iyi akşamlar kızlar:)
biz baharla buluştuk sıpalar izin verdiği kadar konuştuk muhabbet ettik, çok iyi geldi valla.
bahar da çok güler yüzlü, sıcakkanlı bi hatun bayıldım:) bir de resimlerindekinden bile güzel masmavi, çok güzel gözleri var:)maşallah nazarım değmesin:)
kuzeycik de maşallah pek sevimli ama ağır abi öyle herkese yüz vermiyo beni pek iplemedi ama kızımı tenhada kıstırıp öptü, ilke de ona cici yaptı:)))
güzel bir gündü, yedik içtik gezdik alışverişe niyetlendik ama heryerde indirim var talan olmuş mağazalar bişey kalmamış...
esmacım canım arkadaşım, kıskanma sakın, bir gün seninle de tanışırız inşallah kısmet olur da...
askveoğlum canım kuzunun iyi olmasına sevindim 5 tane diş naapsın cücük huysuzlanmasın da, kıyamam ona...
myline, yazdıklarından senin çok iyi niyetli olduğunu fekat iyi niyetlerinin çoğunlukla suistimal edildiğini görüyorum, inşallah eşin yanlışlarını görür de senin gibi bir kadını kaybetmez...
efim çok aklı başında ve ayakları yere basan bir kadınsın çok beğeniyorum seni, annemlere gelince görüşcez bak sözünü unutma...
Foto isteriz foto isteriz :))))
Askveoglum naber nasilsun kuzum bebisin nasil oldu
Ne güzel yaaaaa...Kaçmazdı bu muhabbet ama napalım başka bahara kaldı...
İkinizde gayet güzel hatunslarsınız maşallah ikinizedetemmuz anneleri güzel benceeeee
yeap yeap isteris tabiii
canım yaaa oğlan bugün beni yedi bitirdi..Öyle huysuzdu ki..Hep ağlayarak geçirdi günü..Akşam eşim geldiğinde şok oldu beni görünce..belim bükülmüştü resmen..Kucaktan inmek istemedi.Yemedi ,içmedi,yediğinide kustu...:26:
yuvarlanıp gidiyoruz işte canımcım..
Foto isteriz foto isteriz :))))
Oy oy oy kuzucugum nerelerdesin sen vallahi bende seni cok ozledim ve cidden seni gordugume sevindim.bende hayat ayni.edirnedeyim hala istanbula donmeyi sabirsizlikla bekliyorum.sen nasilsin masallah cok tatli bir oglun var:)hacercim nasılsın canım uzun zamandır karşılaşamıyoduk özledim vallahi
Oy oy oy kuzucugum nerelerdesin sen vallahi bende seni cok ozledim ve cidden seni gordugume sevindim.bende hayat ayni.edirnedeyim hala istanbula donmeyi sabirsizlikla bekliyorum.sen nasilsin masallah cok tatli bir oglun var:)
canım benim bende iyiyim enesle geçiyo bütün günlerim başka bi değişme gelişme yok vallahi oğlum adına teşşekkür ediyorum teyzesi senin kzıında videosunu izledim oyda verdim maşalaah nasılda kıvırtıyo zilli yaaaaa kız her yaşta kız vallahii
bazen dalıyorum enesi izlerken Allahım diyorum şükürler olsun sana bu hallerinide gördüm bide kendi kendine uyudunu görsem süper olcak ta neyseSagolasin kuzum valla cimcime oldu oynamayi cok seviyor:) bende ondan ogreniyorum kivirtmayi ana kiz bisiler ogretiyoruz birbirimize:))))
bazen dalıyorum enesi izlerken Allahım diyorum şükürler olsun sana bu hallerinide gördüm bide kendi kendine uyudunu görsem süper olcak ta neyse
Evet ama cok sey istiyoruz bizdiklardan:) zamani gelince oda olucak ins. Bende artik acim susadim uykum geldi demesini cok istiyorum:))
Kızlar slm
bu akşam ilk defa ateş belasıyla uğraştık,
sabahtan beri hafiften bir ateş başladı,
akşam saatlerinde iyice tavan yaptı,
38.2 idi doktora gittiğimizde,
anam düşmüyor,
Peditus ve calpolü dönüşümlü verdik,
Ilık bir banyo,
Çocuk sabahtan beri sadece beni emiyor bir gram bir şey yemedi,
emzirdim bayaa,
Şimdi uyuyor,
Baktım düşüyor gibi Allaha şükür,
off Allahım arka dişler geliyor galiba,
Rabbim çocuklarımızı ateşle sınama,
Hiçbirşeyden korkmam ateşten korktuğum kadar...
Kızlar slm
bu akşam ilk defa ateş belasıyla uğraştık,
sabahtan beri hafiften bir ateş başladı,
akşam saatlerinde iyice tavan yaptı,
38.2 idi doktora gittiğimizde,
anam düşmüyor,
Peditus ve calpolü dönüşümlü verdik,
Ilık bir banyo,
Çocuk sabahtan beri sadece beni emiyor bir gram bir şey yemedi,
emzirdim bayaa,
Şimdi uyuyor,
Baktım düşüyor gibi Allaha şükür,
off Allahım arka dişler geliyor galiba,
Rabbim çocuklarımızı ateşle sınama,
Hiçbirşeyden korkmam ateşten korktuğum kadar...
Canım 38,2 dr a gidilecek kadar yüksek bir ateş değil ki...Fazla telaş yapmışsınız...Böyle durumlarda üzerindekileri çıkarın bezle kalsın..ıslak bezi eklem yerlerine pansuman yapın..O kadar yüksek olmayan ateşte hemen ilaca başvurmayın....
Canım haklısın ama işte o kadar yüksek olmayan ateşte hemen ilaca başvurusanız daha yüksek ateşi olduğunda o ilacın etkisi azalıyor...39 dereceye çıkmadıkça ateş düşürücü verilmemeli...4 saatte 1 o da...ilaçlar çok masum sayılmazlar..Mümkün olduğunca az vermekte yarar var...Canım aslında haklısın,
Ama dediğim gibi ateşle ilk karşılaşmamız ve düşmüyor biz de sonra vah tüh demeyelim diye doktora gittik,
İlacı da kullandık işte,
aslında ben de ateş varsa kendi kendine vücut birşeyle savaşıyor demekki,
direnç kazansın vermesek midedim,
Ama korktuk işte ilerleyeceğe benziyordu,
Hani anneler anlar ya,
İçime kötü şeyler doğdu,
allaha şükr daha iyi şimdi,
düşmeye başladı ama hala 37,8
Rzgarın normal ateşi hep36,3 falandır,
Hemen soldu gitti yavrucak yaa,
Gösler sarardı,dudaklar kıpkırmızı,
Öfff kıyamıorum ben ona,
O değilde ben hasta olsam keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?