2010 Temmuz Anneleri : )

Nestle'den Duyuru..Dikkat!

ACİLL !!!!!!!!! NESTLE FİRMASINDAN DUYURU!!!!!!!!!! .... Tüm ebeveynler için NestLe herkesten 2012 son kullanma tarihli Banana Bebek Mamalarının iadesini istedi, çünkü içinde cam olabilirmiş. Lütfen tüm bebeklerin güvenliği için bu yaZIyı kopyala&yapıştır yapınız. Eğer ebeveyn değilseniz bu postanın yönlendirilmesine yardım ediniz. Bir bebeğin hayatını kurtarabilirsiniz!!

Son düzenleme:
oh sefan olsun güle güle kullan aldıklarınızı canım ah bende bu kilolardan kurtulsam yapacam onuda olmuyor işte

Çok eski bir haber..Zaten nestle mamalarını piyasadan çekti..Türkiye de de nestle mama yok ...

ay öylemii,canım yaa ne biliyim yeni gördüm forumdada bi paylaşıyım dedim ii rahatladım

günaydın bizim oglan şimdide beni uyandırıyor onunda uyku gözünden akıyor ben kalkınca tekrar o yatıyor ne yapmam lazım kızlar bende uyanınca birdaha yatamam ki

günaydın bizim oglan şimdide beni uyandırıyor onunda uyku gözünden akıyor ben kalkınca tekrar o yatıyor ne yapmam lazım kızlar bende uyanınca birdaha yatamam ki
Aramıza hoşgeldin canım benimki 12 aydır bunu yapıyor zaten :)))))))
6 da kalkıyor 2 saat oynayıp ,yatıyor....Bende bütün gün böyle dolaşıyorum...Ben bir çözüm bulamadım..ama seni teselli etmek için şunu söyliyim...merak etme bünye sonra alışıyor :)

Günaydın kızlar,
buluşma iptalmi oldu

gülegüle kullanın ciclerinizi

gece 4 te yattım sabah 9 da küçük bey uyandırdı
kendisi yattı ben hala çanta hazırlamaya çalışıyom
birde adet oldum gece nasıl ağrım var anlatamam
hala emziren bi anneye ne gibi ağrı kesici veya kas gevşetici tavsiyeniz olur?

Merhaba arkadaşlar nasılsınız yaklaşık 2 aydır giremiyodum pc bozulmuştu geçmişide okuyamadım henüz umarım bebişlerde annelerde iyidir bizim ufaklık artık kocaman adam oldu doğum gününden sonra yürümeye başladı artık koşturuyo evin içinde :) gerçekten büyüdü bizim ufaklıklar galiba onu izlerken bunu görmemek mümkün değil

minosetten başka ilaç olmaz sanırım

nereye gidiyorsunuz ?

tekirdağın kumbağ beldesine gidiyoz canım uzunca bi süre yokuz (
mnosette kesmez beni
modem aldık inşallah çalışırda oralarda internetsiz kalmam :))
bi hafta 10 gün sonra sıkılacağımdan eminim

Hayat paylasinca guzel lalalalalalala
paylasip cogalinca guzel lalallalallllaaaaaaaala

Su siralar bunun hastasiyiz,gorunce reklami "lalalalalalalalla" basliyor kerata.
muzikle super arasi,eee ailede sanatcilik diz boyu,bunda da bekliyordum bisilerrrr :))))))

tekirdağın kumbağ beldesine gidiyoz canım uzunca bi süre yokuz (
mnosette kesmez beni
modem aldık inşallah çalışırda oralarda internetsiz kalmam :))
bi hafta 10 gün sonra sıkılacağımdan eminim

medaa cım geçmiş olsun ve güle güle gitmeni dilerim..
ne güzel biraz kafa dinleme şansın olur işte.. darısı bize ..ama sanırım bize tatil namına hiçbir şey yok bu sene..benim hayaller seneye kaldı kısmetse..:82:

ne güzel.

bizim ki de müziği çok seviyor. dışarıda bile yanımızdan müzik geçen bir araba geçsin hemen eller havaya moduna geçiyor.

bizim ailede bir numara yok hatta ben tempo bile tuttamam doğru düzgün.

sizin ailede kimlerde var sanatçılık?

:))))) sülalede cnm..ama en önemlisi annem eski sanatçılardandır..türk halk müziği söylermiş..halada söyler aama tabi bize artık :)))..gençliğinde konserleri falan olurmuş...taki babamı görene kadar.....................konsevatuarı babam için bırakmış..ablam ve benim sesim de güzeldir..babam -abim-ben saz çalarız....bi ara kocişkoda çok sulanıyordu öğret bana diye...biraz onada öğrettim ama kulak olmayınca çok zor anca kursa gitmessi lazım...
ben kursa hiç gitmedim onu bi türlü yediremiyor :))))
Şu sıpa biraz büyüsün gitar öğrencem inşallah...onun için kursa yazılmayı düşünüyorum..

Aaaa evet bizim Rüzgi de de aynısı var,
Hemen lalalal başlıyor,
Ben de çok severim müziği,
Anasına çekmiş bu konuda,
sürekli dım dıs dım dıs oynuyoruz evde zaten,
Kapı gıcırtısında dansa kalkıyoruz,
yürümüyor ama ayakta süper dans ediyor tospaaa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…