alım ben seni
tamam yaa çoğunluğa uyarım ben tabii burda olursam
ve gop merkez tarafında oturan varsa bir anniş ve bir bebiş alırız
yer önemli değil
ama otoparkı ücretsiz olan biyer olursa sevinirim
normalde otoparka karşı değilim ama avm lerdeki özellikle saatbaşı değişen otopark ücretlerinde kendimi kaz gibi hissediyom
canım ben bağlarbaşında oturuyorum sen nerdesin
Ayın 26 sında Bursa'dayım...ikiz annelerinden biriyle ailece görüşücez akşam..Dışarda iftar yapıcaz inşallah..Buraya yazmıştım ama kimseden ses gelmeyince israr etmedim....:)
işte bu yüzden Bursa buluşması olamıyor sanırım.........İnşallah bir ara toplanırsınız...
ben varımnerde buluşuyosunuz siz?
işte bu yüzden Bursa buluşması olamıyor sanırım.........İnşallah bir ara toplanırsınız...
kuzu ok ama eşimle konuşmam lazımCanım biz öğretmen evinde kalıcaz...saat 4 de kızımın göz randevusu var.bülent yazıcı isimli dr. un muaynanesinde..bursayı pek bilmiyoruz..gidince konuşacaktık..eğer akşam eşim ve kuzumla ben de gelebilirim diyorsan telefonlaşalım....
canım benim eşi az çok biliyorsun herşeye muhalefet ben netten arkadşlarımla buluşacağım eşli desem bana garip garip bakar. senin konuşmalarını hatırlıyorum ben hatta yazmak isterdim ama sonra vazgeçtim çünkü sen eşli görüşme yapma istediğini yazmıştın.
ben haftasonu anneler ve bebeklerin buluşabileceği bebeklerin oynayabileceği bir buluşma bebeklerimiz için daha iyi olur düşüncesindeyim.
senin geldiğin tarihlerde ben ankarada olacağım malesef. görüşmeyi isterdim seninle ama
kuzu ok ama eşimle konuşmam lazım
öğretmen evi zafer plazanın arkasındaki mi acaba?
anemm nekaa yakınız bende yenidoğandayım :))
gerçi benim koca efendisi geldi anasından izin almış galiba pazar sabahı gidiyoz
yarın buluşmak isteyen olursa geliriz
kısmet canım..hayır eşli olması şart değil..bursa da anca akşam vaktimiz olacağı için ve ertesi gün de izmir yolcusu olacağımız için eşli olması uygun olur dedim..artı bursayı hiç bilmiyorum,eşimi nereye bırayım ? :)
ayrıca bendeki velet 1 değil 2 tane...ikisiyle dışarda başedemem tek başıma...
eğer istanbul a gidersek,buluşma olursa eşim de gelir dedim..aynı nedenlerden dolayı...tabi istanbul buluşması gündüz olur sanırım...illa herkesin eşli gelmesi şart değil..ancak benim şartlarım tek başıma gelmeye müsait değil.......
çok yakınmışız :)
kesin gidecekmisiniz.
pazartesi gelicez demişti sanki
ben varım deniz var papatya16 var
başka kim vardı:44:
bende bursadayım buluşma mı var?
geldim ,gidiyorummmmmmmmmmmmm
kimsecikler yokmuş..
bu akşam alış veriş yapmaktan büyük keyf aldım
ve insanların alışverişi neden sevdiğini anladım
bakıyorsun beğenirsen alıyorsun
pahalıymış aman nerde giyicem veya benzeri var buna gerek yok demeden alıp alıp çıkmak ne güzelmiş
oğluma bir sürü şey aldım
uykusu gelmeseydi daha da gezecektik ama olsun buna da şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?