2010 Temmuz Anneleri : )

canım ben bağlarbaşında oturuyorum sen nerdesin

canım ben bağlarbaşında oturuyorum sen nerdesin

anemm nekaa yakınız bende yenidoğandayım :))
gerçi benim koca efendisi geldi anasından izin almış galiba pazar sabahı gidiyoz
yarın buluşmak isteyen olursa geliriz

Ayın 26 sında Bursa'dayım...ikiz annelerinden biriyle ailece görüşücez akşam..Dışarda iftar yapıcaz inşallah..Buraya yazmıştım ama kimseden ses gelmeyince israr etmedim....:)

işte bu yüzden Bursa buluşması olamıyor sanırım.........İnşallah bir ara toplanırsınız...

ben varım nerde buluşuyosunuz siz?

Canım biz öğretmen evinde kalıcaz...saat 4 de kızımın göz randevusu var.bülent yazıcı isimli dr. un muaynanesinde..bursayı pek bilmiyoruz..gidince konuşacaktık..eğer akşam eşim ve kuzumla ben de gelebilirim diyorsan telefonlaşalım....

Son düzenleme:
işte bu yüzden Bursa buluşması olamıyor sanırım.........İnşallah bir ara toplanırsınız...

canım benim eşi az çok biliyorsun herşeye muhalefet ben netten arkadşlarımla buluşacağım eşli desem bana garip garip bakar. senin konuşmalarını hatırlıyorum ben hatta yazmak isterdim ama sonra vazgeçtim çünkü sen eşli görüşme yapma istediğini yazmıştın.
ben haftasonu anneler ve bebeklerin buluşabileceği bebeklerin oynayabileceği bir buluşma bebeklerimiz için daha iyi olur düşüncesindeyim.
senin geldiğin tarihlerde ben ankarada olacağım malesef. görüşmeyi isterdim seninle ama

kuzu ok ama eşimle konuşmam lazım
öğretmen evi zafer plazanın arkasındaki mi acaba?

kısmet canım..hayır eşli olması şart değil..bursa da anca akşam vaktimiz olacağı için ve ertesi gün de izmir yolcusu olacağımız için eşli olması uygun olur dedim..artı bursayı hiç bilmiyorum,eşimi nereye bırayım ? :)
ayrıca bendeki velet 1 değil 2 tane...ikisiyle dışarda başedemem tek başıma...

eğer istanbul a gidersek,buluşma olursa eşim de gelir dedim..aynı nedenlerden dolayı...tabi istanbul buluşması gündüz olur sanırım...illa herkesin eşli gelmesi şart değil..ancak benim şartlarım tek başıma gelmeye müsait değil.......

haklısın canım. iki bebekle çok zor senin için zaten. ben eşime gel diyip bir araba laf yiyeceğime annelerle buluşmayı tercih ederim. aslında güzel olur aynı yaşlarda çocuklu ailelerle görüşmek.
bir arkadaşımız var bizim ama hiç görüşemiyorum senede bir defa... zaten sık görüşmüyorduk ama çocuklar olduktan sonra görüşürüz diye düşünüyordum. ama olmadı. onun çevresi oldukça geniş çünkü bursalı. ama ben ankaralıyım ve bursada gidebileceğim kimsem yok.
geçen gün çekirgede bir tabela gördüm. saatlik çocuk oyun bahçesi (yanlış hatırlamıyrsam) diye birgün gideceğim sırf kızım yaşıtlarıyla vakit geçirsin diye.

Son düzenleme:
çok yakınmışız :)
kesin gidecekmisiniz.

pazartesi gelicez demişti sanki

evet koca efendisiyle kavgalıydık 3-5 gündür ailesi yüzünden
o yüzden ben gitmeyiz diye düşünüyordum ama eşyaları topla pazar sabahı gideriz dedi

ben ayın 26 sında bursadayım..kızımın muaynesi için gidecez..1 gece kalıp dönecez..akşam ikiz annelerinden bir arkadaş ve eşi ile dışarda iftar yemeği yemeyi düşünüyoruz...yase de eşi olur derse düşünüyor gelmeyi...sen de düşünürsen görüşürüz...
bende bursadayım buluşma mı var?

bu akşam alış veriş yapmaktan büyük keyf aldım
ve insanların alışverişi neden sevdiğini anladım
bakıyorsun beğenirsen alıyorsun
pahalıymış aman nerde giyicem veya benzeri var buna gerek yok demeden alıp alıp çıkmak ne güzelmiş
oğluma bir sürü şey aldım
uykusu gelmeseydi daha da gezecektik ama olsun buna da şükür

güle güle kullanın canım aldıklarınızı.

bana bazen birşeyler olur önüne arkasına bakmadan alırımda alırım ya kullanırım ya kullanmam.

bazen ihtiyacım olan şeyi bile 50 kere düşünürüm düşünürüm erteler dururum ihtiyacımı.

hangisi doğru bilmiyorum ama orta yol bulamadım henüz

ben hayatımda ilk defa bu şekilde alış veriş yapıyorum
yoksa dediğin gibi ihtiyacım olan şeyi bile on kere düşünüp alırım
ablam sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…