2010 Temmuz Anneleri : )

Ne güzel yaaaaa...Kaçmazdı bu muhabbet ama napalım başka bahara kaldı...
İkinizde gayet güzel hatunslarsınız maşallah ikinizede temmuz anneleri güzel benceeeee

Foto isteriz foto isteriz :))))

yeap yeap isteris tabiii

Askveoglum naber nasilsun kuzum bebisin nasil oldu

canım yaaa oğlan bugün beni yedi bitirdi..Öyle huysuzdu ki..Hep ağlayarak geçirdi günü..Akşam eşim geldiğinde şok oldu beni görünce..belim bükülmüştü resmen..Kucaktan inmek istemedi.Yemedi ,içmedi,yediğinide kustu...:26:
yuvarlanıp gidiyoruz işte canımcım..

Foto isteriz foto isteriz :))))

kızlar valla avmden çıkınca aklım başıma geldi, foto çekmedik ikimiz de unuttuk(
hacer naaptın karar verdin mi gitcen mi?

Dinle sevgili bu sozlerim sana.kulaklarinla degilde yureginle dinle beni.senden once duygu yuklu gemimle rotasiz hesapsiz ve yarini dusunmeden yol alirdim korkmaksizin.gun geldi bir firtinayla gun geldi bir kasirgayla karsilasti gemim ama hic hasar almadan asti hayatin korkunc dalgalarini.bu gemim gecenin kasvetine bazen yenik dusmus olsada sabahlari dogan gunesin essiz guzelligine kapilmayida basardi.
Simdi sevgili o geminin kaptani sen oldun.sana guvendim nereye gidiyorsan hangi limanda durmak istiyorsan gozum kapali seninleyim artik.anladin sevgili gemimin yuregim oldugunu.ben sana yuregimi teslim ettim.gucumu hayallerimi arzularimi sevgimi ruhumu verdim sana karsiliksiz.herkesi herseyi geride birakarak seninle ayni yolda yurumeyi sectim.Yolumuza ne nefreti kabul edelim nede hiyaneti.Seninle varim seninle yasiyorum seninle olecegim.

Hacer bende gitmenden yanayım..
Git güle güleeeee...
Kışın eve tıkınıp kalınca keşke demekten iyidir...
Biz bu sene kızımızla kendi yazlığımızda tatil yapmaya çalıştık ama olmadı..
Birde uzak diyarlarda, çocuğun hiç alışık olmadığı yerlerde olursa nasıl olabilir bilmiyorum..
Ama çocukla tatil olmuyor canım...
Annene alışıksa ne mutlu sana...

Gideceksen eşinle başbaşa gitmeni tavsiye ederim..
Sizin için süper bir balayı fırsatı olabilir..

Aşkveoğlum kaç gündür yazamadım bir türlü çok geçmiş olsun canım..

Selvacım sözüm sözdür.. Müsait olduğumuz bir zamanda Torium'da buluşacağız...

hacercim nasılsın canım uzun zamandır karşılaşamıyoduk özledim vallahi
Oy oy oy kuzucugum nerelerdesin sen vallahi bende seni cok ozledim ve cidden seni gordugume sevindim.bende hayat ayni.edirnedeyim hala istanbula donmeyi sabirsizlikla bekliyorum.sen nasilsin masallah cok tatli bir oglun var:)

Selvacim ve efimim karar verdik canlarim karikoca basbasa gidicez zaten seneye bizi hic birakmaz:)) edirnede zaten acikcezaevindeymisim gibi :) basbasa gitmemiz iyi olucak o bir hafta bana bir sene icin guc verecektir.

Oy oy oy kuzucugum nerelerdesin sen vallahi bende seni cok ozledim ve cidden seni gordugume sevindim.bende hayat ayni.edirnedeyim hala istanbula donmeyi sabirsizlikla bekliyorum.sen nasilsin masallah cok tatli bir oglun var:)

canım benim bende iyiyim enesle geçiyo bütün günlerim başka bi değişme gelişme yok vallahi oğlum adına teşşekkür ediyorum teyzesi senin kzıında videosunu izledim oyda verdim maşalaah nasılda kıvırtıyo zilli yaaaaa kız her yaşta kız vallahii

Sagolasin kuzum valla cimcime oldu oynamayi cok seviyor:) bende ondan ogreniyorum kivirtmayi ana kiz bisiler ogretiyoruz birbirimize:))))

Sagolasin kuzum valla cimcime oldu oynamayi cok seviyor:) bende ondan ogreniyorum kivirtmayi ana kiz bisiler ogretiyoruz birbirimize:))))
bazen dalıyorum enesi izlerken Allahım diyorum şükürler olsun sana bu hallerinide gördüm bide kendi kendine uyudunu görsem süper olcak ta neyse

bazen dalıyorum enesi izlerken Allahım diyorum şükürler olsun sana bu hallerinide gördüm bide kendi kendine uyudunu görsem süper olcak ta neyse

Evet ama cok sey istiyoruz bizdiklardan:) zamani gelince oda olucak ins. Bende artik acim susadim uykum geldi demesini cok istiyorum:))

Evet ama cok sey istiyoruz bizdiklardan:) zamani gelince oda olucak ins. Bende artik acim susadim uykum geldi demesini cok istiyorum:))

aynen canım yaaa sen neler yapıyosun kendine vakit ayırabiliyomusun geçmişe baktımda tatile gidicekmişsin bencede annene bırak git ben olsam eğer annem düzenini biliyorsa bırakırdım ama malesef benim öle bi lüksüm yok

Kızlar slm
bu akşam ilk defa ateş belasıyla uğraştık,
sabahtan beri hafiften bir ateş başladı,
akşam saatlerinde iyice tavan yaptı,
38.2 idi doktora gittiğimizde,
anam düşmüyor,
Peditus ve calpolü dönüşümlü verdik,
Ilık bir banyo,
Çocuk sabahtan beri sadece beni emiyor bir gram bir şey yemedi,
emzirdim bayaa,
Şimdi uyuyor,
Baktım düşüyor gibi Allaha şükür,

off Allahım arka dişler geliyor galiba,
Rabbim çocuklarımızı ateşle sınama,
Hiçbirşeyden korkmam ateşten korktuğum kadar...

Canım 38,2 dr a gidilecek kadar yüksek bir ateş değil ki...Fazla telaş yapmışsınız...Böyle durumlarda üzerindekileri çıkarın bezle kalsın..ıslak bezi eklem yerlerine pansuman yapın..O kadar yüksek olmayan ateşte hemen ilaca başvurmayın....

geçmiş olsun
umarım tekrarlamaz ama alminaya katılıyorum 38 derece çok korkulacak bi ateş değil

Canım aslında haklısın,
Ama dediğim gibi ateşle ilk karşılaşmamız ve düşmüyor biz de sonra vah tüh demeyelim diye doktora gittik,
İlacı da kullandık işte,
aslında ben de ateş varsa kendi kendine vücut birşeyle savaşıyor demekki,
direnç kazansın vermesek midedim,
Ama korktuk işte ilerleyeceğe benziyordu,
Hani anneler anlar ya,
İçime kötü şeyler doğdu,
allaha şükr daha iyi şimdi,
düşmeye başladı ama hala 37,8
Rzgarın normal ateşi hep36,3 falandır,
Hemen soldu gitti yavrucak yaa,
Gösler sarardı,dudaklar kıpkırmızı,
Öfff kıyamıorum ben ona,
O değilde ben hasta olsam keşke.

Canım haklısın ama işte o kadar yüksek olmayan ateşte hemen ilaca başvurusanız daha yüksek ateşi olduğunda o ilacın etkisi azalıyor...39 dereceye çıkmadıkça ateş düşürücü verilmemeli...4 saatte 1 o da...ilaçlar çok masum sayılmazlar..Mümkün olduğunca az vermekte yarar var...

geçmiş olsun miscapris dün benim kızında ateşi vardı. acile götürdüğümüzde 39.1 di. ateş düşürücü iğne yaptılar gece rahat uyudu ama sabah 5 te tekrar çıktı. ılık duş aldırdık biraz indi uyudu tekrar çıktı sabah 7,30 da ilaçlarını verdik uyudu. bırakıp geldim yavrumu yine malesef ( eğer inmez ise tekrar götüreceğim dün kan tahlilide yapıldı CPR nedir enfeksiyon mu kanda 24.3 idi 0- 5 arasında olması gerekiyormuş. ateşin sebebi o dediler... ben üşütmüş olabileceğini düşünüyorum çünkü bir önceki gün araba uyurken terlemeişti. havada soğuktu battaniyle örttüp ama koruyamadım demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…