2010 Temmuz Anneleri : )

bana yakın biryerler olursa akşam olabilir ama uzak olursa akşam gelemem. arabam olmayacak çünkü istanbulda. hoş olsada o tarafikte kullanamam.

otobüs motobüs ne varsa ona bineceğiz işte.

OHHHH NE GÜZEL YAAAAAA
buluşma var haaa
amaaaaan ne kıskanması evde oturup iş görmek yemek yapmak çocuğu uyutup yedirmek varken

kızlar ikea bana çok ters askveoğlum da karşıdan gelecek daha merkezi sürekli vasıta olan bir yer seçsek:))
ya da herkesin arabası var bir benim mi yok:))

bakın ne yapalım biliyor musunuz
ortayı bulalım konya da buluşalım
real var adese var kule site var kipa var konya park var neresi isterseniz ben varım

kızlar ikea bana çok ters askveoğlum da karşıdan gelecek daha merkezi sürekli vasıta olan bir yer seçsek:))

alım ben seni
tamam yaa çoğunluğa uyarım ben tabii burda olursam
ve gop merkez tarafında oturan varsa bir anniş ve bir bebiş alırız
yer önemli değil
ama otoparkı ücretsiz olan biyer olursa sevinirim
normalde otoparka karşı değilim ama avm lerdeki özellikle saatbaşı değişen otopark ücretlerinde kendimi kaz gibi hissediyom

herkes kendine uygun yerleri yazsın kim nereden geliyor bilmediğimiz için yorum yapamıyoruz. yada herkes nereden gelecek onu yazıversin gari...

canım teşekkür edrim bayıldım tariflerine
muhakkak deneyeceğim...

selam herkese
durumlar keyifler iyidir inşallah
cumanız mübarek olsun....

Son düzenleme:
Ayın 26 sında Bursa'dayım...ikiz annelerinden biriyle ailece görüşücez akşam..Dışarda iftar yapıcaz inşallah..Buraya yazmıştım ama kimseden ses gelmeyince israr etmedim....:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…