeklerini cikartip ufacik dogruyorsun. En son cogu insan sevmiyor bu yesilligi ama ben bayiliyorum : taze as otu (kisnis)'i ufak ufak dogruyorum ve en son 1 adet misket limonu sikip ekliyorum. Yaklasik 10 dakika dolapta bekletiyorum. Durumlerin yaninda salata olarak sunuyorum...
Isten eve cok gec saatte geldigimde sikca yaptigim yemektir bu.
Hem ertesi gune evde haslanmis tavuk eti ve suyu oldugu icin hizlica bir corbada cikiyor:)
Sevgiler- afiyet olsun
Y
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?