2010 Temmuz Anneleri : )

evet enfeksiyon.çok geçmiş olsun canım.. calpolü 4 saatte 1 verebilirsiniz...

çok geçmiş olsun canım. sende hasta olma kuzunda .şimdi kıyamadıgından öyle diyorsun ama sen hasta olsan ona senin gibi kim bakacak ki.

arkadaşlar slm herkeze
ben bugün bir iş görüşmesine gideceğim sonuç ne olur kestiremiyorum tam.
ama olursa diye aklıma takılanlar var bebeğine bakıcı bakan anneler size sorum
bebğinizin gün içinde ne yiyeceğini hazırlayıp veriyorsunz bakıcıya dimi.
ben eger çalışırsam bakıcı bakacak bebğime ve evine götüreceğim .
bana önerileriniz neler bakıcı hakkında ilk başta herseyi sıkılayalım mı ne yapmalıyım hiç fikrim yok.

geçmiş olsun canım.hiç terli bırakmamak lazım demek ki. hemen etkileniyorlar

geçmiş olsun canmm..paşa bugun daha iidr inşallah...

canım sizede geçmiş olsun... ne oldu kuzulara böyle...

umarım atlatır bir an önce....

AşkveOğlum... cnm siz nasıl oldunuz........

Selva canmm inşallah bizde buluşabılırz...

foto çekilmemiş olmanız ne kötü neyse bir dahaki sefere...

demek kaçınılmaz son oldu ve ilkeyi öptü :):):)

merhaba herkese:)

öptü valla:)) çok şekerdiler görmeniz lazım:))
misskapris ve myline geçmiş olsun..

Dun gece aldigim kotu haberle yikildim bu sabah apar topar edirneye dondum.esim kaza yapmis 120 ile giderken viraji donerken yerlerde micir varmis araba savrulup ters donerek bariyerlere carparak durmus.bende bisi yok dedigi halde sabahi zor ettim.geldim gordum icim rahatladi.allah herkesi beterinden korusun

çok geçmiş olsun allah beterinden korusun

günaydın kızlar....

dün selva ile buluştuk çok iyi bir gündü gewrçekten. selva hatunun resimlerle hiç ilgiisi yok nasıl zayıf inanamazsınız. şok geçidim maaşallahı var hatunun.

ilkeccik desen tam bir tosba. çok tatlı ya sıkıverdim yanaklarını. kuzeyde sıkıştırıp öpüverdi güzel görünce.

ilk kez yüzyüze geldiğim bir insanla bu kadar akıcı bir sohbet olması çok enteresan. gerçekten çok keyif aldığım bir gündü bunun için selvacığıma çok teşekkür ediyorum. inşallah diğer arkadaşlarla da birgün birlikte kahve içebilecek bir ortam yakalarım.

bir daha ki buluşmayı iple çekeceğim.

Misskapris sizede gecmis olsun canim bende atesten cok korkarim.38 olsun 39 olsun aninda panik olurum.bol bol sivi ver kuzucuna canim

Geçmiş olsun..Tamamen eşinin hatası...Mıcırlı yolda yüksek hızda o küçük taşlar bilye görevi görür..O yüzden yavaş ve temkinli gitmek gerekir....Allah korusun araba takla da atabilirdi...

Tsk ler cnm.Kesinlikle oyle aklimi aldi resmen miciri son anda gordum diyor ama yol bu kirklareli tekirdag onune baska biside cikabilirdi neyse umarim tekrarlamaz bidaha

çok geçmiş olsun canım. verilmiş sadakanız varmış.

geçmiş olsun cnmm.... rabbim yaşatmasın bir daha...

Canım çok geçmiş olsun..Allah beterlerinden korusun..

Esmacım oğlum bugünde tam gaz mızmız..Şansa belimde çok ağrıyor ..Bakalım baba gelene kadar ne yapcaz...
Myline ve miss çok geçmiş olsun kızlar..Bebeklerimizi Allahım korusun..

Baharcım,
Dün Selva seni bana anlata anlata bitiremedi...maşallah diyorum sana..Zaten fotolarından da belli ne kadar hoş bir hatun oldugun..Güzel vakit geçirmeniz harika,inşallah diğer bulusmaya (bir aksilik çıkmazsa diyim de) bende gelicem...
Selva kız nasıl bu kadar inceldin anlatta bizde zayıflayalım,taş anne olmanın formülü nedir?????

Son düzenleme:

allah korumuş hacercim çok geçmiş olsun.

myline-aşk ve oğlum-misskapris sizinde yavrulara geçmiş olsun.
yaz gelince rahat adicez dedik ama çocuklar küçük olunca
hastalığın yazı kışı yokmuş malesef

canım çok geçmiş olsun.allah bir daha böyle birşey yaşatmasın inşallah.

mylinecım ve miskapriscim bebekleriniz tez zamanda iyileşir inşallah.ateş çok tehlikeli bişi.bizim ateşimiz nedense antibiyotik kullanmadan kesinlikle geçmiyor.bir kaç gün direniyoruz, antibiyotik vermeyelim diye ama...

hacer geçmiş olsun
hasta bebişlere de geçmiş olsun
biz de geçen hafta kaza yaptık daha doğrusu eşim yaptı
arabamızı yeni aldık 3 ay kadar oluyor
adam gelmiş arkadan sıfır arabayı ezmiş bırakmış
canım sıkılmıştı ama sonra dedim cana gelmesin
dünya malı

myline eşinin hareketlerini çok da gözünde büyütme canım
büyüttükçe daha uzaklaşırsın ondan
sevgisizlik nefrete dönüşür Allah korusun
sen sabret inceldiği yeri bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…